Yatakta tercih: boğarcasına tutku mu, okşarcasına şefkat mi¿

Yatakta tercih: boğarcasına tutku mu, okşarcasına şefkat mi¿

Karşındakine göre durum almalısın. Sertlikten hoşlanan kadına sert, yumuşak davranılmasından hoşlanan kadına yumuşak olmak lazım. Herkes bir olamaz. Herkes sert istemez. Seks sırasında belki de fikri değişir sert davran yumuşak davran nazik ol diyebilir.
Soru o değil de neyse yaaa
Soruyu anladım da ben anlatamadım o zaman.
Anladık anladık neyse
Seksin büyüsü, partnerin sertliğiyle yumuşaklığı arasındaki dengede gizlidir. Bazen tutkulu bir şekilde bedenini sarsacak o keskin tavırlara ihtiyaç duyarsın, bazen de teninde huzur gibi dolaşan o ince dokunuşlara. İkisi de birbirini tamamlar, biri diğerini besler. Ruhun kıvılcımla yanarken, bedenin o ılıklıkla gevşer. Asıl zevk, bu iki uç arasında gidip gelen oyunla doruğa çıkar. Sertlik arzuyu körükler, yumuşaklıksa ruhu okşar ve ikisi birleştiğinde tutku kusursuz olur.
-Kadının dinamiğine göre değişir. Mesela sert davranışlarla başlanır sertlikle gidilir bazı kelimeler!! kulağına fısıldanır, bazı güç dengeli!!! hareketler yapılır. Sabit ritim yapmadan devam edilir 3e 2 mehteran takımı edasıyla hızlı-yavaş dengesi kurularak gel git yapılır, finalde yanardağlar patlayınca bir öpücük ve kulağına en sevdiği şey fısıldanır ve yanına uzanılır arkayı dönmeden tabiki.
-denge sadece denge.
Ortaya karışık yani ben genelde kadının zevkine göre hareket ederim hız sertlik yavaşlık şefkat veya ufak ufak canını yakmak vs
Seks yapmayı planlarsın ama haz ve zevke göre pozisyonlar sert veya yavaş olmak plansız gelişir. Birde hemen boşalmamak kadınların aradığı erkeklerin de zamanla kazandığı bir şey.
Cevap
93Cevap
Merhaba! Bence yatakta sert olunur şevkati yatakta veren erkek bence aldatılmaya mahkumdur çünkü kadın her zaman yatakta sert bir erkeği ister şefkati romantizmi normal hayatta yaşamak gerekir yatakta şevkat ve ilgi bence zevkin katilidir.
Her ikisi de olmalı yerine göre ama sonu sert bitmeli🙄
Sert sever misin
İkisi de olur bence.
Başta yumuşak dokunuşlar, sonlara doğru da sert
Hep aynı
Ahahahaaha :D
Hiç yakışıyor mu KELime şakaları
;)(kıps)
Biraz orjinal olun başta hard girsin mesela işini bitirsin
Yerine ve zamanına göre davranmayı bilmek gerekir. Kalkıp da klasik müzik konserinde, elektronik müzik performansı gösterirsen olur mu?
Olmaz!
Asla olmaz asla
Yani...
Yeri gelince yumuşak yeri gelince sert olsundu 🤭
Yumusak ve belirgin dokunusların arasında aniden gelen ve kısa süreli sert hamleler
dışarıda yumuşak, yatakta sert tavırlar.. tadından yenmez :)
Uzerinde sigara söndürme dışında diğerlerine okey jxjdjxjx
Ay tövbe.
😁😁🤭
Bogarcasına tutku. Durumun ılerleyısıne gore soft bir ilerleyiş ama genelı iki tarafında isteği olması durumunda sert ılerlemelı ancak icindekı tabuları yıkıp bırseylere takılmadan yapılan sexler en guzelı
sert olcan baabcık sert kufurlu acımadan bole hakkını verevere saclar cekılcek cıglıklar atılcak ortalık ıslancak
Ben her iki cinsi de seviyorum. Partnerim erkekse bana sert olsun, kadınsa ve izin verirse ben sert davranırım
mix olmalı örnek seni bacaklarından kendine çekerken sert ama eli vücudunda gezerken nazik ile serti ayarlamalı hep sert yorar hep nazik heyecan bırakmaz
Bunu kadın yönlendirmeli ve erkek ise kontrollü bir şekilde uygulamalı bana göre. Küçük fısıltılar eşliğinde ne isteniyorsa. Tempo düşmeden , haz bölünmeden yönetilmeli.
Valla uyum yakalanıca, adeta şiir gibi akıyor.
Tıpkı bir şarkı gibi.
Öyle keskin bir ayrım olmamalı.. mesele uyum ve senkronizasyon.
Kanka en güzeli ikisinin de karışımı 😏
Bazen boğarcasına tutku ateşi yükseltir, bazen okşarcasına şefkat ruhu sarhoş eder.
Partner anın ruhunu okuyup ayarlayabilmeli 😉🔥
Sert merakı olan kişiler ya videodan çok etkileniyor ya da karşındakini bir et parçası goruyor. He sertliğin derecesi önemli. Avartiyi isteyen bitik sadece kendini düşünen. Saçma sapan biridir
Partner dediğin, partnerinin nefesinden ne istediği anlayacak. Uyumlu olmalı partnerler.
TEk düze değil, partnerinin ihtiyacına göre belirlemeli napması gerktiğini
Yorumları okumaya geldim 😀😀
İyi ettin
Yerine göre sert yerine göre yumuşak
Ama genelde sert yaparım çığlıkların kulağımı çınlatması lazım
Önce şefkat iyidir ama ilerleyen dakikalarda-saatlerde boğacak derecede tutku iki tarafı da doyurur.
Erkek kesinlikle sert olmalı
Bi çok kez çamaşırını yirttigim partnerlerim oldu hard kesinlikle cinselliği tutkuya surukluyor
Şiddet mi ne alaka
Kadına sözlü ya da fiziksel şiddete kesinlikle karsiyim
Merakimi mazur gorun cinsellikte siddet neye giriyor
Neler. bunlar mesela
Hızlı tokat atmak kadının o bölgesine zarar verecek şekilde şiddet uygulamak sert vs Kaıdnın sonraki günlerde kadın doğumlarda hastane köşelerinde sürünmesi bunu çoğu kadın yaşıyor biliyor musun ama bu eziyeti cinsellik adı altında yapan partnerlerine söyleyemiyorlar hepsi sonra hastane köşelerinde git kadın doğum koridorlarına bak
Bacım sen tramvami atlattin
Yumuşak dokunuşlarla başlayıp duvardan duvara devam eden 😀😀
Kesinlİkle EİG :)
Kesinlikle kadınlar sert iyi yapan adamları tercih etmiyor.
Şevkatlı çabuk gelen tipleri tercih ediyorlar..
Geç gelen sert iyi pompa atan biriyim..
Ama enayi safları tercih ediyorlar...
Soru o değil yalnız.
Soruyu sert olsun diyen hatunlara yönelttim. Seksten sonra yatağa bayılıp kasığım ağrıdı diye acı çekenlere. Hehehe
Bu işler ısmarlama olmuyor bende,
hoşlandığım kişiye ayak uydururum seks tek taraflı değil sonuçta.
Tamamen bana kalıcaksa partnerim sınırsız olmalı 3. şahıslar olmadan diyerek belirteyim ki güzel kardeşim moda şu ara.
Yani çok vicdanlı biri olduğumu düşünüyorum. Yufka yürekliyimdir... Henuz deneyimim yok ama yatakta bunun tam tersi olurum muhtemelen 🤣
Sadist partner sevmem ama hard soft karışık seks güzeldir
Severken şefkatli olabilir, seks esnasında boğa gibi olmalı tabi. ⚡🔥
Ben seks ne bilmem ama şu sıralar sert olmasın kimse
Bu olay kişiden kişiye partnerden partnere değişir kimi sert kimi soft sever
Benim partnerim yumuşak olsun ben sert olucam denge iyidir 😊
Benim partnerim yumuşak olmalı
Çünkü ona sert dokunacak olan benim 😏
Özel bir duruma gerek yok bence hepsi olabilir
Sertliği seviyorum, iz kalmasını ve inlemeyi
Bu kalıplaştırılıcak bişey değil ki karaktere ruh haline göre o anki nabzına göre “gözlemleyerek”
Kadınlar yumuşak başlanmasını sert devam edilmesini isterler
Ikisinede sahipnolmali ve zaman zaman ikisinide kadina yasatabilmeli
Sertlikten yanayım ısırıp parcalamasi daha hoş geliyor
Partnerin isteğini on planaalirip p ne isterse o olur
Bunu Avrupalı bilim adamlarına sormak lazım... Ama bana kalırsa bir şey olmamalı...
Yerine mekanna gore bence degisiyo spontane irtam rahat ortam
Önce yumuşak sonra sert
Katılıyorum. Soft başlanacak öpüşmeyle sevişmeyle okşamalarla sonra soft içeri girilecek ve yavaş yavaş hızlanılacak ki tadı çıkarılsın.
bazen istemeden sert olabiliyor.. bazen yumuşak
İkisini mixlemeyi bilmelii
Hard feat. Soft fiçfiçifii dkkfs sabah sabah neysem
Ne dedimkine kdfks
Susturma beni, konuşucam o vakit sjdjsjaja
Konu neydi sjdjd
Tutku olacak da hayvan gibi de şey yapmaya gerek yok tadını çıkarmaktan yanayım ben
Tutku olsunda gerisi teferruat
Yavaş yavaş üzerini çıkartıp soft sevişme tercih ediyorum
Seks yaparken partnerim ateşli olsun isterim böyle kalçaya vurmalı iri göğüslü seviyorum
Kesercesine vahşet! :dd
🤦🏼♀️
siji koykuyttum mu
Bu hareketi korkunca yapmıyoruz da biz 🙄
Pc ' de çok belli olmuyor emojiler ya :D Korkmuş, dehşete düşmüş, altına s*çmış bi ifade gördüm de ondan dedim :D
Tamamen yanılsama
Bu o anki hislere bağlı bence
Hangi hislere yaw
Yahu hisler belli :D üzgün ve de süzgün hissetmeyecekler herhalde
Ha, ben onu normal olarak kabul etmişim. Sorry. Aynen aynen.
Yerine göre değişir partnere bağlı ama sert hızlı olmak güzel. Beli kuvvetli olması önemli erkeğin
Tavırlara değil performansa burunmeli
Ben erkegı sert sevıyorum ya
Kızlar artık nerdeyse hiç bir şey yapmamaya başladı
Her şey yerinde güzel tabi altında zevke gelmedimi inlemedimi zevk almadımı boş
Yumuşaktan serte ya da partnerim nasıl severse o sekilde yaparım
şu an herşeyi yapardım yalamaktan başlar her tarafına akitana kader
Benim frekansıma uymalı
yumuşak dokunuslara sahip omali
Tabiri caizse vajinamı yırtsın vahşi olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?