Erkeklere göre Kadınlar yatakta ne ister?
Ben romantiklik isterim arada, sevsin sürekli değerli olduğumu dile getirsin. Sarılsın koklasın <3

Erkeklerin çoğu direk vajinal veya anal ilişki ister bencillik yapar da kadın ruhunun okşanmasını ister, ilgi ister, uyarılmak ister. Bak ben seninle sevişmeye hazırım kıvamına gelmek ister :) Ee artık her şey erkeğe kalıyor bu şansı iyi kullanıp kullanmayacağını o bilmeli :)
Her yerin süper. Eksik hiç bir tarafın yok ❤️
Bir dakika... bu iltifat bana mıydı <3
Aşk ister! Dünyada hiç böyle bir mutluluğun olma ihtimalinin olmayacağını düşünür. Romantik olsun hep beni arzulasın ister.
<3
Aynen aşk olmadan olmaz. tutku ile olmalı herşey
Sert, vahşi ve doyumsuz bir erkeği her kadın ister.
Cevap
25Cevap
Kadından kadına değişebiliyor kimi kadın sevişerek seksi sever sertliği sevmez kimisi sertliği hızı sever sevişmeyi çok sevmez bu nedenle seksten önce yapılan sohbetler esnasında erkek partnerinin cümlelerini gözlemlemeli ve yatakta ona gore davranmalıdır
valla tecrubelerime göre her kadın da değişiklik gösteren bir durum. kimi hayvan gibi ol ister, kimi nazik, kimi oral sever, kimi sadece seks
Sürekli ama sürekli ereksiyon halde kalabilen ( sınırsız süreden bahsediyorum ama ) bir cinsel organ sanırım :-D
sevgi ve değerli hissedecekleri yüksek performanslı bir cinsellik
Vücudunun okşanmasını ve orgazma ulaşabilmeyi isterler... Bana göre
Ne isticek tabiki kuvvetli bir bel ve inletici dil darbeleri
partnerim hard seks istiyor canını biraz acıtarak öyle yapıyoruz
Uzun ve yumuşak ön servişme, her yerlerinin öpülmesi oksanmasi, yalanması.. sonra da sert bir pompa 😘
Hayaller Paris, ya gerçelker? Amaaan, başım ağrıyor, yat zıbar! uğraşamam senle!
Sadece onlara ait olduğumuzu hissetseler dünyalar onların olur sanki ama biz yapmiyoz işte az değerli olmak isterler
sevilmek orgazm olmaları
ve bunun için ne gerekiyorsa yapmak da bize düşer :)
Seks ister şehvet duygu ateş barut inleme çığlık bağırma ahhh uhh çekme 😛
Ne zaman sevgilim olursa ona söylerim 😋
ee ondan da sıkılıyorsunuz 😂
Samimiyet ve güven ister 😊
Iltifatlar, onu değerli hissettirmek 😘
Değerli hissediyorsa kadın bütün kilitleri açılır
oral seks isterler sonra hoplatılmak
Değer verilmek önemsenmek ister
Degerli hissttirim mutlu etmesini ister
doymak ister bosalmak ister ask ister
Çok güzel bir oral
şehvet...