Bu konuda kültür ve kişilerin aile yapısı gerçekten çok etkileyici oluyor ki ben hala evlendiği geceden itibaren kızın bakirelik durumunu merak eden insanları gördüm, o yüzden aslında şart değil ama bu toplum yüzünden bir çok şey zorunlu gibi olmaya başladı.
67 Yorumla- +1 yıl
@ladycurio yorumu beğendiniz için teşekkürler
- +1 yıl
@scorpiongirl429 @melisimm0 beğeni için teşekkürler
- +1 yıl
Ne demek rica ederim
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılİki tarafın da ilk seferiyse beklemek istemeyebilirler ama diğerleri muhtemelen aceleye getirmez.
Onlar karı koca olarak ilk seferleri için balayına gitmeyi bekler sanırım.
Tabi farazi konuşuyorum, yoksa çiftlerin özel gününde ve şahsi hayatlarında ne yapması gerektiğini söylemek hadsizlik olur.30 Yorumla
+1 yılHayır ama yaşanırsa uygun olur, ben ilk günü girmedim hanımı sokmamak için ertesi gün girelim dedik benimki. otmuyor 1 hafta ötmesi kafayı yiyeceğim cahillik hiç aklimada gidip viegra gibi bişey almak gelmiyor sonra babam verdi benim mal uçuşa geçti psikolojik sanirim
00 Yorumla
+1 yılAksine duş alıp sarılıp uyumak daha mantıklı. Kadın bakire ise erkek anlayışlı olmalı ve kadına bir kaç gün izin vermeli sürece alışması için.
Tabi bunun tam tersi oluyor genelde o da ayrı.
33 Yorumla- +1 yıl
@Azraaaa1 Nasılsa evleniyor ve o kadın ömür boyu onun. İnsanlık dışı, duygu dışı ve sapık gibi davranmak anlamsız. Kadın sekse ne kadar adapte olur keyif alırsa evlilik o kadar güzelleşecek. Kadını da bu konuda adapte etmek erkeğin görevi.
O yüzden akıllı ve olgun erkek bu yolu izler.
Ayrıca, çok teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
+1 yılcinsel iliski yani organ sokma olmasa dahi (eğer kadın bakireyse organ sokma olmamalı bence ilk 2-3 gece) bir seyler yasanmalı. erkekler icin hava hos ama bakire kadınlar icin cok zor bir durum. once kadın alıstırılmalı erkek vucuduna, erkegin dokunusuna. erkek de kadına nasıl davranması gerektigini, neyin hosuna gidip gitmedigini ogrenir bu surede. daha sonra organ sokma gerceklesmeli. ilk birliktelikte erkegin ne hissettigini hic umursamıyorum acıkcası, acı bile cekmiyolar. evliligin ilk gunleri kadının gunudur. uzgunum erkekler
510 Yorumla- +1 yıl
Organ sokma ne kadar iğrenç bir tabir olmuş. Başka bir şey bulamadın mı? 😅
- +1 yıl
@scorpiongirl429 türk ceza kanunu'nda organ sokma diye geçer, alışkanlık diyelim :))
- +1 yıl
Ay iğrenç bir tabir avukat hakim vb misin
- +1 yıl
@scorpiongirl429 yess stj avukatım
- +1 yıl
Allah kolaylık versin zor meslek
- +1 yıl
@scorpiongirl429 halletmeye calısıyorum bir sekilde tesekkur ederim <3 organ sokma yerine cinsel birlesme diyebilirmisim bu arada ama cidden aklıma gelmedi hic
- +1 yıl
Cinsel birleşme daha mantıklı gerçekten 👍
- +1 yıl
O nasıl bir cümle Allah aşkına organ sokma sjdjdjsj
- +1 yıl
@Kırmızısapkalıkiz344 abla acikladim ya sebebini yorumlarda
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence evlenince ilk gece biraz öpüşür koklasirsin ama bakire ve bakir insanlar icin ilk iliski kolay degil. Zamana yaymak lazim. Anlayisli bi erkek olmasi gerek karsinda. Öyle filmlerdeki gibi hemencecik olan basit kolay bir is degil. Cok sacma sapan seyler de yasaniyor. Hatta zevk almak şöyle dursun sinirlerin bozulabiliyor. En iyisi yorgun ve fazla heyecanliyken direk birlesme isine girismemek. Yani sevisirsin ama niyet sadece birlesmek olmamali. Olmayabilir. Erkek yorgun olunca zaten seyi bile yeterince kalkmayabiliyor ilk iliskinin yorgun bir şey 'le yaşanması pek mümkün degil zaten 😅 sarilip uyuyun birbirinize alisin. ikinizde bakirseniz birbirinizden yüksek bir performans beklemeyin. Birbirinizi yargilamayin. Hersey zamanla rayına oturur. Naparsaniz yapin iste siz daha iyi bilirsiniz 😁
41 Yorumla
+1 yılBen bunu yanlış görüyorum. Yapılacaksa yapılır ona lafım yok ama insanlar düğünün yorgunluğu ile cinsel ilişkiye nasıl girebilsin? Dinlenmek şart gibi geliyor bana ya da birisi kendini hazır hissetmiyordur beklemek lazım illa ilk günden olacak diye bir şey yok.
32 Yorumla- +1 yıl
Sizin gibi aklı fikri sekste olanları dinlendirmesi çok normal.
İllası yok ama elbette yaşanır. Eğer o vakte kadar cinsellik yaşamadıysanız o gün zaten niye var bunun için. Ameliyat falanda olmuyorsun korkacak bir şey yok bir tarafına bıcak falan sokmayacaklar. Eğer evleneceğin kişi birazcık kafası çalışan biriyse seni zaten girmeden önce buna hazırlar ıslatır sende istersin sonrasında bir şey yok sadece 3-5 saniye canın yanar ardından kendi istersin devam etmesi için...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlla olmak zorunda değil. Biz eşimle evlendiğimiz gün birlikte olmadık. Düğün bitince eve geldik hemen üzerimizi çıkarıp giyinip sinemaya gittik maskeli Beşler izlemeye. Eskidenmiş o çarşaf bekleme versiyonu falan. Bizde öyle bir şey olmadı yani.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani eğer becerebiliyorsan yaşanmalı 😀😀Biz 3gun yapamadık eşimle ikimizde acemiydik ilk ilişki baya zordu
933 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@James116 Eşim kandrdi beni sokmiycam dedi. Kaydi gitti işte oldu
Cevap sahibi+1 yıl@James116 atamam maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@James116 boş ver uycam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody işim olmaz.🙂Merak etme
- +1 yıl
Birbirinizin ilki olarak evlenip yaşamak bu dönemde çok nadir görülebilecek bir olay
- +1 yıl
Ne güzel
- +1 yıl
Çok ilginç muhabbetler dönüyor burada ya 🤣
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas aynen
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 😀😀
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody dahada ilginç olacak izle ve gör 😂😂
Cevap sahibi+1 yıl@Board-Tennis Aynen baya güzel
- +1 yıl
👍
- +1 yıl
@Board-Tennis bu kadar insan toplasmissiniz, soruma cevap verir misiniz son soruma 😅😅
- +1 yıl
Sorduğun sorunun mantıklı bir yani yok
- +1 yıl
@King_Leonidas o zaman sen cevap verme eksik kal 🤣🤣
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 vala bende cevap veremem burada daha ilgi çekici bir cevap verdim burada takılalm😀😀
- +1 yıl
Cevap veren veriyor siz kaybedersiniz 😅😅
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 senin soru giriş bölümü benimki sonucu anlatıyor 😀😀😂
- +1 yıl
Ne kaybedeceğiz?
- +1 yıl
@King_Leonidas görüşünü belirtme şansını 🤣
- +1 yıl
Hahahahha
Cevap sahibi+1 yıl@oxrody Alta kalanın canı çıksın oynuyorlar yok bişe
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas fazla bişey kaybetmedin gördüm sorusunu pek ilgi çekici değil😀
- +1 yıl
Burçla ilgili bir şeydi sanırsam nesi ilgi çekici olabilir ki :)
Cevap sahibi+1 yıl@King_Leonidas Benim gördüğüm soru evlilik le ilgili idi sanrsam
- +1 yıl
Yeni sorularıma bakar mısınız daha çok ilginizi çeker belki 🤣 hayır bakmazsaniz siz kaybedersiniz...
Cevap sahibi+1 yıl@scorpiongirl429 cinsel icerikliyse koşar hepisi😀
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır, ilk gün eğlence telaşından insan yoruluyor. Sonra ki gün dinlenmiş bir şekilde yapmak daha mantıklı geliyor. Belki de ilk gün yapılmalı. Akışına bırakmalı. Duygular ne hissettiriyorsa onu yaşamalı.
20 Yorumla Hayır yaşanmak zorunda değil bu cinselliği şartlandırmamak gerek duygusal ve fiziksel birleşmenin adıdır cinsellik birisi eksik olursa iğrenç bir hal alıyor.
30 YorumlaMerak etme şimdikiler evlenmeden önce ilişkiye girdikleri için illa ki evlendikten sonra girmenin heyecanı olmayacak.
31 Yorumla
Soran+1 yılHerkes bi değil !
Ay ilk gece neler oluyor bi bilsen düğün temposundan hastanelik olan mı dersin, regl olan mi dersin
32 Yorumla
+1 yılİlk gün yaşanmalı mı, bu iki kişinin kararına bağlı, kimseyi de ilgilendirmiyor. Ancak ilk gece tası ayrı olur, ilerleyen zamanlarda bunu daha da geliştirmeli, monotonluktan çıkarmalı.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
İlk günü yaşanmamalı diye düşünüyorum. O gün fazlası ile yorgun oluruz, uzun bir gün, stres yorgunluk ile hiç güzel olmaz. Acelesi yok. Önce bir kendimize gelelim! 😅10 Yorumla
+1 yılÖyle bir şart yok sonuçta, ne zmaan tamamen hazır istekli bjr sekilde konsantere olunduysa o an yaşanması en doğru zmaan diye dusunenlerdenim.. kasmadan yormadan
10 YorumlaYani adettendir ama o gece kadın adet olabilir ekstra bir sorun olabilir ben sıkıntı etmem. Sonuçta eşim yani kaçmıyor:) Hayatımın sonuna kadar bol bol:)
10 YorumlaYaşanması güzel olur en özel gece sonuçta ama mecburiyette olmamalı bence
40 YorumlaHayır, tabikide her evliliğin sadece son günü boşanma davasından çıkınca ilk kez ilişkiye girilir ve bunuda herkes bilir.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılBence zorunlu değil. Zaten o kadar iş güç oluyor o gün. Yorgunluktan sabaha ertelense bu iş ben şaşırmam.
20 Yorumla
+1 yılYoo. İki kişi beraber karar vermeli. Bi taraf istemiyorsa zorlamamali.
30 YorumlaHayır ve bu cahil kafalar insanlara resmen zorbalık ve psikolojik baskı uyguluyor geçmişten beri.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla yaşanmamalı insanın en mutlu en sevgi dolu gününde s*kilmesi çok ayıp bişe
13 Yorumla
Soran+1 yılDalga mı geçiyorsun:)
Cevap sahibi+1 yılGayet ciddiyim🙂
Soran+1 yılBelli
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi o gelin ve damadın vereceği bir karar kendilerine hazır ediyorlarsa yaşasınlar kimse bunu bilmek zorunda değil bence
10 Yorumla
+1 yılÖncesinde yaşanmalı zaten. Ten uyumu, libido uyumu var mı bilinmeli, illa evlenmek niyetindelerse ona göre karar verilmeli.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 527 cevap paylaştı. Düşünkş adetlisin ille ilk gece olacak diye bir şey söz konusu değil zaten Ferit ile Seyhan da 30 bölümde ilişki yaşadılar boşandıktan sonra :)))
10 YorumlaBiz ataerkil milletiz. Onun için ilk gece zifafa girmeli diye bir kuralımız var. Bence hiç önemli değil.
10 YorumlaHayır çok da önemli değil istersen bir ay sonra cinsel ilişkiye girin fark etmez ama baskı uygulayan bir partner ise bu çok kötü bir durum olur işte
10 Yorumla
+1 yılNo no no tabi ki illa yaşanmamalı. İki tarafta kendini hazır ve nazır hissettiğinde olmalı. Diğer türlü iki tarafta zevk almayacaktır.
16 Yorumla- +1 yıl
acıdan zevk alınırmı?
- +1 yıl
İlişki de alınıyor. Yani onlar öyle diyor tecrübeyle sabit değil 😂😂
- +1 yıl
təcrübə yokmu sende?
- +1 yıl
Yok be manyak mısın? Elime ceket değmedi😂😂
- +1 yıl
merak etdim seni
- +1 yıl
Etme beni merak profilime bak benimle ne derece yakınlık kurabileceğini anla
yaşansa fena olmaz elbette, fakat nikah/düğün sonrası eve dönüşte insan yorgun oluyor, dolayısıyla ilk gece bir şey yaşanmasa normal karşılanır.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılsart degil ama cok yorgun degilsek neden olmasin yani birlikte oyle bir gece yasamak evlilikten sonra guzel olabilir
10 Yorumla Abi sevişmenin mecburiyeti mi olur canın ne zaman ister o zaman iki kişi arasındaki bu tarz şeyler belli kalıplara sokulmamalı
10 YorumlaŞart değil sen nasıl rahat ediyorsan öyle olsun önemli olan senin rahatlığın 😊
20 Yorumla
+1 yılKendinizi hazır his ediyorsanız olabilir yok hazır his etmiyorsanız başka günü kalabilir acelesi yok aynı evde yaşayacaksınız zaten 😊
10 Yorumlaİnsan en mutlu gününde dikilir mı ya 😂😂😂😂
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞart değildir ama kadın kendini hazır hissediyorsa yaşanmalı
20 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 469 cevap paylaştı. Hazır değilsen birbirinize alışıncaya kadar beklenebilir
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle mantıklı bulmuyorum. Onca uğraş ve yorgunluk sonrası saçma geliyor.
10 YorumlaFiziken iki tarafında kendini hazır hissetmesi önemli bence
10 YorumlaYorgunluğa bağlı bir durum bu düğün sonrası zor bence ya ben balayın da girmek isterdim..
10 YorumlaYaşanmalı tabi o günün stres ve yorgunluğu anca zevkli bir seks yaparak çıkar 💦
10 Yorumla
+1 yılEvet yasanmali uzak durmak bir şey yaramaz illaki olacak o iş ha bugün ha yarın
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılAy zaten yorgunluktan haşatın çıkıyor, ilk gün olmasada olur.. diğer günler çuvala mi girdi.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılİlk gece erkek kadını alıştırmalı. Direk birleşme olmamalı
10 Yorumla
+1 yılOnca yıl o anı bekleyen insanlar var yani bekleyeceklerini hiç sanmiyorum😀🤣
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Eğer hazır hissetmiyor sa beklemeden bir şey kaybedilmez
10 Yorumla
+1 yılTabi ki hayır. Karşıdaki kişinin durumuna göre anlayışlı olmak gerekir.
10 Yorumla
+1 yılHayır. Aksine o yorgunlukla eşler dinlenip günün kritiğini yapmalı
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yorgunluğu?
- +1 yıl
Günün kritiği mi? 😅
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. İki taraftan biri istemezse yaşanması doğru değil. Evlilikte anlayış olmalı.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Partnerin korkuyorsa, ilk gecesini yaşıyorsa... Hayır.
10 Yorumla
+1 yılYaşanır da zorlammaak lazım canım illa da olacak diye bir kaide yok
10 YorumlaSeks hayatın olmayan insanla evlenmek mi? Müthiş hayal gücüymüş
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO kadar saçma şey yaşayıp gün içinde komple düğün organizasyonundan bahsediyorum.
Gece haliniz kalırsa yaparsınız be guzum...
Hiç bisey alamayacağına dinlenince yap keyfine var. 🤦♂️10 Yorumla
+1 yılyani uygunsa olabilir degilse ya da korkuyosa biraz hos görülebilir
10 YorumlaBence saçma ilk gün çünkü o yorgunluk ve stres de ne seksi yat uyu işte 😃
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılİlk gecesi yaşanırsa ilk günü mutlaka yaşanır. Konuyu erteleyecek çift istisnadır, istisnalar kaideyi bozmazz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu planlı olmamalı bence içinizden ne zaman gelirse, çok yorgun olsada ilk gün isteyebilirsin. İçinizden ne zaman gelirse
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır rahat gönül ferahlığı ile anlayışla solmalı ama…. Çokta ertelenmemeli Erkek iyi yöenetmeli bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden yaşanmasın ki, muratlarına ermişler evlenmişler işte fırsatını bulmuşlar
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYorgunluk oluyongerek yok sabaha bomba gibi kalkiyim aksama. kadar devam :))
10 Yorumla
+1 yılHayır ertesi günü yasanilmali çünkü ilk gün zaten düğün de yoruluyor insan uyunulmali bence
00 Yorumla
+1 yılHayır tabikide, ilk kez cinsellik yaşayacak biri varsa mutlaka zamana yaymalı
00 Yorumlaİlk gün yapılması çok saçma ya düğün yorgunluğu düğün olmasa sadece nikahtan olsa bile yine yorgunluk bence balayı denilen bir şey var o zaman olmalı.
10 Yorumla- Devamını Gör (124)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar