Bunun için vajinanın anatomisiyle analin anatomisini inceleyebilirsin ve sonunda anatomik. olarakta vajinadan yüzde 99.99 daha çok zevk alındığını anlayabilirsin yüzde 0.001 de 3 cinsiyet olan kişilere itafendir gay kardeşlerim ne yapsın onlarda yazık vajina yok 🤣🤣🤣
Maalsef hala bekar bakireyim bi kızın elini tutmuşlugum bile yok. benden küçük olanlar bile kim bilir kaç kez kaç kişi ile birlikte olmuşlardır yas 26🙈 soruya gelecek olursak nedense anala ve orala çok merakim var okşamak şaplak parmağı sokup çıkarma dili deliğe içine sokmak öpmek vs
İkisinide verdiği zevkler çok farklıdır vajinal seksten zevk alan kadınlar çok olsada anal seksi seven kadınlarda azımsanmayacak kadar çoktur anal seks bir çok kadın için sağlık açısından inanç bakımından itici gelsede bu şekil birlesmelerde organzm olan kadınlara bile rastlanilmistir
vajinadan zevk alırsın göttenhss yapma çok acır üstüne oturtamazsın 30 yaşındaki kadını göttenshs becerdim kadının yürüme bozukluğu oluştu işe gidemedi 2 gün benden sana tavsiye tecrübelerime rağmen söylüyorum arkadan verme çok günah
@mimarist_34 ilk başta acı illa ki olur ama jel falan kullan kademe kademe gir acıtma kızın canını , bide penis boyu önemli ben 20 cm falan alıyorum bişi olmuyor yani.
İkisinin verdiği haz duygu farklı. Anüs ve vajina yapısal olarak birbirinde çok farklı iki organ. İkisinde de yapmasını bilirsen çok zevk alırsın. Deneyimsiz ve bilgisizce ister anal ister vajinal seks yap zevk alamayabilirsin.
bazı kadınlar sadece vajinal seksden zevk alır bazıları ise tam tersi analdan bu tamamen o zevk duvaranın nereye yakın olduğu ile alakalı bence bana kalırsa vajinal seks iyidir
Aldığın zevk girerkenki zorlanması vs vs bir sürü fark var onları anlaman için erkek olman lazım kizlar içinde özellikle bazıları arkadan aldığı zevki önden almıyor