+1 yılevet önemli sebeplerim aşağıda
1-ben birinin partnerlerinden biri olmak istemiyorum ilk ve tek olmak istiyorum.
2-benim ahlak anlayışıma uymuyor.
3-bana özel bir şeyi kalmamış oluyor benim görüp dokunduğum ne varsa daha önce başkası da aynılarını belki daha beterlerini yapmış.
4-benim için aşkın özünde sahiplenme var ama kalkıp daha önce başkasının olmuş birini sahiplenemem
5-daha benim yaşım kaç başım kaç ki benim birlikte olacağım insanın kaç olsun daha bu kadar genç yaşta böyle işler yapan birine herşeyi bırak karar verme yeteneği, nefis kontrolü, irade gibi konularda da güvenmiyorum, fevri karar veren, anlık yaşayan, bu tarz şeyleri özel görmeyen, lay lay lom biri olduğunu düşünürüm.
6-başkasını öpüp bilem ne yaptığı ağızla ne beni ne çocuklarımı öpmesini isterim, ya da kim bilir kimlerin ne yaptığı göğüslere ne kendi ağzımı ne de çocuklarımın ağzını sürmesini isterim ve kesinlikle başkalarının cinsel organının değdiği bir yere ne kendi organımı ne de elimi ağzımı değdirmek isterim alınan alınsın ama bu bende tiksinti yaratıyor.
7-anlamıyacak ne var bunlarda sevdiğim insan sadece benim olsun olmuş olsun istiyorum kim bilir kimle ne halt etmiş birini istemiyorum yahu sen alacak olsan 2. 3. el araba mı alırsın (araba yakıştırması hoş değil ama temel aynı) fabrikadan yeni çıkmış olanını mı fiyat aynı olsa.
8-bu tarz şeyleri bol yaşayan biri bunu önemsizleştirmiştir diğer partnerlerinden ne farkın olacak ki istediğin kadar zevk ver et eyle senle aldığı kadarın yarısı kadar bile olmasa dahi başkasıyla da az bile olsa zevk aldı yine ne ben onun için özelim ne de o benim için özel seksi anlamsız hale getirdi (zevksiz demedim anlamsız dedim)
9-yahu ben huylu adamım biriyle tokalaşırken bile acaba nereye dokundu bu herif diyorum içimden başkasıyla aynı bardaktan su içmeyi bile mümkün mertebe yapmıyorum (bunlar ilişkide oral falan yapmam anlamında değil genel anlamda titizliğim tutuyo bir de başka bir pislik erkek bedenin kim bilir ne yaptığı vücutla haşır neşir olmak istemiyorum).00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKişiye göre değişiyor bence önemliyse her iki taraf için öyle olmalı sadece kızlar için tek değil oh ne ala sen her haltı ye sonra evleneceğim kızın ilki olayım
22 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın bende aynı düşüncedeyim
Cevap sahibi+1 yılOyle. Namus sadece kadına degildir. bakire istiyorsan bakir ol.👍
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
+1 yılbenim için önemliydi taki duygularımın anasını *... bir kadın olarak ben bile önemsemiyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bekarmısın
- +1 yıl
evet
+1 yılKişiden kişiye değişir benim için önemli insanların söylediklerinden sebep değil benim kendi düşünce ve fikirlerim açısından
32 Yorumla- +1 yıl
Peki senin düşüncen nedir
- +1 yıl
Tabiki önemli benim için
+1 yılBenim için önemli. Karşımdaki de aynı şekilde olmalı keza.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim olmadı sevişmedim ve benim gibi eş isterim.
10 YorumlaBakire olmayan biriyle evlenir miydin?
00 Yorumla
+1 yılÖnemli bana göre
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖnemli değill
13 Yorumla- +1 yıl
Adamsın
- +1 yıl
Yaş kaç şu an?
Cevap sahibi+1 yıl21 neden sordun
+1 yılNötrüm bu konuda
00 Yorumla
Detaylı bilgi