- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılBen evlenmeden cinsel ilişkilere karşıyım Çünkü bu çok özel duygu iki insanın arasında yaşanmalı ve arasında kalmalı
Ayrıca erkek ve kız bir gün birinin ömür boyu kocası veya karısı olacak
Yani kimse karısının ya da kocasının başkası ile cinsel ilişkiler yaşamasını istemez
Şimdi evlendikten sonra istemediği şeyleri evlenmeden önce yaşamış olması benim için büyük bir rahatsızlık yani
Çünkü düşün sevmişsin sevilmişsin evlenmişsin ama evlendiğin kadının sevgilileri ve yaşadığı cinsel ilişkiler olmuş ve eski sevgililerinde seks videoları ve resimleri birbirlerine aldıkları hediyeler yaşadıkları zevkleri yazdıkları günlükler veya iç çamaşırları ya da çok fazla özeli kalmış
Yani evlendiğin kadının veya erkeğin vücudunu senden daha fazla bilen kokusunu zevkini senden daha fazla yaşamış birileri olması rahatsız edici olmaz mı
Ve çocukların olmuş bir hayatın var artık yıllar geçmiş ama eski sevgili kendinde kalan çıplak resimlere birlikte çektikleri seks videolara bakıp senin eşinle etkileşime geçmese ve hiç dokunmasa iletişim kurmasa da fanteziler kuruyor
Belki kadının veya erkeğin eski sevgilisi hiç evlenmedi
ya da eski sevgili kankilerine bak ben falanca kadınla erkekle seks yaptım burada tatildeydik harika biriydi diye
Eski sevgilimdi çok sevgilim oldu hatta bu falanca ile evlenmiş gibi diyaloglar geçebilir
Yani ortada bir özel kalmaz
O yüzden seviyorsanız aile rızalarını da gözden geçirin sevgili olup ayrılırım değil de ben bu kadınla erkekle ömür boyu yaşarım bu benim kadınım adamım deyip evlenin ciddi ve sağlam ilişkiler kurun çünkü herkesin hayatına bir kadın bir erkek şart birbirine dayanak olmaları şart o yüzden kimseyi geçici zevklerinize alet etmeyin
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne bakire kızlar gördüm ters ilişki, oral, kucaktan kucağa gezmeler... Yani yapmadıkları şey kalmamış. Sadece kızlığını korumuş... Eee şimdi kim ahlaklı? Kızlığını kaybeden mi koruyup her şeyi yaşayan mı? Ayrıca o kişi nerden bilecek karşısına senin çıkacağını? Hepimiz anı yaşıyoruz.. Böyle takıntıları olanlar ilişkilerden uzak dursunlar...
20 Yorumla
+1 yılbekaret kavrami degil, cinsel iliski kavrami onemli. onune gelenle seks yapan bir erkekle olamam. sevmistir sevgili olmustur, iliskiye girmistir sorun degil ama cinselligi basitlestiren biri benim hayatimda olamaz, cocuklarla isim yok
33 Yorumla- +1 yıl
tesekkurler
Cinsel Yaşam konusunda 330 cevap paylaştı. Onmli Kesinlikle
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılönemli değil.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yıl
Karşımdaki yani hayatımdaki insanın Sadakat ve tum benligi ile benim olmasini isterim... Gerisi fasa fiso derim... ama içten içe buna verdiğim bir önem var
Bakire hatta degil ama gonlu baskasinda olan bir kadina ne kendim hayrim olur ne de onun bana.
Bekaret sosyal baskilar ( mahalle baskisi ) orf adet ve sacma sig erdemlilik algisinin yaygin olmasi ile alakali.
Bir de erkek gibi kadinlarda cinsel rahatlama ihtiyaci duyar ve bunun karsilamasi ahlaksiz olarak gorulmemeli.
Ahlak kriteri sadakatle alakalidir. Her erkek hem kadinda gonulleri kendileri haric baskalari icin bossa eger ve karsilikli sadakatleri de varsa ONEMLIDIR.10 Yorumla
+1 yılÖnemli kavram
22 Yorumla- +1 yıl
Bakiresin o halde
+1 yılÇoooook
11 YorumlaÇok önemli
10 Yorumla
+1 yıl2 damla kan
10 Yorumladeğil
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği