Neden hep cinsellik için kullanıldım. Neden hiç kimse beni sevmedi?

Söylenecek o kadar söz varki. Ben aklımı kullanamadım başka erkeklerin zevkine meze oldum onların ihtiyaçlarına alet oldum üstelik 16 17 yaşından beri. Bunun sonucunda hiçbir kıymetim olmadı zaten siz hep dersiniz ya ne kiymetin olacak anca kullanır atarlar diye çok haklıymışsınız. Ben herşeyi mahvettim bütün değer yargılarım kirlendi. Görmediğim zarar işlemediğim günah yok ben Allah'ın karşısına nasıl çıkacağım? Bu dünyada hem kendimi hemde beni duruma düşürenleri suçlamaktan yoruldum. Şimdi ne ruhum ne de vicdanım beni rahat bırakıyor ne öfkem ne de kinim diniyor. Herşeyi yüzüme gözüme bulaştırdım bu da yetmezmiş gibi yalnız kaldım beni sahiplenen tek bir insan yok. Erkekler obje gözüyle bakıyor. İnsandan saymıyorlar. Beni başkalarıyla paylaşıyorlar kıskanmıyorlar. Kimse eskisi gibi yüzüme bakmıyor artık. Erkekler beni işleri bitince def ediyorlar sanki zararlı bir canlıymışım gibi davranıyorlar. Nerdeyse 30 yaşına geldim gençliğimin kıymetini bilemedim hayatım mahvoldu resmen. Hep birilerinin cinsel zevkine ya da egosuna hizmet ettim değersiz biriymişim gibi

Güncellemeler
+1 yıl
Allahtan görüş silme gibi bir özellik geldi de pislik insanların yorumunu tekrar görmek zorunda kalmıyorum soruma gelip beni azarlıyor rencide ediyor kendince yol veriyor böyle bişey var mı? Sizin gibi insanlar yaşadıklarımdan güç aldı hep.
Neden hep cinsellik için kullanıldım. Neden hiç kimse beni sevmedi?