Olgun erkekler genç kadının enerjisi ile yatakta adeta ikinci baharını mı yaşıyor?

Olgun erkekler genç kadının enerjisi ile yatakta adeta ikinci baharını mı yaşıyor?

Dün bir arkadaşımla oturuyordum. Arkadaşım erkekti. O dayılar, amcalar sadece kızlara yazmıyor dedi. 😂😂Evde oturunca canları sıkılıp herkese yazıyor dedi. 🙄🙄🤣🤣
dfghdghjdgh buarada haklı
Yani çıtır erkek de istiyor ihtiyarlar. 😂😂
Çıtırlar daha enerjik oluyorlar olgun yaşlardaki kadınlara göre. Bir de tenlerinin diriliği daha etkileyici geliyor erkeğe fakat, deneyimsiz olacak ölçüde küçük yaştakiler asla ilgi çekici değil en azından benim için.
tam tersi
olgun bir erkeğim ve yatakta da olgun kadın tercih ederim
neyi nasıl yapacağını bilir
ayrıca kadın uyarıldıktan sonra genç kızdan daha enerjik olur yatakta
Cevap
19Cevap
Erkekle gencken olgun kadin isterler yaslanincada genc kiz tamamen fantezi iste😅
Aynn ya bende bunu farkettim
taze. Deneyimsiz. İnlete inlete hazza ulaşmak için.
Bu konuyu hiç öyle düşünmemiştim. Genelde çevremde bana yazılan yaş scalası genç olduğundan dolayı öyle bir izlenim oluşturdum. Lakin onun dışında biraz daha istekli ve kıymet biliyor olabilirler.
Genelde evli ve boşanmış erkekler öyle yoksa bekar erkeklerin çoğu kendinden büyük kadın ister
çok zevkli oluyo. kendi jenerasyonunda değil. dokunması hissetmesi bile çok güzel.
Genç kadınlar da yaşça büyük* erkekleri tercih ediyor bu işten hiçbir şey anlamadım ben!
Kebdilerini ruhende tatmin etme istegi bence
kadının istediğin yapıyorlar
daha acemı ve ılgı cekıcı
Yönetmesi daha kolay olduğu için
Darlıgı vede taze olması
Çıtır çerez her zaman daha lezzetlidir
Kuzu eti mi? Koyun eti mi?
ben et sevmem kii bilemedim şimdi ghdhgdhj
Kuzu eti kuzucum 🌹
daha yumuşak oluyormuş değilmi
Taze olması canım daha iri daha diri. Olgun erkek ilgini çekiyor mu?
Ben gerçek etten bahsediyordum ama
Daha az sinir olur ette canım.
ahaahaha
Evet yavrum
herşeyin tazesi tatlıdır.
orta yaş krizi
Zevk benim için
Senin ilgini çekiyor mu olgun erkek
Bence olgun kadın
Demekki öyle oluyor
Bilmiyorum 😄
Çıtır çatur