Beklentiler vardır illa şöyle olsun böyle olunsuz sizce yatakta kimler ne ister?

Beklentiler vardır illa şöyle olsun böyle olunsuz sizce yatakta kimler ne ister?
Arzulu sevisme eşligide giriş yaparak inlete inlete ilişki ile birlikte derin bir organize birbirimizin üzerine yığılmak bir saat içinde kalmak.
Erkekler genelde bencilce davranırlar yatakta kendileri orgazm olunca kadını düşünmezler. Biz kadınlar da durum tam tersi orgazm olsak bile erkek durmaz
Her karakterin yapısı farklıdır.. Kimi baskın olsun ister kimi itaat eden.. Değişiyor beklentiler, istekler..
Teşekkürler..
Rol yapmasın ve mümkünse yüksek libidolu olsun
Hay hay hemen sipariş ediyoruz😂😂
Cevap
21Cevap
İki cin içinde, arzulanmak ve bunu her hareketle görmek. Arzulanan öpülür yalanır sevinir ve zirveye çıkartılır.
İstenmek
Anlaşılmak
Tercihlerine saygı duyulması
Ve mümkünse ota b. ka hayır demeyen uyumlu bir partner genel olarak iki tarafın da isteğidir
Sevgilim isteklerimi anlayabilmeli istemediğim konularda zorlamamalı uyumlu olunmalı ve karşılıklı anlayış çok önemli
Doyumsuz ateşli çılgın fantazilere acık uzun süre dayanacak kalın büyük alacak partner gerisi bende
Çok şey isterler de yazmayım buraya argoya giriyor çünkü 😄
bol. boll sevgi ask ihtras orgazm ister saatlerce pert olmak ister bence
Her seye hayir diyenle işim. olmaz. zaten aninda soğurum.
Susadığında su ister erkekler kadınlarda ne istediğini bilmez 😂
hijyene önem veriyorum sadece, hayatta her şeye okey olmam, sekse de yansıyo. :)
Her iki taraf da tatmin olmanın zirvesini yaşamak isterler.
karşılıklı tatmin olmak ister erken boşalma ve sıkılma olsun istemezler
Ben kadının inlemesini yatakta bana itaatkar olmasını çok severim. Sertliğimden keyif almasına bayılırım. Oral yaparken kendinden geçmesini sesler çıkartarak inleyerek her şeyi yapmasını isterim
Erkekler güzel bir oral seks ister , kadınlar ilgi şefkat ister
Güzel bi sevişme, öpüşme, sürtünme, uzun süreli ve zevkli bi seks, güzel bi orgazm anı
Sert mi soft mu olmali
O ritmi yakalayınca nasıl dinlenilir
''Aşkla'' sevişmek..
Tek ortak nokta sınırsız fantezi. Kadınlar yatakta en iyisini ister
İlgi sevgi ve sınırsız bir kadın, hem aşırı istekli olsun hem sinirlari olmasın hem de doyumsuz olsun benim gibi olsun, sabahlar olmasın 😂😂😂😂
Bir sıcak dolusu sarılma istiyorum ben
Yastik savaşi yapmak isterler
😂😂😂
Bak bu iyiydi😂😂👏
Tatmin olmak
Kadınlar sert ister 😎
Ben yatakta güzel bi kahvaltı istiyorum ya jfjdkss
erkekler güzel bir oral ve ateşli bir kadın ister
Aşk ve sevgi istiyorum sadece..
İyi bir seks olsun tutkulu
Arzulu istekli yapmacık olmasın
ikiside birbirini.