Genelde kadınlar da daha az görülen bir aldatma türü sadece cinsel ama olmuyor da değil hele ki şu an her şeyin çabuk tüketildiği zamanda. Affeder misiniz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sadece? Başka neye ihtiyaç duyuyorsun ki? Duygusal bir ilişki diyorsan bunu yaparken de birtakım duygularının etkisiyle yapıyor. Emin ol akıllı adamı 1 kere kandırabilirsin. S@lak değilsen bunu affetmeyi bırak cezalandırırsın
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet mesela sadece cinsel bir ilişkiyse o kişi orada bitirir diye düşünen çok oluyor ama hem duygusal hem cinselse direk başka biri var gibi düşünülüyor. Bana göre de tamamen yanlış bir düşünce ama düşünen insan yok değil.
- +1 yıl
Yok öyle bir dünya. Yapanlar kendini aklamaya çalışmasın belli ediyorlar bu şekilde. İlişkiye gir çık dediğin tek yer genel ev olur. Orası da bana göre tüm kadınların aşağılandığı ve ülkenin namusunun ayaklar altına alındığı yerdir. Öyle bir meslek bile olmamalı. Neyse konu bu değil, her ne olmuşsa ihanet ihanettir küçüğü büyüğü olmaz belki beteri varken daha beteri olabilir. Bazıları yüzsüz gibi özür bile dilemeyip üstüne ihanet ettiği kişiyi daha da aşağılıyor. İnsan ona üzülse de ihanet etmek insanın insanlık özelliklerinin bir kısmını elinden alıyor. Yani affedersen eski adamla olmayacaksın ve bazı şeyler değişecek. Muhtemelen verdiği sözü de tutamayacak. Ancak olur da nasuh tövbesi gibi bir tövbe ederse o zaman durum başka. Ben banakarşı öyle bir durumda asla affetmek istemezdim. Bunları kaldıramayacak bir yapım var. Her gün sırtımdan bıcaklandığım kişinin yüzüne bakamam, ondan nefret ederim. Yine de tercih sizin
Soran+1 yılBen sana katılıyorum tamamiyle. Ama bazen bu dediğim gibi şeyler duyunca içten içe bir sinir hissediyorum. İlla dini inançla da değil insanın kendi vicdanı bence en başta bu durumu engellemesi gereken. Ama bazen duyuyorum dediğin gibi bana yetmedi her gün aynı yemek mi yenir gibi cümlelerle kendilerini savunuyorlar. Ve bunları zaten bundan daha iyisini bulamam her ilişki böyle olacak diye affeden insanlar. Hayat benim hayatım değil. Ama üzülüyorum bazı insanlara ve olaylara.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşadım ne affedicem. Öyle egoyla bana bir şey olmaz sen sürünürsün diyorlar. İlk bir kaç ay için doğru ama sonra elden ayaktan da onlar düşüyor. Kadın da paralarını çalmış kaçmış zaten ;D
00 Yorumla
+1 yılAffederim.. ben o kadar abartmamak gerek uyum bulmuş sevişmesi
00 Yorumlaha cinsel ha duygusal ne fark eder
00 Yorumla
+1 yılHangi eşim öyle biri yok ki… kıssadan hisse
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılAffetmem ne yapacaksak birlikte yapalimn
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHayır tabiki...
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece duygusal olsa?
Cevap sahibi+1 yılİmkansız, çok fena yaparım öğrenirsem, pişman ederim...
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşünürüm
00 Yorumla Sadece mi 😀
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet duygusallık ve de süregelen bir ilişki yok
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşiniz ya da sevgiliniz sizi sadece cinsel olarak aldatsa affeder misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat