Günah olduğu için seksten vazgeçer misiniz?
Bunu ne derecede önemsiyorsunuz?
Bunu ne derecede önemsiyorsunuz?
Evlilik öncesi cinsel ilişki , Zina yerine geçer buda günahdır ve günahıda ebedi cehennemliktir.
Bu yüzden ne kadar nefsime hakim olamasamda cinsel ilişkiye asla girmem,nefsimi sevişmekle giderebilirim ama zina ya asla !
sevişince zina olmuyor mu ? :D
Sevişince öyle aşırıya kaçmayı kastetmedim.Ayrıca cinsel birleşme olmadıktan sonra zina olmaz.Bunun haricinde aşırı dine inersek,evlenmeden önce öpüşmek hatta elini bile tutmak günahtır.
ben vazgeçtim..Sevgilime açıkladım. başta çok kötü hissetti ama daha sonradan bana daha da aşık oldu. normalde hayatta öyle birşey yapmam derdim ama bir ay kadar bi süre seviştim.. ve akıllandım tövbe ettim..
Yorumlari okuyarak cevap vermek istedim burda bagzilarimizin bence önteki taraftan pek haberleri yok dini inanclari malesefki zayif zinayi cok hafife almislar ne diyim allah islah etsin.
Günah değil haram evlilik dışı sex , benimse cinsellik umrumda değil
Teltoka : Evlilikten önce , Seks zina'dır. Zinasız sevişmek , haramdır ''
Bkz:Kur'an-ı kerimde geçer , ve islam sitelerinde yazar.
bilgin zayıf
Cevap
14Cevap
Sekten değil günahtan vazgeçerim. Seks günah olabilir mi sizce? Tüm canlıların yaptığı bir şey. İnanan inanmayan her türlü dinden insan kabileler ve tüm canlılar... Seks yapmayan var mı? Yok. Ama dini inancı olmayan var...
malesefki gecemem sade ask olunca baskasiyla olamiyom
gönlüm dolu olunca
günah olduğu için ve de kendime de karşımdakine de saygısızlık olarak gördüğüm için evlilik dışı öpüşmeye de dokunmaya da karşıyım...
aman dostum tanrı seni cehenneme almasın..vermek istiyorsan ver bana ver gitmeden bütün günahlarını sen cennete git yeterki
evlilik dışı asla düşünmem.. aslı varken gölgesiyle neden kendimi kandırayım :)
bence böyle yapanlar yalan söylüyo bahane bunlar. seks haricinde her günahı işler herşeyi yapar hiç umursamaz sekse gelince günah ben yapamam, bırakın bu işleri
Ne diye vazgeçeyim :D manakmsn seks benım hayatım :D
1 kez kendimi denemek için yaşadım açıkçası evlenmeden daha yaparmıyım bilemiyorum belli olmaz
Hiç önemsemiyorum. ne olursa umrumda olmaz ( ne var eksi yemek istedi canım )
Hayır vazgeçmm ...
Sonuçta İçkide Günah İçiyoruz :D
günah değilki.eğer evlendiğin biriyle yaparsan günah olmaz..ama sen gidip önüne gelen kızla sex yapmışsan o zaman kork sen.
ebedi cehennemlikmişim öeh. herif kendini allah sanıyor herhalde.
Evet günah olduğu için sexten vazgeçen biriyim,
geçemedim bir türlü:(
sanırım hayır.. tek günahım o değil.
evlenmeden sex günah olduğu vazgeçiyorum ztn
hayır
vazgeçilir ...
En İyi Cevaplar