Seven insanlar birbirleriyle sevişmek isterler. Aksi iddia ediliyorsa bu kadın düşmanlığından kaynaklıdır çünkü kadınların sevişmesini kötü bir şey olarak görürler kadına zarar geldiğini düşünürler. Oysa kadınlar için de cinsellik zevkli ve normaldir. 2024 yılında şunu anlatmaya çalışmak yoruyor. Seven erkeğin sevişmek istemeyeceğini düşünüyorsanız evlilikten sonra da yapmasınlar evlilik olunca kadına sevgi bitiyor anlamına gelir o zaman. Saçmalıklar silsilesi.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı. Eğerki düğünden önce olarak soruluyorsa bu soru.. Hayır derim.. Çünkü seven biri sevdiği kişinin geleceğini düşünür mutlaka.. Yarına garantimiz yok.. Ya bir şeyler ters giderse.. O zaman o haliyle ne yapar diye düşünür seven kişi..
00 Yorumla
+1 yılSeven erkek, sevdiğine iki cihanda da zarar dokunsun istemez.
Ama sevdiğine de dokunmak, sahip olmak da ister. Bu ikisini yapabileceği tek yol var o da nikah..
Seven erkek, nikah kıymadan dokunmaz..
220 Yorumla- +1 yıl
En mantıklı yorum en iyi görüş
- +1 yıl
@KahveMavim ✋
- +1 yıl
@JeEvonna nikah bir akiddir yani bir sözleşme..
Bu sözleşme ile karı koca olunur. Bunun yanında bir çok sorumluluk alındığı anlamına gelir. Kişiler bir çok hakka sahip olur..
Günübirlik, koynuna kimin girdiği belli olmayanlar ancak ve ancak ikinci, hatta üçüncü sınıf insanlığa layıktırlar.
Bu nikah ile insan kendine değer biçer. Öyle elini kolunu sallayan koynuma giremez demektir. Nikah yoksa hiçbir şeye müsade yoktur demektir..
Siz evinizin anahtarını herkese veriyor musunuz? Yoksa diğer insanlardan farklı olarak bu evde hakkı olan, söz sahibi olan insana mı verirsiniz?
Nikah; hak demektir söz sahibi olmak demektir..
Öyle hafife aldığınız basit bir imza olmadan bir kuruş bile vermez hiçbir banka.. Sizce de basit bir imza mı bu nikah? - +1 yıl
niye nikahsız her birlikteliği günübirlik sanıyorsunuz? ciddi ilişki içinde olduğunuz tek bir kişiyle birlikte olmak çok mu acayip geliyor? ayrıca ben evliliğin getirdiği haklarla ilgili bir şey demedim evlilik olmadan kadına dokunmak kötü olup evlenince birden nurlanmıyor. kadına dokunmak ifadesi de doğru değil karşılıklı ilişki var orada
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
O yüzden çok dikkat etsin yaşayanlar sonra ora bura bırakıyorlar iyi korunsunlar cinsellik karar verilip yaşanan birsey planlı olan bununda tedbirini iyi almaları gerekiyor
- +1 yıl
@JeEvonna ciddi ilişki ne kardeşim? Nikah ciddiyettir. Kesindir, nettir, karardır. Bunun dışında her türlüsü ciddiyetsizliktir..
Nikah, liyakattir.. Yani sen benim koynuma girmeye (kadın/erkek ikisi için de) hak kazandın demektir.
O liyakat olmadan araba kullanmayı bilsen bile ehliyet yoksa ceza yersin? Demek ki liyakatin bir belgesi şart. Sadece basit bir imza, basit bir belge değil..
Diyelim ki koynuna aldın bir adamı, sabah uyandı evden çıktı gitti? Ne hak iddia edebilirsin? Hiçbir şey.. Ama nikah diyor ki Hopp orada dur! Öyle hevesimi aldım ben gidiyorum diyemezsin! Bu kadının hakları var!
Demek ki neymiş nikah koruyormuş.. Siz bunu anlamıyorsunuz - +1 yıl
@KahveMavim kürtajla alınan şey iki santimetrelik doku parçası ama kadın için travmaları var tabii ki. sonuçta cerrahi bir işlem uygulanıyor. siz biraz uç düşünüyorsunuz bence türkiyede cinsel eğitim düzgün verilmediği için kadınlar gereksiz yere korkuyor. ben eşimle bazı dönemler korunmadan çok kez birlikte oldum ama hamile kalmadım. hamile kalma dönemimiz bir ayın içinde bir haftadan daha az sürer. hele ki korunduktan sonra bu olasılık herhangi bir dönemde yok denecek kadar azdır.
- +1 yıl
- +1 yıl
mütefekkir seyyah biz de hevesimizi alabiliyoruz yani çok düşünme bunları. kadın sonsuza dek bağlı kalmıyor. kadınlar sadece toplumsal meselelerden dolayı mecbur hissediyor. ilişkimin ciddiyetini ölçmek için de imzaya ihtiyacım yok hatta evli olunca birçok şeyi görmezden gelmek zorunda kalıyorsunuz aman boşanmayayım bilmem ne diye. ben bunları yaşadım evlendim boşandım ve evlendiğime pişman oldum. keşke evlenmeden ayrılsaydık dedim. her şey daha kolay olurdu o zaman.
- +1 yıl
@JeEvonna nikah tam da bu yüzden var! Öyle her önüne gelen herkesle evlenmesin, öyle her meselede de boşanmasın diye..
Evliliği nikahın şartları zorlu hâle getirmeli (maddi zorluk değil) sık eleyip dokumalı.. Belki de bunun için imtihanlar bile yapılmalı..
Bu kişiler evliliğe elverişli mi diye? Şiddete meyli var mı? Gibi gibi.. Hatta çiftler evlenmeden böyle bir sınava tabi tutulmalı. Mizaclari uyuyor mu diye? Eskiler kendi usullerince bunu yaptığı için evlilikler uzun ömürlü.. - +1 yıl
@KahveMavim kürtajla alınabilecek dönemdeyken et parçası bile değil. bilye büyüklüğünde bir hücre topluluğu. lütfen duygusal değil realist düşünün. erkekler spermlerini tuvalete dökerken bu kadar üzülmüyor. 9 ay taşıyıp vajinası yırtılacak olan, vücudu ve psikolojisi deforme olacak olan sizsiniz. doku parçası sizden daha değerli değil. kürtajın ertesi gün hapı kullanmaktan hiçbir farkı yok. keşke kadınlar kendi değerinin farkında olsa. iyi geceler
- +1 yıl
- +1 yıl
İlişkisi olanlar lütfen çok dikkat edin çok iyi korunun nikahsız ilişkiler de özellikle evliler bile çocuk aldırıyor şu an çok günah çok ağır vebal
- +1 yıl
@KahveMavim Nikahın bir de ahiret tarafı var. İnançlı insanlar zaten bunu gözetir. Ama inanmayan insanlar için de nikah bir değerdir.
Ben anlamıyorum. Bir telefon alırken bile, garantisine, kaskosuna cartına curtuna bakan insanlar, koynuna insan alırken niye bunu saçma bulurlar?
Nikah bir sözleşmedir. Garantisiz ürün alınca bozulan ürünü iade edeceğin, muhatap alacağın kimse yok.
Nikahsız ilişkiler de böyle..
Kaçak koca almak..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılBen istemem.. aşk isterdim önceliğim bu. hatta cinsellik olmasa da olur.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki ister. Seven erkek sevdiğine dokunmaz, onu kirletmez düşüncesi geri kafalılıktır. Eskorta gitse daha mı iyi?
00 Yorumla Evet ister, ama abaza abaza sürekli şeyi elinde gibi dolasmaz peşinde
10 Yorumlasevmediklerimizi bile götürme derdindeyiz neyin kafasını yaşıyonuz siz
14 Yorumla- +1 yıl
Tevbe tevbe😂
- +1 yıl
Aferin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen ne istiyon? Ister, beyinleri bi tek oraya calisiyor derler, istemez sevmiyor dersiniz gercekten anlamak mumkun degil sizi de yani...
10 Yorumla
+1 yılİster tabiki de birbirini seven iki insan arasındaki cinsellik en ateslisi oluyor genelde
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılMutlaka olur, o ayrı bir şey birlikte olmak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİster tabiki ama evlenmeden değil. Evlenerek yaşamak ister
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılistemez ama illaki arzular tabi sizde hep isteyenleri seversiniz :D
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. belirli bi süre sonra evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılİster seven sevdiğini arzular
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. İnsan sevdiğini arzular
10 Yorumla
+1 yılHayır dövmek ister
10 Yorumla
+1 yılbu bir ihtiyac
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Her erkek gibi canı çeker ister
00 Yorumlaİster ama teklif etmez
00 Yorumla
+1 yılIstemez kıl ve sidik görecek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sen istemezmisin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmeyen erkekten daha çok ister
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılİsterim tabi
10 Yorumla
+1 yılHaliyle
00 Yorumla
+1 yılİster sevmeyle alakası yok
00 YorumlaHer erkek ister ask
01 Yorumla- +1 yıl
Sen böyle durursan tabiki isteriz ayıpsın birde hayır mı diyecem 🤣
Cinsel Yaşam konusunda 491 cevap paylaştı. İster
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılIster
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 807 cevap paylaştı.
+1 yılHer erkek ister
00 Yorumla
+1 yılİstemez
00 Yorumla
+1 yılHayır.
00 Yorumla
+1 yılistee
01 Yorumla- +1 yıl
ister*
Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. ister tabi ki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılİsteme şekline bağlı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yani
00 YorumlaEvet.
00 YorumlaEvet ister
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler