+1 yıl1. Bir erkek ister PERFECT BOY ister PRETTY BOY yakışıklı olsun, ister normal olsun, ister İNCEL BOY olsun. İster zengin, ister orta halli, ister fakir olsun. Erkek cinsinin tamamı abazandır net.
2. Abazanlık katsayısı, evli ya da bağlılık duygusu yaşadığı sevgilisi olan erkekler de biraz daha düşük ve tek eşli niteliktedir hepsi o.
3. Abazanlık, toplumsal algının ya da gayrıresmi söylemin dayattığı şekilde bir kişilik bozukluğu değil erkeğin kişilik özelliğidir.
4. Kadının abazanı yok mudur? Tabi ki vardır. Ama azınlıktadır. Kaideye zarar vermeyecek oranda bir istisna teşkil eder. Bir kadın nasıl abazan olur? Yaşama dair hiçbir maddi kaygısı ve gelecek endişesi duymayan, bir eli yağda, bir eli balda olan, bolluğun ve itibarın içinde yüzen burjuva kadınlarında görülür abazanlık. Tâbi ki kadın abazanlığı, niteliksel anlamda erkekler gibi değildir. Kadının abazanı bile seçicidir. Kendi mevkisinde kariyerinde erkekler arasında yeterli ve yetişkin olanı seçer. Görünüşte, fizikte, iletişimde ve davranışta olmazsa olmaz nitelikleri taşıyan erkekleri tercih ederler. Kısacası en kaliteli spermi tercih ederler. Öyle biz erkekler gibi solunum yapsınlar yeter diye bir kriterleri yoktur. Böyle olmaları, kadınlık rolünün onlara yüklediği bir vizyondur.
-SON-
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSanal insanların kendilerini daha iyi ifade edebildiği ve karşı cinsi daha iyi tanıyabildiği platform oluyor. Özellikle sadece erkekler için bu durumu baz alamayız. Mesela kadınlar içinde aynı şeyi söyleyebiliriz...
Yazacaklarım daha bitmedi diyerek, görüşü noktalıyorum
23 Yorumla- +1 yıl
Dökseydiniz içinizi.
- +1 yıl
Hava çok sıcak, hepsi birden dökülürse kurur jsj
- +1 yıl
Anlıyorum beyfendi. Sonra devam edebilirsiniz.
+1 yılSoruyla alakasız ama senin sorularından hep aldatma potansiyeli çok yüksek bir kadın enerjisi alıyorum. Hatta sevgili varken başka biriyle konuşmak aldatmak midir gibi saçma sapan bir sorun da vardı
04 Yorumla- +1 yıl
Sorulardan enerji alacak kadar tuhaf mısın? Soruların soranla bir alakası yoktur diye belirtmek mi gerekiyor bu kadar mı çalıştırmıyorsunuz o beyninizi?
- +1 yıl
Elbette yoktur. Ama davranışlar, yazılan şarkılar hatta kelimeleri kullanış biçimi bile o kişi hakkında ipucu verebilir gibi düşünüyorum.
- +1 yıl
Yanlış düşünüyorsun. Kimse kimseyi böyle basit şeylerle tanıyamaz. O an öyle bir soru gelmiştir aklıma sormuşumdur.
- +1 yıl
Anladım. Öyle sorular olunca ister istemez öyle bir düşünce oluştu. Yanlış düşünmüşum, kusura bakma, iyi günler 👍
+1 yılKeyifli oluyor hayal etmek yaşamaktan daha güzel geliyor olabilir gerçekte kıllı pis kokulu çıkma ihtimali olabilir karşı cinsin ikisininde bu risk yok kafandaki hayalinle birlikte oluyorsun ama arada gerçek te önemli ben bu aralar sapik değilim neden yorum ypiuorm😂😂😂
31 Yorumla- +1 yıl
Bu aralar sapık değilsin ahahaj ok 😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
70Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHeyecan yaşamak istiyorlar demek. ya da sokakta istediğini verir mi vermez mi bilinmezliği varya sanalda nokta atışı mı yapıyorlar acaba 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Gayet mantıklı geldi bana bu görüş 😅
- +1 yıl
Risksiz. 😄
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Ağzı iyi laf yapan ve paralı olanları da katarak diyorum ki. İnsan aç gözlü olunca her yerden her şeyi yapabilir sınır yok.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılİnsanlar genellikle çeşitlilik ve yenilik arayışı içindedirler. Sanal flört veya cinsellik, farklı insanlarla etkileşime girmeyi ve farklı deneyimler yaşamayı sağlayabilir. Sanal platformlar, kişilere daha fazla gizlilik ve anonimlik sağlar. Bu, insanların duygusal veya cinsel ihtiyaçlarını açıkça ifade etmelerini kolaylaştırabilir. Bir kişi ilişkisi olsa bile, bazen cinsel veya duygusal tatmin ihtiyacı duyabilir. Sanal flört veya cinsellik, bu ihtiyaçları gidermek için bir çıkış noktası olabilir. Sanal platformlar, insanların farklı yerlerden ve zaman dilimlerinden insanlarla iletişim kurmasını sağlar. Bu, bazı insanlar için daha kolay ve erişilebilir bir seçenek olabilir. Sanal flört veya cinsellik, insanların fantezilerini ve hayal güçlerini kullanma imkanı sunar. Bu, bazı insanlar için heyecan verici olabilir. Sanal platformlar, bazı insanlar için sosyal becerilerini geliştirme veya yeni insanlarla iletişim kurma fırsatı sunar.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bir erkeğin yakışıklı ya da güzel olması cinselliğe/kadınlara rahat ulaşabildiği anlamına gelmez. Gelse bile ulaştıklarından yeterince keyif almıyor ve istediği keyfi sanal ortamda daha rahat arıyor olabilir. Sanalda istekleri/arzuları konuşmak çok daha kolaydır, hiç tanımadığınız insanlara isteklerinizi anlatabilir, onun isteklerini arzularını öğrenebilirsiniz. En ufak arzusunu isteğini reelde eşine anlatamayan, utanan çok insan var bu toplumda. Sorunun ana kaynağı bu maalesef. İnsanlar seks yaptığı eşiyle bile cinsellik konuşamıyor bu toplumda.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
u +1 yılSanal dünya.. insanlarin bu zamana kadar bastırılmış duygularin ortaya çıktığı yer, buda ayip yok, burada günah yok, burada yargilama yok.. real öyle değil.. sanalda insanlar daha açık, daha cesur, daha korkusuz oluyor... reel de kafa yapina uygun, seninle aynı zevklere sahip olan insanlari bulamıyorsun, sanal oyle değil.. sanal her zaman cezbedici gelmiştir..
30 Yorumla Fethetme ve değişik fanteziler deneme arzusu oluyor bende genelde o yüzden sanal seviyorum. Bazen sanalda aynı anda iki kadınla yazıştığım oluyor değişik bir zevk bence. Bir de gerçekteki gibi limitler yok. Belim agridi yok, yoruldum yok, basim agriyor yok, yavas ol aciyor yok :)
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evlidir yakalanma korkusu taşıyordur, cinsel performansına güvenmiyordur, çükünü beğenmiyordur veya küçüktür, erken boşalma sorunu vardır, 25 cm deyip yalan söylemiştir yalanı ortaya çıkacaktır, öylesinin mk bir çok nedeni olabilir,
116 Yorumla- +1 yıl
Sakin 😃
- +1 yıl
Değil mi? Herkesin iki kolu, iki bacağı, iki gözü, iki kulağı, iki.. neyse nerde kalmıştık 😂
- +1 yıl
😕 öyleymiş..
- +1 yıl
O psikolojiden çıkmanız kolay olmayacak 😕
- +1 yıl
😔 bırakmayacak gibi zaten.
- +1 yıl
Amin 🤲🏻
- +1 yıl
Güzel bir avuntu değil 🙄
- +1 yıl
Tamam espiri olayını vurgulayalım da 🙄
Tip ile alakalı bir durum değil ki bu. Tamamen karakter ve yetiştirilir iken gördüğü muamele ile alakalı. İçine kapanıklık durumu. Ve sanalda olmak istedikleri karaktere bürünmek gibi huylar da cabası. Uzun lafın kısası, bir sürü insanın psikolojik destek almaya ihtiyacı var :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılAlışkanlık olmuştur ergenken yapa yapa. Zaten her dakika reel yapılmaz. Boş duracağıma sanal yapayım diyordur. Mesela bu site bağımlılık yapıyor. Sevgilisi olan, evli okan vs sanal rahatlığıyla rahat oluyorlar. Evet kadınlarda da var. Belki daha fazla onlarda.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Belki de her şey göründüğü gibi değildir bir çok kişi abartmayı ve anlatmayı sever ama bu konuda tecrübe ile sabit deneyimler göstermiştir ki bu konuda kim ne kadar fazla anlatırsa aynı oranda aslında tam tersi bir durum söz konusudur bu kişilerin asıl amacı işte ben dünya kadar yaşadım istesem elimin altında bir dünya falan derler ama asıl amaçları sizi etkilemektir yersen!!! Bak benim için sıraya giriyorlar ama ben ilk sırayı sana veriyorum gibi falan 🙂 işte
10 Yorumla
+1 yılİnsanlar ne istediğini bilmeyen varlıklar.. Hiçbir görüntüye aldanmamak lazım, dışı süslü içi boş insan çok
22 Yorumla- +1 yıl
Maalesef öyle de, yakışıklılar daha az tehlikeli diyorlar sjsj
- +1 yıl
Yani bir bakımdan öyle fazla tercih ediliyorlar neticede
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü reelde duygusal başımın olmadığı biriyle birlikte olmak istemiyorum. Libidom aşırı yüksek olduğu içinde kendimi tutabilmek için bazen sanalda bunu yapmaya ihtiyaç duyuyorum. Bu yaptığımın doğru olduğunu göstermez elbette savunma yapmıyorum yanlış anlaşılmasın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Adam tüm verimlilikle hayatını idame ettirmek istiyor demek ki sjhsjs her kulvarda olmalı hissi vardır 😂
111 Yorumla- +1 yıl
Yuhaaa 😃
- +1 yıl
Şimdi bu fikirden ibaret mi? 😅 ya yaaaa
- +1 yıl
Asla, iftira, maniii.. ne :D bak bilmiyorum bile
- +1 yıl
Maniii yazınca aklıma sadece para geldi djdjdjak
- +1 yıl
Aa bunu yazınca tüccar biri geldi aklıma şimdi de :D
- +1 yıl
Kes bb 😅
+1 yılÖyle bişey oluyor ki aradığı reelde değilde sanalda çıkıyor tühh nolcak o zaman kddk
13 Yorumla- +1 yıl
Hı aslında reelde bakındı ama bulamadı :D baktı ki alem buysa biz de girelim sjsj
- +1 yıl
Mesela yani arıyormuş gibi biriyle konuşuyorsun ama hoşuna gidiyor bu sanaldada denk gelebiliyor illa reelde denk gelecek diye bir kaide yok 😬
- +1 yıl
Sus be ahsja
- Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yılSapkınlıklarını reel hayatta yaşayamadıklarımdan için olsa gerek. Bil keseden atıp yalanlarını sanalda tutturma olasılıkları daha fazla o yüzden. Boş beleş insancıklar
10 Yorumla
+1 yılAslında sanal olduğu söylenilen tanışma ve buluşma platformları da reel hayattan oluşuyor.. Sadece fizilsel olarak beraber değiller... Yani bence sorun yok 👍
10 YorumlaGüzel bir soru sordun. Bence artık hayattaki sistem buna dönüyor düşünsenize ünlüler bile artık bu şekile yöneliyorlar. Bence bu iş artık bundan sonra böyle devam edecek.
10 YorumlaBen yakışıklıyım ama reel hayatta kadınlara hiç ulaşamadım hep meşgullerdi çünkü sanal seksting şeyleri falan bir kere yaptım ama bıraktım sadece hevesti 🤷♂️ bir kere oldu bitti gitti
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbben sanal dünyanın genel gereksinimi anlamıyorum….
girdik israr üzerine de … hala ne var burada koymetlş anlaşılır gibi değil…16 Yorumla- +1 yıl
Bu siteye mi?
Cevap sahibi+1 yılEvet sosyal medyaya genel yeniyim….
Sanal dünyada çok yeniyim- +1 yıl
Ohoo bayağı geç kalmışsın :D
Cevap sahibi+1 yılBoş işleri ertelemişdim…. Onlara sıra geldi işte onlara giriştim ndndjd
- +1 yıl
Boş işler: “nihayeeet” 😂
Cevap sahibi+1 yılHahah kavuştuk boş işerle israr kıyamet
+1 yılReelde sadece yatak doyumu olan adam.. yaşayamadıgi duygusal doyumu sanalda yaşamak ister.
43 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap
- +1 yıl
On ikiden vurmak gibi bir huyum var 😊
- +1 yıl
Gerçekten öyle misin
Sanal alem puslu bir alem.. Reel öyle değil malum. Bu yüzden sanal alemde daha rahat racon kesilir, daha rahat 1 olan 1000 olur.
10 YorumlaSanalda her şey bi engele bakıyor engellersin kayıplara karışırsın seni bulamaz ama reelde öyle değil
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Zaman öldürmek, eğlenmek, ne bilim ya. Bende bilmiyorum neden yaptığımı. Ama sanal cinsellik yok bende ya. Flört neyse de...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOda güzel geliyor ondan bunu anlamayacak bir şey yok
17 Yorumla- +1 yıl
Anlamıyoruz hayret bir şey 😃
Cevap sahibi+1 yılorada argo konuşmak filan güzel 🤭
- +1 yıl
Niye gizlendin? :D yazayım mı kim olduğunu ha yazayım mı
Cevap sahibi+1 yılSus manyak🤣
- +1 yıl
Söyleyeceğim al işte sen kaşındın
Cevap sahibi+1 yılHayır ya yapma😅
- +1 yıl
Yapıcaaaam 😈
+1 yıl10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılO tarzdan da mahrum kalmamak ve reel hayat için antrenman yapmış olmak için.
20 Yorumla
+1 yılgizli fantazilerini anonim olarak ortaya koyuyorlar
20 Yorumla
+1 yılÖyle tipler hep fazlasını ister yedekte olsun isterler
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılFarklı bir deneyim yaşamak istemiştir, belki.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılReelde yapamadığı konuşamadıgı şeyleri sanalda yapıp rahatça konuşulduğu icin.
10 Yorumla Dışarıdaki insanlar onun üstün özellikleri için kullanmaya geldiği için olabilir
10 Yorumla
+1 yılCok eslilik ve heyecan. Kadinlarda ayni sekilde. Erkeklere ait degil bu durum sadece.
10 YorumlaBir küçük doyumsuzluğumuz mevcut ve aynı zamanda birilerini tatmin etmek eğlenceli oluyor
10 YorumlaSanaldan birine ulaşıp yazışmak reele göre daha kolay o yüzden olabilir
10 YorumlaDoymaz 😂😂😂 sizde onlara hasta olursunuz zaten kadınlar olarak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Kadınlar daha egolu olduğu için ulaşılamıyor hiç kolay değil
10 Yorumla
+1 yılReelde kimse yanaşmaz böyle kadınlar istese de yapmazlar
10 Yorumla
+1 yılKadınlarda ister cinsellik herkes istiyor 😀
10 Yorumla
+1 yılDeğişiklik , her şeye kolay ulaşan insanlar sıkılır.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 659 cevap paylaştı. Farklı bir heyecan arayışı içinde diye yorumlarım bunu
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılFantazisi vardır Birde saygın kişiliğini gercek hayata tasımak istemiyordur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu bana birisi dedi, insanlarla tanışmak ve konuyu oraya getirmenin verdiği strese girmek istememek sanırım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOrtada istenen cinsellik veya flört değil. Sadece anlık heyecan arıyor insanlar, bu da saf insanları bu oyunun içinde bırakıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılDeğişiklik , farklılık heyecan güya? (kadın olsun, erkek olsun insanları insandan ayıran tek şey taşıdığı değerler ve fikirlerdir)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenel de sahip olma isteği veya doyumsuzluk da deniyor
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben laflamak icin sadece. cunku ciddi bisey yapamam is guc cevre.
10 Yorumla
+1 yılHer zaman her alanda kadınları mutlu etmeye çalışıyoruz ama yaranamıyoruz
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılYok artık yaa sanmam öyle bir şey olacağını. Hayatındaki kişi istediği gibi ise ne diye böyle olsun ki
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKadınlar neden istiyorsa ondan.
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılGaliba seni tanıyorum. 3-4 sene önce burada mıydın?
- +1 yıl
Yoo değildim
Cevap sahibi+1 yıl2 de olabilir. Neyse
- +1 yıl
Tanımıyorsun demek ki.
Cevap sahibi+1 yılYok konuşmuştuk yahu. Senin odanda beyaz yorganlı bir yatak yok mu?
- +1 yıl
ahahaha bu ne lan :D herkesin odasında olduğu gibi tabii benim de yatağım var yorganımın rengi de beyaz nevresimle renk değiştiriyor düşün
Cevap sahibi+1 yılYa orasını biliyoruz. Böyle kar gibi bembeyazdı ortalık ondan sordum:)
- +1 yıl
Tüh ifşa oldu odam ahaha
Cevap sahibi+1 yılsldşfmsdfsdf
- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılKendini daha rahat ifade ediyorlar
20 Yorumla Kafa yapısına uygun biri denk gelmemiştir.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Heyecan bence
10 YorumlaKeyif bizim oldugundan öyle istiyorsak öyle olur
10 Yorumla
+1 yılBelkide özgüveni yoktur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 645 cevap paylaştı. Eğlenceli oluyordur
10 Yorumla
+1 yılBen sanal pek sıcak bakmıyorum
10 Yorumla
+1 yılBoş durani Allah sevmez ondan 😂
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılonunda tadı yeri başka olyo
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 661 cevap paylaştı. hakki valla herkesin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yıldoyumsuz olduğu için olabilir
10 Yorumla - Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne