Güncellemeler
+1 yıl
evliyim arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmazsanız sevinirim
doğum kontrol hapı olmuş 260 lira. yuh dedim yani. prezervatifler de aşırı tahriş ediyor sevmiyorum. hapı bırakmayı düşünüyorum, zaten geri çekilerek ilişki yaşıyoruz ama zevk suyundan falan hamile kalırım diye de ödüm kopuyor. ne yapayım bilemedim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Spiral veya 3 aylık dogum kontrol ignesini yontemlerinden birini denemni öneririm. Her yolu denemiş bir kadin olarak bu tur durumda kalanlara tavsiye ederim ikisinide
Spiralle hamile kalanlar var
Onunda sebeplerini biliyorum
burada detaya girmek istemem
iğneyi araştırdım çok yan etkisi var 18 ay regl olamayan var. sende hiç etki yaptı mı
Benim denemediğim yontem istisnalar haric kalmadi en son kalicı çozümle son verdim
Eğer alerji yaparsa bu bu hepsindr var ve yanetkisi olmayan korunma yöntemi yok. Implantlara da bakabilirsin ama cok bilinmiyor ve memnuniyeti az
Bende ne spiral ilk aşama haric ne de iğne ne de hap yan etki yapmadi. Doğum kontrol hapi en çok kullanilan yontem mesela kadinlar su gibi iciyor ama prospektusu bir ac oku yan etkisi onlarca. Tuylenmeden regl duzensizliginden tut bobreklere kadar
zaten o haplar da mahvetti beni, psikolojimi alt üst etmesi mi, regl dönemlerinde normalde 1 gün süren ağrımı 3-4 güne çıkarması mı. şu iğneyi bi araştıracağım
Aylik iğnede var 3 aylık iğnede var. Ama aylik igne beni rahatsiz ediyordu surekli igne oluyorum falan cok memnun kalmadim. En son kullandigim yontem bakir spiraldi 5 yıl kullandim hem ekonomik hemde beklentime cevap verdi sonra kendimce dusunup bir karar verdim ve tuplerimi bağlattim son vermiş oldum nihai olmaya yakin bir çozum yani
Kaç yaşındasınız tüpleri kolay kolay bağlatmazlar
41 yaşindayim
Ben en baştan beri erkeğin korunması taraftarıyım
Tercih meselesi fakat ben kendi korunmami 3. Bir kisiye birakamiyorum evli degilim farkli beraberliklerim var ve prezervatifin bircok turunu denedm bazen ksiine gorr yine kullaniyorum guvenmiyorsam oyle durumlarda fakat hazzi eksik oluyor. En ince olanida denedm iki markanin ürünu de ayni bence
Geri çekilsin.
Seni uçursun geri çekilsin.
Olmuyor mu?
hap kullandığım halde böyle yapıyoruz zaten ancak zevk suyunun bir parçası bile gitse risk yine de
Geri çekilerek , 2 yıl oldu eşim hapı bırakalı şu an da sıkıntı yok
bu durumda geri çekilme yöntemi en iyisi, zevk suyundan hamile kalmazsın
Bizde geri çekilme kondom kullanıyoruz yani umarım hamile kalmam
Umarım ilerde pişman olmazsın
@Board-Tennis ölürüm valla
Yapmasaydın?
@Board-Tennis evliyiz kral
Ee sende desene öyle evliysen neden bunca önlem
@Board-Tennis plansız gebeliği kaldıramam
Annelik içgüdülerin henüz çıkmamış sanırım ortaya
@Board-Tennis 2 çocuğum var aga
Niye hiç şeyi tutturamıyorum sende şu detayları versene ona göre yorum yapalım😅
@Board-Tennis dlfmf
Bende tam tersi bakirim hiç olmadı 🥲🫠
İnş hamile kalırsın, sen ondan korkucağına cinsel hastalıklardan korkmalısın sayın cahil
evliyim canım
O zaman geri aldım lafımı pardon 😀 geri çekilme yöntemi baya riskli, eninde sonunda hamile kalırsın, condom şart, durex yok ötesi ultra kaygan alın, o çok iyi, ben hep onu kullanıyorum ukraynalı sevgilimle hiç tahriş falan yapmıyor
kolay değil.. ama korunuluyor geri çekilerek.. erkek için kötü bir durum. biz evli olduğumuz için torbayı diktirdik. sorunu kökten çözdük.
torba diktirmek nedir tam olarak
çocuk olmaması için rahmi diktiriyorsun.
Provera iğnesi vurulabilirsiniz.
ilk defa duydum kim bilir iğne kaç para :D
Hiçbir bilgim yok açıkcası fiyatı hakkında, eczaneye gidip bilgi alabilirsiniz.
dışa gelme olabilir ama 260 tl ye değer
260 ı ver mi diyosun her ay
evet yaşın kaç ama
29
kocan ne diyor
O zaman spiral kullan
spiralle hamile kalan yengem var:)
Yengen yanlış mı takmış 😌
Umarım ilerde pişman olmazsınn
Erken çekerek
Kotuna bilirsin dışarı boşaltıp
spiral taktır sdfsdfsd