Yani ben ilişki noktanızı bilmem ama şöyle bir durum var. Eşinizi geçmişten ne kadar tanırsınız bilemem. Bir erkek normal hayatta da arada ağzında farklı isimler kaçırıyorsa. Çok uzun ilişkileri olmuştur ve alışmıştır. Bazılarına da yakınlaşmıştır. Dolayısıyla bu durum çok şey söyleyebilir. Unutamamıştır bu durumda kötü. Yani buna açıklık getirmeniz lazım.
11 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkisi olmamış. Söylüyorum da anlayan yokkk beni haksız gösteriyor
En İyi Cevaplar
Bence birde adamın söylediği kadınları sor onlarla olan pozisyonları sor ve hayalinde kurduğu şeyleri gerçektende ona yaşat belki giysileri belki onun önceden aldığı keyifler ve tekrarını yaşama isteği ya da hiç elde edemediği sevdiği kadınları yıllarca gözünde canlandırdığı pozisyonları aklına getiriyorda olablir
03 Yorumla
Soran+1 yılBu saydığı kişiler benim arkadaşlarım.. beğenmeyen ayrılır. Bende o zaman isteklerimi söyleyim böyle bir şey var mı ne kadar onur kırıcı
+1 yılSorunu ciddi bulmadım çünkü hiçbir kadın böylesi bir duruma tepkisiz kalmaz. Tam tersine ortalığı ayağa kaldırır. O yüzden sorunu ciddiye almadım ve ciddi de gelmedi bana
117 Yorumla- +1 yıl
Vay be bir cinsellik konusunda seni bile böyle ciddiyete getiriyorsa dediklerinde haklısın bu soru troll😂😂
- +1 yıl
@onlyteenage ben garinin güzelini ve ciddi olanını, memesinden tanırım yavrum 🤪
- +1 yıl
Ayy sana nasip olmasın o me.. ler tamam mı pislik şey
- +1 yıl
@onlyteenage puhaha
Sus laaa goca memeli garı 😀😃 - +1 yıl
Off be adam seninle konuşanda kabahat
- +1 yıl
@onlyteenage senin şu atarli hallerini tatlış buluyorum 😀
- +1 yıl
Ama ben senin bu aşırı tecavüzcü Coşkun hallerini tatlı bulmuyorum. Ciddi olduğunda kale alınacak birisin ama sadece ciddi olduğunda. Sürekli bel altı şakalar yapan erkekler komik değil!
- +1 yıl
@onlyteenage Bebeğim sürekli belaltı şakaları yapmıyorum sen gidiyorsun bir şeyler söylüyorsun Ben de senin dediklerine cevap yazıyorum dediklerimi sen istiyorsun değilse ciddi konuşmayı biliyorum sıkıntı yok Her neyse hadi iyi geceler
- +1 yıl
.. sen geliyorsun*...
- +1 yıl
Boşversene tek söyleyeceğim nickinin hakkını veriyorsun.
- +1 yıl
@onlyteenage öküzünü üzme yavrum
- +1 yıl
Kurban bayramı bir gelsin o zaman onun hakkından gelirim.
- +1 yıl
@onlyteenage zor o iş bebisim
- +1 yıl
Neden sen direk mezbahayı mı tercih ederdin?
- +1 yıl
@onlyteenage heee bebisim
Soran+1 yılAbicim neyini ciddi bulamadın. Ne yapmamı önerirsin bağırıp çağırmayı mı. Eskiden olsa bağırıp çağırırdım belki, ama şu an zerre bir şey yapmak gelmiyor içimden
- +1 yıl
Soru tuhaf
Eşin tuhaf
Sen tuhaf...
Neyine inanalım yavrum?
+1 yılSenin değil de eşinin yapması gereken bir şey var. Ne demek ilişki sırasında başka kadınların isimlerini demek şu an ben bununla birlikte olmak istiyorum demek?
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok iğrenç bir durum. Kendimi yetersiz iğrenç hissediyorum onun yüzünden
- +1 yıl
Sen niye yetersiz olasın? O doyumsuz. Ayrıca yetersiz ne? Ne saçma bir cümle. Sanki eşin dört dörtlük mü?
Soran+1 yılNormalde gayet güzel giden bir ilişkimiz var. Çocuğumuz oldu iyiydik yani son dönemlerde sapıttı gibi anlamadım. Ne yapacağımı şaşırdım öyle bit konuşuyor ki beni haksız duruma düşürüyor
- +1 yıl
Ne alaka ya bu konuda? O zaman sen de aynı anda birçok erkekle cinsel ilişkiye girmeyi istediğini de. Bakalım, ne der?
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz konuşamayız falan diyor. Erkek başka bir şey kadın gibi değil falan ayyy kaç gündür bir çıkış kapısı arıyorum
- +1 yıl
Ne fark ediyor ikimizin de isteği aynıysa diye bir sorsana. 😂
Soran+1 yılSöylüyorum yok diyip duruyor iğrenç ya. Soğuttu beni her şeyden pislik. Anlamıyorum tüm evli çiftler böyle mi,
- +1 yıl
Mutlaka değildir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen de hemen başla Haydar, Cabbar, devam et Fenasi diye 😂😂
60 Yorumla
u +1 yılTörelerimize göre :D ölüm haktır! Jsjs böyle bir şeye nasıl dayanabiliyorsun? Eski eş olmayı hak ediyor. Sen de ona söyle bari eşitlensin
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDevam et diğer kadınların da ismini öğrenmiş olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOnu onun taktigiyle vursana sana başka bı kadının ismiyle hitap ettiginde sen de ona başka erkek ismiyle hitap et. Harikasın Mert de çok iyiisn Osman de ya da devam et Ali de ki senin ne halde olduğunu anlasın :)
35 Yorumla
Soran+1 yılEvet bir daha yaparsa sanırım öyle diyeceğim.. söylersem daha kötü olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılSen başlamadan söyleyeceksin bana başka birinin adıyla hitap edersen ben de aynısını yaparım diye. Ama korkum ya yanlış teper de yanlış yerlere giderse. Çoklu ilişki vs istiyor belki de
Cevap sahibi+1 yılKonusmadin mi hiç onunla bu konuyu
Soran+1 yılErkek olmaz kadın gibi değil diyor onu unut diyor.. kendi zevkinin peşine düşmüş.. bana bunları aş diyor.. hazır mısın birini alalım aramıza vs beni yoldan çıkarmaya çalışıyor
+1 yılBunu kesinlikle ciddi bir şekilde tepki göstererek onunla konuş. Kendince fantezi kurmuş yalnız bu fanteziden bı kendisi zevk alıyor belli. Sen söyle ona böyle yaparsan bende beğendiğim erkek isimlerini sana söylemek istiyorum de bakalım ne diyecek.
40 Yorumlaoha be kardeşim yani böyle bir hayvanlık cidden olmaz. insan altındaki kadın çirkin bile olsa böyle bişey yapamaz içinde tutar. çok kötü olmuş senin için böyle bir durumda hiç bir insan sekse devam etmek istemez...
40 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. böyle edepsizlik olmaz böyle saygısızlık olmaz yahu.
12 Yorumla
Soran+1 yılOnur kırıcı bir davranış
- +1 yıl
hayat yoldaşının yaşam ortağının pnurunu düşünmeyen insanla hayat devam etmez.
bence boşanın hayatınıza onurlu şekilde devam edin. siz bu hakareti hak etmiyorsunuz
evlilik ahlak ile edep ile yürür ahlaksızlıkla yürümez. evlilik hem dinen hem hukuken hukuksal bir kurumdur. şartlar ve haklar eşittir. bu bir anlaşmadır. nikah kelimesi sözleşme yapmak demektir. söz vermek demektir. bu adam daha başta sözü bozuyor hayatına başka kadın alma hevesinde. bununla yaşam ortaklığı olmaz.
şu an size hem dinen hem hukuken boşanma hakkı doğmuştur
+1 yılBence kulaklık tak duyma senin duyman onun hoşuna giden onun söylemesi değil bilinçli yapıyor şu yeni nesil Bluetooth kulaklıklar iş görür aç bi müzik keyfini kaçırma senin keyfin kaçmadığı için o zevk alamayacak 😂
10 Yorumla
+1 yılYa millete bakıyorum da sende ona aynısını yap diyenler var saçmalamayın ya böyle bir fantezi şekli yok bırak gitsin yaa yol ver gitsin direk boşanma sebebi senin yapacağın tek bir şey var
13 Yorumla- +1 yıl
Bence boş ver konuşma direk ayrıl
Soran+1 yılEvet aynısını söylemek zor geliyor bana göre değil çünkü
- +1 yıl
Sana göre olmayan nedir kendinin ne kadar aşağılanmış ve değersiz kılıyorsun böyle farkında mısın ve resmen onun oyuncağı gibisin sen bu şekilde yaparsan kadınlık gururunu ayaklar altına almış olursun yapacağın tek hamle bir celsede kurtulmak aksi halde ezilmeye mahkum biri olarak yaşamaya devam edersin
Nasıl katlanabiliyorsun. karşı taraf gözünü kapatınca ya da göz kontağını bozuncs bile mod düşürüyor. Açık açık söyle hareketlerine dikkat ettiği yoktur onun
02 Yorumla
Soran+1 yılAyyy etmiyor bir de demez mi çok güzeldi vs diye böyle iğrenç bir şey görmedim ya
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaması gereken durum demekki adını soyledigikadini hayal ederek semi dikiyor. Bu durum kendine keyif sana negatif enerji verir
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle veriyor zaten
Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. nasıl saçma şeyler söylüyor. ilişki sırasında değilde uygun bir zamanda dile getirsen daha etkili olurdu
010 Yorumla
Soran+1 yılOna sorsan çok gururlu seni aldatmam vs diyor… ne yaşamak istiyorsam seninle yaşamak istiyorum diyor… yeni aldatmanın da bahanesi bu sanırım herşeyi seninle yaşamak istiyorum nedir ya
Soran+1 yılAynen öyle
Soran+1 yıl3 bir de çocuğum var
Soran+1 yılHayır sonradan oldu
Sende Ali veli diye say...🤣🤣
33 Yorumla- +1 yıl
Hemşehrim diyorsa doğrudur 😀
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kadının adını söylemek? Karım olsa boşarım kocam olsa boşarım. Kısacası boşarım.
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece bu durumdan boşanmak mantıklı mı… iki Arada kaldım
Cinsel Yaşam konusunda 934 cevap paylaştı. Saçma sapan bi fantezi kurmuş kafasında ciddi ve net bir şekilde konuş onunla
20 Yorumla
+1 yılÇift okey çıkmış siz hala okeye dönüyorsunuz.
Evlilik bitmiş avukat sizin işi çözer20 YorumlaKötü bir durum hele ki bir bayan İçin acilen bu durumu aşmalısın yoksa ucu ilişkiyi yıpratır
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğudum eskisi gibi değilim. Napacağım bilmiyorum bir çocuğum var arada kaldım
Diyecek söz bulamıyorum böyle erkek diye geçinen cıkcık...
Ağırlığınızı koyun. Ya siz ya o başka kadinlar şeklinde...
00 Yorumla
+1 yılOyle sey mı olur resmen senınıyıyor naskasının adı ne demek
04 Yorumla- +1 yıl
Afiyet olsun ne zaman içeceksın
Soran+1 yılBugün adam gibi konuşacağım
- +1 yıl
rakıyı ne zaman içeceksin
Soran+1 yılBugün dedim ya
Cinsel Yaşam konusunda 799 cevap paylaştı. Sende ronaldo devam et messi harikasın falan de 🤣🤣 bakalım tepkisi nasıl olacak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bu tip fanteziler bizde de var eşin açık açık söyleyemeyince bu yolu deniyor işte
47 Yorumla
Soran+1 yılNasıl var sizde.. bunun daha açığı nedir her şeyi söylüyor
Cevap sahibi+1 yılYa bak biraz normal karşılamalısın inan bana. Biz eşimle bunları aştık. Ha şimdi sende bizi öye marjibal hayatlar yaşayan birileri sanma normal bi ailemiz yaşantımız var çevremiz muhafazakar hatta ben tesettürlüyüm
Soran+1 yılAnladım. İnsanlar evinde ne yaşıyor biz bilemeyiz tabi… bu durum sizi rahatsız etmiyor mu
Soran+1 yılBaşka kadınlarla birlikte olmak istediğini mi söylüyor eşiniz
Cevap sahibi+1 yılAslında durum tam olarak öyle değil. İstersen buradan konuşmayalım
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılnasıl yapalım?
+1 yılAynısını sende uygulamayı desen mesela, Ahmet, Mahmut, Selahattin, Eyüp, diye saydırsan?
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılnasil baska kadinlarin ismini soyluyor, oyle rasgele tam iliskinin ortasinda, hande merve cansu diye sayiyor mu ne alaka yani nasil oluyor...
02 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarımı söylüyor
Cevap sahibi+1 yılOnlari da mi istiyor anlamadim ki hic onlari da cagiralim grup tarzi istekleri oldu mu..
Hangi kızı sayıklıyorsa ona defolup gitsin o zaman kardeşim
00 YorumlaSende başka erkeklerinin ismini söyle
Mesela; harikasın Şehmuz dere.
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılcogu erkek ve kadında olur ama kimse açıga vurmaz
00 Yorumla İstemediğşn muhabetler olmuştur fantezi sevmeyebilirsin ona göre hareket etmeli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılo ne ya :)) seninkini kafası nasıl bi kafa öyle ya :) allah yardım etsin:)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Sinirle sen de onun yakın bir arkadaşının adını söyle nasıl oluyormuş görsün
04 Yorumla
Soran+1 yılKendime yakıştırmıyorum işte keşke söylesem ama söylemek bile beni rahatsız ediyor
Soran+1 yılEvet kendi uzaklaştırıyor beni halbuki çok istekliydim ve bu zamana kadar her şey güzeldi
Özel konu bunlar istersen bir kaç bişey konuşalım konuyla ilgili ama burada değil özel sonuçta
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. bu senin çözeceğin bir şey değil eşinle bu konuları konuşmanız lazım tehlikeli bir oyun bu
00 Yorumlaİliikşye girme ya da yarın bırak kalk s g onlarla yap de
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBende yapıyordum o tarz şeyler elimde o an olmadan.. baktım ki eşimden olacağım yendin o huyumu..
07 Yorumla
Soran+1 yılBunu eşinize söylüyor muydunuz
Soran+1 yılNeden böyle bir şey yapıyodun.. karını sevmiyor musun
Cevap sahibi+1 yılEşim biliyor oynadığımı , görüyor ama benim mesajlarım hep kapalı. Şu anda telimde yüklü mesela.
Cevap sahibi+1 yılOyun o kadar saçma ki anında kadın rumuzu ya da erkek olabiliyorsun.
Cevap sahibi+1 yılZeka için girene sıkıntı yok
Cevap sahibi+1 yılKarşımdaki kadın erkek ne frk eder maksat yarışmak
Cevap sahibi+1 yılMkst kadın kız erkek avcılığı olan çok insan var
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen de başka erkeklerin ismini söyle. daha sert istiyorum Kenan de mesela 🤷♂️
06 Yorumla
Soran+1 yılErkek olmaz diyor kadın gibi değil diyor
Cevap sahibi+1 yılyarın bir gün sana çoklu ilişki teklif ederse şaşırma
Cevap sahibi+1 yılbelli ki sen de libidosu yüksek bir kadınsın ama sana uygun ir durum değil şu an içinde bulunduğun
Soran+1 yılSöylüyor zaten kadın alalım diyor
Cevap sahibi+1 yılo kendini düşünüyor seni de düşünmesi lazım
Cevap sahibi+1 yılhayır erkk de olsun ben tost sevyorum , dnemek istyorum de
Gizli Üye(36-45)+1 yılBüyük ihtimalle seni yokluyor. Yarın öbür gün swing teklif eder 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyeni cuckold swinger ilişki yükleniyor... :)
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbayağı bir cevap almışsında. bu durum ne kadar zamandır yaşanan bir durumdu
Gizli Üye(36-45)+1 yılnasil bir canım bu. seni begenmiyor begendikleri kisileri yatakta sana soyluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılKonuyumu anlamadim acaba fantezi sonucta ne varki bunda
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 956 cevap paylaştı. Yuh yani eşin de artık abartmış. kojuşsaydın güzelce
00 YorumlaYani haklısın bunu duymak zorunda değilsin, sen aynısını yapsan ne düşünür?
01 Yorumla
Soran+1 yılSen yapamazsın diyor bana
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende öyle yapıyorum bazen kızıyor ama idare ettiriyorum Başka haz veriyor
023 Yorumla
Soran+1 yılİğrençliğin kaçıncı boyutundasın
Cevap sahibi+1 yılEşinden ereksiyon problemi var mı yani geç boşalmak gibi
Soran+1 yılHayır normal
Cevap sahibi+1 yılBende ereksiyon problemi var buna bağlı geç boşalma. Bundan dolayı böyle yapıyorum haz kaybetmemek için. Eşimde bunu biliyor o yüzden bazen itiraz etder. Başka kadınları dile getirmem sadece ilişki esnasında olur yatakta kalır
Soran+1 yılÇevrendeki kadınları mı söylüyorsun peki, kötü durum bence eşiniz bir şey demiyorsa bilemem
Cevap sahibi+1 yılÖyle
Kötü olduğunu bende biliyorum ama ereksiyon problemi olunca ikimizde yoruluyoruz. eşim tatmin oluyor benimde mutlu olmam için seslenmiyor pek
Eşin kimlerden bahsediyor
Soran+1 yılArkadaşlarımdan
Soran+1 yılAynısını eşin sana söylerse ne düşünürsün peki dürüst ol lütfen
Cevap sahibi+1 yılSöyledi bir ara, denemek için söylediğini bildiğim için bir şey demedim diyecek durumum yoktu haklıydı gülüştük hatta
Cevap sahibi+1 yılEşin, senin arkadaşlarına karşı nasıl peki
Soran+1 yılNormal
Cevap sahibi+1 yılNeden yaptığını sordun mu peki
Soran+1 yılHeyecan iyidir diyor.. zamanla evli çiftler kanka gibi oluyor hareketli tutmak lazım vs
Cevap sahibi+1 yılKaş yaşında çift siniz
Soran+1 yılBen 25 o 40
Cevap sahibi+1 yılArada yaş farkında var mış
Ben 35 eşim 25
Cevap sahibi+1 yılEşinin performansı nasılsın sana göre
Soran+1 yılPeki neden kocam bana böyle söylüyo ben mi yetersizim. Nedir bu yanş erkek olarak yorumla
Soran+1 yılGayet iyi doldu dolu yaşıyoruz
Cevap sahibi+1 yılYetersizlik değil yetememek korkusudur o şurada sen olgunlaşmaya başlayınca aynı performansı göremezsin belki
Soran+1 yılYetememek korkusu varsa neden böyle şeyler söylesin ki,
Cevap sahibi+1 yılPerformans düşmesin diyedir
açık söylemek isterim özelden müsadere var mı?
Cevap sahibi+1 yılYarın kocanın ereksiyon problemi başlarsa ne yaparsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle sığırlar bile evleniyor ben evlenemedim ya o zoruma gidiyor
24 Yorumla
Soran+1 yılHahahaja koptummm
Cevap sahibi+1 yılNasıl ikna etti seni evlendin? Ben de mi sığır olayım?
Soran+1 yılAslında ilk başlarda öyle değildi… gayet kültürlü konuşmasını bilen akıllı zeki biri olarak tanıdım gerçi hala böyle sadece bu istekleri mahvediyor bizi.. genel anlamda kocam çok iyi biri
Cevap sahibi+1 yılİyiyse Cennete gitsin
+1 yılfantezi yapıyor ama bu karşılıklı istekle olur
13 Yorumla- +1 yıl
Güzel yorum
Soran+1 yılBen istemiyorum kardeşim benim midem almıyor böyle şeyleri
- +1 yıl
her şey herkese göre değişir
+1 yılBu terbiyesizle evliligime devam etmezdim.
03 Yorumla- +1 yıl
Raki ve insallah znsbsb
Soran+1 yılNiye rakı içine inşallah diyemiyor mu
- +1 yıl
Mahkemede soylerdim ayrilirsam. Korkuyorsan yapmayacaksin yigidim. Tam bi srfsz seninki
Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Saydığı isimler ünlü olan kişiler mi?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇevremizdeki kadınlar
Cinsel Yaşam konusunda 707 cevap paylaştı. adam üçlü fantezi istiyor 😁😃😂
10 YorumlaBu konuda sen haklisin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ayrilmalisin cünkü seni sevmiyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSende erkek isimleri söyle
00 Yorumla Sende başka erkeklerin adını söyle
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. fantezi adi altinda aldatmak
00 YorumlaBöyle saçmalık olamaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiden böyleyse düşünemiyorum ayrılık sebebi
00 Yorumla
+1 yılyok artik ya saka olmali
00 YorumlaSen de başka kadınların adını söyle
00 YorumlaSaçmalık kişiyi bence kendi silahıyla vur
00 YorumlaAhaha yürek yemiş arkadaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSende başka adamların ismini say
00 Yorumla
+1 yılBosan mk napcan baska
00 Yorumla
+1 yılBilerek mi söylüyor ağzından mi kaçırdı
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem