Cinsel Yaşam Neden kimse beni sevmedi de sadece cinsellik için yanımda oldu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Ben de istekliydim maalesef Güncellemeler+1 yıl Amma kudurmuşsunuz vereniniz olmayınca burada kızlara saldırıyorsunuz ne zavallıca Güncellemeler+1 yıl Daha fazla yazmazsanız sevinirim zaten bildirimleri kapatıyorum Neden kimse beni sevmedi de sadece cinsellik için yanımda oldu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
ESKİ_BİR_YARGIÇ Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsellik için bile yanında kimsenin olmadığı kadınlar var bide öyle düşün😂 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Kesin öyledir Yorumla Soran +1 yıl Türkiye'de bir de Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Kimlerle takıldın bilmiyorum ama Kendi adıma konuşıyım ozman kriterlerim başka sadece cinsellik yetmez, sırf yaşanmış olsun diye yaşamam bazı şeyleri iyi bir cinsellik olmıcaksa olmasın ben böyle bakıyorum olaya herkes abaza değil Yorumla Soran +1 yıl Benim takılıp takılmamla ilgisi yok sosyal medyada bile görüyoruz türk erkeklerinin halini. Nefes alan herkese koşuyorlar Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Aslen arabım belki ondan arabistantan gelme😂 Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Neyse sohbet için teşekkürler😉 Yorumla Soran +1 yıl Rica bb Yorumla Soran +1 yıl Arabistan'da hiç olmak istemem yobaz memleket zaten Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Arabistanda olduğumu söylemedim dedelerim ordan gelme dedim😀 şimdi anlamaya başladım neden cinsellik dışında sevilmediğini 😃 Yorumla Soran +1 yıl He he Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Tanımadan yargılama yapma şuandan bahsetniyorum benimle ilgili istediğini düşünebilirsin ama bu sana sosyal hayattada kaybettirir prenses 😉 Yorumla Soran +1 yıl Ben kazanacağım eninde sonunda Yorumla Soran +1 yıl Konuşun durun Yorumla ESKİ_BİR_YARGIÇ +1 yıl Tarzın hoşuma gitti yaz bana tartışalım, tanışalım Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Olan olmus artik yeni bir duzen yeni bir hayat kur kendine 0 0 Yorumla
zamansız003 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. İşte o yüzden öyle oluyor alışmış kudurmuştan beter 🤷♂️ 0 0 Yorumla
Mr_Potter Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fiziğin seksi olabilir ve o vibeyi senden alınca cinselliğe yönelmiştir konu. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Onda başarılı olduğundan olabilir. Sevmek ayrı cinsel ilişki daha da ayrı bir şey. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Başarılı değildim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman neden olabilir , genelde başarılı olurlar. Yorumla Soran +1 yıl O zamanlar çok genç olduğum için olabilir çıtırı kimse kaçırmak istemez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tabi hiç yapmadığından ya da dar diye kaçırmak istememişler. Şimdi tabi daha farklı, zevk almasını en azından biliyorsundur. Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yatınca erkekwlr gider 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel. Ben de artık yatmıyorum zaten yıllardır kimseyle olmadım. 🙂 Yorumla Freedown54 +1 yıl En mantikliisi en azindan kendini kötü histmiyorsun Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bnde iateklitim ciddi ilişki istedim olduda ama ayrıldı insan kimseye guvenemiyor 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 511 cevap paylaştı. Seven ılla olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ne etsinler senle evlenip? Kim neden evlensin 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye evlenmesin? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden evlensin Yorumla Soran +1 yıl Beni kötülerken evlenmeyi çok görürken bir de kendin evlenemiyormuşsun ne gülerim ama. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Beleşe herkesle yatan bir kızı bir erkek neden istesin toplam kaç erkekle yattın sen Yorumla Soran +1 yıl Parayla mı yapsaydım? Karaktersize bak bir de beleş diyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Onlar gözümde daha değerli eşlerler barş ekmek parası için edşyorkar sen daha vahim yazık Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ee sende istediğini alıyon akrşı tarafta sorun ne 0 4 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gerçi sen sevgide istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Obje olarak görüyorlar bacım muamelesi yapıyorlar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hmm biraz geriye çek o zaman kendini sevgisinden emin olunca yap Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam yazmam Yorumla
zor-olan-aşk Takip Et Bilge Yaş: 44 +1 yıl Erkegin seni o sekilde gormesini saglayanda sensin 0 0 Yorumla
apro45 Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün 0 0 Yorumla
mahsun3636 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sal gitsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Cinsellik için bile yanında kimsenin olmadığı kadınlar var bide öyle düşün😂
Kesin öyledir
Türkiye'de bir de
Kimlerle takıldın bilmiyorum ama Kendi adıma konuşıyım ozman kriterlerim başka sadece cinsellik yetmez, sırf yaşanmış olsun diye yaşamam bazı şeyleri iyi bir cinsellik olmıcaksa olmasın ben böyle bakıyorum olaya herkes abaza değil
Benim takılıp takılmamla ilgisi yok sosyal medyada bile görüyoruz türk erkeklerinin halini. Nefes alan herkese koşuyorlar
Aslen arabım belki ondan arabistantan gelme😂
Neyse sohbet için teşekkürler😉
Rica bb
Arabistan'da hiç olmak istemem yobaz memleket zaten
Arabistanda olduğumu söylemedim dedelerim ordan gelme dedim😀 şimdi anlamaya başladım neden cinsellik dışında sevilmediğini 😃
He he
Tanımadan yargılama yapma şuandan bahsetniyorum benimle ilgili istediğini düşünebilirsin ama bu sana sosyal hayattada kaybettirir prenses 😉
Ben kazanacağım eninde sonunda
Konuşun durun
Tarzın hoşuma gitti yaz bana tartışalım, tanışalım
Olan olmus artik yeni bir duzen yeni bir hayat kur kendine
İşte o yüzden öyle oluyor alışmış kudurmuştan beter 🤷♂️
Fiziğin seksi olabilir ve o vibeyi senden alınca cinselliğe yönelmiştir konu.
Onda başarılı olduğundan olabilir. Sevmek ayrı cinsel ilişki daha da ayrı bir şey.
Başarılı değildim
O zaman neden olabilir , genelde başarılı olurlar.
O zamanlar çok genç olduğum için olabilir çıtırı kimse kaçırmak istemez
Tabi hiç yapmadığından ya da dar diye kaçırmak istememişler.
Şimdi tabi daha farklı, zevk almasını en azından biliyorsundur.
Yatınca erkekwlr gider
Ne güzel. Ben de artık yatmıyorum zaten yıllardır kimseyle olmadım. 🙂
En mantikliisi en azindan kendini kötü histmiyorsun
Çekim bu hangi yönlü olursa
Bnde iateklitim ciddi ilişki istedim olduda ama ayrıldı insan kimseye guvenemiyor
Seven ılla olur
E çakması lazım insanların
Ne etsinler senle evlenip? Kim neden evlensin
Niye evlenmesin?
Neden evlensin
Beni kötülerken evlenmeyi çok görürken bir de kendin evlenemiyormuşsun ne gülerim ama.
Beleşe herkesle yatan bir kızı bir erkek neden istesin toplam kaç erkekle yattın sen
Parayla mı yapsaydım? Karaktersize bak bir de beleş diyor
Onlar gözümde daha değerli eşlerler barş ekmek parası için edşyorkar sen daha vahim yazık
Tamam
Ee sende istediğini alıyon akrşı tarafta sorun ne
Gerçi sen sevgide istiyorsun
Obje olarak görüyorlar bacım muamelesi yapıyorlar
Hmm biraz geriye çek o zaman kendini sevgisinden emin olunca yap
tamam yazmam
Vermeyeydın severlerdi
istekli kadini herkes ister
Neden pişman oldun ki
Erkegin seni o sekilde gormesini saglayanda sensin
Nasıl davranırsan öyle karşılık görürsün
Yaş kaç