Cinsel Yaşam Vajinal mi yoksa anal seks mi daha keyifli? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Anal denemedim hiç ama merak ediyorum Vajinal mi yoksa anal seks mi daha keyifli? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Vajinal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Anal denemedim ama çoğu kadinin ilk tercihi degildir 4 1 Yorumla yalnız74 1 yıl Güzel Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Seks icin hangisi yeriyse orasi olur sadece 0 0 Yorumla
Elysiaa_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Anal seksin bir zevki bir keyfi olamaz 4 11 Yorumla Soran 1 yıl İlk denemeler öyle ama sonrası daha keyifli deniyor Yorumla Elysiaa_ 1 yıl Hiç sanmıyorum kadının zevk alabileceği bir alan yok orada Yorumla Soran 1 yıl G noktası için diyorsan o da Türk erkekleri için pek ulaşılabilir değil zenciyse eyvallahda 😀 Yorumla Elysiaa_ 1 yıl Vajinanın her alanından zevk alırsın ama anal seks öyle bir şey değil tuvalete sıkışmışsın hissi verir sadece. Yorumla Soran 1 yıl Deneyip göreceğiz 😀 Yorumla Elysiaa_ 1 yıl Görün bakalım Yorumla Soran 1 yıl 🙏👋 Yorumla Elysiaa_ 1 yıl @ca_nnnnnn gerek yok seks için yaratılmış bir yer var zaten bulduğunuz her deliğe girmeniz gerekmiyor. Yorumla Elysiaa_ 1 yıl @ca_nnnnnn denemek isteyen denesin banane ben istemiyorum Yorumla ca_nnnnnn 1 yıl Tercih elbette senin zamanı gelince sen de merak edeceksin yaparmısın yapmazmısın o anki hevesine kalmış bir şey Yorumla S93S94 1 yıl vajinal denedin mii Yorumla
woomaaniizeer1 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 1 yıl Kadınlar için acı verici olsada anal zevk her zaman kadınlara daha fazla zevk verir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Anal yaşamadım hiç 3 5 Yorumla Soran 1 yıl Merak etmedin mi Cevap sahibi 1 yıl Yoo neden edeyim Soran 1 yıl Herkes açık keyifli diyor da Cevap sahibi 1 yıl Sanmıyorum keyifli olacağını Soran 1 yıl Birkaç kadından da duymuştum ama emin değilim
Gizli Üye (18-24) 1 yıl vajinal ama elle analı uyarmak iyidir 2 14 Yorumla Soran 1 yıl Bu zaten olmazsa olmaz Yorumla Cevap sahibi 1 yıl aynen ama anal sevmem Yorumla Soran 1 yıl Keyif vermedi mi yoksa acısı mi cok Yorumla Cevap sahibi 1 yıl keyifli değil kaka gibi hissediyosun Yorumla Soran 1 yıl Anladım 🤦♂️ Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😄😄😄 Yorumla Soran 1 yıl Hayallerimi yıktın 😀 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl libido düsurme deyince ben Yorumla Soran 1 yıl Valla boynu büküldü 😀 Yorumla Soran 1 yıl Sen evli misin Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Yok değilim Yorumla Soran 1 yıl Yanlış hissetmişim Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 😅😅 zaten yüzde 50 şansın vardı Yorumla Soran 1 yıl İhtimallere inanmam doğru veya yanlış önemlidir benim için Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Vajinal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Vajinal
Anal denemedim ama çoğu kadinin ilk tercihi degildir
Güzel
Seks icin hangisi yeriyse orasi olur sadece
Anal seksin bir zevki bir keyfi olamaz
İlk denemeler öyle ama sonrası daha keyifli deniyor
Hiç sanmıyorum kadının zevk alabileceği bir alan yok orada
G noktası için diyorsan o da Türk erkekleri için pek ulaşılabilir değil zenciyse eyvallahda 😀
Vajinanın her alanından zevk alırsın ama anal seks öyle bir şey değil tuvalete sıkışmışsın hissi verir sadece.
Deneyip göreceğiz 😀
Görün bakalım
🙏👋
@ca_nnnnnn gerek yok seks için yaratılmış bir yer var zaten bulduğunuz her deliğe girmeniz gerekmiyor.
@ca_nnnnnn denemek isteyen denesin banane ben istemiyorum
Tercih elbette senin zamanı gelince sen de merak edeceksin yaparmısın yapmazmısın o anki hevesine kalmış bir şey
vajinal denedin mii
Kadınlar için acı verici olsada anal zevk her zaman kadınlara daha fazla zevk verir
Anal yaşamadım hiç
Merak etmedin mi
Yoo neden edeyim
Herkes açık keyifli diyor da
Sanmıyorum keyifli olacağını
Birkaç kadından da duymuştum ama emin değilim
vajinal ama elle analı uyarmak iyidir
Bu zaten olmazsa olmaz
aynen ama anal sevmem
Keyif vermedi mi yoksa acısı mi cok
keyifli değil kaka gibi hissediyosun
Anladım 🤦♂️