Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZina'ya yaklaşmayın diye Allah (cc) emrediyor. Allah insanları özellikle kızları zina tuzağından korumak istiyor çünkü diyelim ki sen bakiresin diye dalga geçen bir dangalağın bu tuzağa düşüp , bekaretini ona ya da başka birine verdin diyelim. Ne olacak sonra? Ben sana söyleyeyim ne olacağını bakire olmadığın için karşına çıkan erkeklerinin büyük bir kısmı seni seks objesi olarak görecek ama bunu sana hissettirmeyecek seni yatağa atana kadar sana hediyeler, sürprizler vesayre yapacak ve sen de beni ne kadar çok seviyor aşkım diye ona bağlanacaksın. Sonra aşkım bize gel film izleyelim birlikte ya da aşkım gelip bana yemek yapar mısın diye seni eve davet edecek. Sen de saf aşıksın ya, gideceksin tabi. Sonra ne olacak ateş ile barut yan yana durmaz. Yatağa gireceksin artık çocuk amacına ulaşmış olacak. Sürekli muhabbet cinsel içerikli olmaya başlayacak. Canı ne zaman cinsellik istese seni eve davet etmeye başlayacak. Sen de zamanla rahatsız olmaya başlayacaksın. Aşkım sen sadece bunun için mi benimle sevgilisin diyeceksin. O da ne alaka aşkım ya diyecek. Sonra bu dangalak artık evlilik düşünmeye başladığı zaman seninle ayrılmak için bahane bulmaya başlayacak. En ufak bir tartışma da olmuyor ben senle yapamıyorum diye sana yol verecek. Sen de yahu bu sebepten ayrılır mı insan diyeceksin. Tamam özür dilerim bir daha kıskançlık yapmam diyeceksin ama cıks artık bitti senin pil ömrün. Çünkü o evlilik için bakire kız istiyor seni değil. Daha önce onla bunla yatan kızla evlenmem kafası var. Sana böyle diyen bu dangalaklar şunu demek istiyor. Bakire değilsen hiç konuşmayalım çünkü ben sevgili olacağım kızla her şeyi yaşamak isterim evlenmeden önce. Bunu diyerek seni yatağa atma tuzağı kuruyor ki sen de tamam benim için zaten bekaretin önemi yok dersen tam onun istediği gibi bir seks oyuncağı oldun artık demektir. Fakat işin gerçek boyutu şu; Erkekler evlilik öncesi bir erkeğin yatağına giren bir kıza ciddi gözle bakmazlar. Çünkü akıllarında soru işareti oluşur. Benden önce kaç kişiyle yattı. Bir kişi ile diyerek bana yalan mı söylüyor, yoksa her önüne gelenle yatan biri miydi, ya da yine mi tecavüze uğradım yalanı lan diyor. Başkaları ile yatan kızların çoğu da bu yalanı söylüyor çünkü. Bir ömür aklında bu soru işareti ile yaşamaktansa hiç ilişkiye girmemiş bir kızla evlenirim daha iyi diye düşünür erkekler. Çoğunluk böyledir. Fakat çok geniş erkekler de var. Bu durumu önemsemez ama onlar da kızın kariyerine bakar. Kızın elle tutulur bir kariyeri varsa evlenince rahat yaşamak istedikleri için sıkıntı yapmazlar bu durumu. Fakat kız hem bakire değil hem de iyi bir kariyeri yoksa evlilik için pek de tercih edilecek bir portföy değildir. Ha eden olmaz mı? Olabilir ama düşük ihtimal. Düşükte olsa tercih eden erkekler de çıkabilir tâbi.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılDalga gecilecek bir durum degil. Kimsenin baskisi altinda kalma. En güzeli evlendigin kisi ile bakirligini kayip etmendir. Tabiki evlenecegin kiside bakir olmali. Bu isler karsilikli. Adam istedigini yapsin sonra evlenecegi kisinin bakire olmasini sart kossun bu yanlis birsey.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de onu diyorum ya. Bıktım bu erkeğe cinsellik güzellemesi yapılıp kadına yapılmamasından. Yahu ben yapmadım evet ama istekli değil miyim? Erkeğe ayrıcalık tanınmasından nefret ediyorum. İstemiyorum da öyle birini.
Cevap sahibi+1 yılKendini strese sokma. Kizlarin kizlik zari var diye hep kizlardan bakire olmali beklenir. Bu cok yanlis. Erkekte namusuna sahip cikmali. Sahip cikamiyor ise ozaman kizdan bakire olmasini beklememeli ve kötü gözle bakmamali. Erkek yapar kiz yapamaz öyle bir dünya yok. Maalesef erkeklerin cogu her türlü zinayi yapar sonra evlenecegi zaman kiz bakire olma sarti kosar. Böyle sacmalik olmaz. Kiz yapar ise kötü erkek yapar ise erkektir yapar mantigi yanlis ve sacmalik ve haksizliktir. Sen kafana takma. Ben erkek olarak sabir edebiliyor isem sende sabir edebilirsin. Ben evlenmeden cinsel hayatim olmayacak, kim ne derse desin. En güzeli insanin esi ile cinsel hayata atilmasidir.
Evleneceğin kişide senin gibi olmalı yoksa neden bekledim dersin
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet maalesef öyle
+1 yılİnsanların senin kararların hakkında yaptıkları yorumlar olumlu veya olumsuz olması senin kararlarını etkilememeli. Sonuç olarak bakire olman veya olmaman her iki durumdada olumsuz eleştriler alman çok doğal toplumda zaten cinsellik üzerine kişisel tercihlerinden bahseden kişilere herzaman bir yargı bulunuyor. Sen cinsellik yaşamaya hazır olan bi birey bile olsan bunu hak eden bir partner ile karşılaşmamış olduğunu düşünüp ne istediğini bilen bşr kadın olarak taktir edilir bir durum olduğunu düşünüyorum ben. Bu yüzden kendi doğrularından şaşma. Bu gibi özel durumlar yaşanmışlık olsun diye yapılmamalı.
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
167Cevap
+1 yılAksine değil. Olması gereken de bu. Hatta bakire olup da her haltı yiyenlerden dahi olmamak lazım. Allah görüyor biliyor. İnsanın her güzelliği her ilki eşiyle yaşaması çok güzel bir nimet bir insan için. Heyecan da olur ve evlilik heyecanını kaybetmez.
53 Yorumla
Soran+1 yılEşimiz de aynı bizim gibi olsa keşke
- +1 yıl
İşte nasip o da umarım öyle denk gelir Allah korkusu olan kendini koruyan
Soran+1 yılİnşallah öyle denk gelir hepimize
Hayır canım. Bu kimseyi ilgilendirmez. Kendi doğrularından asla şaşma. Başın dik olsun. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin ve şunu da bil sen çok özelsin çok kıymetlisin. 😎
1222 Yorumla- +1 yıl
Neden çok özel kiynetli bakşre diye mi? Bi erkek bakirim dese böyle dermiydiniz? Kadın bakire olunca mi özel kiymetli oluyor?
- +1 yıl
Sevgili @yaşayann_ölü tabiki bakire olmayan temiz ve bakımlı güven veren sıcak kadınlar da çok özel. Ama soru sahibi sevgili gizli üyemizin de kendisini küçük görmemesi gerekli, her kadın ya bakiredir ya da bir zamanlar bakireydi, her şeyin bir ilki illa ki olacak değil mi. Bu durum onun kıymetsiz olduğunu değil kıymetli olduğunu gösterir. Pozitif olmak en güzeli değil mi 🌸🤗
- +1 yıl
@yaşayann_ölü yo aynı şekilde adam da söylemeli her ne halt yediyse asla tek taraflı bakmam, aynısını o herife de derdim kul hakkı dediğim söylemediği zaman seçme karar verme hakkını elinden almış olur ve bu 2 cins için de geçerli insanların kadın erkek bakir ve bakire isteme hakkı var ama sen onlara bunu söylemez de saklarsan hem yalan üzerüne bi ilişki kurmuş hem de özgür iradesine karışmış olursun çünkü ne kadın erkeği ne erkek kadını o şekilde kabul etmek zorunda değil istemediğine de karar verebilir ve bu durumda 2 tarafta istediği gibi birini bulmak için özgür kalmalıdır baki/bakire olan da olmayan kadın ve erkekte
- +1 yıl
Bakire olan kadına özelsin değerin bilinir bakire olmayana neler ikinci el patlak diyenler var kadınları böyle zarı var sarı yok diye ayırmaları bacak arasına göre karakterini belirlemeli hiç güzel değil. Bakire olmayan temiz bakımlı güven veren kadın var be demek? Bakire olmayan güvenilmez mi? Bakir olmayan erkekte öyle o zaman aaa yok erkek tecrübeli olmalıydı demi? Bakşre olmayan herkese verir mi? Bi erkeğe asla güvenmiyorum sırf zarım için evlenmek istiyorlar anladım çok şükür saf gurursuz değilim bakir olmayanla muhatap bile olmam
- +1 yıl
Bakir olmayan erkek bakire kadın istemeye hakı yoktur
Soran+1 yıl@KartalKuzeyli dediğinizde haklısınız. Ama erkeklerin bakire kadin isteme özgürlüğüne saygı duyulurken kadınların bakir erkek isteğine saygı duyulmuyor maalesef. Hem anlaşılması zor olduğu için hem de üzerlerinde toplumsal baskı olmadığı için istesen de bulamazsın moduna giriyor çoğu kişi. Ondan kadınlar da rahatsız oluyor maalesef. Ben enayi miyim neden kendim gibi biriyle olamıyorum diye.
- +1 yıl
valla ben duyuyorum ve aksine her kadını elden geçirmiş erkek isteyeni sırf tecrübesinden dolayı isteyen kadınları sığ buluyorum zira meslek gereği çok gördüm geçmişinde nerdeyse 20 kadınla olmuş ama evlendiği eşini tatmin edemediği için terapiye ve tedaviye gelen, olayın tecrübeyle ilgisi yok çünkü olay ödevini doğu yapma ve iletişim
- +1 yıl
Kızlara gelince olgun tecrübeli erkekle ol olmasan normal değilsin diyenler var. Bakire olup bakir olmayan erkekle olmak kendine saygısızlık. Bi erkeğe bakire değilim dersen gerçek yüzünü görmüş olursun. Eğer bakireyim dersen seninle evlenmek istiyorum derse kaçarım ordan çünkü beni severek değil zarımla evlenmiş olur kadını zardan ibaret gören biridir. Tecrübesiz kadını aldatıyorlar zaten çevremden fark etim. Demek bakire olan her kıza evet derler sadece onlara değer verirler. Çok kötü seni sevdiği için değil o zar için ve genç olduğun için değer verip kiymetini biliyor erkeklerden soğudum artık. Öyle biri bence aldatır çünkü bakire kız yüz verse yüz verir aldatır korkunç bir şey zarı bozunca kendini adam sananlar gördüm
- +1 yıl
@yaşayann_ölü haklısınız. Özür dilerim efendim. Kadın ya da erkek hassasiyet aynı olmalı. Erkek de kadın da temiz ve bakımlı olmalı. Her bakire ya da bakir de bir gün bu özelliğini kaybedecek, bu durum onları kötü yapmaz, yanlış anlaşıldıysam kırdıysam kırdıklarından özür dilerim
Soran+1 yıl@KartalKuzeyli çok doğru söylüyorsun. Bazen duyuyorum doymuş erkek falan diyorlar midem bulanıyor ya. Senin nasıl miden alıyor o adama dokunmaya? O adam doyar mı? Alışmış bir hayat tarzına. Kimsenin hayatını eleştirmek bizim haddimize değil ama demek istediğim bazı düşünce kalıplarını çok hatalı buluyorum. Elbette her insan farklıdır her insanın tatmin olduğu bölge bile farklı olabilir bunu bilemezsin her insan başkadır sonuçta. Ha ben çok kişiyle birlikte olmuş olurum o zaman belki koymaz ama bu durumda çok koyuyor bana açıkçası. Bir de erkeklerin doğası kadınların doğası diyerek olayı masumlaştırmaya çalışıyorlar. Ormanda mı yaşıyoruz? Hayvan mıyız? Öyle olsaydı zaten evlilik diye bir kurum olmazdı. Hayvanlarda evlilik var mı? Yok çünkü onlarda insanlardaki gibi bir akıl yok. Hayvan gibi yaşamak isteyen evlenmesin o zaman keza erkek ve dişi hayvanlar evlenmiyor.
- +1 yıl
Neden kırılayım? Kırılmadım ama kadının zarı var diye değer vermek kadını obje görmek bana göre. Erkek kadın ayrımı yapanlar çok var. Erkek pavyn gibi yerlere gider biz kadınlar için öyle eğlence mekanları olmaz çünkü bakire kız isteyen tipler yüzünden kısıtlanırız çünkü namusu zarımız sanırlar zarı olmayanı hayat kadınıyla aynı görürler. Kadını obje örüyorlar zarı yoksa kötü vicdansız ikinci el patlak görüyorlar evlendiği kadında ertesi gün patlak olacak demek bu ne çirkin aşağılayıcı laf aldatır diyorlar kişi kendinden bilirmiş. Böyle diyen çok erkek var. Kadını obje gören çok var. Ama böyle diyenler kendileri kızlarla gezer tozar eğlenir. Böyle tiplere yüz veren kadının kendisine saygısı yoktur. Bakire bakşr olmak özelik mi
- +1 yıl
aslında inanmayacaksın ama evleniyorlar çünkü bizim gibi sosyal hayvanlar (kuşlar, köpekgiller ve maymungiller) tek eşlidir ve eşlerden biri ölmedikçe hayat boyu aynı eş ile çiftleşirler, ayrıca çok nadir görülmesine rağmen eş kavramı bulunmayan tek mevsimlik çiftleşen kedigiller gibi hayvanlar bile nadiren de olsa bazen tek bir eşle ömürlerini geçirebiliyorlar. bunları söylememin sebebi hayvanlar bile kimi konuda bizden daha tutarlı davranıyor. ayrıca eğer mevzu doğaysa (erkek doğası kadın doğası) o konuda da söyleyecek çok şeyim var o o daldan o dala sekmeyi savunacaklara.)
- +1 yıl
Soran çok haklısın erkeğe gelince çapkın olgun erkek iyidir tecrübelidir diyorlar genç kızları bakire kızları büyük bakir olmayan erkeğe yakıştırıyorlar. Bakir olmayan bakire kız istemezken biz neden bakir isteyelim mi bu nasıl bencillik ya. Çok kadınla olmuş bi erkeği midem kaldırmaz benim ve erkek bakire kızla olmaz tecrübeli kadınla olur. Kadınlara kendini koru kullandırma diyorlar neden kadın cinselik yaşayınca obje kullanılmış olsun? Kadın insan değil mi? Nefsi ihtiyaçı yok mu sanki hep kadın uzak duracak kadınlar cinseliği çok istemez diyorlar libidosu yüksek olan kadını kötü görenler var. Erkekler her yaşta cinselik ister kadın istemez derler birde. Parayla cinselik yaşamış biri hiç istemem onlar para alıp cinselik yaşamış kadın istemez asla ama hem hastalık kapa bilir kadın
- +1 yıl
@yaşayann_ölü asla bakir bakir olmak bir özellik değil. Sana tamamen katılıyorum. Patlak demek zarı ile değerlendirmek hatta aşağılamak çok yanlış. Erkek de kadın da değerlendirme noktasında aynı benim gözümde. Ben sadece soru sahibinin kendisini küçük görmemesi için moral verdim. Sonuçta seven sevişen her çift bakirliğini ve bakireliğini yani bekarlığını yeni bir evreye bırakacak. Hatta o tecrübesi ile ve olgunluğu ile daha da sıcak samimi bilgili ve değerli olacak. Pozitif yaklaşalım lütfen. Sevgili @yasayann_olu seni çok sevdim. Dobra ve samimisin lütfen yazışalım olur mu
Soran+1 yıl@yaşayann_ölü ben senin hassasiyetini anlıyorum. İnan ben de senin gibi hissediyorum. Mesele cinsellik yaşamış veya yaşamamış olmak değil daha derin. Mesele bir kadının mal gibi görünmesi. Ama yıllar boyu bu süre gelmiş ve insanlar buna öyle inanmış ki oturup üstüne düşünmüyorlar bile Çünkü düşünseler kendi canları da acıyacak biliyorlar. Bir sürü kadın var kendi cinsiyetini aşağılayan erkekten önce. İlk önce onların değişmesi gerekli.
- +1 yıl
Ben artık insanlardan soğudum her şnan aynı değil evet ama her şeyden soğudum bu dünyanın erkekler için yaratıldığını artık düşünüyorum. O bakire el değmemiş erkek yüzü görmemiş kız isteyenler yüzünden kızlara ailesi baskı yapıyor kısıtlıyor kızım bi erkekle konuşma adın çıkar diyor erkek aldatsa bile kadını suçluyorlar. Erkek be yapsa hep kötü kadın suçlu kadın. Sevgilisi ile aynı evde kalan kadın Escrt kadından farksızdır diyen kadınlar gördüm. Bazı kadınlar bazı Erkekler den beter.
Soran+1 yıl@yaşayann_ölü evet yeni kadın ve erkek yorumlarını takip et sonra gel de delirme 😂
- +1 yıl
@yaşayann_ölü Hakikaten empati yapmak ona göre iki kere düşünüp bir kere konuşmak lazım. Bu da bir kul hakkı. Bencil olmamak lazım. Ben ister inanın ister inanmayın sırf bu prensiplerim yüzünden sizin gibi düşündüğümden hep kendimi frenledim, hayatta sadece bir tek kadınla cinsel ilişkiye girdim o da eşim. Yani o manada bana da yazık değil mi. Sizi çok iyi anladığımdan ve sizin yanınızda olduğumdan lütfen emin olun.
- +1 yıl
Kadınlarımız bir meta mal obje değil, ruhu ve karakteri olan en az biz erkekler kadar değerli bir varlıktır. Birbirimizi cisellşkle bakir ya da bakirelşkle değil karakteri ile insanlığı ile samimiyeti ile deperlendirmelşyiz. Kadın erjeğin, erkek de kadının tamamlayıcı yarısıdır. Birimiz olmadan diğerimiz eksik kalır. 🌸♥️
- +1 yıl
Bi kadınla olan erkeğe yazık mı oluyor? Neyse
- +1 yıl
@yaşayann_ölü
hayır tabi ki. Bir erkekle olan kadına yazık olmuyorsa bir kadınla olan erkeğe de yazık olmaz. Yeterki karşılıklı ilgi samimiyet tatmin ve güven olsun. İlişki empatiyle yürüsün, bencilce olmasın. Yani ten tüh ve kalp uyumu olsun. Bunlar varsa sadakat ve tek eşlilik çok güzel ve verimli şekilde yürür. Gerçek mutluluk ve gerçek sile ve sorumluluğunu yerine getiren eller de böyle olur, böyle olmalıdır.
+1 yılYani insanların hayatlarına saygı duyuyorum da
Dini Hiçe sayıp onlarca yorum yapan insanlara şaşırıyorum tamam ben senin görüşüne senin tutumuna bir şey demiyorum saygı duyuyorum ama haram var bunu hiçe saymak ve komikmiş gibi bununla dalga geçmek hayatımda görebileceğim en saçma şey bu sadece din değil ne olursa olsun insanlar ile alay etmek zeka seviyesinin derecesini gösterir40 Yorumla
+1 yılNeden olsun? İnsanlar artık milletin dış görünüşü, giyim tercihi, yaşam tarzı yetmedi de, bakire olmasıni mı dalgaya almaya başladı. Ya her birey özgürdür, kimi inançları gereği yasamaz bunu, kimi toplumsal normlara uyar, kimi hormonal problemler yaşar kimisi de yetistirilme tarzi gereği yasamayabilir bunu. 13 yasinda okul tuvaletinde bekaretini veren mi daha acınası, 25 yaşında bakire olan mı?
13 Yorumla
Soran+1 yılAcınası ağır bir tabir… ama işte aseksüel veya asosyaldir diye düşünülüyor halbuki illa öyle olmak zorunda değil.
- +1 yıl
Belkide ağır evet, ama dalga geçilmesi kadar değil emin ol
- +1 yıl
Kesinlikle
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bakire olmakta bakire olmamakta dalga geçilecek bir durum değildir. Bu kişilerin kendi tercihidir. Kimisi gönül rahatlığı ile sevişmek ister, kimisi de birine özel kalmak ister. Birine özel kalmak biraz daha zor olandır elbette. Bunu herkes başaramaz. Şöyle bir lafta vardır elbette.
Davul sağlam ama tokmak değmediği yer kalmamış. Bu cümleyi nasıl yorumlamak isterseniz öyle yorumlayabilirsiniz elbette.04 Yorumla
Soran+1 yılYok o da yok tamamiyle bir şey olmayandan bahsediyorum
Soran+1 yılEvet mesela benim libidom çok yüksektir ona rağmen yaşamadım ve de dediğin gibi zordu
+1 yılNeden olsun? Vajina içinde yapılan gel git işlemiyle ya da bir penisin üstünde zıplamayla övünenlerin düşünce yapısını anlamıyorum zaten. Bu bir başarı ya da başarısızlık olmadığı için, yapmak ya da yapmamak da dalga geçilecek bir durum değildir.
62 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu Dalga konusu yapanların aklı ile dalga geçilmeli bence
- +1 yıl
Bence de..
+1 yılNeden dalga geçilecek bir durum olsun?
Önemsiz insanlar ile bir şeyler yaşayıp mutsuz, pişmanlık duyan yüzbinlerce insan var. Onların takdir edeceği bir şey. Bu durum sizi negatif yönden etkilemesin aksine pozitif enerjiler ile doldursun. Cinsel tecrübe sahibi olmak zor bir şey değil. 1 hafta gibi bir süre de insan yeterince tecrübeyi katabilir kendine.00 Yorumla
+1 yılDeğil tabi ki de. Ölene kadar bile bakire kalınabilir. Yine kimse dalga geçemez. Ama bakire de ben bakireyim ben bakireyim diye ilan etmesine de gerek yok hani. Onun bedeni onun kararı. Biraz insanın kendi hakları ile ilgili en azından fikir edinin. Ama sanki içten içe kendisini kötü hissediyor gibi gibi, bu durumu taktığına göre.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe istiosun ki onun bunun sadece onun ifin birlikte oldugu biri mi olmak daha gurur vérici? Cok gurulanman gerekirken bunun sorusunu sormak cok yanlis basta, insanlar okadar istekli mi ki 25yasindan once yasamayi tercih ediyorlar? Sonra onun bunun sadece mezesi oluyorlar. Bende 27olcam daha bakireyim ve gurbetciyim cok da gurur verici burada olmayanlar kasar gozuyle bakiyorlar zaten evlilikten once ☺️
20 Yorumla
+1 yılaksine gurur duyulacak bir şey zira seni gerçekten seven ve isteyeni çıkınca başın dik olur saçma sapan yalanlarla kandırmaz kul hakkına girmezsin adamın, böylece hem aidiyeti hem de cinselliği daha özel yaşamış olursun seni gerçekten seven daha da fazla sever bununla.
02 Yorumla- +1 yıl
Kul yakına girmezsin derken o evleneceği adam bakir mi olacak sanki? Bakire mi diye daha çok sevecek erkeklerden soğudum kadının bacak arasına göre daha çok sevmek ne
- +1 yıl
@yaşayann_ölü yo aynı şekilde adam da söylemeli her ne halt yediyse asla tek taraflı bakmam, aynısını o herife de derdim kul hakkı dediğim söylemediği zaman seçme karar verme hakkını elinden almış olur ve bu 2 cins için de geçerli insanların kadın erkek bakir ve bakire isteme hakkı var ama sen onlara bunu söylemez de saklarsan hem yalan üzerüne bi ilişki kurmuş hem de özgür iradesine karışmış olursun çünkü ne kadın erkeği ne erkek kadını o şekilde kabul etmek zorunda değil istemediğine de karar verebilir ve bu durumda 2 tarafta istediği gibi birini bulmak için özgür kalmalıdır baki/bakire olan da olmayan kadın ve erkekte
+1 yılNamusuna sahip çıkmak ne zamandan beri dalga konusu?
80 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılbunu düşünen insanlara acayip kızıyorum.
asla dalga geçilecek bir durum değil.
ben de cinsellik yaşamadım.
ya cinsellik dediğin şey illa ki belli bir yaşa kadar yaşanması gereken bir zorunluluk değil ki?
doğru kişiyle doğru zamanda yaşanmalı, önüne gelenle değil !
kaldı ki her duyguyu hemen tüketmeyeceksin bana göre.
doğru yoldasın emin ol.00 Yorumla
+1 yılAaa bu ben. Hayır bence dalga geçen açsın kendi kıçına gülsün. Doğal bir durum. 😃
70 Yorumla
+1 yılTüm insanlar dalga geçilecek bir şey olduğuna kanaat getirse bile siz doğrularınızdan vazgeçip bakireliğinizi kaybetmeyeceksiniz herhalde. Bu tip özel konular için başka kişilerin ne düşündüğünün zerre önemi yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılDeğilim elbette. Ama insanların geneli mi böyle görüyor onu merak ettim.
+1 yılO Dalga Geçenler Kendileri Çok doğru Sanki Pisliğin Tekiler Bakire Olmak Evlendikten sonra bozulması En doğrusu Evlenmeden Cinsel ilişki yaşamak şeref (sizlik sana demiyorum yanlış anlama bekar cinsellik yaşayanlara dedim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçmalama ya. Sen de onunla dalga geç emin ol canını yakarsın. Çok matrak bir şey sanki her önüne gelenle yatıp kalkmak. Bakma sen onlara aşağıda bi kızda dikilmesi 500 demiş şok içindeyim. Böyle biri olmaktansa seçimimle gurur duyarım.
40 Yorumla
+1 yılbence değil , bu bekaret bence öznel bir durum birisine göre saçma olurken birisine göre de çok önemli olabilir kişinin kendi doğruları ile alakalı bir durum bu , kimseyi ilgilendirmez bakire olunması da olunmamasıda
00 YorumlaAslında senin ki doğru olan ve bunda yanlış olacak, yadırganıcak ve ya dalga geçilecek bir durum asla yok, asıl sana bunları ima eden dalga geçen kişiler ile ilişkilerini yeniden gözden geçirmeni tavsiye edebilirim
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılDalga geçilecek değil gurur duyulacak bir şey gerçi gurur duyulacak bir şey de yok olması gereken bir şey sen doğru yoldasın böyle devam et
16 Yorumla
Soran+1 yılOlması gereken şeyin bu yaşa kadar kaybetmek olduğunu düşünüyorlar kaybetmediysen ya çirkinsin ya aseksüel ya da asosyal. Ama hiç biri de değilim
- +1 yıl
Onlar bir şey sanıyor işte yanlışı doğru olarak bir de bu yanlışı doğru olarak görüyorlar ve doğru olarak kabul ettirmeye çalışıyorlar ama kabeden onlar bu yanlışın bir bedeli olacak illaki yanlarına kalmayacak dini imanı olan bunun haram günah olduğunu bilen insan yapmaz günah ve haramsa zaten bu yanlış demektir doğru olsaydı günah haram olmazdı hiç bir şekilde bunun hesabını veremiyecek onlar
Soran+1 yılHerkes inançlı değil ama işte o yüzden öyle düşünmüyorlar e kimsenin de inancına karışamazsın o yüzden bir şey diyemiyorsun. Ama dalga geçilmekte hoş bir şey değil. Ben kimseyle geçmiyorum.
- +1 yıl
İnançsızları geç zaten onlar hepten kötü inanç olmayınca bir şey olmayacağnı zanneden zavallılar onlar sadece sen boş ver dalga geçenleri ddiiiyeceği şu ben müslümanım Allah bunu bana yasaklamış günah haram demiş ben de uzak duruyorum diyeceksin bana önceden diyorlardı bunu diyenler müslümman görünümlü insanlar günah haram zina diyorum haklısın doğru diyip kapatıyorlardı konuyu artık bunu kimseden duymuyorum iyi bir halt yiyiorlarmış gibi neyin dalgasını geçiyorlar kaç yaşına gelmişler bir de ben onu anlamadım aslında
Soran+1 yılValla inançsızım diyip yapan dinime çok düşkünüm imanlıyım diye yapandan daha dürüst en azindan. Onun dışında katılıyorum evet kaç yaşında insanların dalga geçmesi ayrı bir komik bir durum
- +1 yıl
O konuda haklısın bak inançsızlar müslüman görünümlerden daha iyi oluyor bu konuda
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe alaka bende 24üm ve hic böyle bisey düsünmedim. Neden dalga gecilcek bi durum olsun anlamadim bence olmasi gereken bu zaten.
60 YorumlaŞu milletin tecrübe olayına şaşıyorum. Ya arkadaş sen evliliği seks hayatı üzerine kuruyorsun git p*rno yıldızı ile evlen... Ne deneyimmis ya. Şu milleti böyle diye diye zinaya cekiyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTam olarak şu an benim durumumdur. Dalga geçilecek bir tarafı yoktur. İffetimle gurur duyuyorum efenim.
53 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun demekki sizden az da olsa kalmış
Cevap sahibi+1 yıl@nedenlazım Teşekkür ederim, az olduğunu sanmıyordum. Bu soruyu görünce farkettim, üzücü biraz..
- +1 yıl
Gerçekten nadir bulunabilecek türden kızlardansınız
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değil. İsteyen istediğini yaşar. Bu durum onun tercihidir, özel hayatıdır. Siz tercih etmiyorsunuz ve bir şey yapmıyorsunuz, herkes buna saygı duymalıdır..
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı. Bakire olmak ya da olmamak... Günümüz o kadar kötü zamanlara geldi ki, mesrulastirilan kavramlar normal gelmeye; ötekileştirme imzaları anormal kalıplara büründü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılbu konuda asla yüksünme. bir eksiklik değil. dalga geçenlere de kulak asma. matah bişey değil evlilik öncesi seks.
10 Yorumla
+1 yılben 27yim bakireyim aw yaniyom ama disardan sut dokmus kedi gibiyim neresi anormal olsunki namussuz olan dusunsun wpwpwp
10 Yorumla
+1 yılHayır tabiki de değil. Ama ben bakireyim diye hava atanla dalga geçmek gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılHava atılacak bir durum değil ki…
Bayır aksine bir ekle icin gurur verisci bir durumdur siz bakmayın yazılan cizilenlere insanın bir ilki olmalı ve o ölene kadar sürmeli
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSaçmalama ya en iyisi bence ne güzel tertemizsin bizler bu şekilde devam edelim sevdiğimizle evlendigimizde yaparız
41 Yorumla- +1 yıl
Saygı duyulacak kadınsın 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yıl28 yaşında bakire bir kız olarak evlendim doğru olan da bu.. geniş mezhebin adını modernleşme koymuşlar.
25 Yorumla
Soran+1 yılEşin bakir miydi?
Cevap sahibi+1 yılEvet oda bakirdi
Soran+1 yılÇok şanslısın işte ben öyle isterim aslında keşke benim de öyle olsa :(
Cevap sahibi+1 yılBakire erkek bulmak zordur öyle kıstas koyma kendine eşim bakire olmasa da ben yine onu seçerdim.. bir erkeğin bakış açısıyla bir kızın ki bir değil tabi bu bazı erkeklerde tabu haline gelmiştir bir gün gerçekten seveceğin birisi çıkarsa karşına onun tabusu olmaması için sen beklemeye devam et
Soran+1 yılValla geniş mezhep erkeğe deniyorsa kadına da denir. Ben bakireysem elbette erkekte de bakir olsun isterim. Boşuna mı bekledim? Buna katılmıyorum. Benim bakış açım farklı değil yapsam zevkine de yapabilirdim ama yapmadım. Sen bulmuşsun sonuçta.
- Cinsel Yaşam konusunda 943 cevap paylaştı.
+1 yılHayır degil tabii 40 yaşında bakire görmek bile doğal artık
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğal
25 yaşında bakire bir kız ben yalan konuştuğunu düşünürüm.
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye baksana yorumlara hepsi bakire
Asla eksiklik değil tam tersi sağlam iradeli biri olduğuna işaret eder rahat ol hayatını yaşa herkesin söylediğini kafana takma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılHayir degil ben de bakir biriyim ve bence özel bir durum digerlerinden farkli kılan dikkat cektiren ozellik
00 Yorumla Evlenene kadar kimseyle birlikte olmadım çok mu şey kaybettim hayır bu kötü bir şey değil takma kafana böyle konuları
00 Yorumla
+1 yılSen halinden memnun isen sorun yok... kiminin tercihi kiminin istediği gibi birini bulamamasi... saygı duyulmali
00 Yorumla30 yaşında kız görmemiş erkekler ne yapsın o zaman bea
06 Yorumla
Soran+1 yılYoktur ki öyle
Soran+1 yılSon 4 senem yaklaşıyorum onlara
Soran+1 yılTamam da sonuçta ihtiyaç değil mi insan için
+1 yılElbette değil bu tercih meselesi. İsteyen istediğini yaşar ya da yaşamaz kimsenin kimseye müdahale etmeye ya da yargılamaya hakkı yok.
00 Yorumla
+1 yılhayır neden olsun ki böyle düşünme asla devam et bu duruma senin kararın
16 Yorumla- +1 yıl
kim sokuyor ki bunları kafana anlamadım kimseyi dinleme umursama asla baskıyla birşeyler yapmaya kalkma yanlızca içinden geldiği gibi davran
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum ben de ayniyim ve hic takmiyorummm. Sen yksye mi hazirlaniuorsn oyle bir vibe aldim?
- +1 yıl
yaşımdan dolayı almışsındır 2. defa hazırlık yapıyorum xoskjxjs
- +1 yıl
Wkjdwks ben de mezuna kalmistmm hedefinnn ne
- +1 yıl
yazamam
- +1 yıl
Nedn kiii
30 yaşında bakire kız tanıdım.
Normal tabii.
Kendi tercihidir.10 Yorumla
+1 yılDalga geçenlerin cinsel hayatı emin ol yok denilecek kadar azdır :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, dalga geçilecek bir durum değil.
cut.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılüf abarttınız iyice ya ne ara genişledi insanlar bu kadar yapmayana mal gözüyle bakar oldular lan doğrusu bu zaten 😂
30 Yorumla
+1 yılTercih meselesi saygı duymak lazım, kimseyle dalga geçmek huyum değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. Dalga geçenlerin acınası hallerine ver. Cehalet böyle bir şey.
00 YorumlaBekaret verilmesi dalga geçilecek bir durumdur... Zayıflıktır, değersizliktir...
00 Yorumla
+1 yılAsla dalga geçilecek bir durum değil, elbet bir gün gelir sen de doğru kişiyle birlikte olursun.
00 Yorumlaelalemin ne düşündüğünü önemseme bırak onlar dalga geçsinler ama sen kendi doğrularından vazgeçme.
00 Yorumla
+1 yılBence met edilecek bir durum. Tebrik ederim sen o zihniyete bakma
00 YorumlaCevabını bildiğin soruları sormak mantıksız değil mi sencede?
00 Yorumla
+1 yılBende bakir bir erkeğim ve hiç sevgilim olmadı çok fazla tecrübesizim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılYoo ne alaka canım kimene kimle ne yaşayıp yasamadigin hayat senin bedenin senin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerhangi bir yaşta, özel yaşama evlilik dışı ilişkiyle atılmak edepsizlik, asıl dalga geçilmesi gereken bir durumdur hava atmaktan ziyade.
Sanırım net oldu.02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@black_ww Günahımı aldınız :) Kimseyle el ele gezmiş biri değilimdir.
+1 yılbu bir tercih meselesi dalgayla dümenle ne alakası olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin tercihine saygı duymak lazım. Bu tamamen senin tercihin kime ne!!
00 Yorumla Değil. Gayet normal bir durum. İnsanların ne dediğini hiç umursama.
00 Yorumladegil herkesin kendi tercihi isteyince yapar yapmaz
01 YorumlaGurur duymalısın şimdi liselilerinki Avrasya tüneli gibi olmuş
00 YorumlaKardeşim bunun tersi bence sorun ama kimsenin cinsel hayatına karismam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha nasıl durdun bu yasa kadar. Bekaret sorun degilki tıp gelişti.500 liraya dikiyorlar.
60 Yorumla- Devamını Gör (175)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat