- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılBağımlılığı yüksek irade dışında hiçbir şekilde yenemezsin. İnat edeceksin yani yapmayacağım diye. Gerekirse yapmadın diye kendini çikolatayla ödüllendir. Çok zorlanıyorsan azalta azalta ilerle. Üstesinden gelirsin istersen.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılmastürbasyon. isteği geldiği zaman yiyeceksin, içeceksin, koşacaksın, gezeceksin.
O telefonu da elinden bırakacaksın, bu kadar basit.018 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama aklımdan çıkmadı günün sonunda yine yenildim isteğime
- +1 yıl
Seni uyaran şeyler ne oluyor?
Soran+1 yılAilemle yaşıyorum evde yalnız kaldığım an ışık yanıyor resmen hemen anı değerlendirmeliyim diyorum. Mesela sabah uyandığımda veya gece geç saatlerde istek geliyor
- +1 yıl
Yaptıktan sonra nelerden pişman oluyorsun mesela?
Soran+1 yılAslında pişmanlık yok aksine üstümden yük kalkmış gibi rahatlıyorum. Maalesef çok sık yapıyorum ve bugün çok kötü bir şey oldu. Bekaretimi almak istedim o fikrin etkisine girince şok oldum bu yüzden bırakmak istiyorum
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl23
- +1 yıl
Demişsin ki, evlenmem zaten nasıl olsa, bozayım gitsin.
Kaygın yoksa ne yapacaksan yap, ama bir yere varmaz bu işin sonu.
Bence durağan hayatını hareketlendirmekten başla işe.
Soran+1 yılDurağan hayat... Tam 12 den vurdunuz. Ancak hayatımı yitireli çok oldu. Saldım gitti. Evlenme ihtimalim yok zaten. Kendimi durdurdum çünkü o fikrin etkisinden çıktım. Bir anlığına o kadar mantıklı gelmişti ki anlatamam
- +1 yıl
Hayatını yitireli? Derken? Neden böyle bir ihtimal vermiyorsun?
Soran+1 yılBazı insanlar erken ölür geç gömülürler. Ben yaşadığımı hissetmiyorum sadece hayatta kalıyorum. Elimdeki tek mutluluk kaynağı da artık beni pişman edecek hale geldi.
Evlenme ihtimalim yok çünkü ne iyi bir eş ne de anne olmaya layık değilim.- +1 yıl
Daha fazlasını sorgulardım ama haddimi aşmak da istemem.
Kendini bulma yolculuğuna başlamalısın artık.
Soran+1 yılAnlayışınız ve tavsiyeniz için minnettarım. 1
Soran+1 yıl1 e yanlışlıkla bastım kusuruma bakmayın iyi geceler diliyorum
- +1 yıl
Rica ederim, iyi geceler, ne kusuru estgf.
- +1 yıl
Gelişme var mı?
Soran+1 yılMaalesef battı balık yan gider misali
- +1 yıl
Anladım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
+1 yılYoutube da Neverfap Akademi kanalına gir videoları izle sonra o videoların altındaki whatsapp topluluğuna katıl. Ben çok faydasını gördüm azaltma noktasında. İnşallah temelli bırakcam
10 YorumlaMerhaba dikkatini farkli şeylerde toplamayı dene, kendine uğraşlar bul, ama cinsel istek kolay kolay önüne gecilebilecek bir şey degil
014 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef işe yaramıyor. Günün başında gelen istek gün sonunda bile gitmiyor.
Soran+1 yılAile evinde yaşıyorum evde yalnız kaldıkça yapıyorum malum fırsatı değerlendirmek lazım. Son zamanlarda iyice sıklaştı her gün yapıyorum sabah erken veya gece geç saatlerde
Soran+1 yılGünde 3-4 e kadar çıkıyor
Soran+1 yılMaalesef. Bazen sabah veya gece yapınca bir daha yapıyorum eski mutluluğu arıyorum ama malum
Soran+1 yılİlk zamanlarda yaptığım mastürbasyon daha etkiliydi şimdi hem süresi kısaldı hemde etkisi
Soran+1 yılMaalesef öyle. Bu yüzden bırakmam lazım işte. Olmayınca olmuyor
Soran+1 yılTavsiyeleriniz için teşekkür ederim zamanınızı ayırdığınız için minnettarım. İyi geceler diliyorum
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sakin ol, mastürbasyon da güzeldir ama çok sık ve sürekli hale geldiyse yerine başka bir şey koymadan seyreltmen mümkün değil.
00 Yorumladüzenli seks yaparak önüne geçebilirsin ama tabi hayatın nasıl bilmiyorum
06 Yorumla
Soran+1 yılSeks imkansız maalesef.
Soran+1 yılBugüne kadar derdim yoktu ama bugün bir anlığına bekaretimi bozmak istedim bir an o kadar mantıklı gelmişti ki... Bu yüzden bırakmak istiyorum. Bugün kendime hakim oldum ya bir gün olamazsam
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiye için
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerhaba, bu bağımlılık daha çok psikolojik bir bağımlılıktır. Buradan 2 kadın arkadaşın bağımlılığını yenmelerine yardımcı oldum. Dilerseniz size de yardımcı olmaya çalışırım.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. mesala gunde kaç kez?
09 Yorumla
Soran+1 yılHiç belli olmuyor bazen günde 3 defaya kadar çıkıyor ama her gün en az 1 yapıyorum
- +1 yıl
Yani cokda bağımlı değilsin bu senin normal hayatını etkilemiyorsa sorun yok bende yapıyorum hergun en az 1 sefa
Soran+1 yılBence kadınlar için durum farklı. Biz sizin gibi sperm depolamıyoruz sonuçta. Yani sizin bir şekilde atmanız gerekiyor kadınlarda öyle bir durum yok.
İşin kötü yanı en son mastürbasyon yaptığımda bekaretimi bozma fikri geldi aklıma. Sonradan pişman olma ihtimaline karşı yapmadım ama bir an aşırı mantıklı gelmişti. Bu yüzden bırakmak istiyorum. Pişman olacağım şeyler yapmayayım diye- +1 yıl
Merak etme o parmağını hiç bir zaman sokamazsin çoğu kadın bunu düşünür ama onu yapamaz çünkü azgınlık halinde o an içinin dolmasını istiyorsun
Soran+1 yılBilemiyorum içimde bir korku var kendime hakim olamayıp sokarsam diye düşünüp duruyorum mastürbasyon sırasında alacağım zevki de etkilemeye başladı kendimi durduruyorum alacağım azıcık zevk de gidiyor
- +1 yıl
O an işte sokma isteği içini doldurma isteği hissetmek istiyorsun içinde bisey de ama hiç sokmayacaksin emin ol buna.. ve sen ne kadar kendini tutmaya calistikca içinde birikir bı gün başka şekilde içindeki istek ortaya çıkar
Soran+1 yılO isteği nasıl zevke çevirebilirim sokmadan bi tavsiyeniz var mı?
Soran+1 yılHayır.
- +1 yıl
Peki tamam
+1 yılAklına geldikçe başka şeylerle ilgilen
01 Yorumla
Soran+1 yılİlk ve tek kız görüşü olduğun için teşekkür ederim. Maalesef dikkatimi dağıtamıyorum günün sonunda yine yeniliyorum kendime.
+1 yılZina yapacaksan masturbasyony bırakma
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir durum yok ama bugün bekaretimi bozma fikri geldi aklıma o an şok oldum bu kadar da olmaz dedim
- +1 yıl
Saçmalama sakın bozma
Soran+1 yılNasılsa evlenmeye niyetim yok kendimi kendim bozarım diye düşündüm böyle bir şeyin olacağı aklıma gelmezdi neyseki kendime hakim olabildim
- +1 yıl
Aman dikkat et böyle şeyler yapma pişman olrusun
Soran+1 yılBende bundan korkuyorum ama o an o fikir acayip mantıklı gelmişti
- +1 yıl
İlerde fikrin değişir belki
Güzel olan birşeyi neden bırakıyorsun
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü pişman olacağım şeye itiyor artık beni. Bugün bekaretimi alma fikri geldi aklıma klitoris kesmiyor artık kendimi zor durdurdum
+1 yılZor, seks yapman lazim duzenli
00 Yorumla
+1 yılDüşündükçe o seni o kuyuya çeker
00 Yorumla
+1 yılÇok zor ya
03 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu gördüm kızlık zarının önemi yok zaten önemli olan bakirelik ikisi farklı kavramlar
Soran+1 yılNasıl ikisi farklı kavramlar? Bazıları düğünden sonraki malum gecenin ardından kanama olmuş mu diye bakıyor. Hatta bakire misin diye sorar herkes.
- +1 yıl
Bakirelik cinsel temas demektir kızlık zarı senin kast ettiğin şey
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılbitkin düşene kadar ypamalısın
00 Yorumla O dürtüler dayanılmaz hisler bırakmıyor mağlesef
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhaftada 3 kez yap
03 Yorumla
Soran+1 yılGünde 3 yapıyorum haftada 3 beni kesmez
Cevap sahibi+1 yılhaklısın haftada 20 kez yap 😊😊
Cevap sahibi+1 yılnarin parmakların dert görmesin ellerine sağlık 😅
Gizli Üye(25-29)+1 yılKurtulmak çok zor
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok büyük bir mutluluk kaynağı ama tuttu mu bırakmıyor
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum