Kafam çok karışık ya ciddi cevaplar verin lütfen ilk kez ilişkiye giricem bakireyim anal yapıyoruz ama önden daha çok acicağını ve hamile kalacağımı düşünüyorum bu düşünce aklımdan çıkmıyor psikolojim bozuldu benden küçük arkadaşlarım bile önden ilişkiye girdi bi ben kaldım burada sakın namus bekçiliği yapmayın benim amım benim kararım sadece durex markalı ekstra korumalı Prezervatif taksa ve reglim bittikten dört beş gün sonra buluşup yapsak ben üstte o altta olsa hamilelik riski azalır mı korkuyorum niyeyse yapmak da istiyorum analdan zevk alamıyorum artık hissizleşmeye başladım hiç zevk alamıyorum mastürbasyonla da olmuyor 18 yaşındayım 19 a giricem artık bişeyleri yapmak istiyorum daha önce ilişkiye girenler varsa biraz tavsiye versin anal çok kez yaptım ama önden yapamıyorum korkuyorum en büyük korkum hamilelik
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)10 ayE delik kocaman olmuş herhalde ne kadar yaptıysanız. Ben seni zaten ne zamandır görüyorum hep anal diyordun da sıkıntı yani. Yapma artık o delik toparlamalı yoksa sıkıntı olur. Zevk için de diyorsan illa bir süre yapma oral yapın geçin. Kendine yazık etme gaz tutamazsın hatta tuvaletini bile tutamazsın bir süre sonra
08 Yorumla
Cevap sahibi10 ayKorkma sebebi ne? Zar mı gitsin istemiyorsun veya yarın öbür gün bu adam beni bırakırsa ne yaparım düşüncesi mi
Cevap sahibi10 ayKalırsan ne yapacağına bir şey diyemem. Bebişin olur işte.
Cevap sahibi10 ayBen de aldırma denen saçmalığa karşıyım o zaman adam gibi arkadan yapın madem. Bir canlıyı katletmeyin
Cevap sahibi10 ayHamile kalacağını kim dedi sana? Arkadan niye kalasın zaten? Önden yapsan da prezervatifle aşırı düşük bir ihtimal ama her zaman %1 de olsa ihtimal vardır
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
10 ayRegl bittikten 3-4 sonraki gün en riskli dönemine yakın günlere denk gelir. Reglin başlamadan 1-2 gün öncesi ya da regl bitişinin hemen sonrası daha iyi olur. Prezervatifi ilişkinin en başından itibaren takıp hiç çıkarmazsa evet korur gebelikten. bu kadar korkacak bişi yok
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Canım önden acımaz, anal daha çok acır. Doğrusu da normal yoldur zaten, daha çok zevk alırsın. Prezervatif korur, önemli olan içerden çıkarken eliniz ile bir tarafından tütün ki, kaymasin
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
10 ayDoğru şekilde kullanılan prezervatif hamilelikten büyük oranda korur. Ekstra güven istersen doğım kontrol hapı gibi ikincil bir yöntem düşünülebilirsin. Bu da kaygını azaltır. Ayrıca regl bittikten hemen sonraki günlerde hamilelik riski düşük olsa da sıfır değildir. Dönemini net takip etmen korunmasız ilişkiye kesinlikle girmemen seni daha çok rahatlatır. Her şey senin isteğinle, sen hazır hissettiğinde olmalı. Partnerinle açıkça konuş, seni önemsediğini hissetmeni sağla çok daha rahat olursun. Acı ya da kanama herkes için farklıdır. Vücudun rahat ve istekli olduğunda, kayganlaştırıcı da kullanıldığında süreç çok daha kolay geçer. Korkulacak bir şey olmadığı zamanla anlayacaksın😉
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
10 aytabiki koruma sağlar hamile kalmazsın ama bu seferde erke tarafı et ete değsin diyebilir veya sen isteyebilirsin
12 Yorumla- 10 ay
o zaman sıkıntı yok hatta sen ihtimal olur delinirse bile kondom çift tak ki riskin azalsın illaki kusursuz olsun istiyorsan ella kullan regl dönemlerinde düzensizlik yapıyor ama doğum oranını 0 a çekersin ikisinide yaparsan
10 ayHamilelikten %100 korumaz prezervatif her zaman hamile kalma ihtimalin var
14 Yorumla- 10 ay
Evlen artık sende niye bu kadar zorluyosun kendini bak seninle evlenme niyeti olmayan biriyle ilişkiye girme evlen kurtul rahatla
Prezervatif korur evet, regl sonrası hafta risk açısından düşüktür, pozisyonun önemi yok
12 Yorumla
10 ay%100 korunma yöntemi yoktur. Her korunma yönteminde risk vardır risk oranı sana ve partnerine göre değişir bu tabiki
15 Yorumla- 10 ay
Gerçek bu
- 10 ay
Korkuyorsan uzak durmalısın ya da hazır olduğun an denemelisin
- 10 ay
Ne duymak istiyorsun ki sen olanı söylüyorum ben o zaman arzularına uy istediğini yap
10 ayÖnlemleri aldıktan sonra hamile kalmazsın merak etme.. ayrıca ekstra olarak ilişki sonrasında yapabileceğin şeyler var..
02 Yorumla- 10 ay
Ella veya başka ilaç değil.. burada yazsam da kelimeler değişecek anlamayacaksın..
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
10 ayÖnden yap prezervatif takarsan hamile kalmazsın acımadan korkmana gerek yok acımaz
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 529 cevap paylaştı. Vurdur knk vurdur boş ver bidahamı gelecez dünyaya korun hamile kalma içinde boşalmasın yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
10 ayPrezervatif doğru takılırsa korur. Anal yapma zaten zararlı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)10 ayNeden analdan devam etmiyorsun? Sen mi yeter dedin erkeğin mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 356 cevap paylaştı. Karsina olgun guvenilir biri alip kondomsuz yapacaksın. Disarda bitircek ben gibi. 4 yildir kondomsuz iliskiye giriyorum. :)
02 YorumlaHamilelik istemiyorsan Ella kullanacaksn başka yolu yok
Delik olma ihtimali olur o yüzden koruma riskli
05 Yorumla
Gizli Üye(18-24)10 ayduzenli bir iliskin varsa eger onden baslayip anal devam et kesinlikle bosuna oyle yapmiyoruz :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 493 cevap paylaştı.
10 ayhiç bir korunma yöntemi %100 garanti vermez
01 Yorumla
10 ayYap yap anal martı gibi tutamazsın 😂
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
10 ayKesinlikle evet diyemeyiz illa ki riskleri var.
01 Yorumla Troll değilse bu soru sakin yapma
014 Yorumla- 10 ay
Lan çocuğun arkadaş ortamı bile yok arkadaş yok neyden bahsediyon benim de öyle görüştüğüm arkadaşım yok hayatımı bilip bilmeden konuşma sen demekki hadi ordan kizı arkadaşlarına anlatmışsın ki biliyorsun bu senin şerefsizliğinnn herkes senin gibi olmak zorunda değil 3 senedir sevgiliyiz ona güvenmicem de sana mı güvenicem ne dememi bekliyosun ayrıca sen babana diyebildin mi baba kızı si*ip attım? Sen diyemiyorsan ben niye diyorum oe
- Cinsel Yaşam konusunda 357 cevap paylaştı.
10 ayPatlamazsa devan
00 Yorumla
10 aykorumadıgı dönemler oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,1b cevap paylaştı.
10 ayKorur ama his olarak sıkıntı yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayBaşka ne koruyacak ki?
04 Yorumla
Cevap sahibi10 ayYırtık adıktan sonra korur ama zevk alamıyor insna ya
Cevap sahibi10 ayYırtılırsa meni akar
Gizli Üye(30-35)10 ayAnalda çok acımıyor mu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayKinden acımaz falan diyenler olmuşta inanma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
10 ayBaşka ne işe yarıyor
04 Yorumla- 10 ay
Büyük geldi diye ucunu kesmezseniz eğer korur
- 10 ay
Dalga geçiyorum da ondan
10 ayPatlamadığı sürece devam etttt
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Korur
00 Yorumla
10 ayNeden bu kadar çok istiyorsun önden
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
10 ayKorur
00 Yorumla
10 ayDedi faketaxi
02 Yorumla- 10 ay
Tamam Haydar abiii.. sorun yok dostumm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği