Cinsel Yaşam Eşimle cinsel anlamda soğuma yaşadık, neler yapabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Eşimle cinsel anlamda soğuma yaşadık, neler yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et FenomenGuru Yaş: 82 +1 yıl Neden soğudunuz bu önemli bir soru bilmeden cevap veremeyiz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum ki eskisi gibi istek yok Yorumla
Onurrr007 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 93% +1 yıl Yeni mekanlar , değişik fanteziler ve sizi ateşliyecek yiyecekler 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi fanteziler mesela olabilir Yorumla Onurrr007 +1 yıl burada yazmayayım olmaz diğer yerden gel Yorumla Soran +1 yıl Yazdım ozelden size Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Soğumanın nedeni ne? 0 0 Yorumla
00betülll Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeni heyecanlar bulun kendinize 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi mesela Yorumla 00betülll +1 yıl Oyuncak falan Yorumla
Ateslibirbey Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Nasıl bir soğuma oldu sebep ne? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum vallahi Yorumla Soran +1 yıl Müsaitseniz özelden yazayım mi size Yorumla Ateslibirbey +1 yıl Yazabilirsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Niye soğuma yaşadınız 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsam olur mu Yorumla Soran +1 yıl Müsaitseniz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok valla o kadar uzun vaktim yok Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Elimden geldiğince 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Özelden yazsam olur mu Yorumla
Melikenin_oreosu Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Boşan 0 0 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Nasıl soğuma? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Neden soğudunuz bu önemli bir soru bilmeden cevap veremeyiz
Bilmiyorum ki eskisi gibi istek yok
Yeni mekanlar , değişik fanteziler ve sizi ateşliyecek yiyecekler
Ne gibi fanteziler mesela olabilir
burada yazmayayım olmaz diğer yerden gel
Yazdım ozelden size
Soğumanın nedeni ne?
Yeni heyecanlar bulun kendinize
Ne gibi mesela