Eşim cinsellik esnasında başka kadınların adını söylüyor, aramıza soğukluk girdi. Ne yapmamı önerirsiniz?

Cinsel ilişki esnasında saçma sapan şeyler söylüyor… bende sözlü olarak bir şey söylemedim… ama hareketlerimle rahatsız olduğumu belirttim.. aramız açıldı gibi kaç gündür, yanaşmıyorda artık… benimle ilişkiye girdiği zaman başka kadınların isimlerini söylüyor. Şu an bununla birlikte olmak istiyorum vs diye.. öyle diyince de tüm modum düşüyor ne yapacağım bilmiyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlarınız için teşekkür ederim… henüz konuşmadım aslında konuyu onun açmasını bekliyorum…henüz bir şey söylemedi, ama aramızda bi soğukluk var. Dün akşam birlikte olmak istedi kabul ettim ama isteksizdim ve yarıda kesildi.. bu sefer kimsenin adını söylemedi ama morali bozuldu gibi oldu… anlamıştır sanırım rahatsız olduğumu… kendime rakı aldım içip akşam konuşacağım inşallah
Güncellemeler
+1 yıl
Dün akşam uzun uzun konuştuk. Dedim ki benim hoşuma gitmiyor böyle şeyler, sapık mısın dedim. O da sapık ağır bir kelime dedi. Bende dedim ki o gün sen başka kadınların ismlerini söylerken bende kendimi böyle iğrenç hissettim. Özür diledi bir daha olmaz dedi ve konuyu kapattık ama bana biraz bozuk atıyor gibi anlamadım. Bir de bana dedi ki bu tarz şeyleri ayrılırsak mahkemede söyler misin, hayır dedim bende
Eşim cinsellik esnasında başka kadınların adını söylüyor, aramıza soğukluk girdi. Ne yapmamı önerirsiniz?