Uyum ve göze hitap isteklerini ve düşüncelerini paylaşmak çoğu kadin fsntazilerini ve isteklerini söylemiyorlar sorulduğundada istediği halde istemediklerini soyluyorlar konusun isteyiniz erkekte ne yapcani bilsin mi dide oda tam olsun
Şöyleki denemek istediğim bir pozisyon vardır bunu konuşuruz yaparız onun istediği şeyler olur onun için yaparım, rahat konuşursak sekste de rahat olurum ve daha uzun süre zevk alırım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Uyum ve göze hitap isteklerini ve düşüncelerini paylaşmak çoğu kadin fsntazilerini ve isteklerini söylemiyorlar sorulduğundada istediği halde istemediklerini soyluyorlar konusun isteyiniz erkekte ne yapcani bilsin mi dide oda tam olsun
Rahatlamamı sağlamasını isterim, bazı fantazilere açık olmasını isterim, onu küçük düşüren şeyler değil tabi
Nasıl mesela biraz açar mısın
Şöyleki denemek istediğim bir pozisyon vardır bunu konuşuruz yaparız onun istediği şeyler olur onun için yaparım, rahat konuşursak sekste de rahat olurum ve daha uzun süre zevk alırım
Hımmm
Evet, sen ne düşünüyorsun
Kadınlar tarafından mutlu edilmek seks esnasında istediği şeylerin kadın tarafından yapılmasını ister.
Sularını devamlı akıtdız gir çık güzel bir şekilde biz de işimizi yapabilelim
Yatakta sırt üstü malak gibi yatmamasını aktif olmasını
Güzel bir oral seks yapmasını ve kendini bana bırakmasını isterim 🔥😍
Seninki ya da sen ne istersin
Cogu seyi ister sen neler yapabilirsin ona bakmak lazım
önemli olan sizin istemekte utandığınız türlü işaretlerle belirtmeye çalıştığınız şeylerin ne olduğu 😂😉
Aktif olmasını, kütük gibi yatmamasını.
liste uzun ya :D
sınırsız olmasını
Ölü gibi yatmasın ve dirty talk
oral yapılmasını
domalmasını öğrendin mi?
şu an sanal yapmak istiyorum
Güzel domalmasını istiyoruz
Kuru fasulye pilav
Libido killer
Para ister
Hccvvvhccvvv