Hayırlı insan hiç cinsellik yaşamamış olan insan mıdır?

Hayırlı insan hiç cinsellik yaşamamış olan insan mıdır? Hatalarından pişmanlık duyan, yaptıklarından kendine ders çıkaran, kendini düzeltmek için uğraşan ve bunu başaran insan hayırlı insan olmaz mı? Ben lise zamanında erkek arkadaşıma o kadar çok aşıktım ki! Onu başka biriyle görmekten çok korkuyordum. Onu kaybetmek benim için bir ihtimal bile olamazdı. Ve her ne kadar istemesemde onun bu cinsel yaklaşımina karşı koymadım. ( Zevk almadım yaşadığım sadece acıydi) sonrakiler gelen süreçlerde de zevk aldığım için yapmadım ki almıyordum da zaten. Sadece tek düşündüğüm onunla birşeyler yaşadığım için mecburen onunla evlenmek zorunda olduğumdu. Ailesinin beni istememesine rağmen yeni evlenecek bir kızın istediği herşeyden vazgeçmeyi bile göze almıştım. Ama iş şiddete gelince ayrılmak zorunda kaldım. Sonrasında aklı başında olgun biri diye düşündüğüm biriyle evlilik düşünmeye başladım fakat onun asıl niyetinin cinsellik olduğunu anlamadan kendımı ona teslim ettim. (Bu da bana zevk vermiyordu yanlış anlaşılma olmasın.) Yani bunu zevk için değil de sanki karşımdaki insanın benden başkasına dokunmaksini istemediğim için kendimi harcıyor gibiydim. Bana psikolojik olarak zarar veriyordu. Ve karşımdaki insanın asıl niyetinin ne olduğunu anladığımda bundan da ayrılmak zorunda kaldım. Bir süre sonra karşıma biri çıktı ve hiç cinsellik yaşamadigini söyledi. Haklı olarak hayatına alacağı insanin da böyle biri olmasını istediğini söyledi. Ben ona doğruyu söyleyemedim. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum.. Onu üzmek ona yalan söylemek istemiyorum. Ama benim bu kadar aciz bu kadar aptal bir insan oldugumu bilmesini de istemiyorum. Sizce bu ilişki nereye gider. Daha fazla bağlanmadan ayrılmalı mıyım?
Hayırlı insan hiç cinsellik yaşamamış olan insan mıdır?