Kimle tanışsam flört etsem konuyu s2ş e getiriyor ve bu durumdan çok sıkıldım. Tam iyi bir insan buldum diyorum konu yine buraya geliyor.
Sırf bakire olduğum için artık kötü hissediyorum kendimi. Kabul etmediğimiz için yobaz damgası yiyoruz çünkü
Kimle tanışsam flört etsem konuyu s2ş e getiriyor ve bu durumdan çok sıkıldım. Tam iyi bir insan buldum diyorum konu yine buraya geliyor.
Sırf bakire olduğum için artık kötü hissediyorum kendimi. Kabul etmediğimiz için yobaz damgası yiyoruz çünkü
bu şekilde devam et o muhabbete getirenlerin popon tekmeyi koy. sana bunu için yobaz diyen embesillerle de görüşme. doğru dürüst olduğun yolda ilerle.
33 yaşındayım sevgilim sevişmek istediği için bende haram yapamam deyip ayrıldık çünkü bu konuda beni çok zorladı
EİG seçtiğin için teşekkür ederim 🙏
Bozma kendini illaki adam gibisi çıkacak karşına bekle sadece
Cevap
16Cevap
Bakirelikle kendini kısıtlaman kendine yazık ettiğin anlamına geliyor. Ver rahatla sonra istediğini yaşa. Bizde bakirdir zamanında ama boş şeylermiş.
Aldanma bu devirdeki yanlis yolda olan genclere sen en dogrusunu yapiyon
Ne olsaydın 50 tane erkeğin salyasi teri dölü üstüne mi akmış olmalıydı?
Kendi fikrinle hayatını yaşa milletin ağzıyla yaşama
Benim de ilk ilişkim 24’ümde oldu. Bakma sen onlara
Yobaz olanlar yüzünden kendine yobaz demene gerek yok
Cinsellik temaslar olmazsa iliski olmaz.
arzulamak veya cinsellik tu ka ka demiyorum ki ben. Ama çok üzücü ki karşılaştığım erkeklerin pek çoğu vermeyeceksen konuşmayalım tavrındaydı.
Vermek zorunda degilsin ama cinsellik ihtiyacini da gidermelisin. Sen kendininde cinsel ihtiyacını gidermen gerek sevgilininde..
Verip vermemek değil mesele, bakirelik sadece kızlığın bozulması ile de ilgili değil
Tamam da insan sevdigiyle gidermek istiyor ihtiyacini?
Tamam da ben evlilik öncesi karşıyım ve doğru bulmuyorum. Gelip de beni ikna etmeye çalışmasın
Hayır alakası yok. Bir gün düzgün çıkar biri.
Bakire olman gayet hoş birsey bence saçmalama
Niye eziklik olsun en doğrusunu yapıyosun bence
Doğru yoldasın devam et
Değil tabi ki sen o ucubelerin lafına bakma
Eziklik
Niçin eziklik? Ben yapan insanlara bir şey demezken hangi hadsizlikle ezik diyebiliyorsun?
Böyle dediğine göre pişman olmuşsun. Yapmış olsam ben de yapardım fırsatım vardı. İnanç ve vicdan sebebiyle yapmıyorum, yapmadım. Ayrıca toplum kadınların cinselliği yaşamasında çok ikiyüzlülük yapıyor
26 yım ben öpüşmedim bile
Adamsin
bence yapmak eziklik
Çok mantikli yoldasin sakın bozulma
en dogru olanı yapıyorsun aynen devam et
Ev3t eziklik
Sen erkek değilsen ben birsey bilmiyorum
Ne diyosun amca?
Buyur teyze
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?