- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba,
Sadece cinsellikten ibaret aldatılmayı affetmem. Şişme bebek, realistik penis ile olursa sıkıntı yok, kullanabilir. Amacı sadece cinsellik ise motorlu makinalı penisler var, koysun çatır çutur ben yokken takılsın! 😅
Benden başka bir erkeğin tenine temas etmesi sıkıntı, çok pis temas eder, severim ama başka bir seviş tabi! 😅00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBahanesinin mantıklı olması yapılan ihaneti meşru kılınamaz.
Kendimizi kandirmak için kılıf aramaya gerek yok.
Nereden bakarsanız bakın yapılanın affı yok.
Tabi migdeniz genişse hatta beraber yasiyalim derseniz onu bilemem.20 Yorumla
Aldatmak bir tercih meselesi, verilmeyen şeyleri başkası alır ve götürür. Sevdiğin insana eziyet yap, nefret ettir. Sonra neden aldattı diye veryansın et.
04 Yorumla
İhanet ihanettir. Ne bok için olduğu beni ilgilendirmez. Başkasının bedenine dokunmuş birsine o andan sonra hissedeceğim tek şey tiksinti olur.
42 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
- +1 yıl
Aynen öyle ya iğrenç 🙄🤢
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
71Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır beni aldatan kadın ölmüştür benim için. silerim hayatımdan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgiliyken onun bunun altına yatan erkekler ve kadınlara laf edince sen namus bekçisi misin, sanane diyenler burada başka biriyle yatanı affetmem, onu opemem midem bulanır, yıkansa temizlenmez diyor.
Ama konu sizin bakir ya da bekaretiniz olunca cahil misin ya, ne olmuş yaa diyorsunuz. Ah insan oğlu ah. Siz daha kahrolacaksiniz. Objeleeeer
1034 Yorumla- +1 yıl
En doğru ve gerçekçi yorum bu.
- +1 yıl
Kundaktan karı koca alın siz
- +1 yıl
Bende öyle bakir olmayan erkekten tiksiniyordum girmediği delik kalmamış bk deliğine kadar 🤢 Ondan benden öncesi de önemli. Aşık oldum evlenecektik yattım ama olmadı durumunu yaşamış erkeği bile az buçuk anlasamda kabul edemedim. Midem almadı. Dinende Allahını dinlemeyip haramla uğraşan pisliği koca baba mı yapcam Allahı dinlemeyen beni mi dinlicek hem ztn dedim. Ve bakir buldum
- +1 yıl
Boynuzlu olunca tabii
- +1 yıl
O dizi karakterini anmak için. Dinsizim. Fazla tabusu olan takıntılı kişilersiniz. O kişinin sizden önce sahip olduğu bir hayatı vardi. Hayatına dahil olmak istiyorsanız sevmeseniz bile geçmişine saygı duymaniz gerekiyor. Duyamazsaniz zaten geleceğiniz olmaz
Soran+1 yıl@boynuzluvoyvoda tamam
Soran+1 yıl@Baleman sanane
Soran+1 yıl@Baleman sen git be goril müsveddesi
- +1 yıl
Soran kızım aklını başına al. Bu toplumda kadını zaten erkekler aşağılıyor, küçük görüyor, hakaret ediyor, hayatını kısıtlıyor, giyiminden kuşamından her şeyine karışıyor, birbirinize sahip çıkacağınıza sen erkeklerden beter şekilde linçliyorsun. Demek ki kadınnların da magandası varmış, bunu öğrendik, sağol.
- +1 yıl
Kadın kadının en buyuk düşmanı abi
- +1 yıl
Giderler erkekle birlikte yaşayan kadına 0rrrspu derler 1 ay sonra kendisi o eve girer ev arkadaşıyla takılırlar
Soran+1 yıl@Baleman sen aklını başına al
Soran+1 yıl@Baleman ne biliyorsun böyle şeyler yaptığını bu kadının kendi hayatındaki kadınlar böyle olabilir ga*vat olabilirsin ama hekres değil
- +1 yıl
En namuslu sensin ablacım tamam
Soran+1 yıl@boynuzluvoyvoda evet var mı sıkıntı
- +1 yıl
Allah daha cok versin ablacım. Çocuklarına da bol bol sabır versin. İlerde cok çekecekleri var 🤣🤣
Soran+1 yıl@boynuzluvoyvoda senin annenden çektiğin kadar yok merak etme
- +1 yıl
Ha iyi. Eski 5 vakit namazliyim diye son 5 senedir öyle bi cektiriyor ki anlatamam. Hala seküler versiyonumu begenemedi
Soran+1 yıl@Baleman senin ahlak anlayışını görüyoruz yazdıklarından kadına musallat olmuşsun sanane senin lafların iyi olduktan sonra ne olacak eylemlere bak
Soran+1 yıl@Baleman yoo sen anca böyle anlarsın istersem diksiyonlu konuşurum istersem bozuk. Karşımdakinin seviyesine göre değişir.
Soran+1 yıl@Baleman ne yaptık saygısızca ya sanane Bi git
Soran+1 yıl@Baleman işte biz sekse anlam yüklüyoruz ve anlam yükleyen insanlar istiyoruz bu seni ilgilendirmez yazma birdaha
Soran+1 yılSen kadınlara saygısızlık yapıyorsun asıl Bi git sanane milletten erkekler istediği gibi bakire iatiyor
Soran+1 yıl@Baleman sen beni ne kadar tanıyorsun da kelime dağarcığımı biliyorsun senin dağarcığını s*kyim ya malı Bi git herkesle yatmış bize çemkiriyo pez*venk
Soran+1 yıl@Baleman he he benim tek ilgilendiğim alan bunlar bakir olmayan erkeklere laf ettik diye bize saydıramazsın sen uçkurunla değil de beyninle düşün önce aw malı
Soran+1 yıl@Baleman sen milletin üstünden kalk herkes sana istediğini der önce eleştiri almayı öğren ki yaptığın zaten takdir edilesi değil peze*nk
- +1 yıl
Bence düşüncelerini küfür ve hakarete başvurmadan da ifade edebilirsin. Bak bu kadar hakarete rağmen ben hiçbir şey söylemedim fikirden başka. Çünkü küfür ve hakaret etmek çok basit, çocukların bile yapabileceği aciz bir şey. Bununla kendimi gösterecek kadar aşağı düşmem hiç bir zaman. Umarım senin kişisel gelişimine katkıda bulunabilmişimdir. Fakat bir uzmandan destek alırsan öfke kontrolünü sağlayabilirsin bence.
Soran+1 yıl@Baleman ne musallat oluyorsun gitsene kardeşim defol git
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. İğrenç. Aldatanın Allah belasını versin. Affedilecek şey değil tabiki.
Cinsellikten büyük aldatma yok zaten en pisliği bu.
Ayrıca bir insanın hayatında biri varken başka birine yan gözle bakması bile yavşklıktır, aldatmaktır.
Hayatında biri olanın gözü başkasını görmez. Görüyorsa ya sevmiyordur ya şerefszdir72 Yorumla- +1 yıl
Bir de internetten yarışmayı da aldatmaktan saymayanlar da var ya gerçekten korkunç
Zaten cinsellikten aldatsa asıl affetmem. Gidip başkasıyla olacak sonra benimle. Kırk yıl yikansa temizlenmez.
1017 Yorumla
Soran+1 yılAy tam benim kafam
Soran+1 yılBazıları şey diyo tek gecelik se o kadını sevmeden sırf cinsellik se beni seviyosa affederim falan çok aptalca bence
- +1 yıl
Bana aşk, sevgi asıl cinsellikteki sadakat gibi geliyor. Şimdilerde herkes herkesle aşk diye birsey yok. Arzuların aşk yansıması var sadece. Düşünse bir insanı gerçekten seviyorsun ama gidip gecelik biriyle olabiliyorsun. Bu sevmek değil. Gerçek sevgi herseyinle o kişinin olmak. Ondan izinsiz (o sevgiden izinsiz) nasıl bedenini başkasına sunuyorsun. Burada normal karşılıyorum ama biliyor musun? Burası gerçek aşkın, saf aşkın olmadığı belki nadir olduğu bir yer. Ben sen gibiler vardır işte.
Soran+1 yılAy gerçekten çok doğru yazıyorsun bazı kadınlar sadece cinsellikse erkektir yapar diyo ya goril mi bu adamlar ya tutamıyorlar mu kendini. Zaten sevse yapamaz. Yaparsa sevmiyordur. İnsan iradeli olmalı yapmak istese bile kendini tutmalı
- +1 yıl
Ben sadece içimde sevdiğim adamın esamelerinin olmasını isterim. Sevdiğim adamın içinde de benden birseyler olmasını. Araya başka şeyler girince o saflık yok oluyor. Şimdilerde çocuk doğunca zor geliyor bakmak ama şöyle düşünce çocuk bakmak aslında zor değil. Sen ve aşık olduğun kişinin bir parçası o çocuk. Geldi o çocuğa kız, sinirlen vs.. Hayat o kadar birbiriyle ilintili ki. İşte birşeyler saflığını, güzelliğini yitirince silsile halinde hersey güzelliğini yitiriyor. En temelde saf aşk gerek. Eşim o saflığı korumuyorsa hayatımda da yeri yok bu sebeple
Soran+1 yılAyyy sen bensin valla. İnşallah bizi hakeden insanlar buluruz bu masumluğımuz kaybolmasın
- +1 yıl
Burada güzel ve mantıklı bir kelime yazmışsınız "izinsiz". İnsanların algıları, beklentileri ve toleransları farklı olabilir. Siz izin vermiyorsanız ve bunu ilişkiye başlarken de belirtmişseniz, karşınızdaki kişi de bunu kabul etmişse kesinlikle aldatmamalıdır. fakat farklı görüşten insanlar olabilir, cinselliğe bakış açısı farklı olabilir. Belki 100 kişiden 3 tanesi böyle düşünür ama sonuçta her düşünceden insan vardır. Sevdiği kişiye müsaade ederse ve onun bilgisi dahilinde olursa aldatma sayışmaz.
- +1 yıl
Haklı olduğun yerler var. her önüne gelenle yatmaz riskli ve tat da vermez zaten. Fakat insan psikolojisi, değerleri, yaşam tarzı ve motivasyonu insandan insana çok değişir. Genel kanılar var ve de azınlıkta kalmış ama olan farklılıklar da var. Eşini çok seven, aşk yaşayan ama onun eğlenmesinden keyif duyan kişiler de var. Bu onları olumsuz etkilemiyor. Bunu şu şekilde düşünebilirsin. mesela kokoreçe bayılan insan da var nefret eden de. Ya da salyangoz beytisine. Aslında hepsi insan. Biri bayılıyor biri de nefret ediyor. İki taraf da birbirini anlayamaz, yargılayabilir, biri iğrenç nasıl yiyorsun bu pislik şeyi der, öteki de onu anlayamaz çok lezzetli der. Bence önemli olan farklılıkları kabul etmek, kimsenin kimseyi aşağılamadan, birbirini de rahatsız etmeden güzelce istedikleri gibi yaşamaları.
- +1 yıl
@Baleman kimseyi yargıladığım yok olan şeyi söylüyorum. Aldatmak normalmiş gibi davranıyorsun şu an. Sana göre normal bana göre değil. Sevgiljn kabil ediyorsa Got başkasıyla ol beni ilgilendirmiyor bu sonuçta senin tercihin. Ama sonunda Çıkıpta seviyorum deme diyorum ben. Sevmek böyle birsey değil. Aşkta. Seven sevdiğini paylaşmaz. Seven kendiji başkasına adamaz. Ha tercih eder başkasıyla olur o kendi bileceği iş.
- +1 yıl
işte aslında yargılıyorsun. Bunu söylemek istedim.
*Böyle birşeye kesinlikle aşk denilmesini kabul etmiyorum.
*Her önüne gelenle yatmak
*Aldatmak normalmiş gibi davranıyorsun şu an. Sana göre normal bana göre değil.
*Seven kendiji başkasına adamaz.
gibi cümleler hep yargıladığını gösteriyor. Sen bunu istemezsin, anlaşırsınız ve evlenirsiniz sorun yaşamazsınız. fakat iki tarafın da kabul ettiği mutlu evlilikler de azınlıkta da olsa oluyor. Sana da bir zararları yok, senden bir istekleri yok. Dolayısı ile başkasının ruhuna girip onları sert şekilde birbirlerini sevmemekle de ithamlandıramazsın. Belki de çok seviyorlar. - +1 yıl
Ben size saygısızlık yapmadım. Fikirleriniz gayet normal kendiniz için, hatta çoğunluksunuz ve insanların %95 i sizin gibi düşünür. Bunu normal de karşılıyorum. Benim demek istediğim bu şekilde olursa aşk olmaz, sevgi olmaz gibi azınlık da olsa başkaları hakkında olmaz lı kelimeler kullanmanız yanlış. Kendisiniz için hemfikirim, benim için olmaz derseniz bir şey diyemem haklısınız. Ama kimse için olmaz derseniz bu şekilde aşk, sevgi, evlilik azınlıkta da kalsa olur. Var yani, bunu demek istiyorum.
Soran+1 yıl@Baleman seven aldatmaz o insanlar g*vat
Soran+1 yıl@Baleman aşk olmaz o ilişkiler gorillerden farksız olur aşkın yapısına aykırı
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu 8 yıl önce sorulsaydı tam tersini seçerdim, onu biliyorum. Ve zaman bana gözümü dört açmayı öğretti. Ayrıca kendime değer vermeyi... O yüzden bana ait olmayacak erkek, bir zahmet de olmasın.
32 Yorumla
Soran+1 yılBen 18 yaşındayım vallaha şimdiden affetmem asla
Cevap sahibi+1 yılAffetme. Bunun farkındalığına bu genç yaşında varman çok güzel😃
+1 yıl
+1 yılGözünün yaşına bir an olsun bakarsam namerdim. Paranın ve aşkın satın alamayacağı şeyler vardır bu hayatta..! Gurur ve şeref, bunlar yoksa bir insanda ölsün daha iyi.
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı.
+1 yılKimse tek seferligine aldatmaz. Aldatmanin affi zaten olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılÖyle aldatan var ama affı olmaz
- +1 yıl
@kartaiçezade konus kiz
Bunu buraya bırakıyorum
40 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen sadece ona bağlıysam bi zahmet o da sadece bana bağlı olsun RABBİM Düzgün birini Nasip Etsin
60 Yorumla
+1 yıl* gitsin aq ben burada açlıktan yanim bana gelmesin başkasına gitsin büyük ihanet aq ölse mezarına gitmem
20 Yorumla
+1 yılTabiki hayir oyle sey olur mu. ?
Asla kabullenemeyecek. Bir durum bu iki tarafi icin. Sadece karsi taraf degil...
10 Yorumla
+1 yılŞimdi bişe dicemde terbiyem musade etmez neyse sakinim
42 Yorumla- +1 yıl
Bence söyle
Soran+1 yılBana ise o laf söyle de sana geri sokayım
başkasının elini tutsa muhattap olmam bu gelmiş ne diyo
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayatını karartırım aldatan erkeğin kandırmak neymiş görür. Üstelik anladığım an belli etmem ta ki ckunu eline verene kadar.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden önce böyle bir durum varsa cinsel birliktelik yaşamışsa anlayışla karşılarım ama hayatımdayken bana bunu yapıyorsa affetmem.
30 Yorumlaasla dicem ama buyuk konusmak istemiyorum zamaninda aldatilip affetmisligim var cunku
31 Yorumla
Soran+1 yılAffetmeyinnnn sizden yüz bularak yapıyolar
- Cinsel Yaşam konusunda 456 cevap paylaştı.
+1 yılBen aldatsam o affeder miydi sanmıyorum o yüzden asla affetmezdim
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle aldatmak her şekilde yanlış bu yüzden affetmek yanlış olur.
10 Yorumla
+1 yılAldatılma olarak görmem. Fiziksel birseyse sıkıntı yok.
42 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 617 cevap paylaştı. ben acıkcası bir kızın onu bipen diyelim erkeki unutacagını pek sanmıyorum ama ekrekler böyle değildir genel olarak. gider tanımadıgı biri ile yatar sonra hiçbir şey olmamıs gibi karısının yanına gider. seks hatunu baska karı baska dır. ayırır. ama kızlar da bence işler böyle işlemiyor.
015 Yorumla- +1 yıl
Erkektir yapan kafasında Buda Allah’ın rezilleri öbür dünyada görmek çok çok isterdim sizi ama benim günahım değil sonuçta yanın geberin erkeklere bu yüzden güvenilmez işte geri kafalılar
- +1 yıl
Seni becermek çok isterdim bence denediğin için biliyorsun bu yaptığın kadın erkek farkını bok ksfa ne anlatsan boş
- +1 yıl
Karaktersizlij yani kısaca tamam şimdi övün utanma😂
- +1 yıl
O kadar sks mesaklısısın ki özeli resmen buraya taşımışsın yazık soruların ayrı bi şey zaten
- +1 yıl
@Turkuaz88 valla engelledim şikayette ettim bakalım bi kaç güne sonucu görürüz burada. desteğin için de sağol kadınlarla ugrasmak zor görüyorsun:D oysa ortalama bir cevap da verebilirsin. hani herhangi laf edilemeyecek kadar fikirsizce genel bir cevap. ama cesaret edip kaliteli realistik cevap verdim. sanırım bayan arkadas daha toy biraz :D hassas bu konularda. oysaki bunlar hayatta var kızsanda kızmasanda.
Soran+1 yılValla kocasını sevdiği halde kocası yetmediği için aldatan çok kadın gördük. Kadın aldatır asla yakalanmaz kocasının yanına geri dönüp çok iyi rol yapan çok kadın var canım
Soran+1 yılErkek kız diye aldatmayı iki tipe ayıramazsın çok farklı sebepler vat. Karısını çocuklarını terk eden yuva yıkan çok adam var ki babam bunlardan biri. Hiç bir şey olmamış gibi karısının yanına dönmesi kadına saygı duymadığı anlamına gelir içi nasıl rahat karısını kandırıyor saygı dahi duymuyor yuvasına. Bu yuva yıkmaktır seven erkek aldatmaz sadece sevdiği kadınla seks yapat. Seksi niye başka kadınla yapıyonuz evde hazır size ait kadın varken ne saçma bişey. Sen karınla yapmazsan başkası yapar sen başkasıyla olursan başkası da seninle olur ay tutacaksınız kendinizi hayvan mısınız iraden yoksa aile kurma hekres anne baba olmasın ya. Sadece uçkuru ile düşünen büyümemeiş adamlarsınız hatta oğlan gibisiniz
Soran+1 yılBu mu realistlik yobaz insanların cevapları. Adam dediğin iradeli olur iki orspu için ailesini kandırmaz. Tutar kendini. Kendini tutamayan beyinsiz goril müsveddeleri aile kurmasın Bi zahmet o aile bile değil bu ne ya. Aldatmayan adamlar da var gerçi onlar az zeki iradeli erkek yok bu devirde
Soran+1 yılRica ederim
Neredeyse 100 kişi evet demiş bu ankete. Bişey söylemeye gerek yok. Allah akıl fikir ve mide versin.
33 Yorumla- +1 yıl
Bencede Allahs sasirmtasin
Cinsel Yaşam konusunda 665 cevap paylaştı. Affetmeyi bırakın sonsuza kadar onun yüzünü görmek istemem. Bir de affedeceğim öyle mi intihar ederim daha iyi.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım misin cemile. olay o zaten onu affedersen kendine saygin kalmaz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 794 cevap paylaştı. Kadın aldatıyorsa ortada cinsellikten fazlası vardır
219 Yorumla
Soran+1 yılHe sadece cinsellik olsa sorun yok mu haha. Bazı Kadınalr sırf cinsellik için aldatıyor üzgünüm. Aldatmak kabul edilemez
Soran+1 yılBirkaç kadını genellemezsin her türlü insan var
Soran+1 yılSenin görmenle olmuyor ki ne biçim insanlar var
Soran+1 yılBu insanları gördükçe kendimi aşırı ahlaklı mükemmel zeki falan hissediyorum ya valla harikayım
Soran+1 yılNası nası
Soran+1 yılKocalarıyla mı
Soran+1 yılSen de pezvenk misin ya evli kadınla niye oluyon
Soran+1 yılAnlat
- +1 yıl
@kadans Bir sürü insan türü vardır biz erkeklere y*vşktır diyemeyiz çünkü tek bir insan türünden bahsetmiyoruz. Kadınlar şöyledir böyledir diyemeyiz, hanımefendiside vardır korkağıda vardır agresifide vardır lütfen boş boş yorum yapma. kaldı ki sen her karşına geleni yatağa atıyorsan buda pzn*kliktir. Yorum yaparken haddini aşma
- +1 yıl
@wantutiri burada had aşacak bir durum yok
Aldatmanın sınıfı kategorisi mi var? Aldatmış işte. Niye buna bir de kılıf bulunuyor. Affetmem.
00 Yorumlaaffedemem eski sevgilime aşıktım sadece sextngle beni aldattı onu bile affedemedim gerçek bir temas nasıl affedilir
00 Yorumla
+1 yılAffetmem, isterse köpek olsun peşimde koşsun. Yapılan hatanın telafisi olmaz. Her şey kabul edilir ama aldatma asla.
00 YorumlaAffetmem, kadının aldatması duygusaldır ve bitmiştir aldattığı erkek onun için. Kendimi heba etmem 🥱
01 Yorumla- +1 yıl
Kadını erkeği yok bunun kimse affetmez yani aklı olan👍🏻
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Ben cinselliği romantizm ve eğlence olarak görüyorum. Müsaade edeceğimden dolayı da aldatılmış olmam. Bilgim dahilinde olabilir, eğlenebilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 635 cevap paylaştı. Duygusal bağ yoksa devamı da olabilir sorun etmem hatta grup yapalım derim
04 Yorumla
Soran+1 yılNee
Soran+1 yılTamam başkasının çocuklarını da büyütürsün
Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı. Aldatma olmuyor ki bizde, karşılıklı olarak bedensel ihtiyaca saygı 😊
10 Yorumla
+1 yılHeheheheheheheheehe oradan bakınca gav ata mı benziyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAffetmem diğer kadında olupta bende olmayan ne yani. Çok aşağılayıcı.
Kolay kolay da bırakmam öyle hayatını mahvederim. Pislik herif. Allah böyle erkeklerden uzak tutsun hepimizi00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAsla kabul etmem. Birine aşık olması ve kendini durduramaması yine çirkin bir şey ama sırf alacağı zevk için bana bunu yaşatması, beni kandırması çok çok başka bir şey. Kesinlikle iğrenç.
00 Yorumla
+1 yıl"Bi kereden bir şey olmaz" dedi zamanında Aile bakanı
02 Yorumla- +1 yıl
Bi kereden bişey olmaz he alıştır öyle karşındakini
- +1 yıl
@senaçakır0 ben demiyorum Aile bakanı öyle açıklama yapmıştı zamanında.. Hoca osu-rursa cemaat zıçar yapçek bir şey yok
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ne değişecek? Aşık olup aldatsa, sevişmeyecek mi sanki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. Kdjdjdjdjdj affet bidaha kalkınca bidaha aldatsın sende bidaha affet
00 YorumlaBu yüzden bir kere aldatan her gün her saniye aldatır zaten.
00 Yorumla
+1 yılEğer zenginse kocam affederim hatta haberim yokmuş gibi yaparım. Eğer zengin değilse affetmem aldatmak aldatmaktır sonuçta duygusalı cinseli mi var bunun rezillik
316 Yorumla
Soran+1 yılHahaa siz böyle düşünürsenix erkekler daha çook aldatır. Erkeklere hak veriyorum kadınlar bu kadar sa*lak olursa ben bile aldatırdım
- +1 yıl
Şu yoruma güldüm ya yapmayin kizlar hersey para degil hayata
Soran+1 yıl@esmerimbiciiim ay valla ya aptal bunlar
- +1 yıl
Ya manyak mısınız dalga geçtim 😅😅
- +1 yıl
Parası varsa zaten sana ihtiyacı yok istediğini yapar karışma hakimiz yok. Ama fakirse ve yapıyorsa afedilmez bence
Soran+1 yıl@çimeenngozluu ne alaka be parası varsa ailesine de yedirebilir ama gerçi sana fakir de sadık kalmaz ne mal kadınlar var ya
Soran+1 yıl@tekinaymelisa Ay korktum haha
- +1 yıl
Sensin mal
Soran+1 yıl@çimeenngozluu hadi kes
Soran+1 yılAldatıl sen cinsel hastalıkları da kaparsın
- +1 yıl
Sana ne ya
Soran+1 yıl@çimeenngozluu benden de sanane
- +1 yıl
Sen umrumda değilsin
Soran+1 yıl@çimeenngozluu sen çok umrumdasın ezik Hadi git
- +1 yıl
Sensin ezik mk
Soran+1 yıl@çimeenngozluu hadi kaybol
Gizli Üye(30-35)+1 yılAffetmem. Bosanmayi birak, Belki de katil bile olurum ben diye düşünüyorum. Intikamimi alamam hirsim hicbir seyle geçmez...
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@bermerr eyvallah
+1 yılAldatılmanın hiçbir aşamasını kabul etmemm
50 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz kardeş. Aldatanın katli vaciptir.
11 Yorumla- +1 yıl
+99999999
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen olsan affeder miydin? Aynı durum başına mı geldi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu evet diyenler neye göre evet diyo
22 Yorumla
Soran+1 yılAffederim diyorlar
Cevap sahibi+1 yılAldatan asla afedilmez afediyorsan aldatılmayı kabul ediyorsun demek
Gizli Üye(18-24)+1 yılAldatmanınher türlüsünü istemem çünkğ onu çok seviyorum o sadece benim olmalı
00 Yorumla
+1 yılAldatilmanin hicbir türlüsü kabul edilmez affedilmez
20 YorumlaHayır
33 Yorumla- +1 yıl
O zaman kendine güveniyosun :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne mutlu sana o zaman :)
Tabiki hayır aldattığı şeyi keserim şerefsizin😡
22 Yorumla- +1 yıl
Burcun nedir 😂😂
+1 yılMümkünü yok. Sürünsün yine de affetmem.
20 Yorumla
+1 yılAffetmem midem kaldırmaz
20 YorumlaAldatma aldatmadır, affetmem.
20 Yorumla
+1 yıl@EndMuh şu hesabın yazdığı görüşü siler misin acaba soran kişi rica ediyorum yaptığı tam bi karaktersizlik çünkü yazdığı şeye bakar mısın?
00 Yorumlakadın yaparsa tabiki affedilmez erkek yaparsa doğasında poligamy olduğu için eğer sana karşı iyiyse ve seviyorsan affetmelisin.
027 Yorumla
Soran+1 yılHadi la orada kadının doğasında tek eşlilik yoktur doğada dişiler çok eşlidir hatta tek eşli sanılan türlerde bile dişiler aldatır
Soran+1 yılFarklı erkeklerle yavrularının genetik çeşitliliğini arttırır. Ayrıca senden iyileri varken ve senin karakterinde bozukken sana niye sadık kalsın ki hipergami denen bişey var değil mi
Soran+1 yılBİR ŞEYİN DOĞADA OLMASI ONU NORMALLEŞTİRMEZ. Doğamızda katillik vahşet de var seni döveyim affetsin beni doğamda var. İnsan dediğin iradesi olur istese bile yapamaz ramazan da yemek yemek istiyoruz ama tutuyoruz kendimizi işte bu iradedir bunu yapman gerekir istesen bile karına saygından tutmalısın kendini tutamıyorsan ayrıl zaten senle evlenilmez tipe bak. İnsanla hayvanı bir tutma hayvanlar içgüseldir beyinleri çalışmaz ama insan mantığıyla hareket etmelidir. Aldatan erkeklerin ıq seviyesi daha düşüktür buda sana bilimsel bilgi kaybol sorumdan bida da yazma evrimini tamamlamamış homojen erectos
Soran+1 yılOnun da beni sevmesi gerekir seven adam aldatamaz ams sen sevecek kadar beyne sahip olamazsın ondan anlamazsın bu duyguları tek derdin uçkur
Soran+1 yılKadın da hipergamiktir senden iyisi ile aldatırsa affedecen o zaman doğasında var değil mi sonuçta
Soran+1 yılSana cevabımı verdim goril müsveddesi beyefendi hadi git sorundan
Soran+1 yılHavlayanı görüyoruz hadi sen doğana uy köpecik
Soran+1 yılKin kusmadım bilimsel bilgiler vardım gerçi sende anlatacak kapasite yok goril
Soran+1 yılCanım dine bakıyorsan o zaman Allah aldatmayı zinayı yasaklamış buna niye bakmıyorsun aldatmak zinadir dini evirip çevirip kendi pis emellerine alet etme
Soran+1 yılKi Allah kadınlar arasında istesenis de adaleti sağlayamazsınız bu yüzden en hayırlısı tek eşliliği öneriyor hz peygamber bile hz Hatice ölene kadar başkasıyla evlenmedi sen ne anlatıyon
Soran+1 yılAnnenle karıştırdın herhalde ben 18 e yeni girdim hayatımda hiç ilişkim de olmadı ıq pezr*vengi
Soran+1 yılSen bilmiyorsun asıl ne soruyorsan ona göre cevap veriyorum aw müsveddesi evrimsel olarakya dinsel olarakta aldatılmamalıdır aw pi*çi
- +1 yıl
Anguta bak hele sikrm işinizi sizin heeee erkek yaparsa normalmiş sizin gibi angutlar yüzünden geri aq bu ülke adam olun adam insan gibi yaşamayı öğrenin güzel kardeşim sizi
- +1 yıl
Senin gibi erkekler skp skp atıcan kenara😂 görecen aldatmayı
- +1 yıl
Senin o soluk borunu bi güzel boşaltmalılar aslında nefes aldıkça oksijen kçına ulaşmış
- +1 yıl
Karaktersiz şt seni köpekten farkın yok havla dur burada
- +1 yıl
@senaçakır0 yavrum kalitesiz kaşarlarsınız her yazınızdan anlaşılıyor o yüzden sklemiyorum. Karşımda edepli düzgün bir kadın olsa dikkate alırdım sözlerini. Ama böyle varış kenar mahalle emdirici gömdürücüsü kızlığım bozulamsın diye gtten veren * ne diyebilirim ki? ürüyün durun ancak sizi karı diye alıp skip doğurttaracak mallara acıyorum sadece...
- +1 yıl
Senin ananı bacını skrem ors dlü seni anan doğurmuş atmış sokağa köpek gibi şuna bak mağaradan çıkma angut suratlı güzel kardeşim seni 7/24 aldatıcan böyle ezik
- +1 yıl
Uygulama acıdı heralde sana bak sansürlemeden düzeltiyo😁😁
- +1 yıl
Gt lafı ağzından düşmüyor verdin mi lan yoksa zevki damağında kalmıştır ahahaha
- Cinsel Yaşam konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılAsla bu dusunulemez bile
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmak affedilecek bir şey değildir
10 Yorumla
+1 yılAsla böyle bişeyin affı mümkün değil
10 YorumlaYani affederdim heralde bilmiyorum
22 Yorumla- +1 yıl
Senin erkeğin senden başkasına bakmaz zaten 😊 sen zaten seksisin
Soran+1 yılAy affedilmez saçmalama sevse bunu sana yapar mı seni cepte tutar gibi bunu mu hakediyorsun siz affettiğiniz için bunu yapacak yüz buluyorlar kendinize değer verin
+1 yılYok daha neler
10 Yorumla
+1 yılEtmem aldatma aldatmadır
30 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne