Sadece birini seçmek zorunda olsaydınız hangisini seçerdiniz
Vajina
Anal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
yahu anal zaten seks içine koymamak bile gerek. anüs cinsel uzuv değildir. dünyanın en pis atığının atıldığı yerdir. buna kendini layık görenlerde ruh hali bozukluğu var demektir. aklı selim insan nasıl kendini en pis yere layık görür
ayrıca akıllı bir kadın nasıl kendisini sağlığını riske atarak köle eder.
Işte bakireligini bozmamak için kadınlar genelde tercih ediyor
Sağlığı mi bozuluyor neden ki
arkadaşım anüstei sfinkter kası özel bir kas. vücutta tektir benzeri yoktur. ters çaışan bir kas. dışa doğru açılan içe doğru kapanan bir kas. bu kas kakanızı tutmanızı sağlar yani gaz ve kaka kaçırmanızı engeller.
anal ilişkide bu kas ters açılmaya zorlanıyor. dışa açılan kası içe doğru zorlayarak açmaya çalışıyorsunuz
bu nedenle gaz kaçırma kaka kaçırma sornu yaşamaya başlarsınız. öyleleri ver ömür boyu hasta bezi kullanmak zorunda kalıyor
P*rno yıldızları gruptan ayrıldı sckjkkkkk. Bu seferde evli adamlar karıları ters ilişkiye girmek istemeyince eşlerini aldatıp eskortlarla ya da metreslerle aldatıyorlar sence de doğru değil mi bu
Kanka iyi ki bu bilgileri söyledin yoksa bilgisiz olsaydım ilerde anal deneyimimim olurdu sırf bekaretimi kaybetmemek için şimdi bakış açım değişti. Hic anal yapipta pişman olan kız gördün mü
burada bir kadın paylaşım yapmıştı. evli imiş. eşinden sırf anal yüzünden mağdur olduğu için boşanmış. bunu bir hastaneden aldığı raporlarla belgelemiş.
kadın siz kızlara yalvarırcasına bir anlatımı vardı. eşi anal için her gün zorluyormuş. sürekli anal yaşamışlar.
sonra kadın kakasını tutamaz hale gelmiş. şu an hasta bezi kullanıyor. eşinden ayrılmş.
Benim kafamı karıştıran olay acaba hayat kadınlarına bir şey oluyor mu idrarlarini falan tutabiliyorlar mı sanki onların büyük çoğunluğu anal seks yapıyorlarmış gibi geliyor
Dün biraz bu konuyu araştırdım p*rno yıldızları video çekmek için kızlar bir gün boyunca sadece sıvı tuketiyormus. Ve bazen ameliyatlarda geciriyorlarmis aynı zamanda kızlar zevk almiyormus
arkadaşım orası cinsel organ değil elbet zevk almaz
vajina içinden bile zevk alınmaz. zevk almayı sağlayan sinir ağı vücut dışında. yani klitoris sizin merkeziniz. vajina para kesesi gibi girişi dar içi geniş organ. ilk girişte 2-3 cm kısmı dar. penisi sadece giriş kasları hisseder. vajina içi yumruk hareket edecek şekilde geniş bir organ. içeride penisi hissetmezsiniz. ancak rahme değerse ağrı hissedersiniz. anal ilişkiymiş penis ölçüsüymüş hepsi saçmalık.
sevişerek tüm vücudun uyarılması zevk verir. ilişkide de sevişme kesilmez devam etmeli sadece gir çık zevk vermez kadına.
Saçma bir soru... Cinsellikte vajina seç anal kalsın veya anal seç vajina kalsın ya da oralsız olsun falan filan.. Cinsellikte kısıtlama olmaz. Birini falan seçemem o an neresini s.. mek istersem orasını düzerim
Anal yapmayı bir çok kadın tercih etmiyor ama hem de dinen haram
Birde kadının kendi vücudu istediğin istediğin yeri s*kemezsin
şöyle söyleyim erkeğin tecrübesi varsa bi kadını göthden bile düzerek vajinasından zevk sularını getirebilir
Evli olmadan seks yapıp anal dinen haram diyen insanları da anlamıyorum ben. İslama göre evlenmeden seks yapmakta zinaya giriyor isterse vajinal seks olsun oda haram evlilik dışı
Anal p*rno sapkınlığı bizde yoktu özenti kadına acı ve ilerde sıkıntı verici bir kere denemeye kalktım 10 yıldır pişmanım. iyi ki de altımdan kaçtı olmadı. yine de pişmanlık.
bunu kime göre sordun erkeğe göremi bayana göremi? o önemli erkek dersen anal diyecektir kadın dersen vajinam diyecektir önemli olan nasıl kolay orgazm olduğu
İkisi de zevkli. ama vajinal seks daha zevkli ve hissedilir. Erkekler için anal seks de heyecanlı ve istenen bir ilişki, ama kadınlar için acılı ve istenmemektedir
İkiside zevkli ama anal kadının canını yaktigi için ben dahancok hoşlanıyorum ondende yakıyor gerçi ama bilmiyorum yasak diye galiban daha hoşuma gidiyor aman bisuur etken var 😂
benım ıcın vajına daha zevklı ama popoya gecıp doddy style de de popoya gırmek cok tahık edıcı oldugu ıcın zevk verıyor. heryerınde olmak ıstıyor ınsan
Ben anal severim ama önden de harika oluyor. Kız ne isterse o
İçine girmesem bile sürtünme ve oral yeter. Tâbi ki vajina 🥰
Bu zaten bilimsel olarak da vajina degil mi, ne de olsa iliski ureme icin o organ yaratilmis digeri sicmak icin iliskiyle alakasi yok...
Anal tabikide eşimde analı tercih ederdi büyük ihtimal
Anal daha çok acıtıyor ama kadınların büyük çoğunluğu bence vajinadan zevk alıyor
Yapmasını bilene acımaz eşim ben demeden kendi istiyor
kisiden kısıye degısıyor tecrube ıle soyluyorum ya sence?
Diğerini hiç yapmadım. Bir kez yaptım zaten izin verse diğerini denicektim
Kesinlikle vajina derdim o zaman ☺
Beni hiçbir şeye zorlayamazsın
Vaji tabikide digeride arada olsa fena olmaz
anal hiç denemedim merak ediyorum
Vaginal tabii ki 👍🏻
gö. tünden skilmek kim ister?
Benim tercihim vajina 😍😍
Oralı eklesen onu tercih ederdim
İkisisde
Sadece biri dedim
Vajina