Ben sürekli hayır dememe rağmen boşluk anımı arıyor ve beni ikna etmeye çalışıyor sevdiğini gerçekten biliyorum ama bu hareketleri beni korkutuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılYav Türk insanı niye böyle cidden benim aklım almıyor acaba ben mi tuhafım ben mi geri kafalıyım siz mi geri kafalısınız anlamıyorum, erkeği de kadını da ayrı bir kafa canım kardeşlerim artık şu cinsellik aşk sevgi üçlü tabusunu bir kenara koyun bence yani sene kaç olmuş artık dünya başka bir alemde siz hala kafanızı böyle üç kuruşluk mevzulara takıyorsunuz yani bak şimdi abaza erkek artık bir kızı sıkmek için sevgili olmayı kandırmayı seni seviyorum demeyi kenara bırak git açık açık niyetini söyle benim amacım seks de kız kabul ederse etsin ya da birini seviyorsan sev sadece sen de bak şimdi üç kuruşluk namusuna sahip olduğuna inandığın zarlı kız kardeşim içinden gelen doğal cinselliği illa sevgili olunca yaşadığın zaman namuslu olduğunu bir aklından çıkar artık sen namuslu veya namussuz değilsin artık şu ilişkilerinizi boş tabularınızı kenara bırakın da kendi isteklerinizi gerçekleştirebilen bireyler olun seks yapmak istiyorsan seks yap sevmek istiyorsan sev , seven erkek bunu yapar mı cinsellik istedi Abaza mı acaba namuslu olmam mı şu boş beleş ilişki yapılarınızdan vazgeçin bir artık
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkek her zaman teklif eder, her zaman ister, zaman ve mekan sınırı olmaz. Hele 1 hafta boşalmasın aklından hiç çıkmazsın. Seviyorsa karşı tarafında sevdiğine inanmak için fedakarlık bekler. Ama mutlaka evlenmeden herşeyi yaşayıp işin b*kunu çıkarmayın, aranızda hep heyecan duyacağınız birbirinizi arzulayacağınız ama ulaşmak için sabır ve gayret göstereceğiniz duygularınız ve arzularınız olsun. Sen doğru olanı yapıyorsun yani kardeşim. Üzmeden kırmadan böyle devam et.
00 Yorumla
Kendini kullandırma raddesine gelmeden ilişki yaşayabilirsiniz. Bu en doğalı fakat cinsellik olmadan sadece oturup çay içmek bir yerlere gitmek sevgili olmak değildir. Herhangi Bi arkadaşınla dışarı çıksanda aynı faaliyetleri yapabiliyorsun. Ama bu demek değil ki sevgili olduğunda hemen cinsellik açan bir erkeğe de saygıda duyulmaması gerekiyor
00 Yorumla
Bu talebi ilişkinin hangi evresinde yaptığı daha önemlidir. İlişkilerde sadece erkekler seks talep eder düşüncesine artık bir nokta koymak lazım. Seven erkek veya kadın sevgilisiyle elbette cinsellik yaşamak ister. Zaten insan sevdiğini arzular, sevdiğine dokunmak ister, cinselliği sevdiği kişiyle yaşamayı arzular.
Ben bu istekleri ilişkilerde normal karşılıyorum. Ama eğer o kişiyle cinsellik dışında hiçbir paylaşımım yoksa o zaman sıkıntı var demektir. Bu durumda da ilişkiyi devam ettirmek kişinin kendi tercihidir.12 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek seven erkek arzulamaz yazmış
- +1 yıl
Seven erkek arzular asıl bebeyse arzulamaz tabi bebeler bu yorumu yazar ancak takma seven erkek arzular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır etmez.. yani sadece eşinden edebilir.. ama bunun dışında sevgililik de edeceğini doğru bulmam ben
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEver talep eder gadası
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEtmemesi lazım. ama on yargılı da olmamak lazım belki sensiz yapamıyorum o yuzden istiyor olabilir mi nexamndir berbersiniz o da onemli
02 Yorumla
Soran+1 yıl6 ay oldu
- +1 yıl
İlişki için erken biseyler yaşanır ama ilişki başka birsey bir de istemiyorsunuz siz gereksiz ısrar ediyor dikkat edin bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu zamanda aşk ya da Sevgi dediğimiz şey cinselliğe ulaşmak için kullanılan bir aracı sadece, bugünden itibaren cinsellik devre dışı bırakılmış olsaydı birbirini seven hiçbir çift bulamazdınız.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. seven erkek tabiki sevdiğinden seks isteyecek. başkasıyla seks yapıp seni aldatmasını mı istiyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılHarbi aşıklar istemez kardeş. 1 kere teklif edersede bi daha cüret edemez. Uzak kal bundan
04 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmam mı gerekiyor
- +1 yıl
Tercihine saygi duymuyor. Allah bilir evlilik vaadleri veriyordur hep
Soran+1 yılEvet evlenmek istiyor sürekli evlenelim diyor. Evlilikte ısrar etmesi sevdiği için değil mi yani
- +1 yıl
Sevebilir belkide. Evlene kadar onunla yatma bakalim nolcak kendisi bırakmasa demekki seviyor. Red cevaplarindan sonra bırakır gibi
İster neden istemesin ama sürekli ısrar ediliyorsa problem
00 Yorumla
+1 yılKural 40
İnsanlar sevdikleri insanları terk etmezler,
Kullandıkları insanları terk ederler.00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. yani sevdiği için bunu senle yaşamak istemesi ve talep etmesi normal
00 YorumlaEtmez insan sevdiğinin canını yakmaz başkasının canini acıtarak 🤣
00 Yorumla
+1 yılBence ona evlenene kadar asla yapmayacağını net bi şekilde söyle, buna rağmen hala senden ayrılmazsa seviyodur
00 Yorumla
+1 yılBos bi aninda yapistiracak dikkat et :) saka biyana bos anoni yakalamaya calismasi cok kotu ve itici
00 Yorumla
+1 yılTadına baktıktan kısa bi süre sonra ayrılacak. Demedi deme
00 Yorumla
+1 yılBen aşıksam etmem kardeşim.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık erkek istemez mi
- +1 yıl
Aşık olan erkekten bahsediyoruz normal hoşlantı duyandan değil aşık olan erkek kendisinden dahi sakınır sevdiği kızı...
Cinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Evlenmeden yapmam deyince ne diyor
03 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum diyor ama arada tekrar yoklamaktan vazgeçmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 391 cevap paylaştı. Sevgilisini istiyor demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılİstemesi gayet normal
00 Yorumla Kimden isteyecek?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Eder evet sevdiğinize yapmak çok farklı güzel
00 YorumlaGerçekten sevseydi bu kadar arzulamazdı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtmez kullanan erkek eder ama
06 Yorumla
Soran+1 yılBeni kullanmak istediğini nerden anlarım
Cevap sahibi+1 yılSürekli seni cinsellik ile bunaltması zaten buna işarettir. Cinsel lişkiye giriyorsanız bunu 1 ay kes ve yapmak istemediğini böyle tepkilerini ölç
Soran+1 yılHayır ben bakireyim hiç yapmadık sadece öpüşüyoruz
Cevap sahibi+1 yılOnuda kes @soran nasıl davranacak sana insan gibi davranacak mı bak
Soran+1 yılÖpüşmeyide mi keseyim diyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılelbette @soran 1 ay dayan ve kes öpüşmeyi sana dokunmasına izin verme canının istemediğini söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılİnsan sevdiğini s... ker derler
00 YorumlaTabi ki eder
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası