31 yaşında bekarım bakireyim. Hiç sevgilim olmadı öpüşmedim sevişmedim. Sadece flört ettim ilk buluşmalarım oldu ama sonrasında olmadı. İnstagramda bende ekli olan biri vardı. Benden bir hoşlanır gibi oldu. Ben çok umursamadım. Orada başkalarıyla konuşmaya devam ettim. Zaten arada da mesafe vardı. Ben ona aylar boyu yazmadım o da bana yazmadı. En son demin yazdı diye. Sevgilin var mı falan dedi burcumu sordu söyledim yok dedim e o zaman sevgili oluruz falan dedi. Benim de yok dedi. İyiymiş inşallah dedim ben de. Sonra bana en son ilişkinin üstünden ne kadar geçti dedi. Ben de hiç sevgilim olmadı dedim. İnanmadı birkaç defa ısrarla sordu. Çünkü açığım kapalı değilim. Bu arada kapalıların benden daha fazla flört geçmişi sevgililiği oluyor. Ama ben beni çok dindar, mutassıb zannetmeyin diye açığım dedim. Dindar değilim dedim neyse. Bana evlilik için mi dedi. Ben de neden olamadığını anlattım. Genelde doğru kişiyle doğru zamanda karşılaşamadım. Lisede ergenken yapmadım derslerimi etkiler diye. Üniversitedeki herifle seks için sevgili olmak derdinde olduğu için yüz vermedim konuşmadım. Tecavüz edebilir diye korktum. Çünkü üniversitedeki birçok kızın başına geliyor bu tarz şeyler. Okulu bitirinceye kaldı iş dedim. Sonra iş bulmaya atanmaya çalıştım bu süreçe konuştuklarım olduysa da onlar atanmadığımı çalışmadığımı öğrenince de olmadı ve yine evlilik niyetinde değildiler dedim. Gece beni dışarı çağırmalar evimden arabayla almak isteyenler oluyordu. Tatile gitmek isteyenler oluyordu. Ben ailemle yaşayan biriydim. Gittiğim gezdiğim her yeri bilirler. Gizlemek gibi bir durumum olamazdı yani. Babam öyle tek başıma şehir dışına tatile vs göndermezdi. Akrabam da yok öyle şehir dışında zordu yani. Olmadı bu yüzden. Kimiyle de yazışarak flörte dönüyordu. O herifler de seksting yapmak istiyordu. Onlara erotizm sunmamı istiyorlardı. Ben de buna dedim ki ben bir erkeği elimde tutmak için sürekli ona erotizmde sunamam. Karşımdaki de bana bir erotizm sunmuyor üstelik dedim. Bu da ben seni hak etmediğimi düşünüyorum. Ben birçok kadınla yattım falan dedi. Karakterini beğendiği ama hiç seks yapmamış sevişmemiş bir bakire bir kadınla sevgili olmuş öpüştüğümde ten uyumu yakalayamadım hiç heyecanlanmadım falan dedi. Ben de buna bu ten uyumu gibi şeylerin aslında boş olduğunu o kadının erkeğe görsel erotik uyaran verseydi zaten heyecanlanabileceğini söyledim. Çünkü ben de üniversitede mini etek topuklu bot kırmızı ruj komibi yapıp öyle çekindiğim fotoğrafları sosyal medyaya koyduğumda benle konuşan erkeğe sevgilim olmadı hiç dediğimde ilgisiz davrandığıma kızıp bana senin hiç sevgilin olmadığına inanmıyorum kasharsın sen diyen olmuştu. Erkeklerin ten uyumu olayı, bakirelikten bekaretten anladıkları bu kadar sığ aslında. Ben biraz meme göstersem açık giyinsem kahkaha atsam fikmek için sıraya girerler öptüğüm anda da dimdik olur karşımdaki de işte. Durum bu. Biz ne biçim bir çağa denk geldik böyle.
Güncellemeler
4 ay
Detayı okuyacak mabadınız yoksa lütfen cevap yazmayın. Herkese aynı cevapları vermemek için uzun yazıyorum. Detay azken hepiniz aynı soruları soruyorsunuz.
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler