Sevgilim duygusal olarak benle beraber fakat ben evlenmeden yapmıyorum ihtiyacını başka kızlarda giderirse ondan ayrılmalımıyım? bu aldatmamıdır?
Aldatmadır vermem
Değildir veririm
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Sevgilim duygusal olarak benle beraber fakat ben evlenmeden yapmıyorum ihtiyacını başka kızlarda giderirse ondan ayrılmalımıyım? bu aldatmamıdır?
Ben varken başkası neden olsun derim ama sen ne gösteriyor ne elletiyon böyle olursa erkek çok fazla aşık değilse seninle daha uzun bir ilişki yapmaz ve sen izin verirsen e ben aldatirim o zaman der haberin olmadan da başka zaman yine yapar bu evlendikten sonrada geçerli
yok sadece girme olayı yok yoksa sevişme var
Yine erkek dokunduğu kadını dahada fazla sahiplenmek ister
Hayır canım hiç öyle şey olur mu hangi çağda yaşıyoruz benim güzel sevgilim gidip istediği erkekle ilişkiye girebilir bu beni sevdiğini gösterir seve seve izin veririm tabi 💆🏻♂️😇🥰
Ve asla aldatma değildir bu, beni çok seviyor o yüzden bana kıyamıyor gidip başkalarıyla yapıyor çok düşünceli 🥰
aldatmadir tabikii sen yapsan oda birakir
aynen f*ck badi ilişkisi varsa eğer ayrılcam
olma ihtimali var mı
bilmemm ki ihtiyaç diyip gidereblr
evett erkekler daha cok istekli dayanamiyor
ben evlenince yasıcam ilişki ondan yapıyordur kızlarla belkide gunahını almayım ama ayrılırım ben soncta aldatmadır bide seven evliliğe kadar dayanr baska karıya gitmez diye dusunurm
haklisin tabiki konusarak cozebilirsiniz bunu kendi bi sekilde rahatlayabilir
aynen hayırlısı kendide halledeblr gitmeye gerek yok :D
bencede sende yardimci olursun birazcik nede olsa sevgilin 😅
girme işi dısında evet
yoo girme degill 🙂
oral falann 🙂
bi oral oluyor zaten ben arkadan karsıyım öndende evlennce
anladimm oral guzell hem yalayip hem oksar penisini
Cevap
11Cevap
Evlenmeden yapmıyorsan, git evlen. İnsanlarla sevgili olup vakitlerini niye çalıyorsun, yobaz?
ben değil sevgilim yaparsa f*ck badi ilişki ayrılırım bu aldatmadır demek istedm soruyu düzgün okuyun ihtiyaç için o yaparsa diye sen insanı yargılamadan kendine bak hadi
ya s*KS yasamayan illa görücü usulumu evlencek siz cıkın bu kafadan :D
Hatta yaninda sende ol deligi tutturmada yardımcı olursun
yok yok ben ayrılırım
Niye ayrilacaksin ki ogrenmis olursun sende
Bunu ben isterim, yani ben cuckold birisi olduğum için sevgilimim veya eşimin benden başka erkeklerle de ilsikiye girmesine musade ederim ama bunu benim karşımda yapacak. Hatta ben baska kizlarla olmak bile istemiyorum bu konuda da cisdiyim.
Bu aldatma değildir hayır izin verebilirsin.
ben girme hariç herşeyi yapıyorum evlenmeden ama f*ck badi ilişkileri olursa ayrılırım :D
Bana yazar misin acaba rica etsem?
Oha desem ayıp olur mu
ne alakası var sevgilimn f*ck badi ilişkisi varsa ayrılırım sorusu bu yanlış okuyosunz herlde
Sen veriyorsun galiba izin sorduğuna göre
yok bende vermeyenlerdenm :D
Ama ha o yanlışa girme sonra gruba çağırırlar seni 😂😂😂
yok sormak istedigim f*ck badi ilişkilerine devam edilmesi dahilinde ayrılırım :D
Yani sevgilin var galiba
Bu ne saçma bi sorudur
niyeki gunumzde f*ck badi dedigimz ilskiler yokmu
Ne modern kızlar var dünyamızda
ne alakası var sevgilimn f*ck badi ilişkisi varsa ayrılırım sorusu bu yanlış okuyosunz herlde
aldatmanın dik alasıdır
Sen oeki
ben girme hariç herşeyi yapıyorum evlenmeden ama f*ck badi ilişkileri olursa ayrılırım
Yazsana bana
Bide soruyorsun aldatma mi diye
Kafayı yemişsiniz
Doğru okuyom
Sen elle miyapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?