Guzel bir banyo sonrasi sikilan guzel bir parfum. Kiskirtici miimal ic camasirlari, seksi bir jartiyer kemeri ve coraplar olacak. Los isik altinda istekli bir sekikde kendine oral seks yaptiracak. Guzelce hafif terlemis vucuduyla gizlerime bakarak beni zivanadan cikaracak
Sürekli konuşmak ve olayın gidişatını alevlendirmek için söylenen tahrik edici sözler kaslşdasl Ama konuşmak çok önemli hatta o sıra birbirimizden ilişkimizden falan bahsedebiliriz zira o an yalan söylenemez diye tahmin ediyorum :D
Bencilliklerinden uzak tutkulu bir beraberlik. Ayni zamanda mumkun oldugunca uzun tutulan sevisme. Boyle birbirlerinin tum hucrelerine dokunup kesfedercesine. Ha tabi istedigini belirten mesajlar da olmali. Temizlik ozel giyim sus pus koku gibi☺️
Ön sevişmeyi sadece... yalama sanan dangalaklara sesleniyorum ön sevişme kadının vücudunda ki haz noktalarını keşfetme turudur bunu bir anlayın bir noktayla ilgilenme ön sevişme değildir
3
18 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bunun sırf dikkate alınması için eig olabilir
☺️önemli değil tabiki kısa birşey sormam mümkün olursa konuşmak isterim istemiyosanız yine saygı duyarım cevap dahi vermeyebilirsiniz niyetimde rahatsızlık verme gayem yok
Karşılıklı oral mutlaka olmalı.. 69 mesela.. kadın odun gibi hareketsiz durmayacak.. kıvrak şehvetli arada bir kontrolü ele geçirmeli.. argo komuşmalarla inleyen inleye sert seks...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
ne mi ister açık degil mi biri 250 grm biri neyse susayım ben
En İyi Cevaplar