Seven kişi sevdiğini * ister mi çoğu zaman? Mesela oturup kahve içerken bir anda bir temas olmamasına rağmen o kişiye yükselebilir mi?
Bu çok istekli olmaktan mı kaynaklı yoksa sevgisel bir bağ mı buna neden oluyor?
Seven kişi sevdiğini * ister mi çoğu zaman? Mesela oturup kahve içerken bir anda bir temas olmamasına rağmen o kişiye yükselebilir mi?
Bu çok istekli olmaktan mı kaynaklı yoksa sevgisel bir bağ mı buna neden oluyor?
evet ama anlamak zordur seven de ister sevmeyen de ister bunu anlamanın en basit yolu evlenmeden olmaz demektir seven nasıl olsa sevdiği için ve evleniceğinizi hayal ettiği için bekleyecektir ama sevmeyen direk uzaklaşıp soğuk yapmaya başlayabilir
Cevap
24Cevap
ister ama sevmeyen kisi de isteyebilir bunun sevip sevmemeyle cok alakası yok sevip sevmediğini en iyi sen anlarsın
Benim her yerde kalkıyo bazen bana bi teması bazen bi bakışı kaldırmaya yetiyor bence ikiside
Bu olay sende mi oluyor yoksa karşı taraftamı
Tabi ister hayal eder ama gerçekten seven evlenmeden yapmaz böyle birşeyi
Buna sebep olan şey yaratılış gereği testosteronlar hormonların tavan yapması bu kadar basit
Bundan daha doğal bir şey yok elbette insan sevdiğine karşı cinsel bir yakınlaşmada bulunur.
Belirli bir yol kat ettikten sonra en çok sevdiği ile yaşamak ister zaten. Duygular yoğun çünkü.
bir mimiği bir iltifatı etkiler ve bi şeyler yapmak isteyebilirsin
Hic bir Temasa gerek yok aklındaki kişiyi her zaman istersin
hem de nasıl sevmenin temelinde seks var zaten
Kiminle yaşayacak başka? Sokaktan geçen insanla mı? Sevgiliisyle ne yapacak? Oturup evcilik mi oynayacak?
ister tabi ben her zaman sevdiğim kişiyle yapmak isterim şu an kimse olmadığı için sanal takılıyorum.
Hormonal bir durum neden oluyor buna..
Bu kademeli karslikli duygu ilerlemesidir kendiliğinden gelir hem duygusal hem fiziksel anlamda oluşur
sevgi demeyelim de haz arzu ihtiras
nasıl yani
sevgilisinden bahsediyorum direkt
sevgili tamam ama haz arzu olmadan da olmaz vurgusu yaptım ben
evet çok yaşamak ister
Seven sevdiğini s. meyecekse kimi s. ecek 😂
libido yüksekse ister benim gibi
Başka kime isteyecekki
Sevgi değil de aşk arttırır libidoyu evet
Seven sevdiğini hayal eder başkasını değil
Bakın ister istmez diye bir şey yok ama bunu nikahsız yapmayin
imam nikahı?
Imam veya resmi
neden ki
Tam amacini şöyle öyle cevap yazayim
Sen istemez misin
daha çok sarılmak istiyorum ben
Beni libidosal olarak yükseltmiyor ki sarılmak.
Evet, ister.
Hayır istemez
Evet ben isterim
Bence olabilir
Hee ikiside tetikler
Tabiykide ister neden istemesin
İster tabiki