- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılCinsel ilişkilerde başarı veya tercih, bireyden bireye büyük ölçüde değişebilir ve kişisel zevklere, deneyimlere, rahatlık seviyelerine ve iletişim tarzlarına bağlı olarak farklılık gösterebilir. Bu nedenle, birinin elini veya dilini kullanmanın diğerinden daha "başarılı" olduğunu söylemek zor. İlişkilerde iletişim, rıza ve partnerin rahatlığı çok önemlidir. El kullanımı genellikle dokunma, okşama, sevme ve teması içerir. Bu yaklaşım, partnerin vücudunu keşfetme ve temas kurma fırsatı sunabilir. Dil kullanımı öpme, öpücükler, dil teması ve oral ilişkiyi içerebilir. Dilin kullanılması da cinsel deneyimi çeşitlendirebilir ve farklı bir duyusal deneyim sunabilir.
İlişkide önemli olan noktalardan biri, iletişim ve rıza ile hareket etmektir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurmak, hangi deneyimlerin hoşlarına gideceğini anlamak için önemlidir. Ayrıca, her iki tarafın da rahat hissettiği ve keyif aldığı deneyimleri paylaşmak da önemlidir. Kimi insanlar elleri daha fazla tercih edebilirken, kimi insanlar dilin kullanımını daha hoş bulabilir. Önemli olan, partnerinizle uyum içinde olmak ve birlikte keyif aldığınız deneyimleri paylaşmaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bundan önce iki tarafında kendi vücudunu tanımadığı gerçeği var maalesef. El ile uyarıldığında daha etkili olabilecek yerlerde dil kullanmak ya da dil ile uyarılacak bölgelerde el kullanmak gibi bir becerimiz var milletçe :)
Öyle ki dil ile uyarılacak öyle bölgeler var ki bunları bilmiyoruz bile00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılHani bir ata sözü varya tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır kesinlikle dilini iyi kullanacaksın ılk yukarıda dudaklarda başlangıç olarak aşağılara yöneleceksin tersini yapıp aşağıda yukarı doğru dili kullanırsan partnerde ters tepki alabilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
Tabi bir tarafta dilini kullanırken diyer tarafta eller boş durmayacak göğüsler göğüs uçlarını vajina vajina çevresinide gezdirerecek klıtoris üst kısmını oyalayıp daire şekilde okşayacak sın nerde hareket orada bereket
- +1 yıl
Sanırım söyleyeceklerimi söyledim bu konuda
- Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılAklını, kalbini, ruhunu, aşkını kullanan başarılı olur. Diğerleri zaten sadece eylem. Aslolan derine, daha derine inmek, tüm hücrelerine sinmektir sevgilinin. Ben aşık olduğum ile herşeyimi kullanırım...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
78Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Neden bir seçim yapmak zorunda kalıyoruz ama ya. İkisini birden kullansak olmuyor mu?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılElini herkes kullanabilir ama dilini herkes kullanamaz. Erkek, kadın fark etmez dilini kullanan hep kazanır.
13 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle çok haklısın 👍 bencede dil daha önemli ( iki anlamdada önemli) 😂 çünkü dili iyi kullsnsbilmek karsindaki insanı daha çabuk motive eder ve cinselliğe hazırlar çünkü insanlar duyduklarından daha çok etkilenir oyuzden önce dilini sonra elini iyi kullanabilmeli
- +1 yıl
Eline, beline, diline hakim olmalı 😂
- +1 yıl
Aynen öyle 😂 yoksa yanarızzzz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Bence kesinlikle dil daha önemli hemde her anlamda önemli😊
24 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çünkü dilini iyi kullanan bir kişi katsisindaki insanı daha çabuk motive eder ve cinselliğe hazırlar önce dilini sonra elini kullanmalı
- +1 yıl
Bunu belirtmen iyi olmuş 😂
Diliyle göğüs uçlarını yalarken, eliyle klitorisi oksayan başarılı olur 😎
11 Yorumla- +1 yıl
Çok açıklayıcı ve net olmuş yorumun için teşekkür ederim genç adam ağzına yüreğine sağlık 🙏
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen dilimi kullanmayı daha çok tercih ederim her ikisi de önemli ama dil ile tatmin etmek çok daha etkili...
12 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍 çünkü dilini iyi kullanan bir kişi karşısındaki insanı daha çabuk motive eder ve cinselliğe hazırlar önce dilini sonra elini iyi kullanmalı
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle. Boşa dememişler tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır diye. İlişkiye hazırlık için konuşmak beklentileri dile getirmek onu beklentilerini dinlemek sonrasında on sevisme ve sonrasında devamı gelir.
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. El dil kadar etkili olmaz da en iyi şeyini kullanan yani aklını daha makbul tabi :D
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yok ben almayayım. Elime de dilime de hakim oluyorum. Yoksa öcüler yiyor beni 😂
https://www.youtube.com/embed/HSVseiOjAPw00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Bu işte ikiside olmali ikisini iyi kullandınız mı ilişkinin tadına doyulmaz. İllaki bir tanesini seç dersen dersen ikiside bir birinden ayrılmaz gibime geliyor
00 Yorumla
+1 yılAklını kullanırsan beynin çalışırsa o an eller önemli ama beyin çalışmazsa dil darbesi önemli 😀 Hayal ettim şimdi de 🙈🔥🔥
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı. Dilini kullanan mutlaka elini kullanıyordur. Ama sadece elini kullanan (genellemedir) dilini kullanamadığından sadece elini kullanır :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılTecrübeli olan kişi bütün marifetini gösterir hem dili ile hem de eliyle orkestra yönetir gibi Maestro olur cinselliği en güzel seviyede yaşatır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılelim ustte dilim altta muhtesem ikili oluyorlar ikisinindende cok fayda gordum hakkını yiyemem :D
00 Yorumla ikisini birden kullanan destan yazar
16 Yorumla- +1 yıl
Romanda yazabilir ama okuyan olmaz 😂
- +1 yıl
Aman sana bir şey olmasın 😂 onlar yazar da bozarda
- +1 yıl
Okadarrrrrrr 😂 sıkıntı yok hallederiz 😂
Cinsel Yaşam konusunda 466 cevap paylaştı. Aklını kullanan 😂
119 Yorumla- +1 yıl
Bir insan aklını nasıl kullanır peki
- +1 yıl
Özele gerek var mı peki? Burdan da yazabilirsiniz uygun kelimeleri sectiginiz taktirde sıkıntı olmaz akıllı bir insan bunu becerebilir diye düşünüyorum
- +1 yıl
Beni özelden mi rahatsız edicen 🤣 niye bee zalımm ben naptim sana 🤣
- +1 yıl
Ne sormuştunnki sorunu kaldırdılar bazen oluyor öyle seyler benim de bir sorum üç yorumum kaldırılmıştı
- +1 yıl
Oysaki sorduğum soru çok normal bir soruydu hatta sitede yüzlerce kez belki sorulmuş bir soruydu
- +1 yıl
Ozaman sana burada birsey yapmak şart oldu 🤣
- +1 yıl
Bak böyle dedin sana karşı yükseldim şu an 😂 senin aklını başından alırım 🤣
- +1 yıl
Yanmayalım mı 😂😂
Sevgilin yokmu senin =)
16 Yorumla- +1 yıl
Yok 😂 daha sahiplenen çıkmadı 😂
- +1 yıl
Sağol sağol Allah razı olsun 😂 senin gibi iyi insanlarda var böyle işte 😂
- +1 yıl
Bende o göz var mı bak bakalım bir kere 😂😂
İki birden olmuyor mu 😂
15 Yorumla- +1 yıl
Olur ama , burada sorduğum şey şu hangisi daha etkili olur ve cinselliğe hazırlar dilini kullanmak mi yoksa elini kullanmak mi
- +1 yıl
Kesinlikle çünkü dilini kullanmak ( her iki anlamdada önemli) karşındaki insanı daha çabuk motive eder ve cinselliğe hazırlar önce dilini sonra elini iyi kullanmalı
+1 yılDakkada 300 darbe garanti 😂
16 Yorumla- +1 yıl
Bunu belirtmen beni gururlandırdı açıkçası 😂
- +1 yıl
Bunun bir de s400 modeli var 😂😂
- +1 yıl
Öyle ölmezler füze atsaydin keşke 🤣
- +1 yıl
Füze minik zarar vermez 😂😂
- +1 yıl
Çok zalim gördüm seni 🤣
- +1 yıl
Bazıları zalim sever 😃
Cinsel Yaşam konusunda 468 cevap paylaştı. Kullanmasını bilen elini de dilini de kullanır yeter ki sokacak yerleri bilsin
00 YorumlaO tamamen kişiye göre değişir ama tecrübelerimi düşününce eller biraz daha öne çıkıyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bir dil bir insan iki dil iki insan dil çok önemli
00 Yorumla
+1 yılBence kesinlikle dil daha fazla etken azdırma konusunda
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDilin kemiği yok sonuçta elle ona yardım etmek lazım ☺️
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSeksten önce de seks esnasında da dil önemli 😂
00 Yorumla
+1 yılİkisini de yerinde ve zamanında kullanan başarılı olur.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 574 cevap paylaştı.
+1 yılUzuvları yerli yerinde kullanmak ve bunu beyni ile yapmak daha makul olur kanaatindeyim.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 908 cevap paylaştı. Elimi dilimi belimi * hepsi 4 ü bi arada fantazim🤣
00 Yorumla
+1 yılBen ikisini de kullanıyorum partnerim de bu durumdan memnun şimdilik Bi sıkıntı yok
00 Yorumlaben ikisinde de başarılıyım bu yüzden her ikisi bece
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. İkisini kullanan elbette daha başarılı olur
00 Yorumla
+1 yılHer ikisi de. kullanilmali dil darbeleri atarken parmaklar çalışmalı
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 488 cevap paylaştı. ilişkide dil de kullanılmalı el de. Robot gibi olur mu hiç. Dil iki türlü de kullanılmalı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılElimide dilimi de kullanırım ama dilimi daha çok kullanırım 😅
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. El daha efektif ama dilin verdiği ayrı haz var o bakımdan da dil
00 Yorumla
+1 yılHem elini hem dilini sadece dil yeterli dili kullanırken el ile uyarmaya devam
01 Yorumla- +1 yıl
Güncel:)))
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılElini dilini ve aklını kullanan herzaman mutluluğa ulaşır bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİkisi neden kullanılmıyor?:))
16 Yorumla- +1 yıl
Tabiki ikisinide kullanabiliriz ama sorduğum şey şu hangisi daha etkili olur elini kullanmak mi yoksa dilini kullanmak mi insanı motive eder cinselliğe hazırlarlar
Cevap sahibi+1 yılAynı anda ikisini bir kullanmaktan bahsediyorum matmazel:)
- +1 yıl
Beni yoruyorsun küçük bey 😂
Cevap sahibi+1 yılSana bir ulaşabilsek aslında:) O dolgunlar hala aklımda:))
- +1 yıl
Sen bu kafada oldugun için ulaşamıyorsun işte
Cevap sahibi+1 yılNapabilirim yani aklımdan çıkmaması benim suçum mu:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılEllerini kanca şeklinde yapıp kadını mutlu etmek önemli bence 😘❤️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılelimi de iyi kullanıyorum ama dilimi kullanmakta daha iyiyim dilimle boşalmadığım kimsem yok :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKurbağa mıyız biz dilimizi iyi kullanıp sinek mi avlayacağız? :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİkisini de kullanmadım bilmiyorum ama iş ne elde ne de dilde bitiyor. 😂
00 YorumlaSence hangisi peko
16 Yorumla- +1 yıl
Bence dil daha önemli ( iki anlamdada önemli ) dilini iyi kullanan birisi karşısındaki insanı daha çok motive eder çünkü insan duyduklarindan daha çabuk etkilenir önce dilini sonra elini kullanmalı
- +1 yıl
Kesinlikle öyle 👍
- +1 yıl
Evli değilim ben eşimden ayrıyim
+1 yılCınsl organını kullanan🤪
17 Yorumla- +1 yıl
Tabiki olmazsa olmazımız cinsel organ 😂 bakın burası çok önemli 😂
- +1 yıl
Çoook onsuz biz naparızz🤪
- +1 yıl
Donsuz olurda onsuz olmaz 😂
- +1 yıl
🤣😀donsuz tabi olur canım . Belli bir noktada donsuz olur. Onlarsız olmaz
Don dediğin nedir - +1 yıl
Hı hııı 😂
- +1 yıl
Kşke hı hı diyip böyle onaylamsaydın beni 😏😌😀
- +1 yıl
Niye noldu ki 😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence dilini kullanan 🤭🤭
51 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle
Ayağını kullanan
11 Yorumla- +1 yıl
Footjob mu yapacaksın
+1 yılOrtaya karışık olan hepsinden biraz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini kullanan bence
00 Yorumla
+1 yılDil sanırım denemedim ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılEl tabi ki. Bir pianist gibi kullanmalı eli
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİkisini aynı anda kullanabilen skoru kaydeder.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılİkisinin de yeri ve temas etkisi farklı
00 Yorumla
+1 yılDil tabikide elimizi kullandık nasır oldu😂😂
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılIkisinide ayni anda kullanan bence 😉
00 Yorumla İkisi de şart hem yalamak hem okşamak lazım
00 Yorumla
+1 yılHem el hem dil ikside olması lazım
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Konuşan erkek is yapamaz
00 Yorumla
+1 yılDil her zaman daha iyidir 😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Dilini kullanan daha başarılı olur.
00 Yorumla
+1 yılElini elime versin yeterli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl2'sinide kullanmak laızm
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBasen önemlidir onu kullanan aktif olan
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne