Selamm❤️
sarılıp uyumak dinlenmek yerine ilk gece seks yapmak çok mu gerekli?

Selamm❤️
sarılıp uyumak dinlenmek yerine ilk gece seks yapmak çok mu gerekli?

Toplumumuzda bir adet oluşmuş ilk gece yapılmazsa sonradan yapılmaz iyi gitmez keyif alınmaz gibi bir dedikodu ve adet oluşmuş özellikle erkekler bunu çok takıyor düğünden sonra hemen yapılması lazım kafasında bunu oluşturuyor. Ben bu yaşıma kadar cinsel birlikteliğim olmadı kendimi evleneceğim insana saklıyorum şu an aday yokta hani olursa evlenirsem düğünden hemen sonra yapmayı planlıyorum 1 gün 1 gündür o kadar istek varki 🤣🤣🤣🤣 mecbur gelin hanımı yoracağız sabah istediği kadar uyur ya günler çuvala mı bindi 🤣🤣🤣
Bence öyle bir kural yok.
Mecburiyet de.
Aksine seks yapabilmek için öncelikle kafanın rahat olması lazım.
Yani her şeyi başkalarına yaptırmış sadece keyif almış şekilde evlenebileceğini zannetmiyorum. Mutlaka günün yorgunluğu hatta ayın haftaların yorgunluğu üzerine sinmişse mutlaka dinlenmek isteyeceksindir.
Hatta kendini bir ara boşlukta bile hissedebilirsin.
Doğrusu keyif alabileceğin zamanı ruhun belirler ve sen de ona kulak verirsen harika bir başlangıcı ve geleceği olur birlikteliğin.
Şart değildir bu geçmişte kaldı ki evlliğin asıl amacı bu değil sırf seks için evleniyorsanız evlenmeyin öncede olur sonrada da olur bu tamamen partnerinle senin aranda zorla bir şey oluyor ise zevk alınmaz.
Aslında bana göre çok gerekli bir eylem değil zaten gün boyunca fazlasıyla yoruluyorsun o gece yapılan seksin çok verimli geçme şansı da yok bana göre o gecenin sabahında dinlemiş şekilde yapılabilir
Cevap
70Cevap
Mecburiyet değil ultra zorunluluktur.
Selam gadası 🙃
Hayır öyle bir gereklilik yok ki. Çiftler daha sonrası günlerde bile ilk gecelerini yaşayabilirler.
hayır tabi ki mecburiyet değil
İlk gece seks yapmadan durun kim size yapın diyor ki
Eskiden kanlı çarşaf görürlermis büyükler ısrarla o gece gelin ve damadın kapısında beklerlermis duymayan yoktur bazılarınız yaşamış bile olabilir bu durumu
Yıl 2023 olacak artık böyle adetler yok varsa bile doğuda vardır belki de yoktur bilmiyorum
Yani uzun lafın kısası ilk gece seks yapmak mecburiyet değildir ama yapılıyor duramıyorlar çünkü
Ya gelin istiyor olsun ya damat birbirlerini arzuluyorlar mecburi değiller ama dayanamıyorlar hele bide bakir/ bakire ise neden beklesin ki onca yıl beklemiş dimi:)
Kanlı çarşaf gelin hanım için çok aşağılayıcı... Zaten kadınların yarısında ilk cinsel ilişkide kanama olmuyor, ki bu çok yüksek bir oran. Yani ilk gece kanama olmaması, kadının daha önce vajinal seks yaptığının kanıtı olamaz. İlk ilişkide kanama olması da (daha önceki bir vajinal ilişkide kanama olmamış olması olasılığından dolayı) bekaretin kanıtı olamaz.
Öyle ama eski insanlar anlamıyor
Anlamazlar... Kafa 100 yıl öncede kalmış çünkü
Böyle bir mecburiyet yok bence zaten o yorgunlukla ilk gece de yapilmamali ya ben evlendigim ilk gün kına düğün yorgunluğuyla duş alıp direkt uyumak istedim ama karşımda bir öküz olduğu için izin vermedi bu gece o iş olacak dedi 2 dakika tık tık yaptı bitti zaten ama karşınızda sizi seven bir insan olursa anlayışla karşılar diye düşünüyorum
Çok büyük konuşmamak gerek ne ile karşılaşıcam, hangi insanlarla ömür geçiricem ama zaten şimdi kına ve düğün arka arkaya olunca bile yoruluyor insan heyecan, stres, olacak mı insan içine nasıl çıkılacak derken birde o kalsın günler çuvalamı girdi ne gerek var
Yani gerçekten ilk gece yaşayacak olanlar için konuşuyorum o kadar beklemişler o gecenin büyüsünü bozmaya gerek yok bence. Ha iki taraf veya tarafların biri kendini hazır hissetmiyorsa ona lafım yok
Bence gerekli değil kişi kendini ne zaman hazır hissederse o zaman olur bu eylem. Hem o anlık yorgunlukla seks mi yapılır ya başınızı koyun yastığa uyuyun🖤🧚♀️
Değill belki taraflardan biri ani heyecan yaptı? Heyecanın geçmesi için bence sonraki güne bırakılmalı. Yoksa kasar kendini.
Bilemem. Evlilere sormak lazım. Ancak iki tarafında sakıncaları olabilir. Herkes tanışma zamanlarını uzun uzun geçirmiyor.
Hiç bilmiyorum o gün süpriz oluyor ya cinsellik ya sevgi uyum uyku ya dizi keyfi olur ya da elin damadı bırakır altınları alır kaçar her şey olabilir
Anadolu'da yaşıyorsan öyle bir şansın yok adamlar kapı önünde çarşaf bekliyor. maalesef ki 2023 e gireceğimiz halde kadının namusunu iki bacak arasında arıyorlar!
Evlenirsem öncesinde kesin yapmış oluruz zaten. Aceleye gerek yok🙄 he gelinlik fantezisi falan istersek olabilir😄
O güne kadar kalite kontrol olmuşturda adettendir şimdi yatağın bi 7.2 yi görmesi lazım dimi😂🤣
İlk gece ollcak diye bir kural yok bu sana ve partnerinin hazır hissedip yavaş yavaş ilerlemeler bağlı heycanı yenmek için
Niye yapılacağını bildirmek için bir sürü insanı toluyorsunuz ya düğün adı altında o nasıl olucak peki
Helalinle yaşayacağın bir zevki neden erteleyesin ki?
gelin ve damat günün yorgunluğuyla ilk gece seks yapmak istemeyebilir bence mecburiyet değil
eğer kadın korkuyorsa (ki olabilir) şart değildir.
Bu çiftlerin keyfinin kahyasına kalmış bir şey. İlla ilk gece seks yapılacak diye bir kural yok
evlenmiyor millet artık evlenen sayısı oldukça azalıyor serbest seks hayatı yaşıyor herkes🤣
şart değil yani isteyen yapar isteyen yapmaz özgür ülkedeyiz.
Gerekli görüp yapan yapıyor ama istemeyende otursun kafasına göre ne yaparsa yapsın
Normalde evet seks yapılmalı ama şart da değil
Elbette değil ama ben yapmadan durmazdım sanırım 😅😂🤣🤣🤣
Hayır değil ilk günün stresi yorguluğu varken sarılıp uyumak daha mantıklı sonraki günlerde de yapılır
Sen ne zaman evlencen
aşırı yorgun iseniz duş alır yatarsınız. sorun yok. düğün gecesi olacağına sabahına olur.
Durabilirmisiniz hadi sarılıp uyuduk diyelim dğrtmğycek mi uykuda dürtülerin seni
bende çok merak ediyorum. O kadar yorgunluktan sonra nasıl oluyor :)
Bu kişilerin özel hayatı. Bizi hiç ilgilendirmiyor
Gerekli değil zorunlu değil ama köylük yerlerde mecburiyet.
O kadar beklenilmiş bi gece daha beklenir gibime geliyor
Valla isterse mecburiyet olsun o yorgunlukla uyurum kolumu kaldıramam
Sen evlen. İlk gece kocanın kucağına atlamazsan
o evlilikten bişey bekleme
Tabiki en güzel gece
Ön sevişme çok iyi olmalı
Ve mutlaka girmeli
Düğün sonrası ise zaten zor, yorgunluk oluyor, sarılır uyunur.
*sarılıp
Öyle bi mecburiyet yok mecbur olduğu nerden çıktı ki 😊
Değil çünkü o günün yorgunluğu derken tadı kaçabilir.
Günün yorgunluğunu bence güzel duş alıp uyumakla giderip, bal ayında enerjiyi aşkla patlamayı tercih ederim.
o işi ilk geceye bırakmayın daha öncesinde halledin yoksa o gece sizin için berbat geçer onca yorgunluktan sonra hayatınız fiyasko olur
Önce gidip duş alınır pijamalar giyilir sonra yemek yiyip sarılıp uyulur. Ertesi sabaha tabii o libido ile neler olur neler..
Neden mecbur olsun eşler ne zaman istekliyse ozaman olsun. Bi arkadaşımın 2 ay beraber olmamışlar. Kız çok korkuyormuşdu😉
Korkusu nasıl geçmiş
Geçmemiş zorla yapıo hala ayda 1 2 kere felan
Zorla yapınca canı acımıyor mu
Böyle olursa eğer nasıl yaklaşmak lazım kadına. Onu alıştırmak bu durumdan kurtarmak için?
Yoo yaparsin yapmazsin yani kime hesap verecen sanki
Hayır tabii ki de değil
Benim arkadaş saldırmış ilk gece kızı hastaneye götürdüler
Ayı oğlu ayı ya
Ben yaptım ama şart değil karşılıklı istiyorduk çünkü
İlk gece yapmazsanız sonraki günlerde yapmak daha zor olacaktır
Neden mecbur olsun ya. Bu İki tarafa bağlı. erkek ya da kadın istemezse olmaz okadar basit
Hayır tabii ki de
Hayır değil ama olması harika olur 😄
Mecburen sacama hissetmek gerek i ani
Mecbur diye bişey yok zaten
Nasılsa daha çok yapılır
Hadi bul öyle bi erkek çocuğu
değil ama erkekler mecburmus gbi davranıyor
Evet mecburiyet. Seks yapmazsan tutuklanıyorsun
Değil, ne zaman istenilirse o zaman olmalı
Değil, tabii ki
Yooo haftayı bekleyebilirsin :D
Benim için sorun değil