Nerdeyse her gün canım istiyor ama iki gün dayanabiliyorum ve yapıyorum iyi bir şey değil kurtulmak istiyorum artık nasıl bırekırım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Aklına gelince kendini meşgul edecek birşeyler bulup onunla ilgilen ya da mast. Yaparken tam orgazma yaklaştığın anda bırakıp sakinleştikten sonra tekrar başla. Bunu 3-4 defa yapıp öyle orgazm ol. Hem daha derin bir orgazm yaşarsın hem de daha uzun süre canın istemez.. Bu arada günde 4 defadan fazla yapmamaya çalış. Yoksa bağımlılıktan kurtulmak yerine cinsel ilişkiden zevk alamama gibi farklı sorunlara yol açabilir 😇
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKanka aynı durumdayım ve tek çaresi hep meşgul olmak ama o da mümkün değil işte. Hem oruç hem bakirlik falan zorluyor zaten, düzenli ilişki olursa anca kurtulunur masttan. Yani yapacak bir şey yok, kurallar koyup azaltmamız lazım, iftardan sonra yapabiliyoruz zaten
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir bağımlılık, bazen beni de bıktırıyor da libidosu yüksek bir kadınla birlikteliği bıraktıktan sonda oldu bu. Sen de partner edinerek aşabilirsin bunu diye düşünüyorum. Vücudunun uyduğu bir partnerle orgasmın keyfini çıkarırsın
00 Yorumla
Aynı şeyi yaşıyoruz bılmiyorum çevrem milli olmadığın için azgınsın ben kolay yoldan para ile yapmak istemiyorum Allah korusun AIDS işe sevgilim olsun hem ilişki hem cinsel ilişki istiyorum sevgili yok mecbur evlilik sabredecen
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
40Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılİşe gir unutursun. Yorgunluktan aklına bile gelmez eve geldiğinde
10 Yorumla Benimde libidom aşırı yüksek asla dooymuyorum ne kızlara karşı ne de mast yaparken kızlara karşı iyi oluyor kızların hoşuna gidiyor ama mast yapmaktan cidden yoruldum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Böyle mast a devam edersen cinsel iliskide tatminsizlik yasarsin erkek ark gider mast ihtiyAcini ya da cok spor yap yorgunluk ta mast gelmez aklina, 🙏☺️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKnka bu konuları ne kadar çok düşünürsen o aklına gelir veya kendini bir işe vermiyorsan normal bağımlı olman bence
10 Yorumla
+1 yılBu bilgiyi kimseye vermem normalde kulağını iyi aç ve dinle bundan nasıl kurtulabilirsin. Cevap : yapmayarak
00 YorumlaDüzenli seks hayatı olan yapmaz sanırım libidosu yüksek insanın düşmanı ya. Benim de öyle. Aslında yapmamak gerek.
00 Yorumla
+1 yılBen 11 yıllık evliyim de masturbasyon yapmaktan kurtulmadım.
Sanırım bitmeyecek bir hastalık o03 Yorumla
Soran+1 yıleşin rahatsiz olmuyor mu
- +1 yıl
Ondan gizli yapıyorum. Ama ondan da zevk alıyorum
- +1 yıl
Siz evli misiniz. Sizin eşiniz biliyor mu
+1 yılÖncelikle orgazm kaliteni arttırmalısın böylece daha uzun süre idare edersin. Merak ettiklerin olursa sor çekinme.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yılBedenin istekli yapmasan cok gergin olursun evlenmden kurtulus dusunme mecbur yapip rahtlatacan fistigini 😏🙄
00 Yorumla
+1 yılÇok mastürbasyon yapan kişilerde farklı fanteziler oluyo bende öyle mesela. Sende var mı hiç fantezi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. İki günde 1 iyiymiş abartılı durum yok zevk meselesi Ya bişi olmaz ihtiyaç
00 Yorumlabağımlılık değil bence. canın istiyor, hormonal bişey. benim de çok istediğim oluyor :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşına libidosu yüksek bı partner gelirse bikarsin. Hayatta daha mühim şeyler de var
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe kadar ayıp, ne kadar ayıp. Benim zamanımda yoktu böyle şeyler kızanım, biz ana babamızdan korkardık. Gençler çok saygısız olmuş kızanımmm. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yaparken aldığın zevki artır doyurucu olsun. orgazm var orgazm var.
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle daha çok isterim gibime geliyor
Cevap sahibi+1 yıldoyurucu olur ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılTamamen bırakmak imkansız. Bir düzen bulup o düzene göre yapmalısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen de kurtulamıyorsan biz hiç kurtulamayız. Bütün inancımı kırdın.
00 Yorumla
+1 yılSanırım bakiresin düzenli cinsel hayatin olunca birakirsin
00 Yorumla
+1 yılŞu zorlu korona günlerinde kurtulmak mantıklı değil zaten zaman hep evde geçiyor bence sonraya bırak bu bırakma işini :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılBaşka şeylerle uğraş kafanı dağıt
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendini başka işlere ver uğraş bul
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 544 cevap paylaştı.
+1 yılKendini, kafanı sürekli meşgul etmeye çalış.
00 Yorumla Kasma. Canın istiyorsa yap.
00 Yorumlamanşta yaparak oruç tutarsk
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılMast eksiksiz ve doğru yapip doyuma ulaşınca
00 Yorumla
+1 yılYakisiklara bakma.
00 Yorumla
+1 yılO dert bende de var
00 YorumlaSeks yap
00 YorumlaKurtulmuyo cok zevklı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılZor kurtulamiyoruz
00 Yorumla
+1 yılEline kuvvet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıloruç tut
03 Yorumla
Soran+1 yılgeçen iftardan sonra yaptım afedersin duş alamadigim icin de yani ailem anlar diye 1 gün oruç tutamadim
Cevap sahibi+1 yılGözler'de çok önemli gözlerine hakim olabilirsen biraz etkisi olur oruç iyidir açlık bunu biraz bastırır oruç yorgun düşürür kötü şeyler aklına gelmez.
Soran+1 yılteşekkürler
+1 yılçok zor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı. Partner edin
00 YorumlaBoşlukta mısın?
04 Yorumla
Soran+1 yılgibi
Soran+1 yılkoronada pek edinemiyorum kanka
Gizli Üye(18-24)+1 yılOruç tutarsan kurtulsbilirsin
00 YorumlaSeksting yap
00 YorumlaYapmiyarak
00 Yorumla
+1 yılSjsk yaparak