Mutlaka ister sevgi sadece sinemaya gitmek eğlenmek el ele tutuşup gezmek değil o iki vücut birbirine dedikçe cinsellik akla girer Ben düşünce olarak evlenmeden önce ilişki durumu olsun derim ten uyumu cinsel uyum önemli bir çok evlilik düzelir diye bekleyerek bitiyor sonra burda kocamınki küçük yetmiyor karım soğuk istemiyor diyorlar Bu düşünce tanışıp üç gün sonra ilişki olsun diye değil evlilik yolunda olmalı birbirlerinin vücudunu nikah sonrası görmek artık çözüm değil
Ben bu saçmalıklara bitiyorum. Cinsellik sahip olduğumuz en doğal içgüdülerdense ve bize bu kadar zevk veriyorsa neden sevdiğimizi istemeyelim, nasıl bir mantıktır bu. Bir de seven erkek kıyamaz sohbetleri var, sanarsın kıza işkence ediyor, ortada karşılıklı zevk ve mutluluk var sonuçta.
Özetle, insan en çok sevdiğini arzular, arzulamıyorsa ya maldır ya da aseksüel.
Hayııırrrr istemez ki. Ancaakkk evlilikten sonra isterim o da eşim istemezsede dokunmam ona öyle ya da öyle yavaş olurum ki bir geceye 15 dakikayı sığdırırıım. Benim için yanımda olması göğsümde uyuması ve elini tutmam yetiyor.
bu aslında birazda göreceli bişey çok seven isten dokunmaya kıyamaz mesela ama aşk sevgi olunca ister istemez akla düşüyo. ben evlendikten sonra yasanılması taraftarıyım :)
:) evet bende öyle düşünüyorum asla istemem aklımdan bile geçmez evlendiğimde bile cinsel anlamda arzu hissetmem gibi düşünceleri görünce sormak istedim ama ani bir kararla soruyu pek kontrol etmeden sorunca böyle olmuş
En İyi Cevaplar