Cinsel Yaşam Sizce cinsel bir ilişkide elini kullanan mı yoksa dilini kullanan mı başarılı olur? (Sayfa 2) r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 117 Sizce cinsel bir ilişkide elini kullanan mı yoksa dilini kullanan mı başarılı olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 18 kişi beğendi
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Eline beline diline sahip ol demişler😂 0 0 Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. her ikisini de bence :) 0 0 Yorumla
34TUZLALI Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı. Her ikiside :) 1 0 Yorumla
birdumqn Takip Et Xper 5 Yaş: 51 +1 yıl Bece her ikiside yerinde kullanılmalı karışık yani 1 0 Yorumla
Uzm_psk Takip Et Bilge Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsini birlikte koro halinde 0 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 964 cevap paylaştı. Cevabını vereyim mi 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Her ikisini de 0 0 Yorumla
kira_black Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Eller sanırım 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Dill 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Dil daha onemli diye duymuştum annemden 0 3 Yorumla r_engarenkyollar +1 yıl Annenizden mi? Cevap sahibi +1 yıl Evet kankasi ile sohbet ederken kocası eliyle çok oynuyormuş da o zaman duymuştum el olduktan sonra bendede var önemli olan dilini kullanması demişti 🙈🙈 Cevap sahibi +1 yıl Sen sevmez misin dil kullanılmasını
Lycian48 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 546 cevap paylaştı. Dil derim 0 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. İkiside 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Hiç yapmadım neden abartıyorsun diyorsun 😕
İkisinide kullanan benim gibi😂
sadece elinle saksafon çalamazsın. 😊
Eline beline diline sahip ol demişler😂
her ikisini de bence :)
Her ikiside :)
Bece her ikiside yerinde kullanılmalı karışık yani
Hepsini birlikte koro halinde
Cevabını vereyim mi
Her ikisini de
Eller sanırım
Her ikiside
Dill
İkisinide sen en çok nereyi kulaniyin
Dil tabi
Dil daha onemli diye duymuştum annemden
Annenizden mi?
Evet kankasi ile sohbet ederken kocası eliyle çok oynuyormuş da o zaman duymuştum el olduktan sonra bendede var önemli olan dilini kullanması demişti 🙈🙈
Sen sevmez misin dil kullanılmasını
İkiside
Makbul olan odur tabi😄
Dil derim
ikisini de :D
İkiside
İkisi de degil