Kocamı yatağa sürekli ben çağırıyorum. Hatta gelmesi için ısrar falan etmem gerekiyor. Bir erkek cinselliğe düşkün değilse bundan ne anlamalı, beni mi beğenmiyor? Ne yapacağım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çok çalışıyorsa yorgun olabilir, o kadar istekli biri olmayabilir. Bu durum evlendiğinizden beri böyleyle seni beğenmemesinden kaynaklandığını düşünmüyorum. Eğer sonradan değiştiyse, oturup bir konuşun bu konuyu.
111 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 418 cevap paylaştı. işte bu yuzden evlenmeden once azda olsa cınsellıgın konusulması tarafların bırbırını bu yonuylede tanıması gerekır tabı soyledıgının dogrulugunuda anlamak gerek. senın soruna gelırsek ya seksı sevmıyodur veya sendent ahrık olmuyodur. bazewn kadında koku olabılıyor vaınası kokuyor o yuzdende gelmıyor olabılır ama bu dusuk ıhtımal. oturup onunla bunu konusmak gerek cıddı sekılde eger halen senı ıhmal edıyorsa sana sevgısı yoktur bukadar basıt. cunku ınsan sevdıgını cınsel olarakta tatmın eder eger etmıyorsa sevgısı yoktur cunku akılsız degıl kadının canının ıstedıgını blır ve buna ragmen gelmıyorsa sana sevgısı ve saygısı yoktur. genelde hayır sevıyor sagyısı var sadece yataga gelmıyor denır ama bende hııhıı tabı oyledır dıyıp geıyorum.. ALDATMAYA karsıyım ama boyle esler aldatılmayı hakedıyor
40 Yorumla
+1 yılAslında böyle erkekleri kadınlar çok sever o konu ayrı o konuyu çok fazla Girmeyeceğim ama eğer gerçekten öyle bir şey varsa bu Cinsel iktidarsızlık Tan ziyade kafasına gerçekten soru işaretleri olabilir problemleri Olabilir çünkü bir insanın gerçekteb hayatta problemleri varsa cinselliğe çok fazla odaklanamıyor önce problemi nereden kaynaklandığını tespit etmek lazım hemen beni ara bir rahatsızlık değil de Ruhen bir sıkıntısı olabilir Bunları çok iyi bir şekilde çözüp onun üzerine gitmek lazım diyenin düşünüyorum
30 Yorumla
+1 yılBirkaç nedeni olabilir ;
* Yoğun, stresli bir tempoda çalışıyor olabilir
* Cinsel sorunları olabilir, cinsel tercih gibi , hiç olmuyor ise, aralık lar ile bunu yapıyor ise hayatında başka biri olabilir.
* Renklendirin biraz, çekici giyinin, makyajınıza kişisel bakımınıza özen gösterin.
* Münkün ise ilişkinize bir ara verip, tatile çıkın, o vakit te aynı ise, bir problem var demektir.51 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler...
+1 yılEvlilik süreciniz nasıl Cinsellik dışında?
Eşiniz iş durumu şu an ki psikolojik durumu?
Herhangi bir hastalığı özellikle insülin direnci gibi şeker hastalığınin başlangıcı gibi durumlarda cinsel isteksizlik artabiliyor.
En kötü ihtimal evliliğiniz berbattır. Hep sorun kavga stres sizden soğumuştur. Bakımlı biri değilsinizdir. Hayatında başka biri vardır (bu zayıf ihtimal gibi)20 Yorumla
Eskiden seviyorsa ve sonradan değiştiyse bir sorun var demektir. Cinsel isteksizlik gibi bir durumsa doktora görunmenizi tavsiye ederim. Yoksa ilişkiniz, evliliğiniz ciddi derecede zarar görebilir. Bunu bir düşünmelisin. Çünkü Evlilikte cinsellik olmazsa olmaz ve o olmadığı sürece evlilik bitmeye mahkûmdur. Ama seni beğenmiyorsa kendinde değişiklik yapabilirsin. Saçlarını kestir, boya tarzını değiştir yatağa girerken seksi bir gecelik tercih et veya size iyi gelecek bir baş başa tatile çıkabilirsiniz.
İyi şanslar ❤30 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bi çok sebebi olabilir..
Hayatında sıkıntıları vardır
Çok streslidir
Heyecanı bitmiş olabilir
Tabi bunu söylemek istemem ama senle belkide sorunu olabilir sana karşı bi isteği yoktur bunu oturup eşinle konuşman lazım30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
194Cevap
İstekli olduğunu eşine belirt önce onu arzuladığını söyleyebilirsin erkekler bu tarz sözlerle cilveyle biraz daha istekli olurlar. Eğer eşin sana ayak uydurmayı seviyorsa bu konuda şanslısın erotik filmler izlemeyi teklif edebilirsin. Gece yarısı şehvetli bir sarılma ve yakınlaşma ile uykusunu bölebilirsin. Bi bi seferde değişecek bir durum değil. Zamanla olacaktır. Sen bu konuda istekliliğini eşine yansıtmaktan geri durma istediğin sıklıkta bir doyum olur mu bilinmez ama en azından biraz hareketlenme olacağını düşünüyorum.
40 YorumlaSelam
Sorun ne zamandır var? Hep mi böyleydi? Burada farklı sorular var önem kazanan.- Stres
- İş
- Aranızdaki sorunlar
- Yataktaki sorunlar
- İletşim eksikliği
- İlaç kullanımı
- Maddi sıkıntılar
- Aseksüel olmak
- Libidonun düşük olması
Konuşun. Yatak dışında bir yerde konuşun :) Bir erkek için her gün seks normalken kimi için bir önem arz etmez ve ayda 1 yapsa dert etmez. Bunu da ancak konuşarak çözersiniz.
160 Yorumlamerhabalarrr merhabalarr,
öncelikle kocanın seks istememesi ve yatağa senin zorunla gelmesi beni gay olmasından şüphelendirdi veya asexual olmasından...
tabiiki bunu sana açıklaması gerekiyor ama ona gay misin veya asexual misin gibi direkt olarak sırarsan kalbini feci şekilde kurabilirsin...
ilk başta hiç zorlamadan geldiyse aenden memnun olmayabilir...
kusura bakma ama bu da bir ihtimal tabiki...
veya çekingen olabilir...
utangaç olabilir...
ki bu iki neden gerçekten çok saçma eğer bunlardan biri olduğuna eminsen onunla çok ciddi konuşman lazım çünkü o sana kıyasla annesinden bile daha fazla utanması lazım...
siz karı koca olduğunuza göre bundan sonra beraber yaşayacaksınız...
veya bilemiyorum yetiştirilme biçimi sekse karşı olabilir huge fan olmayabilir...
ya da küçük bir ihtimalde olsa aldatılıyorda olabilirsin...
ama bu konuda onunla konulman ne kadar iyi ilerler bilemiyorum...41 Yorumla- +1 yıl
Bunu konuşabiliriz :) @yarennn02
+1 yılEğer aranızda ilişkiyi derinden sarsacak duygusal travmalar yaşanmamış ise ya da cinsellikten soğumasına sebep verecek bir durum yoksa psikolojik sorunları olabilir. Ama aksi halde size karşı hisleri tamamen ölmüş olabilir. Dünya ne garip değil mi bazı hanımlar eşinden adeta kaçar yatakta, bazıları ise eşini ilişkiye ikna etmek için uğraşır. Ama tekrar söylüyorum sizinle arasındaki çekinin kaybolmasının çok çeşitli nedenleri olabilir. Kendinizde buna yol açacak bir kusur ya da eksiklik görmüyorsanız bu sizinle ilgili değildir. Özel bir nedeni yok ise bir hekime danışın derim.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir süre kendini işlerine ver öylesine takıl zorla hatta bir haftamı bir aymı ne kadar gerekirse uzak dur ilgisiz ol yemeği sofraya koy git içeri sorsa sorun olduğunu düşünmesine müsade etmeden işim var sen ye de uzatma.
ilgi gösterdiğin alanlardan kaytar, evden bir gün erken çık bu gün kahvaltını kendin hazırlaya bilirmisin? de, sonraki gün akşam çık annenlere git orda kal böylece kafası her nerdeyse irkilecekki noluyor eski düzenim bozuldu diyecek ve eskiyi arayacak gözü zamanı uzun tutarsan kendine gelir ve evde seninde olduğunu evli olduğunuzu hatırlar. Ve tüm bunları yumşak tavrla yaparsan daha iyi sonuç verir. Evde olmadığın anlar evlilik fotoraflarını çerçivedeyse göz önüne bir yere koy evli olduğunu hatırlasın erken bunadıysa demek yardımcı olmak gerek.
Ya da tam tersi olur bir süre ayrı kalınca sık boğaz edilmeyince düşünme vakti olur gerçekten seviyormuyum hatamı yaptım evlenmekle diye. Zaman tanıyın evli çiftlerin de zaman zaman düşünmeye ihtiyacı olur.46 Yorumla- +1 yıl
Ya sadece kocalarınız için yaşadığınızın farkında mısınız😃
Cevap sahibi+1 yılNe bekliyordun bu soruya yemek tarifimi verelim 😃
- +1 yıl
O kadar ince heasaplar yapmışsın ki
Neredeyse kendine ait bir hayatın benliğin yokmuş gibi acıdım haline
Hemcinsin olarak üzüldüm maruz gör 😉
Cevap sahibi+1 yılİnce hesabları her adam yapamaz üzül tatlım sana üzülmeler yakışır😃
- +1 yıl
Peki gidip köşede ağlarım biraz senin için 🥲
Aman dikkat et kocan da sana aynını yapmasın sonra bu kafa ile evdeki sehpadan farkın yok çünkü 😂
Cevap sahibi+1 yılFark göremiyorsan göz doktoruna gözük😃
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemcinslerim kadınıız ile ilgilenin yatak da öpün okşayın direk kendi işimi bitirip gitmek için yapmayın yavaş olun sakin olun kadınlar duygusaldır sevişin ama sanki mutluluğu huzuru verir gibi nasıl ki iş olsun diye yapma varsa bu konuda da iş olsun diye yapmayın kadın ruhu hemen mutlu olmaz yatak da kal hemen arkaya dönüp yatma kadınına sarıl başını okşa göğsüne yatır
Kadının zevk noktalarını bilin her kadının ayrı ayrı en mutlu olduğu yer vardır belki çekiniyor oral yaptırmak istiyorBelki uzun süre sevişmek istiyor Boşalınca gitmeyin yanında kalın öp okşa kadın kadınlığını hissetsinSekse başladığınız da tam sokun vajina ya çarpın İsterseniz çıkarın sevişmeye devam22 Yorumla- +1 yıl
Bunuunla ugrascakk erkekk var mı sanmamm herkess rahattlama pesindee boyleevyspanlarda gercekten seviyodurr begeniyodurr karisini bi zaman sonra sıkılma oluyooo sanirim
Cevap sahibi+1 yıl@Redheart1234 sizce neden böyle erkek olmasın ki
Bir zaman sonra sıkılma oluyor diyelim peki neden bir zaman sonra daha da iyi olmuyor sıkılma yı iki taraf yapıyor oysa iki taraf da huzuru bulabilir
Seni kadın olarak görmüyordur.
Tek cümlelik özet bu90 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatıyor olabilir mi? İhtiyaclarını, arzularını başkasında tatmin ediyorsa çok normal. Ya da ciddi bir sağlık problemi var. Ama öyle olsa seni karşısına alır konuşur bence. Benim böyle bir sıkıntım var sende etkileniyorsun şeklinde. Desek ki çekiniyor söyleyemiyor. Seninle yatağa gider ama zevk alıyormuş gibi yapar. Organzm olmaz ama seni mutlu etmek için olmuş gibi davranır. Ama diğer türlü dediğim gibi. Başkasıyla meşgulse. Kii o kişiye aşık olmuşsa bunlar olabilir. Alıp karşına konuşmak daha mantıklı değil mi? Kendini günlerce yiyip bitireceğine karşı taraftan gelen her şeye hazırlıklı ol. Umarım düşündüğüm gibi değildir canım
10 YorumlaBir sürü sebep olabilir mesela yatağa nasıl cagriyosun o da önemli bence bi erkeğe hadi gel sevişelim demektense onu imlek imlek işlemek daha önemli onu öpersin ellerin vücudunda gezer sonra pijamalarını giyinmek için gittiğini düşündürerek odaya gidip çok seksi bi pijama vs giyip yanına gelip tekrar öpmeye vs devam edebilirsin hadi gel sevişelim demek yerine onu ufak ufak bastan cikartabilirsin kuzum
42 Yorumla
+1 yılMerhaba, kaç yıldır evlisiniz? Çocuğunuz var mı? İlişkiniz monotonmudur? Fiziğinizde anlamlı bir değişim oldumu? Bunları yazarsanız nedenini bulmaya çalışalım,, erkekler seksten kolay kolay soğumaz,, yani birine karşı uzaklaşma varsa ya partnerinde problem vardır, ya sağlık açısından bir problemi vardır ya da başka birine karşı ilgisi başlamıştır
30 Yorumla
+1 yılHer erkek aşırı istekli değildir strrs ve il yorgunluğu olumsuz etkiler hele 40 a merdiven dayadıysa tetikleyici etken olmadıkça zor yapar
İlişkiyi rutinden çıkartın
Yatağa çağırmak yerine bunu tavırlarınla sağla kışkırt
Maç izlerken ya da istediği bir şey yaparken kalkıp yatağa gelmez yanına sokul kıyafetinin üstünden avuçla okşa hazır hale getir ya da oral yap ama boşaltıp rahatlatma yerinde boşalsın40 Yorumla
+1 yılSelam.
Bir erkeğin cimselliğe düşkün olmaması çok fazla görünen ve yaşanan bir şey değil. Eğer eşiniz sizinle sevişmiyorsa muhkamelen hoşuna gitmediği tavırlarınız vardır veya evet beğenmiyordur ilgisini çekmiyorsunuzdur. Belki de bir şeyler izleyerek kendini tatmın ediyordur artık veya en kötü durum olarak başkasıyla da bir şeyler yaşıyor olabilir.
Veya psikolojik olarak içinde başka şeyler yaşıyor olabilir.20 Yorumlasorun ettiğin şeye bak :) viyagra çarşıya gittiğin zaman bu adam eve gelince yemek yemiyor mu içine erit karıştır yiyeceğinin içine ya da içeceğinin içine kalkanın imanı olmaz derler sonra kıvranır durur peşinde böyle 1 2 ay yap alıştır devamı gelir zaten
20 Yorumla
+1 yılHmm 2 sebep olabilir ya artık içinde bir şeyler tükendi ya da kendi tükendi yaş aralığınıza bakarsak cinsel problemler olabilir oncelikle afrodizyak etkili yemekler yapın yiyecekler kullanın varsa cocukları gonderin güzel bir gece hazırlayın eğer olmazsa karşınıza alın konusun bu saglık sorunu da olabilir eşiniz cok ciddi bir depresyonda da olabilir bilemezsiniz
10 Yorumla"... bir erkek cinselliğe düşkün değilse sorun nedir?"Bunları görmekten bıktım.. hayvan mıyız yav? Kaldı ki hayvanların bile sezonu var. Her erkek siz kadınlar gibi aralıksız yapamaz dinlenmek zorundadır en az 5-10 dakika... Sizin gibi art arda yapamaz. Bir erkek düşkün değilse... pfff.. Zaman zaman öyle dönemlerimiz oluyor yani anatomiktir doğaldır.
10 Yorumla
+1 yılbende de durum tam tersi, neden çok istekli iki taraf denk gelmiyor ki, kocan sana yetmiyo, karım bana yetmiyo bu tür evlilikler çok fazla, cinsellikte sorun varsa o evlilik hayatı da problemli oluyor. cinsellik tavan yapyıorsa o evlilik paha biçilemez
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞimdi tersi hep kadınlar kocalarında şikayetçi sürekli ilişki ve aile terapisttini arıyorlar kocamda işyok diye
Sanırım artık herkes kendi kendini tek getiriyor şeyi izleyip
eski erkekler açtı tek şansları eşleriydi izleyecek bisey yoktu
Bende evli olduğum halde 7 yılki bizimde hiç yok baktım pili bitmiş yatağı ayırdım osuruk dinledim sade adam bitik49 Yorumla- +1 yıl
İlginç bir yorum
Cevap sahibi+1 yılKendi kendimi getiriyorum erkeğe gerek duymuyorum diğer kadınlar gibi boş şeyleri kafama takmam
aldatan koca olacağına pili bitik olsun daha iyi onla bunla yatıp yatıp geleceğine hastalık dolu cinselyola bulaşan- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılKafada fantazi kuracan hikayeler okuyup
yarın zina yasak derlerse brak cinselliği birine baksa adam kadın toplar ceza evine korlar eskide msn de camda yaparlardı şimdi oda suç yasak zate seriat adım adım geliyor en iyisi cinseliği unutmak karı koca yolda el ele yürüse kimlik soracaklar millet komşularını takıp edecek kim geldi kim giti bakirelik diktirene zina yaptın diyip ceza verirler durumlar onu gösteriyor flörtedemez kimse babasında gelir ister ya da annesi oğlana kız bulur bu gidiş onu gösteriyor- +1 yıl
Osuruk dinledim sade diyince ne güldüm yaaa. Millet uyanacaktı zor tutuyorum kendimi gülmemek için. 🤣🤭🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl😄😄😄🤣🤣
- +1 yıl
Allah da seni güldürsün abla 😂😂👍🏻
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni beğenmemesiyle alakası olduğunu hiç düşünmüyorum , burada farklı etkenler vardır. Cinsel isteksizlik veya istek olsada diğer durumları yaşamayı cinsellikten daha önde tutuyor olma durumu. ile bağıntılıdır ki, bu durum aslında biyolojik olarak vücudun daha az istekte olması neticesindedir. Kocanız kaç yaşında? Sigara kullanıyor mu?
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aynı sıkontıları ben elim için yaşıyorum. Karım vinselliğe hiç düşkün değil. 😎🔥
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılZor gelen Bi erkek ise ya başka biri vardır ya da senden soğumuştur.
Şahsen ben zorla götürürüm hayırdır yani 😬10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişilik yapısından olabilir
Seni arzulamıyor olabilir
Seni beğenmiyor olabilir
Senden soğumuş olabilir
Kirli/Pis/Bakımsız gibi olabilirsin
Tavırlarında soğutucu şeyler olabilir
Zamanlan kötü olabilir
Yaptıklarından aldığı şeyler artık tatmin etmiyor olabilir
Seks yapacak kadar hali olmayabilir
Kısaca buna benzer sorunları gözden geçirip çözebildiğini çözüp ona göre hal, durum, zaman, tavır kolla.20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 696 cevap paylaştı. ya bilmediğin bir eşcinsellik durumu var gizlediği
ya tatmin eden bir başkası var hayatında
ya da ilişkinizde birbirinizi soğutan bir an yaşandı mı seks yaparken?50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir sürü sebep olabilir. Cinselliğe soğuk olabilir. Eğer evlendiğinizden bu yanan hep böyleyse zaten aseksüeldir yüksek ihtimal. Ama eğer sonradan size ilgisi azaldıysa ozaman sizi eskisi kadar arzulamıyor olabilir. Bu durumu neden onunla konuşmuyorsunuz? Size önceden duyduğu arzuyu duymayan biriyle evli kalmanız saçma olmaz mı?
10 Yorumla
+1 yılYorgun olabilir stresli olabilir seni istemiyor olabilir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 484 cevap paylaştı. Bir derdi olabilir, sıkıntısı olabilir, iş hayatı streslidir, alıp karşına konuşmayı dene, olmazsa terapi için manipule et, bir çok sebep olabilir.
50 Yorumlaçok yorgun olabilir, stresli bir iş hayatı olabilir, cinsellik düşkünü olmayabilir, sen belki daha yaratıcı olabilirsin ilgisini cekmek icin. kıyafetler, mekan değisikliği falan
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Seni beğenmemek olarak düşünme. Cinselliği sevmiyordur. Sizi mutlu edemeyecektir. Ya da gücü yoktur. Başka biri ile ilişkisi olabilir. Fanteziler yapabilirsin, giyim konusunda değişiklikler olabilir.
30 Yorumlacinselliğe düşkün olmayan erkek yoktur. sorun sensindir. eşinin ilgi alanlarına göre kendini düzeltmen gerekir. sende aradığını bulamıyordur. yapmak istediği şeyler vardır ama seninle rahat yapamıyordur bunları.
20 Yorumlabazen monotonluk olabilir , heyecan azalır. kadınlar evlenince kendilerini biraz değiştirmeli yeni bir saç rengi , seksi iç çamaşırları dekolte kıyafetler. gibi revizyonlarla adamı yatağa çok kolay alırsınız.
10 Yorumla
+1 yılSorun senin doyuramamandan kaynaklı bence. Daha istekli olsan kendi gelecek aslında
60 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDaha önceden evlenmeden önce veya evlendikten sonra böyleyse normal kadınlara düşkünlüğü ya da seks'e düşkünlüğü yoktur eğer evlendikten sonra böyle olduysa ya evliliği kaldıramamıştır ya da yaşam şartlarında dolayı isteksizlik oluşmuştur
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar ne kadar acımasızca yorumlar yapmış yaa insan karşınızdaki, kimse üzer miyim diye düşünmemiş.
40 YorumlaBazi insanların libidosu düşüktür canı gunlerce hatta haftalarca seks yapmak istemez seninkide onlardan bence
42 Yorumla- +1 yıl
@Leylamlar yani istek demek libidosu dusuk olmak isteksizlik demek
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞu son 2 haftada siğaraya başladım tekrar. Ekonomi ve para değeri o kadar hızlı düşüyor ki alım gücünün eridiğini gördükçe insanda cinsel güç mü kalır. Düşündükçe kalbini tutuyordur kocan ev- iş ekonomisini.
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Bazı erkeklerin libidosu düşük olabilir teşvik et iyi besle doktordan yardım alın saçma yollara bulaşmayın
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 623 cevap paylaştı. Sorun çoktur
Ereksiyon problemi
Zevk alamama
İstememe
Sizi tatmin edememe
Başka biri olması
Sizden ayrılmak için bahane
Sizin onu tatmin edememesi20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBundan alsin. Kucuk demek ki
https://www.youtube.com/embed/TVo0yA5E31E712 Yorumla- +1 yıl
bune oğlum ya mal gibi baktık sdfsdfgdfg
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy 😅😆🤣😂😁😀ben oyle baktiririm adama
- +1 yıl
buraya şimdi pornhub linki atarım görürsünüz baktırmayı :D
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy at ne olacak ki🤪
- +1 yıl
yok yok ben uslu durayım bu benim 3. hesap banlanmaya niyetim yok :D
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy ok.😁
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy bu arada banlanmak ne demek😀
Cevap sahibi+1 yılBarmaklamak gibi bir sey mi😅
- +1 yıl
Yok hesabının silinmesi. cok da farklı sayılmaz. admin parmagi
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy anladim🤣benim de bir kere kapattilar
- +1 yıl
hainler
Cevap sahibi+1 yıl@TheLostBoy aynen hainlerrrrr🧐
sogumuş senden , artık ne kadar bakımsız biriysen :)
50 Yorumla
+1 yılayrı mı uyuyorsunuz yani yatağa çağırmak ne demek 🙄
50 Yorumlaİlgisini çekicek şeyleri bulmalısın. Belki bir fantezi, belki farklı mekanlar, kostümler
50 Yorumla
+1 yılHasta degilse yani iktidarsiz
Geriye iki sebep var ya senle ilgili ya da baska sikintisi var cinsellik dusunecek halde degil30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen de öğrenciyim ve kız arkadaşım ile öpüşürken aklıma gelecek kaygıları, ekonomik zorluk vb geliyor. Tüm zevkim yerle bir olduğundan dolayı bir gram libido bile kalmıyor. Sizden dolayı değil de stresten dolayı da olabilir
30 Yorumla
+1 yılSon zamanlarda depresyona girmiştir ve söylemek istemiyordur. Başkasını arzuluyordur veya işten çok yorgun geliyordur. Yani çok fazla belirtileri var tatlım.
10 YorumlaKeşke senin gibi cinselliği seven bir karım olsa. Ben çok arzuluyum, her yerini yalar yutarım karımın, başladım mı yarım saatten aşağı gelmem, karım çok rahatlıyor.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 670 cevap paylaştı.
+1 yıl, kadin dilnden anlmayan Bu tip erkler cok var kadjnlar kaciyir baskasjna sonrxa cikip tv lere agliyorlar sen tatlı dille onavcekinmden ihtiyaçlarını anlat erkekjlerin çoğu bilmez kadının ihtiyacını
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 743 cevap paylaştı. Size karşı bir şey hisesetmiyor... arkadaş gibi olmuşsunuz...
40 Yorumlaİçine kurt düşürmek istemezdim ama başka bir kadınla ilgileniyor
41 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yıl119 görüş gelmiş erkeklerden. Okumadım bile. Ama isyan ediyorum. Neden benim eşim senin gibi. Onlar birbirini biz birbirimizi bulsaydıkkk
21 Yorumla- +1 yıl
neden benim eşim senin gibi değil dicektim
Başka birini skiyodur
Seninle yapmak istemiyodur
Adamın kuşu uçmuyodur
Adam gay dir
Aseksüel olmuştur20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bi erkeğin ilgisini çekecek yatağa atmak isteyecegi bi görünüşte değilsin sanırım.. adami seksten sogutmus olmayasın... biraz kendine bakmalısın... güzelim fiziğim iyi diyorsan başka türlü dusuneyim
20 Yorumla
+1 yılİş hayatı olabilir,
Çevresiyle problemleri olabilir,
Cinselliğe ilgisi olmayabilir,
Sizinle problemi olabilir.20 Yorumla
+1 yılBir çok problem olabilir buna örnek kafası bir şeye takılmıştır benim gibi her şeye takılan biriyse daha da zor ben gün içinde beni uyaran kişileri bile kafama takıyorum ben niye bu uyarıyı aldım diye. Bu tarz şeyler olur bir de şu olabilir sana söylememiştir mast yapmıştır ama belli etmek istemiyordur.
00 YorumlaBi uzmana götürebilirsin güzel bir üslupla ikna ederek tabii ki🙂 , ya da aldatıyor olabilir , libidosu düşük olabilir veya canını sıkan bir durum olabilir iş hayatında.. vs. ...
00 Yorumla
+1 yılBunu bize değilde oturup kocana sorsan konuşsan daha iyi sonuç alacaksın
30 Yorumla
+1 yılBöyle mal erkekler de var ve siz ateşli kadınlar hep böylelerine denk geliyorsunuz
30 Yorumla
+1 yılher erkek seks düşkünü olmaz doğal evlenmeden önce sevişsen anlardın
34 Yorumla- +1 yıl
Nedenn olmaz evlenemden sevsienlerin libidoo dusuyormuu
- +1 yıl
@Redheart1234 evlenmeden sevişsen adamın libidosunun düşük olduğunu görürdün
- +1 yıl
Evett ama günahh😅😅 konusaraktaa anlaşılir bncee
- +1 yıl
@Redheart1234 konuşara anlaşılmaz erkekler kendini kaplan gibi gösterir öyle yalan söyler
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eşi yatağa çağırıp da ısrar ettiği halde gelmeyen erkek gitsin parkta top oynasın...
30 Yorumla
+1 yılSeks tutkusu bitmiş olabilir. Doymuş olabilir ya da yeni fanteziler de istiyor olabilir. Farklı şeyler denemelisin.
10 Yorumlaeğer bir birlikteliği varsa ve bir gün önce onu aldatmışsa suçluluk duygusundan (!) birlikte olduğu insanla seks yapmak istemeyen erkek olabilir.
10 Yorumla
+1 yılNe mutlu sana işte siz kadınlar zaten libidosu yüksek erkek istemezsiniz , seksi seven erkeği itici bulursunuz ve sonuç gabi ki böyle olacaktır.
10 Yorumla- Devamını Gör (194)
Devamını Gör(239)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocam yatağa benim zorumla geliyor, bir erkek cinselliğe düşkün değilse sorun nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler