Bugün bi kız arkadaşıma başka bir kız hiç cinsellik yaşamadığı için kezban mısın dedi neden öyle diyorlar ben yaşadım ama yaşamayana da saygım var siz de öyle mi düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kısa özetleyeyim. Bataklığa giren bir insan sana da çamur bulaşsın ister. Sen oralı olmadığın da da çirkefleşir. Ben ilişkiye girmedim. Ama giren arkadaşlarım boş ver en doğrusunu sen yapıyorsun dediler hep. Çünkü nefs olayı bu. Birde olurda evlenirsem olsun diyorum. Yoksa bir anlık heves için kendimi kirletemem.
17 Yorumla- 1 yıl
👏🏻👏🏻
- 1 yıl
@Selinaorselin teşekkür ederim 🤲 etrafımız da çok görüyoruz. Kısa sürede sevgili olup ilişkiye girip sonra ayrılıyorlar. Ama evlendiğin eşinle yapsan bunun bir devamlılığı var. Birde bence duygu çok önemli. Hiç bir şey hissetmediğin kişiyle girdiğin ilişki sadece nefsini doyurur. Ama eşin sevdiğin insanla yapmak tahminimce bambaşka olacaktır.
- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size, evlilik öncesi böyle şeyleri uygun görmüyorum.
- 1 yıl
@Selinaorselin marifetmiş gibi dillendirirler. Özellikle şu zamanda da bu konuyu basitleştirdiler. Zaten bu yüzden olgun insanların sayısı azaldı. Mesela şöyle bir şey duymuştum. İlişkiye giren birisi başkasında aldığı hazzı evlendiğinde eşinde alamayınca aldatıyormuş. Günümüz de ayrılıkların genelde ana sebebi bu.
- 1 yıl
Kesinlikle içimden geçen herşeyi yazmışsınız 👏🏻
Soran1 yılÇok güzel yazmışsın teşekkür ederiz💕
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
17Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 396 cevap paylaştı. kezban cinsellik yaşamayan değil cinsellik yaşadığı halde bunu yaşayacak özellikleri taşımayan kızlara denir, varoş ve cinsellik yaşamayan kız "tutarlıdır" kezbanla alakası yok. olması gerekendir..
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim yorumun için🙏
1 yılAsıl kezban, onu diyen kız. Varoşa bak, birde övünüyor ilişki yaşamış diye.
23 Yorumla- 1 yıl
Aynen katılıyorum kendisi o olmuş diye millete laf atıyor
Soran1 yılValla şok olduk arkadaşım da biraz değişik oldu anlam veremedik cevabın için saol bu arada 💕
- 1 yıl
Rica ederim 🌸
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Onu diyen boş insandır, boşvermek gerekir vermek ile vermemek ile olmaz hatta onu diyen kezban olur! 😅02 Yorumla
Soran1 yılKezban olmamak için verelim mi illa 😅😅
- 1 yıl
Sen bilirsin ama en güzel aşk helal olan aşktır ve evlilikle olur olmalı 😅🌸
Verenleri sevmiyorum uzak ırak olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yıldeğil tabiki. öyleleri önüne gelene verip kucaktan kucağa atlamayı marifet sandıkları için herkesi kendileri gibi düşünüyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılŞaşırdık kaldık açıkçası
- 1 yıl
öylesine çıkarın hayatınızdan
1 yılO canım kendisi o olmuş namusunu koruyanada kezban diyor onun gibi o mu olsaydı
01 Yorumla
Soran1 yılİlginç yani anlamadık bi an
Yani yaşanması normal bir durum cinsellik ama yaşamayana da saygı duymak lazım saçma bir lakap takılmış
00 Yorumla
1 yılbunu diyenin şuursuz olduğu kesin :D
şuursuzları önemsemek de senin suçun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılNe alakası var ya kim diyor onu öyle saçmalık
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 870 cevap paylaştı. Kim Kezban bilmem ama sana onu diyen kaliteli o puymuş ne alaka sen doğru bildiğinden şaşma 🙋♂️
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılSen bildiğin doğrudan şaşma kardeşim. Kezbanlara da uyma😎
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılbeynen gelişmemiş.. ergence düşünceler ve tavırlar bunlar.. herkesin kişisel tercihidir bu..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYaşayana da kaşar diyorlar aq boş ver takılma öyle şeylere kadından hiçbir şeyi beğendiremiyorsun zaten
03 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKadınsan*
- 1 yıl
Aynı şekilde katılıyorum
Soran1 yılMaalesef bi de kadının kadına bunu demesi daha beter bişey oldu cevao için teşekkürler 💕
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılNe alaka
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılherkezın kendı tercıhı ne alakası var
00 Yorumla
1 yılKeşke sende yasamasaydn
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ne alaka yani dimi
00 Yorumla
1 yılısteklı olup olmamasıda onemlı
00 Yorumla
1 yılDeğildir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılOr*spuluk moda olmuş
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında