Kocam libidomu mahvediyor. Onun yüzünden bu gidişle cinsellikten soğuyacağım sonra da suçlu ben olacağım. Sizce neden böyle?

Kiloluyum ama kıvrımlarım yerinde , dişil enerjisi yüksek, bakımlı bir kadınım. Önceleri kocam için her gün farklı farklı kıyafetler giyer süslenirdim. Mini dekolteli elbiseler, sekreter görünümlü kıyafetler, jartiyerler, fantezi kıyafetleri vs. Her seferinde bunlara ne gerek var ki diye diye hevesimi kırdı artık yapmıyorum. Şimdiyse sade ama yine mini, göğüs dekolteli geceliklerimi giyiyorum adam da tık yok. Ben ona derin derin bakınca da niye böyle bakıyorsun bu bakış çok çok fazla demeye başladı. Bak deme böyle zoruma gidiyor seni çekici buluyorum diyorum yok. Bugün öptüm, öpüşürken bir an gözlerimi açtığımda onun gözlerinin bir yere dalmış olduğunu fark ettim. Akşama doğru yanına gittim, biraz süzdü beni sonra ayağa kalkınca eşofmanından sertleştiğini anladım ama yanaşmaya çalıştığımda sanki hiç arzulamıyormuş gibi kendini geri çekti, çok zoruma gidiyor artık. Gerçekten bu tavırlarına katlanamıyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Kaç kere beni beğenmiyor musun diye sordum saçmalama her yerini çok beğeniyorum diyor ama bir tek o istediğinde cinsel ilişki yaşıyoruz, beni uykudan uyandırdığı da oldu ama ben istekli olunca böyle davranıyor
Kocam libidomu mahvediyor. Onun yüzünden bu gidişle cinsellikten soğuyacağım sonra da suçlu ben olacağım. Sizce neden böyle?