aylarca beraber olmadığımız oluyor. İşi çok yoğun geç geliyor yoruluyor evet ama bu bi sebep mi sizce? normal mi bu durum anlayamıyorum. Ben çok rahatsız oluyorum bu durumdan ama dile getirmeye utanıyorum. Beraber olunca çok mutlu oluyor ama neden bu kadar ara koyuyor bilmiyorum. Sizce neden?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yani bence mantıklı değil. Şöyle bir durum var bazen bazı insanların istekleri az oluyor. Ama bunu da bence arttırmak lazım çünkü bu bir ihtiyaç yemek yemek kadar. Karşımızdaki kadının da bir ihtiyacı var ve bunu bizimle yaşayıp mutlu edilmesi kadınlığını yaşaması lazım
08 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
Soran1 yıl2 sene
Soran1 yılBu kadarda değildi hamilelikten sonra böyle olmaya başladı
Soran1 yılYok ya bende gurur yapıyorum işte:(
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yani tatmin edemiyorsan tahrik etme diye bir söz var ya madem yapamayacaksın niye kıza alıp Meşgul ediyorsun ama böyle istekli kızlar öyle erkeklerin yanında bunlar olup gidiyor Sen benim elime düşecektin var ya
00 Yorumla
Kocandan nasıl utanırsın? Onunla konuşmayacaksın da kiminle konuşacaksın.
Çok arzulusun ve isteklisin ona göster mutlaka ama mutlaka. İstiyorum de haykır. 😁00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
41Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılBazilari isteksiz olabiiyor maalesef.. kotu bir durum bendeki durumda tam tersi yani insanin icinde bitiyor
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılÇok saçma bir durum aylarca beraber olmamak ne demek ne kadar yorgun olursa olsun olsun sana zaman ayırması lazım
00 Yorumla
1 yılÇok gereksiz gerçekten en fazla 2-3 gün ara verirsin aylar ne demek sonra aldatıldım diye eyvah yaparlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 882 cevap paylaştı.
1 yılDile getirmeye utandığın kişi senin kocan, farkındasın değil mi? Utanacağın biriyle neden evlendin?
09 Yorumla
Soran1 yılÇok haklısın bu yorumunda. Peki utanmama sebep olan utanmasın mı asıl?
- 1 yıl
İyi de, cinsel isteğinin olduğunu söylemeyen sensin. Eşine seni istiyorum diyemezken, kendi kendine sitem etmen ne kadar doğru?
Soran1 yılValla söyledim kaç defa hatta şakaya vurdum onun isteksizliğine kaç kez laf soktum ama yok ciddiye almıyor :)
- 1 yıl
Bunun sebebi sen olabilir misin? Çok mu bakımsızsın, kilo boy oranın yerlerde mi?
Soran1 yıl1.68 boy 68 kiloyum. Evet doğumdan sonra aldım baya kilo ama bakımıma dikkat etmeye çalışıyorum işte çocukla her ne kadar olabilirse. Sence sebep bu mudur
- 1 yıl
Hamileliğinin öncesi nasıldı?
Soran1 yıl60 falandım
- 1 yıl
Hanımefendi size iyi geceler. Uyumak için cevaplamanızı bekliyorum ama, başka yorumlarda canınızı verecekmiş gibi konuşuyorsunuz. Yardım etmeyi istemiştim ama, haketmiyorsunuz. Eyvallah.
Soran1 yılSende manyak mısın nesin iyi geceler
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılEvli olduğunuza eminsiniz dimi aylarca aklına gelmemesi nasıl bir isteksizliktir 😂
01 Yorumla
Soran1 yılDimi ama
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Gelinde bir saat bana ayır işten ona göre çık dersin. Sana hak veriyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBelki ayda yilda belki 1 2 defa bu bahanesi olabilir. Ama hep yorgunum diyerek seni ihmal etmesi sacmalik olmuş? Yaslariniz kac?
05 Yorumla
Soran1 yılÖyle bişey demiyor ben çünkü ondan bekliyorum ondanda adım gelene kadar aylar geçiyor. Ben 34 o 39
Cevap sahibi1 yılSende bekleme. Ama o nasıl dayanıyor aylarca. Bu yaşlarda yapmayıp ne zaman yapacaksınız ki?
Soran1 yılBende onu düşünüyorum biliyor musun. Artık cinselliği geçtim ki geçmek zorundada değilim kocamı istemem çok normal. Ama onuda geçiyorum şimdi böyleysek 5 sene sonra nolcaz diyorum kendi kendime beni korkutan sonrası
Cevap sahibi1 yılmaalesef bu gidiş oraya götürür. Bir an önce bir sey yapman gerek.
Cevap sahibi1 yılSize heyecan lazım.
Gizli Üye(30-35)1 yılSanırım sen çok düşkünsun utanma dille getir kaç yıllık evlisin sen
05 Yorumla
Soran1 yıl2 yılı biraz geçti. Ben çok düşkün müyüm tartışılır ama onun düşkün olmadığı aşikar değil mi? ya da onunki sence normal mi
Cevap sahibi1 yılEşin hep böyle mıydı 2 yıl boyunca
Soran1 yılYok bu kadar değildi. Ama hiç bi zamanda aşırı düşkün değildi. Ben ondan daha düşkün olduğumu anlamıştım evlendiğimiz ilk zamanlar
Cevap sahibi1 yılBu durum senin için çok zor olur ama can sıkıcı bir durum
Evliliğin en önemli konusu
Cevap sahibi1 yılUyudun mu
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evde yemek yemiyorsa dışarda yeyip geliyordur, konunun yemekle bir algisi yok 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılUtanma sebebin ne? İnsan kocasından bence utanmamalı.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Çocuk yaptıktan sonra hiç olmadığı zaman gibi olmuyor özellikle hamilelik geçirdiysen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNedenini bilemem ama kimse dengini bulamıyor bu kesin erkek istekli olur kadın istekli olmuyor kadın istekli olsa erkek isteksiz olur bu evlilik döngüsü böyle gidiyor bende de eşim çok isteksiz ben istemezsem aylarca gelmez kendisi istemez
00 Yorumla
1 yılBence adama karşı yakın değilsin. O istemiyorsa istemesi için birşeyler yap. Utanma olmaz eşler arasında
00 YorumlaHata kocanda kaç ayda bir oluyor su gibi bir ihtiyaç buda sonuçta ilgilenmesi lazım seninle
00 Yorumla
1 yılNormal değil ya hormonal ya da fiziki sorun var
00 YorumlaSebeb deyil başka bir şey olmasin
02 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun ya deme öyle
Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Baskasi vardir hayatinda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 875 cevap paylaştı.
1 yılNiye boyle bebkler bos bırakıliyor ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Hiç normal değil kesinlikle çözüm bulmanız lazım
00 Yorumlautanma onla konuş normal degil
00 YorumlaBaşka bir ten başka bir heyecan lazım sana
00 YorumlaBaşka biri olabilir mi?
11 Yorumla
Soran1 yılAllah korusun düşünmek istemiyorum öyle bişey
- Cinsel Yaşam konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılOnu farklı fantazilere yönlendirmeyi denedin mi
00 Yorumla
1 yılAylar ne demek kız insan 1 gün zor duruyor
00 Yorumla
1 yılEşine açık açık söyle böyle olmaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılİnsanların iş hayatı var.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
1 yılOral yap onu isteklendir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAniden yapmaya başladıysa red flag dikkat 6
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılYapilmasi gereken basit
02 Yorumla
Soran1 yılNeymiş
Cevap sahibi1 yılGilzlisin yazamaidm ki
Gizli Üye(30-35)1 yılSenle aynı yaştaymışız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBenim de karım
00 Yorumla
1 yılErken mi bosaliyor
02 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Kotu bişey tabi
Ne zamandır böyle
03 Yorumla
Soran1 yılÇocuğumuz var 9 aylık. Hamileliğimden beri hemen hemen böyle son zamanlarda dahada arttı
Soran1 yılYani bence başka bi sorun yok
Kaç yaşında kocan
012 Yorumla
Soran1 yıl39
Soran1 yılYok yani ben hamile kaldıktan sonra yavaş yavaş kadın olduğumu unutmaya başladım
Soran1 yılValla bilmiyorum ya gerçekten yakında asker arkadaşı mood takılcaz çünkü bende burnum düşse almam yerden
Soran1 yılNeden öyle dedin ayrılık falan ne düşündün
Soran1 yıl34
1 yılBu sebep değil seninki de can
02 Yorumla
Soran1 yılBencede
- 1 yıl
Dertleselim mi
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılYaşlar kaç
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fb bulacaksin kendine başka çaren yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Açıkça konuş bence
00 Yorumla
1 yılSenin için üzülüyorum
00 YorumlaOhoo böyle yürümez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşlar kaç?
011 Yorumla
Soran1 yılBen 34 kocam 39
Cevap sahibi1 yılDaha da genç aslında niye bu kadar uzatıyor olabilir ki?
Bence utanma açık açık konuş.
Cevap sahibi1 yılBenimde benzer sorunum var
Hatta onun için buralarda takılıyorum ama eşime açık açık söylüyorum bunu.
Soran1 yılSenin sorunun nedir
Cevap sahibi1 yılEşim fazla çıtkırıldım
Ve cinselliğe karşı çok farklı tabuları var
Islanamıyor çoğu zaman
Islandığında da çok çabuk orgazm oluyor sonra uyuştu deyip devam edemiyor
Derdim çok sabaha kadar anlatabilirim 😣
Cevap sahibi1 yılAma bütün bunların farkında
Kendisi de üzülüyor ama yapacak bir şey yok
Soran1 yılSizde istek sorunu yok fiziksel bi sorun var aslında
Cevap sahibi1 yılVar maalesef eşimin istek sorunu var
Benim için deniyor çoğu zaman
Kendisi isteksiz olduğu için doğru düzgün bir şey yaşayamıyoruz
Sonra beni mutlu etmek için farklı yöntemlerle beni rahatlatıyor ama olmuş olsun diye olunca bende yarım kalıyorum hep..
Kötü bişey gerçekten..
Yani ayda bir defa falan istekli oluyor ondada çok çabuk orgazm oluyor ve devam edemiyor
Ben hep yarım yamalak oluyorum
Cevap sahibi1 yılBir süre duygusal düşündüm idare ettim ama belli bir yaştan sonra zor gelmeye başladı
Sanki yarım kalan spermLerim damarlarımda geziyormuşcasına rahatsız olmaya başladım
Açlık gibi bişey
Bilmiyorum aldatmak istemiyorum ama birtaraftanda aldatmanın açlığını yaşıyorum hayvan gibi
Soran1 yılÜzüldüm senin adına ama aldatmak çözüm değil bence eşin sonuçta hayat arkadaşın boş ver böyle kabul et onu ben öyle yapıyorum
Cevap sahibi1 yılKesinlikle kabul ediyorum ve onu çok seviyorum
Sadece kontrol edemediğim bir birikmişlik var içimde
Çok enteresan lanet bir şeymiş bu, ilk zamanlar tölere edilir gibi geliyordu
Ama zaman ilerledikçe fenalaşmaya başladım.
Hiç hazetmediğim halde erotik filmler ve izlemeye başladım
Yalnız mastürbasyon yapmak istitoeum onda bile eşimin üzülmesinden korkuyorum
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Yaşlar kac
04 Yorumla
Soran1 yılBen 34 kocam 39
Soran1 yılBi çocuğumuz var
Gizli Üye(25-29)1 yılYsnız kc
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizene bundan abla yazik kafana
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz