Özellikle reglken çok kötü bakireyim ama oyle yukseliyorumki burada bir çok (bana göre çok) kişiyle sexting yapmişimdir. Kendimi taniyamiyorum bu ben değilim. Geceleri uyumak yerine bu batakliğa düştüm yine pişmanlik içerisindeyim bunun bir çözümü yok mu nolur diyin 😣😣
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kanka bunun tek çözümü düzenli ilişki. Bunu da muhtemelen benim gibi evlilik yoluyla yaparım diye düşünmüşsündür o da kader kısmet işte olmayınca olmuyor. Şahsen ben sırf ilişki yaşamak için biriyle evlenmem kimseyi kandırmaya gerek yok. Ben masttan bıktım ve aynı kendim gibi birini bulup yüzeysel sevişip ihtiyaçlarımızı gidermeyi düşünüyorum.
012 Yorumla
Soran+1 yılYok yapma az daha dayanır misın bu kadar dayandın
Soran+1 yılBiliyorum bu bir ihtiyaç benim durumum da senden farksiz değil ama ben duygusal bir insanim bakma istekli olduğum kadar duygusalim belki tam birlesme değil kastettiğin yuzeysel sevişme dedin ama ben bunu yaşadiğim biriyle bile bir duygusal bağ edinirim bu yüzden zaten bunu tamamiyle tek bir kisiyle yaşamak isterim helalim kocamla yaşamak isterim bundan pişmanlik duymam evet bu bir ihtiyaç ama daha sonrasinda pişman olacagimi biliyorum sende bir gün evlendiğinde bunu yaptiğin için pişmanlik duyar misin bunu önce kendine sor. Belki hiç ummadiğin anda kalbini biri fethedicek bu sabrın sonu belkide hayr olacak bir kez daha düşün derim
Soran+1 yılFarklı degil diycektim farksiz yazmisim 😄 ya işte azicik daha dayaniver
Soran+1 yılYok ya yapmiyacam sende yapma ben kocami beklicem
Soran+1 yılKocamin evi olacak işte ben ve yuvamiz 🤭
Soran+1 yılUmarim bir gün.. buna değer
En İyi Cevaplar
Aferin bu sitede yaptığını şimdi söyleyerek iyi halt yedin mesaj atmayan kalmicak. Neyse kendini yapmaya zorla istemediğin zamanda bile. Zorlama olunca bıkmaya başlicaksın.
Ya da ikinci yol gerçekçilik yolu:
Vaktinden ne kadar çaldığına ne kadar vakit kaybedip neleri geride bıraktığına bak pişman ol bi süre durur.03 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka gizliyim
Soran+1 yılNe guluyon dingil 😇
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
30Cevap
Teknoloji detoksu yap, boş kalınca; kitap okur, dışarda yürür, evi temizler, yemek-tatlı yapar vakit geçirirsin.
15 Yorumla
Soran+1 yılBen zaten kaç defa denedim bunu biliyo musun. Evet dediğini yaptım uzun süre yani bana göre uzun süre yapmadan durabildim ama en sonunda noldu biliyo musun ortada hiç bir şey yokken yani beni yukseltecek bir sey yokken birden kendimi ellemeye başladim banyoda her deneyisimde belli bir zaman sonra vucut kendiliğinden istiyor beni yönetiyor sanki
Soran+1 yılBu beni daha da yukseltmekten başka bi şey yapmaz bense bunu hayatimda istemiyorum cok zor bi durum aslinda
+1 yılSexting yaptığın kişilerin, kirli göbekli kel dayılar olduğunu görebilseydin, kusa kusa vazgeçerdin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılYok degillerdi
- +1 yıl
Sana fotolarını attılar değil mi :D
Var cozumu aslinda soylerimde bende de bagimlilik var ama kendime uygulayip birakamadim belki sen birakirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş
- Cinsel Yaşam konusunda 460 cevap paylaştı.
+1 yılSen bilirsin ama siteden uzaklaşmanı tavsiye ederim. Hatta gece yatmadan önce bir roman oku. Stephen King olabilir mesela iyi kafa dağıtmak için.
00 Yorumla Sanırım biriyle sevismek gerekiyor başka türlü geçmeyecek gibi ben de aynı durumdayım
20 Yorumla
+1 yılBunun çözümü elbette var ama senin buna kendini inandirman ve istemen gerekir
010 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş 😣
- +1 yıl
Günün büyük bir bölümünu boş geçiriyorsun galiba doğru mu?
Soran+1 yılDoğru ama gece yapiyorum bunu
- +1 yıl
İşte durum burdan kaynaklanıyor yaş kaç okul vs var mı?
Soran+1 yılYaş 20 okul var
- +1 yıl
Bunun çözümlerin den 1. olani zihnini boş birakmaman ve sürekli birşeylerle uğraşmak telefondan uzak durmak bos anında kitap okuyabilir ya da seni daha fazla meşgul edecek şeylerle ugrasabilirsin.
Soran+1 yılBiliyorum yardimci olmaya çalisiyorsun ama bunu denemedim mi zannediyorsun hatta öyleki uzun süre yapmadan durabildim beni yukseltecek şeylerden uzak durdum, kafami dagitacak şeylere yöneldim evet başardim uzun süre yani bana göre uzun. Ama daha sonra noldu biliyo musun her seferinde? En sonunda kendimi ellerken buldum yani vucut kendi kendine belli bir zaman sonra istiyor ve beni yönetiyo sanki.
- +1 yıl
Senin yapmış olduğun nedir biliyormusun sigara tiryakisi ne sigarayı bianda at bırak gibi bir şey benim sana önerim ise hemen at bitir demiyorum ki bunu sen değil kimse yapamaz mesela haftada 5 gün yapıyorsan bunu haftada 3 indir sonra bunu 2 ye düşür ve haftada 1 e düşür sen direk bırakmaya çalışırsan olmaz sen istemesende vücut ister bu zaten bir ihtiyaçtır.
Soran+1 yılDurum şu ki azaltamam çünkü bir kere yaptiğimda daha fazla istiyorum durduramiyorum kendimi bu yuzden hiç yapmamam lazım 😬 o da malum zor
- +1 yıl
Hiç yapmaman çok zor bir durum durdurmak senin elinde sadece geceleri yapmayı planla
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. En azından reel yapmıyorsun. Bu senin hala masum olduğunu gösteriyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılburada hayal diye yoksa gercekte asla olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇözümü var tabi. Sadece belirli zaman aralıklarla yapmamak ve sanalda olsa tanıyabildiğin, değer verdiğin biriyle sadece belirli zamanlar yapmak, beklemek istemek ve doyasıya yapmak
00 Yorumla
+1 yılNeverfap akademi videolarını izle youtubedan ve hatta videoların altındaki whatsapp grubuna gir.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılArtık yetmiyor demekki bakire olduğun için analdan tatmin olmayı deneyebilirsin kendi kendine
00 Yorumla
+1 yılBenle yapmadın sexting ama hiç fena olmazdı ben de bakirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYazarak seksting mi olur ya.
Baska seylere yonelmelisin bide surtunerek yapiyosan ilerde sorunbolur iliskide zevk alamazsin04 Yorumla
Soran+1 yılYok surtunerek degil
Cevap sahibi+1 yılIyi bari 😃
Ama mastürbasyon teknigini degistir daha az yaparak daha dolu orgazm yasa.
Soran+1 yılOlmuyo işte o
Cevap sahibi+1 yılNe biliyosun olmadigini? Eminim yapmadin. Mesele tahrik olmakta
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok fazla boş zamanın var bence bir uğraş bul ve onunla oyalan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun çözümü yok bende o bataklığa düştüm çünkü her gün yapmadan asla uyumaz oldum bu lanet şey için 2 kere orucu bozdum kendimden nefret eder oldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Bağımlılık duzeyindeysen zor bı süreç seni bekliyor demektir bunu göze alabilecekmisin
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben kaç defa kurtulmak için çabaladim burayi sildim yapmadim falan ama en sonunda yine dayanamadim :(((
Soran+1 yılNe olabilirki
Soran+1 yılValla bilemedimki ne gibi şeyler olabilir benim goremedigim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBırakamazsin awk olmuyor öyle kolay değil 😏😏 yıllardır deniyorum yok.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcaba benle yaptın mı onu merak ettim şimdi bak
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen de bı sitede çok kişiyle yaptım da.
+1 yılBende aynı :(( dua edip kurtulmamız lazım silelim burayı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşınlanalakli olabilir ne kadar süredir bu sekilde
06 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir daha fenayim
Cevap sahibi+1 yılMastta falan rahatlama olmuyor mu
Soran+1 yılOlsa bile o, o anlık sonra yine istiyorum aslinda boyle olmamin bi sebebi var evet ondan öncede boyleydim ama bu kadar degildim
Cevap sahibi+1 yılSebebi ne peki
Soran+1 yılYani uzak mesafeli bir ilişkim oldu hiç bulusmadik ama kendisi çok arzuluyordu onun yuzunden benden onu çok arzulamaya başladim öyleki hiç onla sexting falan yapmadik ama buluştugumuzda kesin bi şey olurdu onun bu isteği sonrasi boyle oldum ne onla sevgiliyiz ne de bulustuk hiç biri yok ama bende bıraktiğı bu yani. İyi ki ayrilmişiz ama
Cevap sahibi+1 yılorada mısın?
+1 yılSana göre çok, mesela?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Sexting güzel bir şey ne var bunda 👍
00 YorumlaVar sileceksin burayi bi daha girmwyeceksin..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSokarak yapman lazım
03 Yorumla
Soran+1 yılBakireyim
Cevap sahibi+1 yılAma doymamanın sebebi o. Kendi kendini bozmayı düşünmez misin?
Soran+1 yılAsla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu kafayla ailene yönelirsin yasa yasak şeylere
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bişey yok. Dewamke
00 Yorumla
+1 yılPartner lazım sana
11 Yorumla- +1 yıl
Maşa doğrusun knk 😅
+1 yılBen kurtulamadım zor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılOruç tut
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. E ne güzel
00 Yorumla
+1 yılKapalısın deme
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYardım edeyim mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende de var o
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı