Kocam libidom yüksekken benimle dalga geçtiği için sırnaşmaktan vazgeçiyorum. O istekliyken ben yapmıyorum bunu. Söylemeli miyim?

Bugün mesela çok istekliydim, sürekli öptüm. Sonra kendi kalçasına vuran hareketler yapıyordu, ben de kendime yapıyım mı dedi. Hep bir libido yüksekliği, hep bir cinsel çağrışım yap hemen zaten dedi. Benim artık zoruma gidiyor. Sanki ben istekli olamazmışım gibi davranıyor ama kendi istediğinde ben hiç böyle davranmıyorum. O zaman da ama bak ben her seferinde seni istiyorum diyor, oysa ben isterkense ya uyuyor, ya öpmelerime karşılık vermiyor, ya libidomu aşağılarcasına davranıyor. Yine uyudu hemen ben mecbur kendimi mastürbasyonla tatmin edicem. Hem penisi kısa, hem bazen erekte olamama ve erken boşalma sorunu oluyor, buna rağmen adamı arzuluyorum oysa üstüne bir de bana böyle davranıyor. Ben onu çok kıskanırım, ben henüz işe başlamadım genelde evdeyim ben sen işe başladığında sana güvendiğimden kıskanmam diyor ama beni elleriyle ateşe atıyor. Hem karını tatmin etme, hem kendine güven, hem de ya bu kadın benim yüzümden ya yanlışa düşerse diye hiç düşünme. Bunu yapacağımdan değil ama olur da beni biri cinsel olarak arzularsa karşılık vermekten korkar oldum, ben öyle bir kadın değilim ama kocam da kocalığını yapmıyor ne yapacağımı şaşırdım, mastürbasyonla kendimi tatmin etmeye çalışıyorum.

Kocam libidom yüksekken benimle dalga geçtiği için sırnaşmaktan vazgeçiyorum. O istekliyken ben yapmıyorum bunu. Söylemeli miyim?