Hiç denemediğim için bilemiyorum darlık daha tad verdiğini söylüyorlar ne olursa olsun anal tercih etmem o pis bir yoldur.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
11 ay
İkiside zevkli tabi anal erkek için zevkli ama kadın damar yapısı nedeniyle zevk almaz ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açıyor. Çok yakın biri ile yaptığım analı unutmuyorum ikimizde çok zevk almıştık
Bunun cevabını herkes farklı verecektir herkesin zevk anlayışı farklı bende oral sekside ekle buna :D Karşıdakine göre değişyor kimi analdan zevk veriyor kimi oral kimi vajinal :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
vajinal
Hak yolu var bokkk yolunda ne işiniz var arkadaş ya
Helal dayı
İkisininde keyfi başka anal daha dar ve içine boşalmak mümkün vaginalde içine bosalma durumu olmaz hamile kalma riski var peki hanımlar ne isterler
Anal zevkli ama öncesinde temizliği alıştırması falan gerçekten uzun hikaye.. en mantıklısı vajinal
Hiç denemediğim için bilemiyorum darlık daha tad verdiğini söylüyorlar ne olursa olsun anal tercih etmem o pis bir yoldur.
İkiside zevkli tabi anal erkek için zevkli ama kadın damar yapısı nedeniyle zevk almaz ve çeşitli sağlık sorunlarına yol açıyor. Çok yakın biri ile yaptığım analı unutmuyorum ikimizde çok zevk almıştık
Normalde vajinal seks güzel lakin anal benim için iki türlüde ayrı zevkli
partnerime göre her 2sinide yapardım 2side zevkli bence😋
Hak yolu varken neden bok yolunu kullanim ki
Birinden neden vazgeçmek zorunda olalım ki, hepsi bir ara paket halinde daha güzel.
Hiç seks yapmadım ama vajinal olduğunu düşünüyorum. Sence?
Kesinlikle önden ıslak bir şekilde yapmak benim ki kalın tam kavrıyor zaten yavaş yavaş başlayıphafif kanırtcaksın içeride kadın çıldırıyor ona
İkisi bir arada daha güzel bir one bir arkaya şok çıkar
Mikrop kapar kadin
Bisey olmaz
Bunun cevabını herkes farklı verecektir herkesin zevk anlayışı farklı bende oral sekside ekle buna :D Karşıdakine göre değişyor kimi analdan zevk veriyor kimi oral kimi vajinal :D
Tabiki vajinal. Islak ıslak, sıcak sıcak.
vajinal tabi sıcacık supsulu
Vajinadan sonra analda bitirmek
Eşle yapılan her şey güzeldir
Teknik olarak analdan zevk alamazsın.
Dibine kadar kökleyip giden her yol
Hiç yapmadığım için bilmiyorum
Doğru yol varken ters yoldan niye gidesin
Vajinal
Dmi
Vajinal
Önce vajinal sonra anal
Vajina çünkü bir yandan sevişebilirsin