Yeni evliyiz bizim ikinci ilişkimizde bana e bu pembe değil dedi bende e seninki de pembe değil sen p*rno gerçek mi sanıyorsun senin de onlar gibi değil dedim. O bana böyle beklemiyordum dedi benim de zoruma gitti şimdi onunla ilişkiye girmek istemiyorum çok moralimi bozdu şimdi de gelip özür diliyor ama kadınlar bilir ilişkide istenmediğini düşünmek, bilmek kadını cinsellikten soğutur. Şu an onunla hiçbir şey yapasım yok ve iki aydır böyle. Özgüvenimi düşürdü halbuki gayet düzgün bir sıkıntım falan yok jinekolog bile gördüğü en derli toplu organlardan olduğunu söylemişti kontrolde.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvleneceğiniz adamı, seveceğiniz insanı sağlıklı seçemiyorsunuz. Evlenene kadar akıllar nerede? Bu konular üstüne neden konuşup bir biriniz için uygun musunuz değil misiniz diye bir değerlendirme de bulunmadınız? Allah akıl fikir versin gerçekten.
028 Yorumla
Soran+1 yılKonuştuk zaten ama ben adamın buna takılacağını haytttta düşünmedim ki
Cevap sahibi+1 yılYemin ederim aklım almıyor gerçekten... Bunca saçma sapan adam evleniyor bende hala aday yok 😅😅😅 lan bunun kafaya takılacak nesi var? Cahil aptal herif.
Soran+1 yılİşte…
Cevap sahibi+1 yılyoutube.com/watch?v=lojkhQE2IBU&feature=share8
Bu site de ki insan modellerini görünce aşırı özgüven patlaması yaşıyorum çoğu zaman. Bazen de moralim cidden bozuluyor... Evlilik öncesi ne kadar zamandır bir birinizi tanıdınız? Ve her konuyu konuştunuz mu? Yemek vs de dahil? Özel kişisel yaşam alan ve zevkleri mesela?
Soran+1 yılHer şeyi konuştuk ya cinsellik falan da konuştuk ama bu renk olayı mesela otuz yıl düşünsem aklıma gelmez. Üç sene beraberdik böyle de bi öküz değildi. Hemen üç ayda evlenip boşandı desinler istemiyorum biraz daha duracağım ama cinsel olarak durmayacağım tabi
Cevap sahibi+1 yılBunun kadını erkeği yok. Bir kere bu tür konulardan vuruldun mu yıllar geçse toparlananazsın bilirim bunu... Zamanına, gençliğine yazık olmuş... Güncel evlilik masrafı ne kadar bari bu bilgiyi alabilir miyim? :)
Soran+1 yılBen bir masraf yapmadım o konuda rahatım sadece olan cidden gençliğime oldu.
Cevap sahibi+1 yılMaalesef öyle olmuş ama genel toplam olarak bir fiyat almak istiyorum :) yarın bir gün oldu ya yanlışlıkla birisi geldi buldu beni artık... Toplam ne kadar haşirtti blackboard olacak 😅
Soran+1 yılEv onundu zaten kira ödemiyoruz. Eşyaların hepsini de onlar aldı gerçekten ama fiyat nedir bilmiyorum ben sadece seçtim düğün istemedim küçük bir kutlama yaptık bir de balayı nikah vs sanırım 250.000 fakan olmuştur çünkü ev dizmek çok çok pahalı ben düğün yapmamama rağmen bu kadar olmuştur
Cevap sahibi+1 yılLütfen fiyat alabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılAnladım çok teşekkürler. O zaman son karar olarak evlenmiyoruz :)
Soran+1 yılTakılarla falan ödenir aslında ev dizmek pahalı çünkü ekonomi
Cevap sahibi+1 yılBen zaten yalnız yaşıyorum. Eşyalı 1+1 kiralık. Aile akraba her şey herkes 0 bende. Benden yana bir şey gelmezse bakalım ya. Evlenemem ben
Soran+1 yılBende de doğru düzgün aile akraba falan yok sade düz nikahla evlenip eşyayı da beraber çalışıp alırsınız olmadı krediye girersiniz her şeyin en iyisi olacak değil aslında. Sizi seven öyle de sever ülkenin yüzde atmışı zaten asgari. Bak ben bununla ne oldu evlendim ama boşanacağım bu çok zengindi ama parası marası için evlenmedim sevmiştim yine fakir olsa düzgün adam olsa beraber çakılıp oldururduk. Bizim ailelerin de genel Türk ailesinden bahsediyorum isteği bitmiyor yerinde olsam iltica etmeye çalışırım benim bir dönem öyle bir şeyim vardı bu adam yüzünden olmadı. Senin için de hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılBenimde öyle muhabbetler vardı. Mimarlık terkim. Terk olmasam Almanya havada kapardı beni. Sizin gibi düşünen kadın bulmak çok çok zor inan ki :) eski sevgilim telefon almadığım için sorun çıkardı bende ayrıldım. Neler neler var ya :) ama senin durum daha kötü. Bir yuva kurar kurmaz bitmiş aranızda ki tutku.
Soran+1 yılAynen ama en azından nafaka avantajım var ben ne hayallerle geldim
Cevap sahibi+1 yılDimi? Anne olacaktın, öpülerek uyanacaktın? Doyumsuz, tutkulu, saatlerce sevişmeler vs vs :)
Soran+1 yılBekarlık sultanlık aklın varsa evlenme eğer çocuk istemiyorsan
Cevap sahibi+1 yılÇocuk istiyorum ama o iş öyle değil :) yastığa sarılarak uyumak mı kadına sarılarak uyumak mı? Karakterim gereği tek eşliyimdir ben. Bugün ona yarın şuna da yapan birisi değilim. Haftaya 30 oluyorum işte ne yapayım
Soran+1 yılYani öyle bir konuştun ki bende seni 45 yaşında falan sandım. Daha yaşın var bulursun kendine göre birini. Ben erken evlendim bundan boşanıp iyice bi hayatımı yaşayıp otuzun başlarında çocuk evlenirim bir de senin biyolojik saatin de yok üzülme o kadar
Cevap sahibi+1 yılHormonlar var ama. Çok tutkulu doyumsuz bir adamım öyle böyle değil 😅 bir kaç olay var mesela buradan anlatamam da öyle işte :) bizlerinde kendince saatleri var diyelim :)
Soran+1 yılHmm anladım 😂😂
Cevap sahibi+1 yılKonu üstüne çok daha detaylı şeyler var ama siteden sorun yaşamak istemiyorum 😅
Soran+1 yılYazayım mı?
Cevap sahibi+1 yılOlabilir
Cevap sahibi+1 yılKonuşuruz :)
Soran+1 yılTamam istek atarım
Cevap sahibi+1 yılBekliyorum :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar o kadar kendilerini ağırdan satıyorlar ki e haliyle erkekler de herhalde bunun ki pembe vs. diyor. Yoksa yüzüne bakılmıyıcak kız dolu ama ego tavanda... Hal bu ki erkek bir kere ilişkiye girse sabaha engel atıcak kadar yeteneksiz çirkin beceriksiz tipler bunlar.
04 Yorumla
Soran+1 yılKonunun benimle ilgisi nedir ben evlenmişim yani 😂 p*rno da gördüğünüzü gerçek sanmayın lütfen
Cevap sahibi+1 yılBeklentinin yüksek oluşunun nedenini açıkladım. Adam ilişkiden sonra bunun içinmiydi onca uğraş çaba diyip hayal kırıklığı yaşaması normal. Evliliklerin azalmasının nedeni de aslında bu. 100000 tl değerinde bir araba alıyorsun ama bu arabanın değerinin 10 bin tl olduğunu anlıyorsun. Suratın kıçıma döner tabi bu deneyimden sonra.
Soran+1 yılp*rno izleyip gerçeklikten kopması benim suçum mu😂 kaldı ki ben düğün bile yapmadım
Cevap sahibi+1 yılBeklediğim cvp bu değildi. Kıçın o kadar güzel mi ki? sorusunu beklerdim ama hayal kırıklığına sebep olmadın bekliyordum ztn.
Düğün yapan mı kaldı? Çevrem de kimse düğün yapmıyor.
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. bu adamı nerden buldun len safın tekiymiş. ömründe görmemiş galiba pembe düşler mi kuruyodu acaba😂😂 zaten şöyle bişi var bu adam düzgün mikemezde girmesiyle boşalmasıda bir olur. sen bu adamı boşa gitsin bundan bi halt olmaz😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılNe bileyim ya
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Güzel wrkadasin eşin densizlik yapmış bunu sürdürmek kimseye fayda sağlamaz. Bir insan sarışınların pembe olur esmersen rengi köyü olur bunu bilmeyen kocanı afet önemli olan sonrası bence keyfini çikarin
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
35Cevap
+1 yılRengin ne önemi varmış. Önemli olan o an ki karşılıklı duygular, temiz olmak, istekli olmak vs vs. Renklere takılacak olursak yaşayamayız. Sen iki aydır el değmemiş şekilde öylece nasıl duruyorsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılKendisi istiyor da ben istemiyorum o yüzden istendiğim yere gideceğim orada artık ihtiyacımı gidereceğim. Üç ay evlenip boşandı dedirtmek istemiyorum biraz böyle olsun
- +1 yıl
İstendiğin yer neresi.
- +1 yıl
Yani 3 ayda bu sebepten de boşanılmaz.
- +1 yıl
Biz istekli arzulu kadın arıyoruz. Bulanda beğenmiyor anlamıyorum
Soran+1 yılBen bununla bir daha ilişkiye girmem o yüzden biraz daha durup boşanacağım çevremde çok erkek var onlarla boşanana kadar idare ederim
- +1 yıl
Mantıklı bir yaklaşım bana göre. Yine de dikkat et yakalanma.
Sen böyle deyince, insan senin yakınında olmak istiyor. Çünkü bende şu an cinsel olarak mutsuz durumdayım ve eşim yanımda değil. Bir ay kadar da ayrı kalacağız - +1 yıl
Ve senden bir mesaj beklenir
- +1 yıl
Senden bir cevap bekliyorum
+1 yılIkiniz de tam bir faciasiniz. Birbirinizi iyi ezmişsiniz. 😂
İşte belli bir yaşa karar cinselligi p*rno sektöründen ibaret yaşayan insanlar böyle mutsuz oluyorlar.14 Yorumla
Soran+1 yılBana daha önce yaptım demişti evlendikten sonra da şaka yaptım dedi benim bence facialık bir durumum yok gerçekçi olmayan bir beklenti ile gelmedim
- +1 yıl
Facialik durum var. Sizin ilişkiniz baştan bitmiş ablacığım, geçmiş olsun.😂👍
Soran+1 yılOna sorarsan zaten benim abarttığımı düşünüyor. Bence de durum facialık bende facialık durum yok demek istemiştim
- +1 yıl
Tecrübesizlik ve asosyallik insana bu kadar zarar veriyor işte...
Hayatı p*rno geçen adam hayal dünyasında yaşar. Kısa ve net 🤕
Sevgilin kara cahil. Pembesi yok kararmayan mı var sanki ya.
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet jinekologda öyle söyledi. Deri orada daha ince olduğu için hem erkek hem kadın da o şekilde oluyormuş yani ben p*rno izlemiş adama normal olanın ben olduğumu nasıl söyleyebilirim ki? Tabi o sırada kendisine bile bakmıyor
Soran+1 yılDoğru diyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yıleşin manyak mı herkesinkinin kendine göre bir rengi var burada önemli olan rengi değil alacağın zevk olması lazım önemli olan temiz hijyen olması
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. rengi mi zevk veriyormus kocan iyice sacmalamış rengi ne alaka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yıl:))) derde bak ya renk olayından kavgayı ilk kez duydum :)
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 759 cevap paylaştı. Madem böyle oldunuz ayrılın neden birbirinize şu handa işkence ediyorsunuz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılTam bir aptalmış eşin. Bu böyle söylenir mi yahu? Eşini bleaching yapmaya ikna edersin sessiz sedasız. Tam bir odun.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey yapmam
- Cinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılsizin acilen cinsellik terapisine gitmeniz lazım
hangi şehirde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İlay Atik vardı bi araştırın
02 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir problem yok ki eşimle problem var
- +1 yıl
ya işte bu hep cahillikten kaynaklanıyor o yüzden gitmeniz lazım
+1 yılPembe boya kullanınız. Kesinlikle şaka yapıyorum yapmayınız. Olanı olduğu gibi kabul edip görseli görselden farklı hayallerle yaşatan biri yoksa karşınızda işiniz oldukça zor görünüyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım mıdır nedir her kadının aynı olacak diye bir kaide yok. O p*rnolarda ki hepsi seçilip getiriliyor
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanım değil bu arada ger*zekalı yazmıştım
+1 yılcanını sıkma karaoğlan değerini bilmezse iki gün sonra insan dışarıda arar mutluluğu aptalmış kocan umarım düzelir aranız
00 Yorumla
+1 yılher kadının vajinası pembe olacak değil her erkeğin penisi de büyük ya da küçük olacak değil
02 Yorumla
Soran+1 yılİşte sorun şu ki beklediği şey gerçekçi değil jinekolog derinin o kısımda daha ince olduğu için her insanın daha koyu renkte kasıklara sahip olacağını söyledi yani kadın da erkekte o şekilde.
- +1 yıl
senin eşin zamanında çok prn izlemiş demek ki :)
+1 yılMal ile evlenmişsin işte. Bi dahaki sefere pembe ruj ile boya her yerini ve al işte bak pembe de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBur cümle bile insanın cinsel hayatını bitirebilir sadece tek bir cümle üzüldüm
11 Yorumla- +1 yıl
Üzülecek bir şey yok önceden konussalardi keşke
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun seni mutlu edeceklere bakacaksın artık ben gibi
00 Yorumla enterasan adammış daha önce görmemiş herhalde :) evlilik önceside herhalde hiç aranızda bişey olmamış öncesinde belli ederdi kendını
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılOlur böyle şeyler tekmeyi vur şutla 😀😀😀
17 Yorumla- +1 yıl
Senin malllll kocan anlamıyor sende aslında p*rno ler gibi büyük değil bamya deseydin kirsaydin ozguvenini
Soran+1 yılSöyledim zaten senin ki onlar gibi mi sence dedim ama beyefendi kendine bakmıyor hem ince hem kara hem kafası yamuk
- +1 yıl
Midem bulandı 😁😁😁🐎🐎🐎🐎
- +1 yıl
Bence ne boyu ne şekli önemli önemli olan tutku
- +1 yıl
Kesinlikle seks yapma burnunu surt iyice
Soran+1 yılYok be ne yapıcam etrafımda bir sürü yakışıklı adam var onlarla yaparım beni istemeyeni ben hiç istemem
- +1 yıl
Ozaman farklı tabi
Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Öküze bak ya pembe olsa ne olur kararmiş olsa ne olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTr de pembe bınde bır ben bugday renklıden baska gormedm. Ben gormedımse kımse gormez aga
013 Yorumla
Soran+1 yılTr ile ilgisi yok ki direkt jinekolog söyledi erkeklerde de kadınlarda da deri daha ince olduğu için renk bir tık daha koyu olurmuş millet p*rno gerçek sanıyor ben de gidip quoradan falan kontrol ettim gerçekten Avrupalı satışın kadınların erkeklerin bile öyle
Cevap sahibi+1 yılOlmayanlar var kanka ben belcıkada yasıyorum.5 kişiden 3 ü öyle tarzım olan. Ama su var bazı vajınalar açılıyo rengı tam siyah degıl pembe de degıl ama daha koyu. Acılmayanlar ıcn ıse baska yontemler var
Soran+1 yılBilemiyorum gördüklerim ya da tıbbi olarak söylenen o şekilde değil erkekte de öyle. Kararma var kasıklarında normal insanız yani. Ben de Almanya’da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılBenım de kararma var ama nasıl çözüm yapıorm bılıo msn😉
Soran+1 yılBen çözüm aramıyorum ki insan olduğumuz için normal olanı bu. Aşırı kararman varsa o zaman problem olur
Cevap sahibi+1 yılYanı kendın bılırsn ama daha guzel gorunmeyı herkes ister diye dusunuorm.
Soran+1 yılYeterince iyi hiperpigmentasyona bağlı bir kararmam yok normal her insanda olması gerektiği gibi. İnsan doğasına karşı çıkamam
Cevap sahibi+1 yılHayr ya kank bak gıt guneşlen iyice bıkınıyle ve olabldgnce asagıda tut bak nasıl aynı oluo guven bana tahmınınden fazla. Bu arada kendı tenın nedir
Soran+1 yılBuğday
Cevap sahibi+1 yılSevgılım de oyle. Pekı tenlerden ve kombınlerden iyi anlar mısın sana bırkac soru sorsam fıkır alsam?
Cevap sahibi+1 yılSızı beklıorm programdan cıkıcam yoksa evet ya da hayr dıyebılır mısınız rica etsem bugday hanım😅
Soran+1 yılHayır bir fikrim yok
Cevap sahibi+1 yılPekı tanısmak ıstesem rahatsızlk vermıceme soz verıp, ayrıca kalıtelı bır ınsan oldgmu da kanıtlıcagma yonelık?
Keza fıkırlern cıdden onemlı benım goruntumle alakalı
Gizli Üye(36-45)+1 yılrenkten dolayi seni isteksizlestirmesi ayri bir ma. llik olmus. oral da mi yapmadi sana
00 YorumlaOyle seymi denir yaa temiz bakimki daha ne istiyo
10 YorumlaVay canım adam vay. Yakinda aldatirsin
10 YorumlaRengi değil şekli ve bakımlı olması önemli bence
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılMadem bu kadar düzgün eşin neden aşırı tepki verdi
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlattım ya
- +1 yıl
Çok sığ bir düşünce o anlattığınız
Soran+1 yılO sığ dimi
- +1 yıl
Maalesef ki evet.
- Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapmış maalesef
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ahh beee mücevher bulmuş daha neyi sorgular
00 Yorumla
+1 yılJ8nekolga mi gittin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılher şey cinsellik değil
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHarikasınız ya 😂😂😂
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 774 cevap paylaştı. Birincide görmedimi :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Pembe olmayan ne? :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılFake mi yok artık mı demeliyiz
021 Yorumla
Soran+1 yılCidden yok artık
Cevap sahibi+1 yılBu kadar kafasız biri ile nasıl evlendin sen hemen boşan çocuk filan yaparsın çoğalmasın bu
Soran+1 yıl3 ayda boşanıp rekor kırıcam galiba benim abarttığımı söylüyor bir de
Cevap sahibi+1 yılBirde 2. İlişkide 😀 daha abazalığı gitmemiş olması lazım onunki 20 cm de p*rno film şeyinden istiyor
Soran+1 yılKendininki asıl kapkara olan ve kafası yamuk üstüne de ince
Cevap sahibi+1 yılO zaman fırsat bu fırsat hemen boşan 😀 bir ömür onunla sevişilir mi hiç
Soran+1 yılAldatıcam zaten
Cevap sahibi+1 yıl😀🤣 Tabi başka penis ler nasıl oluyor bilmek lazım
Cevap sahibi+1 yılEski sevgilinde mi aklın kaldı ne oldu
Soran+1 yılYoo istenmediğim yerde durmam gider başka denerim gencim güzelim çıtırım 170 boyum 57 kilom var senelerce spor yaptım bu adama çürütmem gençliğimi. Değer gördüğüm yere giderim
Cevap sahibi+1 yılKarar ver boşanacak mısın aldatacak mısın ikisi başka oluyor
Soran+1 yılİkisi de
Cevap sahibi+1 yılOlmuşken her şey tam olsun
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılO beğenmediği şeyi çikolata niyetine yesinler de oda havasını alsın 😀birde 170 boy 57 kilo offf off büyük piyango
Soran+1 yılAldatılınca görür o
Cevap sahibi+1 yılburada en şanslı diğeri oluyor
Soran+1 yılNiye ben de keyif alacağım
Cevap sahibi+1 yılSende alacaksın ama ona piyangodan çıkmış olacaksın manken gibi kız altın tepside 😀 aday var o halde
Soran+1 yılİlgilenenler var yok mok çekiyordum ama yarın buluşacağız öyle kahve falan içeceğiz hatta belki biraz durumu da çıtlatırım oluru var yani
Cevap sahibi+1 yılTüh Kahretsin şansa bak gitti güzelim kız
Gizli Üye(30-35)+1 yılYuhh 2 ayda sadece 2. ilişki mi 🙄
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. Sus baris kiz
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılcanım nedir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılboş ver barıs
00 Yorumla
Devamını Gör(23)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle daha ikinci cinsel ilişkide birbirimize küstük ne yapmalıyız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler