iki hafta öncesinde cinselliğe çok düşkündüm ama bu bir haftadır hiç canım İstemiyor sürekli reddediyorum normalde en fazla bir gün yapmamıştık. Dün de reddedince bir tık sırtını sinirle döndü yattı anlamadım bende istemiyor olabilirim niye sinirleniyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Birlikte Çözüm Arayın: İkiniz için de uygun bir çözüm bulmaya çalışın. Belki de birlikte terapiye gitmek, daha fazla zaman ayırmak veya farklı aktiviteler denemek size iyi gelebilir.
Bir Uzmana Danışın: Eğer bu durum uzun süre devam ederse veya ilişkinizi olumsuz etkilemeye başlarsa bir seks terapistinden veya psikologdan yardım almayı düşünebilirsiniz.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 800 cevap paylaştı.
1 yılO yine sanalı yaa inan daha bokları var aen yine 1 gün istememişsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılNeden evlendi o zaman seninle.. şimdi gidip başkasıyla yapsa ortalığı ayağa kaldırırsın birde
012 Yorumla
Soran1 yılEvet kaldırırım. Benimle sadece sela yapmak için evlenmesi onda eksik olan her şeyi ben de başkasından mı karşılamalıyım?
Cevap sahibi1 yılEvlenmeden seks dışında herşeyi yaşayabilirsiniz o yüzden onda eksik varsa söyler ayrılırsın oda sana ama seks evlendikten sonra yaşanıp belli olur yani seks yapmak için evlenilir... aldatsa ve senin kadınlık görevini yapmadığını mahkemede ıspatlasa hakan tek celsede senden kurtarır onu kılçık gibi nafakasız masrafsız ayırır
Soran1 yılAynı düşünmüyorum. Defol sorduysan bağnaz ayı
Cevap sahibi1 yılAdamın başını yakmışsın onun sana demesi gereken defolu sen bana söylüyorsun adam istediğinde seks yapmayacaksanız evlenipte erkekleri bir dünya masraf ve resmi bir bağ ile esir almayın
Soran1 yılİkile uğraştırma
Cevap sahibi1 yılSenin o adamın hayatından ikilemen lazım adamla sevişmiyorsan erkek kankalarından ne farkın var
Soran1 yılKocam sen gibi düşünmüyor sana tamam düşer
Cevap sahibi1 yıl2 3 gün daha vermezsen kocan kimlerle neler neler düşünecek
Soran1 yılAnnenle düşünecek heralde bu eminlik ondan geliyor
Cevap sahibi1 yılHahahaha nasıl çaresiz ve ezik kaldı karşımda hemen anneye getirdi lafı biridi lafı aileye getiriyorsa façası aşağı alınmış demektir hadi şimdi daha çok ağlamada git çüklü bayan
Soran1 yılAynen kanka öyle hadi beni sal
Soran1 yılAynen skskdkdjdjjs
Gizli Üye(18-24)1 yılSenin kocan benim sevgilim yapıyordu. Bacak arası düşkünlüğü...
06 Yorumla
Soran1 yılAslımda öyle değildir ama anlamadım
Cevap sahibi1 yılHiç istemiyorsan da ellinle farklılık olsun.
Soran1 yılYok el falan iğrenç bize uzak
Cevap sahibi1 yılBence öyle düşünmeyin yani oral mı yapıyorsun elleyip gidip yıkayacaksın. Sen böyle yapıyorsun diye kocanda öyle davranıyordur
Soran1 yılHayır o da sevmiyor ki elle falan ergen miyiz falan demişti
Cevap sahibi1 yılBilemiyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılkıyamam ya neden istemiyorsun :/
00 Yorumla
1 yılOlabilir arada büyütmeyin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBaşkasını ayarla onla yapsın
02 Yorumla
Soran1 yılAnnen? Müsait mi
Cevap sahibi1 yılDegil başkada kız yok ailede sen başkasını bul
Gizli Üye(25-29)1 yılİlişkiden neden soğudun peki önemli olan o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNeden istemiyorsun ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı.
1 yılNiye sogudun peki
02 Yorumla
Soran1 yılOndan değil ilişkiden
- 1 yıl
Tamam ilk defa mi oldu
1 yılYapman laxım ama
00 YorumlaIstemiyor olabilirsin hakkin var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Kocamla cinsel ilişkiye girmiyorum bu aralar kızdı gibi, ben de istemiyor olabilirim niye sinirleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat