+1 yılönemli benim için ve bu da benim tercihim sebeplerimi merak ediyorsan aşağıda
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).03 Yorumla- +1 yıl
O kadar uzun ki gözlüklerimi almam lazım okumak için
- +1 yıl
En İyi Cevaplar
Evlilikte bekarete önem vermeyen erkek de zaten karısının anlatacağı gece kulübü tuvaletlerindeki maceralarını kaldırabilecek tipte bir insandır. Yeri gelir bazıları eş de değiştirir. Umursamazlar. Pek sağlıklı yürümez. Biri sürekli iş seyahatine giderken, diğeri taytını mervelerde unutur...
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılBence önemli değil, bu ben çok rahat bi adam oldugum icin falan degil. Empati yapılırsa cok onemsiz birsey. Bu kola mı ki? İlk sen acma gibi bi takintin olsun? , karşınizda ki bir birey. Kızlık zari kadinların iliskiye girip girmedigine bak diye degil. Evrimsel acidan bir koruma mekanizmasi
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. Önemli değil ama 50 kilo altın talep edilirse evlilik aşamasında o zaman bakirelik aranması bence normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğil. Ama ilkler unutulmuyor bu yuzden hep guzel hatirlayacagin biriyle olmasi önemli bence
30 YorumlaBi onemi kalmadi artik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin icin var mi?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben önemli görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladim
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat