- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınların yatakta ne istediği, tıpkı erkeklerde olduğu gibi, kişiden kişiye büyük farklılıklar gösterir. Ancak genel olarak, kadınların yatakta aradığı bazı temel unsurlar şunlardır: Duygusal Bağ ve Güven:
Kadınlar için cinsellik, genellikle duygusal bağ ve güvenle yakından ilişkilidir. Partneriyle duygusal olarak yakın hissetmek, kendini güvende ve rahat hissetmek önemlidir.
Açık iletişim, karşılıklı saygı ve anlayış, duygusal bağın güçlenmesine yardımcı olur. İletişim ve Anlayış:Kadınlar, partnerlerinin kendi isteklerini ve ihtiyaçlarını anlamasını isterler. Bu, açık iletişim ve karşılıklı dinleme ile sağlanabilir.
Kadınların ne istediğini sormak, onları dinlemek ve anlamaya çalışmak, tatmin edici bir cinsel deneyim için önemlidir.
Çeşitlilik ve Yenilik:Tekdüzelikten kaçınmak, yeni şeyler denemek ve cinsel deneyimi zenginleştirmek önemlidir.
Farklı dokunuşlar, öpücükler, fanteziler ve cinsel pozisyonlar denemek, heyecanı artırabilir.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sahiplenilmek ve sevgi ister.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılSertlik
69 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO da tabi
Cevap sahibi1 yılAy ben dayanırım her türlü
Cevap sahibi1 yılAma seçiciyim maalesef herkesle olmuyor
Cevap sahibi1 yılYa sen niye diğer yanıtımı kaldırdın be😅
Cevap sahibi1 yılSilmeseydin yazcaktım geçti artık
- 1 yıl
Günün her anı, senin gibi özel birinin varlığıyla daha güzel. Bugün de kalbinin huzurla dolu, gülümsemenle çevreni aydınlatan bir gün olsun. Kendini ne kadar değerli hissettiğini unutma, çünkü dünyadaki en güzel şeylerden birisin. Günün aydınlık ve içindeki güzellikleri herkes görsün
- 1 yıl
Pişt
Gizli Üye(18-24)1 yılKarakteri düzgün bir partner
00 Yorumla
1 yılYastık yorgan vs
01 Yorumla- 1 yıl
Libido killer
1 yılBüyük penis
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği