Eşim ile aramızda cinsel soğukluk var bana dokunmasını istemiyorum her dokunuşunda kendimi çok kötü hissediyorum ne yapmam lazım gerçekten bilmiyorum ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum ama ilişki işkence gibi geliyor bana
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Aslında bu duruma neden olan şeyi önce bir bulmanız lazım hep mi böyle evde yoksa sonradan mı böyle oldu neden sonra bu şey yaşandı bunu bilmen lazım bir jinekoloğa gidip hormonlarına baktırırsan hormanlarında bir sorun varsa eksiklik varsa ilaçla tedavi edilmesi lazım psikolojik bir olaysa bir uzmandan destek almalısın yani yaşadığın bir travma seni bu duruma düşürdü bilmen lazım eşini kırmak istemiyorsan anlıyorum seni ama bu durumu eşinle konuşman lazım bu şekilde daha da kötüye gidecek sana karşı bir yanlış yapmış olabilir seni kendisinden soğutmuş olabilir dediğim gibi neden önemli bu işin altında yatan sebep önemli
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun altında yatan sebep kesinlikle çok önemli.. Eşinize durduk yere böyle bir davranış sergilemeniz garip.. Ya karşınızdaki insanı sevmiyorsunuz demektir, ya travmatik bir cinsel deneyim yaşamışsınızdır ya da aseksüelsiniz demektir.. Evlenmeden önce böyle bir yakınlaşmanız olmadı mı? O dönemler yakınlaşmanızda bir anormallik yoksa ve şimdi oluyorsa bu durum, o zaman eşinizden yana sizi rahatsız eden bir durum var demektir.. Bir terapistten yardım almanızı öneririm.. Üstün körü cevaplanacak bir sorun değil bu durum.. Keyifli günler..
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBazen dönemsel ya da mevsimsel olarak böyle geri çekilmeler olabiliyor ister senin bir eşin olsun ister olmasın yani bunu her kadın yaşıyordur eminim yakın zaman içerisinde ben de yaşadım normalde inanılmaz derecede böyle şeyleri düşkün biriyim ama düşündüğümde mesela midem bulandı zamanları hatırlıyorum kısa bir süre önce bazen oluyor yani otur bu durumu güzelce açıkla kendimde olmadığım bir dönemdeyim cinsellik istemiyorum diyebilirsin belli bir süre sana hak tanısın
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 497 cevap paylaştı. Hormonal düzeylerinizdeki eksiklik libidonuzun düşmesine , libidonuzun düşmeside bu konuda sizde iritasyon ve sonrasında tiksinme , işkence gibi hissetmenize neden olabilir. Eşinizi kırmak istemediğinize göre aranızda başka büyük problemlerin olduğunu sanmıyorum Bu tip sorunlar domino taşları gibidir biri birini devirir. O yüzden sorunun kaynağını çözümlemeniz gerekir. Görüntüye göre en başta hormon düzeylerinizi tespit ettirip sonrasına bakalım isterseniz. Buradan neticeyi paylaşın değerlendirelim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
33Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Buna neden olan şey önemli ama. Tiksinmek, beğenmemek, başkasını arzulamak gibi gibi bir çok seçenek sıralayabiliriz. Öncelikle bu konuyu kafanızda toparlamanız gerekiyor. Yoksa size de eşinize de eziyet olur, belki de farkındadır.
00 YorumlaGüzelim görücü usulü sana bir fikir sormadan yapılmış bir evlilik adamda bakımsız seni kendine ısındıran için gayret sarfetmeyen birisi zoraki olarak bu yola girmişsiniz, problem bu şekilde gelişmiş, meslek sahibi olmak icin önünde 2 yıl olması senin için bir çıkış kapısı, o güne daha w yıl var 2 yıl sinir stres seni yıpratır. Bence sen mevcut durumu kabul et ilişkiden zevk almaya bak adamıda huylandırmadan durumu idare et, beğenmediğin huyları varsa birlikte yardımcı ol düzeltin, belki bilgisi adamın ailesinden aldığı kültür öyledir art niyeti yoksa düzelir, cinselliktede uzaklaşma, dünyanın en güzel duygusudur, kendini köreltme, dünyamızı güzelleştiren kadinlarimızdır siz isterseniz dünyayı değiştirirseniz. Bunu yapacağına inancım sonsuzdur, 2 yıl sonra diplomani al sonra degerlendiririz. Senin sagligin çevrenin sağlığı için bu şart. Sevgilerimle
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu okuyunca duygulandım gerçekten. Böyle yorum alacağımı zannetmiyordum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılTen uyumu sorunu bu kardeş ve aşılması zor durumdur o soğukluk varya bir saplandın mı bir daha çok zor düzelir bir hadise yaşandı mı eşin ile aranızda kötü bir şey falan oda tetikler bu durumu atıyorum eşin sana kötü mü davranır normal hayatta sıradan falan gibi seni severmi sevdiğini belli eder mi bilirsin bir bayanın bedeninden önce ruhuna sahip olmak gerekir elinde bir çiçek ile gelmeyeli ne kadar zaman oldu en basit bu gibi basit bir şey bile bayanları etkiler her zaman sonradan mı gerçekleşti bu durum sende? İlk zamanlar yoksa şimdi. Sorun eşinde bence sevişmekten yoksun sevişmeyi sevmeyen bir kimse ise işin zor bence zor düzelir bence
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız her şeyi ne çiçek getirmiş nede güzel bir söz dediği var. İstemeden oldu fakat esimdir dedim. Çok yıprandım ruhen
Cevap sahibi+1 yılBak doğru tahmin etmişim cinselliği koy bir kenara bence bir bayanı etkilemek gerek zaten çok bayanın seks umrunda bile değildir kocam sevgilim biraz romantik ve eylenceli beni seven ilgi duyan bir adam olsun der bayanlar eşim beni sever hissederim zaman zaman bende bu sevgisini es geçmem kendin çapımda aklıma geldiğinde bile arayıp seni seviyorum derim teli kapatırım bu bile eşimi etkiler eve gelince anlarım hemen zaten bence senin olay seks falan değil ilgisizlik kardeşim eşin ilgili olsa sana zevk almasan bile yumarsın gözünü eşim istiyor dersin olay tamamen eşine karşı ilgisi olmayan adam sorunu başka hiç bir şey olamaz
Soran+1 yılO kadar haklısınız ki
Cevap sahibi+1 yılGerçekleri yazdım kardeşim gerçekler acıdır bazen şimdi git istersen mükemmelin ötesinde seks yapan ve seni resmen uçuran bir adam ile beraber ol eşini aldat istersen yine mutlu olamazsın senin olayın aşksızlık sevgisizlik ilgisizlik bunu net söyleyebilirim sana bir kadının bedeninden önce ruhuna hitap etmek gerek her zaman bak nasıl tapıyor o Zaman kadın sana ben eski bir sevgilimden bir laf duydum bir gün tesadüf karşılaştık keşke seni bırakmasaydım sen adam mışsın kurda kuşa kaldım dedi bana evlendiği tercih ettiği adam kazma çıkmış sonradan anlamış iş işten geçmiş ama maalesef bazen şans bir kez Güler insana iyi değerlendirmek lazım yoksa böyle durumlar hep yaşanır
Soran+1 yılİçim cız etti
Cevap sahibi+1 yılNe yapacaksın hayat bu acımasız hemde çok acımasız
Cinsel Yaşam konusunda 514 cevap paylaştı. Duygusal soğukluk cinsel soğukluğa dönüşüyor zamanla maalesef. kadinlar çok daha romantik ve duygusal bakıyor ilişkiye bunu anlamayan tecrübesiz erkeklerde düzeltmek zor birşeyleri. Ama açıkça kendini ifade etmelisin, beklentilerini solemelisin... esine
20 Yorumla
+1 yılDoktora git kendini anlaman lazım. Yeni evlendin Yaşın küçük hala toplumsal kodları üstünden atamıyorsun. Hala ayıp gibi geliyor muhtemelen. Her kadının içinde dişil enerji vardır. O isteğin şeyi bulabilmen ve neyden hoşlandığını anlayabilmen için öncelikle kafanın içindeki tuğlaları yıkman lazım. Tabi Allah korusun sen küçükken bir travma falan yaşamadıysan. Yine doktor yine doktor dediğim gibi
20 Yorumla
+1 yılDiğer yorumları okudum da, dediğin gibi 2 sene dayan, çocuk sakın yapma.. mesleğini eline alınca ayrılırsın... bu durum sadece ona karsı olan bir şey. Hayatına öyle bir zamanda birisi girer ki anlayamazsın, hep yakınında olmak istersin... eşin belki çok iyi bir insan ama uyuşmayınca, soğukluk olunca ne yapsan fayda vermez. Keşke evlenmeden aileni ikna edebilseydin ama geçmiş artık... yaşın genç, hayatı doya doya yaşadıkça yaşlanmış bünyen düzelecek😊
01 Yorumla
Soran+1 yılİnanın kimseyi sevecek durumda değilim. Dışardan iltifat geliyor fakat bana değil de yabancıya ediliyor sanki
+1 yılMerhaba..
Bynu eşinden saklayarak kaçamazsın. Söylemen gerek. İyilikle güzel bir dille durumu anlat. En azından hoşuna gidecek şeyler yapıp senin keyfini yerine getirebilir belki. Ama lütfen saklama derim..20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılYapacağın şey belli ondan boşanmak yani evliliğin temeli beraber olmak dokunmak sevişmek beraber vakit geçirmektir sen bunlardan zevk almıyorsan ve iğrenç geliyorsan Demek ki boşanman gerekir
00 Yorumla
+1 yılBüyük ihtimal bakımsız, düşüncesiz, bencil, seninle sadece ilişki zamanları ilgilenen bir tiptir kesin. Yoksa bir kadın bu cümleyi kolay kolay kurmaz.
020 Yorumla
Soran+1 yılÖyle maalesef
- +1 yıl
Bu yaşta düştüğün duruma bak. En güzel yaşlarında seksten soğumuşsun, kendini köreltiyorsun yazık. Çünkü öyle bir konuşmuşsun ki artık ne yaparsa yapsın senin gözündeki yeri değişmez gibi.
Soran+1 yılİnanın ne yaparsa yapsın sekse karşı soğudum değil eşim sanki bütün erkekler aynı geliyor
- +1 yıl
Bu sadece kendini cezalandırmaktır bunun farkındasın değil mi? Bu yaşını bir daha hiç yaşayamayacaksın. Geriye bakıp keşke diyeceğin bir hayat yaşama. Ayrıl eşinden, kendine başka bir hayat kur, en azından doğru düzgün sana değer veren biriyle. Seksten da vazgeçme. İnsana kendini iyi hissettiren ve eczanelerde satılmayan tek ilaç budur, neden mahrum kalasın…
Soran+1 yılİnanın yaşım genç fakat ruhum yaşlandı artık o kadar yoruldum dünya hayatı o kadar ağır geliyor ki şu an boşanmam zor fakat ileride boşanma olursa da hayatıma kimseyi alacağımı zannetmiyorum
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Ama sen bu dertten kurtulunca inan o kadar hafifleyeceksin ki, ihtiyacın olan gücü çok kısa sürede toparlarsın. Çünkü evliliğin seni çok yormuş. Tekrar söylüyorum, bu yaptığın başkalarının hataları yüzünden kendini cezalandırmaktan başka bir şey değil. Sevmediği adamla aynı yatakta uyumak çok kötü bir şey bir kadın için. Üstelik kadınlığını da doya doya yaşayamamak. Sağlıklı düşün, doğru adımlar at.
Soran+1 yılDışarıdan bana bakıldığı zaman çok istekli biri gibi görünebilir mi fakat isteğin i bile yok bende
- +1 yıl
Dışarıdan öyle mi görünüyorsun sence?
Soran+1 yılÖyle söylüyorlar
- +1 yıl
Bak evin içindeki mutsuzluğun dışarıdan cinsel açıdan da hissedilebilir noktaya gelmiş. Güzel de bir kadınsan sana yönelen ilgi senin de aklını çelebilir. Bugün sana uzak gelen ihtimaller, bir zaman sonra değişebilir. Kontrollü ve dengeli gitmek zorundasın.
Soran+1 yılÇevremdekiler güzel olduğunu söylüyorlar inanın ilgi olsa bile her şeyden o kadar yoruldum ki o ilgi gözüme bile gelmiyor
- +1 yıl
Bugün dikkatini çekmeyen ilgi, yarın dikkatini çekmeye başlayacak ama. Çünkü sen de bir kadınsın ve bir erkeğin ilgisi, hem ruhen, hem de bedenen doyurulmak senin de en büyük ihtiyacın. Kadınlığının yolunu kaybedersen, tekrar bulman çok zor olacak. Yaşanmış örneklerini biliyorum. Ne kadar böyle gider bir düşün. Tabi ki hayat senin hayatın, kimseye laf düşmez. Sadece bu yaşının güzelliğini ve enerjisini kendini cezalandırarak heba etmemelisin.
Soran+1 yılYazdıklarınız da çok haklısınız
- +1 yıl
Peki senin aklından geçen ne? Ne yapacaksın bu süreçte?
Soran+1 yılŞu an düşündüğüm tek şey okulumun bitmesi okulun biterse eğer mesleğimi elime alabilirsem boşanacağım kimsenin desteği olmadan kendi ayağımın üzerinde durmak istiyorum
- +1 yıl
Peki neden daha okulun bile bitmeden evlenirsin ki? Mecbur mu kaldın?
Soran+1 yılAilemin isteği üzerine evlendim severek olmadı yani okulun konusuna gelirsek de evlendikten sonra okul okumaya başladım daha 2 yılım var bitmesine
- +1 yıl
Tahmin etmiştim. İki yıl çok uzun bir süre olacak senin için. İki asır gibi gelir. Kocan boşanacak mı peki ne düşünüyorsun?
Soran+1 yılBilmiyorum ki ister mi
- +1 yıl
Onu sen daha iyi tanıyorsun. Ona başka seçenek bırakmazsan bu olur. Çünkü hayatını tümüyle temize çekmen gerek. Ve bu süreci de kontrollü ve dengeli götür. Dışarıdan istekli görünen halin ve üzerinde hissedeceğin ilgiyi çok doğru yönetmelisin. Doğru adımı yanlış zaman ve zeminde atmadan.
Destek al kimseye söylemek zorunda değilsin bi uzmandan destek almayı cebe yine olmuyorsa kendine daha fazla eziyet etme
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Mutlaka sebepleri vardır di mi , durup dururken olmaz ..
Sebeplerini kendinde bul ve çözüm ara derim ... neden sence?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. ona karşımı öylesin yoksa sekse bakış açın bumu oldu artık? mesala mastürbasyon yaparmıısn ya da birini arzularmısın
00 YorumlaBu isteksizlige sebep ne? esinimi sevmiyorsun, cinselligimi sevmiyorsun yoksa esinin cinsel iliskisimi sana zevk vermiyor?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKocanı bana yolla. Ben yorayım seni rahatsız eymesin hem parasını da yerim.
24 Yorumla- +1 yıl
Şakamı😁😁
Soran+1 yılAllah seni ıslah etsin
Cevap sahibi+1 yılAllah seni ıslah etsin terbiyesiz kadın. Kocanı tatmin etmeyince melekler sana lanet eder. Beceremiyorsan ikinci eşi kabul etmek zorundasın.
Önce bu soğukluğun nedenini bul, sonra da çözmeye çalış. Neden böyle bir durumdasın?
00 YorumlaBoşanın abi madem niye evleniyorsun evlenmeden önce yap beğenmezsen evlenme sonra aldatılma
00 Yorumla
+1 yılSakın öyle bir hataya düsme sen dokundurmassan ona bütün vücudunu acicak kadın aramaya başlayabilir
00 Yorumla
+1 yılNasil peki simdi adam cinsellik yapamiyo o halde bosanmalisin
00 Yorumla
+1 yılBosanicaksin. Bitmis evlilik falan evrak ustunde de devam ettirmeye kendini uzmeye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmeden mi evlendin peki? 🤔 altındaki sebebi bilmek gerekiyor?
11 Yorumla- +1 yıl
Bence sevmiş
+1 yılHemen ateşlenmelisiniz.. Yenilik gelmeli.
30 YorumlaKadın gibi davran cilsirt onu
00 YorumlaBuna sebep ne oldu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Niye böyle bişey oldu peki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılBir tür travma yaşanmış olabilirmi aranızda
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılMerhabalar Eşinizin size karşı bir yanlışı mı oldu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba konuşmaya tanışmaya ne dersin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana zorla biçimi yaptıda sogudun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 457 cevap paylaştı. Önceki ilişkilerin nasıldı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. adamı sevmiyor musun
00 Yorumla
+1 yılDua oku biraz
00 Yorumla
+1 yılNeden var bu sence
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. boşan
00 Yorumla
+1 yılOndan tiksiniyormusun ve kaç yıllık evlisin
01 Yorumla- +1 yıl
Ablam ben 20 yaşımda banada ailem zorla evlilik yaptırdi yıllardır ona nefrer ederek yaşadım eğer olmuyorsa bırak insan tiksindiğim yemegi yiyemezken birde onla seviseceksin
+1 yılNe yönden
00 Yorumla
+1 yılTerapi alın.
00 Yorumla
+1 yılSıkıntılı... çocuk var mı
01 Yorumla- +1 yıl
seks olmadan yürümez
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden sogudun eşinden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandır böyle?
085 Yorumla
Soran+1 yılKaç aydır böyle
Cevap sahibi+1 yılSanırım bu konuda yetersiz haksızmıyım?
Soran+1 yılOlabilir. benimle konuşmasını dahi istemiyorum ben yokmuşum gibi davransın
Cevap sahibi+1 yılBunun altında bir sebep vardır illaki
Soran+1 yılSevemiyorum onu
Cevap sahibi+1 yılSevmeyerek evlendin o halde
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılÇok zor ya
Soran+1 yılZor ki nasıl zor
Cevap sahibi+1 yılPeki isteğini nasıl bastırıyorsun ki?
Soran+1 yılİstek mistek yok bende
Cevap sahibi+1 yılEşinden dolayı bence
Soran+1 yılGaliba durum bu
Cevap sahibi+1 yılYoksa her insanın cinsel arzuları vardır normal olarak
Soran+1 yılHayattan soğudum
Cevap sahibi+1 yılÖzele gel desem?
Soran+1 yılHayır desem
Cevap sahibi+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılAma bu böyle yürümez kendini heba ediyorsun
Soran+1 yılNe yapmam lazım sizce
Cevap sahibi+1 yılAyrılmak en mantıklısı
Soran+1 yılÖyle kolay olmuyor maalesef
Cevap sahibi+1 yılAma daha çok gençsin
Soran+1 yılYaşım genç fakat ruhum yaşlandı hayattan her şeyden soğudum
Cevap sahibi+1 yılBende bunu diyorum cıvıl cıvıl olmalısın aslında
Soran+1 yılCıvıl cıvıl olamıyorum aynadan bakınca yorgun yüz görüyorum sadece
Cevap sahibi+1 yılBunun asıl sebebi belli
Soran+1 yılNeymiş
Cevap sahibi+1 yılSevgi saygı ve cinsellik olmazsa insan erken yaşlanır
Soran+1 yılSaygı var sevgi yok
Cevap sahibi+1 yılCinsellikte yok
Soran+1 yılOluyor fakat işkence gibi geliyor bana ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum nereye kadar gider ben de bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte o oluyor dediğin olmuyor çünkü zevk alamıyorsun
Soran+1 yılZevk yok
Cevap sahibi+1 yılTecavüz gibi bir şey senin için
Soran+1 yılYani ona bir şey belli etmemeye çalışıyorum ama dediğin gibi
Cevap sahibi+1 yıl😞😞😞😞
Soran+1 yılDurum bu
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm senin için keşke yardım edebilsem
Soran+1 yılYardım edilecek bir şey yok bazı şeylerin yaşanması gerekiyor ki yaşanıyor
Cevap sahibi+1 yılTekrar söylüyorum kendini hırpalıyorsın
Soran+1 yılFarkındayım okulum bitmeden bir şey yapamam
Cevap sahibi+1 yılNe kadar var okulun bitmesine?
Soran+1 yıl2 yıl
Cevap sahibi+1 yılHmmm birazda ekonomik bağlı gibisin
Soran+1 yılAslında ekonomik bağ değil ailemin ekonomik durumu iyi fakat oraya dönmek istemiyorum Kendi mesleğimi alıp kendi hayatımı kendim kurmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYanlış düşünüyorsun işte onlar senin ailen
Soran+1 yılAilem maddi olarak iyi fakat oraya gidersem sığıntı gibi davranırlar bana onu asla kaldıramam
Cevap sahibi+1 yılEminmisin?
Soran+1 yılOnları tanıyorum
Cevap sahibi+1 yılPuuufff😤😤😤😞😞😞😞
Soran+1 yılBenim yüzümden gerildiyseniz nasıl kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılYok canım konuşuyoruz sadece ama üzüldüm cidden
Soran+1 yılSevmeden ailemin isteği üzerine evlendim belki mutlu olurum diye düşündüm fakat o da olmadı dışarıdan güzel olduğunu söylüyorlar fakat ruhen çok yaşlandığımı hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılNasıl yaptın bu yanlışı sevmeden evlenilir mi hiç ah arkadaşım
Soran+1 yılBen istermiydim böyle olsun.
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle istemezdin buna eminim
Soran+1 yılBen evlenmeyi istemiyordum kimse ile
Cevap sahibi+1 yılPeki ailen neden zorladı ki?
Soran+1 yılTalip çok vardı istemiyordum. Bana kimseyi beğenmiyorsun onun gibisini zor bulursun diye zorla evlendirildim
Cevap sahibi+1 yılEminim sen çok güzelsindir, eşinde despot biridir yakışmıyordur sana
Soran+1 yılGüzel olduğumu söylüyorlar eşim despot biri doğru bildiniz
Cevap sahibi+1 yılGerçekten böyle durumlara çok üzülüyorum ya insan 1 defa dünyaya geliyor neden böyle bir hayat denk gelsin ki offf
Soran+1 yılÜzülmeyin
Cevap sahibi+1 yılNeden bu dünyada iyiler iyileri bulmaz ki
Soran+1 yılDemeki ki bunu hak ediyorum ki yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle yanlış düşünüyorsun, sen kötü biri değilsin ve bunu haketmiyorsun
Soran+1 yılKötü olmadığımı nerden anladınız
Cevap sahibi+1 yıl6. hissim hiç yalan söylemedi bana
Soran+1 yılSevmiyorum ama nankörlük de yapmam beni o okutuyor. Elimde değil çok çaba verdim onun için karşılık görmedim bıraktım daha
Cevap sahibi+1 yılEvet zorla olmuyor ne yazıkki
Soran+1 yılSevmediğim halde çok şey yaptım karşılık görmedim
Cevap sahibi+1 yılOdun belli ki neyse bence artık kendini kurtarmaya bak
Soran+1 yılİnşallah
Cevap sahibi+1 yılSamimi söylüyorum olmuyorsa ilk fırsatta ayrıl, canın sıkınca da yaz bana sohbet ederiz
Soran+1 yılOlmuyor zaten çok yıprandım fakat şimdi değil yapamam
Cevap sahibi+1 yılİlk fırsatta dedim ya arkadaşım
Soran+1 yılZaten inşallah ilk fırsatta o yoluna ben yoluma
Cevap sahibi+1 yılRabbim kalbine göre versin
Soran+1 yılHepimizin inşallah. Hayırlı kapı açacaktır Allah umitvar olalım
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle
Soran+1 yılSizi de tuttum kusura bakmayın
Cevap sahibi+1 yılRica ederim öyle düşünmeyin sohbet ediyoeuz
Soran+1 yılsorunum ile kimseyi sıkmak istemem. Siz naziksiniz
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, baştacısınız
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizimde
10 Yorumla