+1 yılelanocetin1 (Yaş:30-35) Tarih: 5 ay önce Kategori: Cinsellik
meraktır insanı hata yapmayada yeni şeyler kesfetmeyede sevk eden şey. bir kutunun üstüne sakın açmayın bir zarfa sakın okumayın yazsalar. hemen açar anında okuruz. birde sekste merak edilen ama son zamanlarda kırılsada tabu olan şeyler vardır hep kafamızı kurcalar. mesela ters ilişk. mükemmel bir sex hayatımız olsada.popomozun üstüne oturamaz sürekli içinde popo olan sexi merak ederiz..sanki o olmayınca bir yanımız eksik kalır.bize anlatması doğru veya yanlış tartışılan arkadaşımız duramaz anlatır sanki madalya alıcak ya.bizde la ben ne yapsam ne etsem ikna etsem diye düşünürüz . ama düşünmeyiz kırılırmı istermi.seven bayanda vardır tabi, ama azınlıkta olduğu bence kesin.ve düşünmeyiz.niye hep biz birşeyler isteriz..ve ilişkinin başında böyle bir şeyi kesinlikle isteyemeyiz. peki zaman geçince değişen ne birbirimize alıştık sex hayatımızda yapılması gereken bütün şeyler bitti herşeyi uyguladıkta.bir tek ters ilişk mi kaldı. kız arkadaşımızla anal sex yapınca geceyken gündüzü yaşıyacak boşalırken yere kapaklanıcak gözümüzde yıldızlarmı çakacak.ama olsun bir kereden ne çıkacak, der yaparız..ama sevgilimiz elini bizim popomuza değdirse istemeyiz sanki kıyamet kopacak. peki çok zevkli giden bir sexin ortasında bunu sorup hadi diyelim yaptı.leopar gibi hızlıyken kaplumbağayı bile benden daha yavaşı varmış dedirtmeye. sevgilimizi delirtmeye.tekrar normal devam ediceksek banyoya gidip temizlemeye.gelince o bundan mutlumu bilmeden dünyanın en mutlu erkeği olduğunu anlatmaya.sağlık açısından hem sen onun için sakıncalı olduğu sürekli söylensede bu detayları atlamaya.ertesi gün eczacıya idrar yolu iltihabı hapı ismi hatırlatmaya.hele birde kötü geçmişse ilişkinizi bunaltmaya ne gerek var. sağlık açısından riskli ilişkiniz açısından tehlikeli ama yinede istiyor ne etmeli.sizce bunları bildiği halde yinede isteyen erkek arkadaşın seksin doyumsuz bilginimi.yoksa kendi zevkiylemi sevgili? not bu benimde yaptığım hatalarımdan çıkardığım bir özeleştiri.saygılar.22 Yorumla- +1 yıl
sorumla en iyi cevap seçildim benim için bir ilk :)) teşekkürler
- +1 yıl
:)
+1 yılşimdi beyaztebeşir ben kendi kanaatimi söyleyim.günah ama kime göre neye göre günah..anlaşıldığı üzere bakirelik problemini kenara koyduğunda evet işin tekniğine uygun ve rahatsız edici bazı önlemleride aldığında anal sex her iki taraf içinde zevk veren gayet normal olay.lavman felan yapıldığı zaman ki tadına doyum olmuyor.hal böyleyken anal sexin günah olduğu iddiasına gelince müslümanlar tarafından günah yada semavi dinler diyelim.bence bu iş işine göre yorumlamadan başka birşey değil.geçen yine bir yerde yazdım.bi konu için yardım almak isteyen birini öyle acımasızca yargılamıslar ki sırf dogmasal fikirleri yüzünden oturdum inceledim o yorumları yapanların sorduğu sorulara verdiği cevaplara o kadar fütursuzca dinden uzak gayet keyfi verdikleri yorumlar buldum.burda samimiyetsizlik var.anal sex bence ! günah değil ve daha günah olarak adlandırılan birçok eylem gibi.mesela oral de günah? yada arkadan vajinal sex yapmakda..vs vs din insanların sosyal hayatını düzenleyen ve eski çağlardan günümüze insanın kendi vijdanında oluşturduğu ve feodalizm krallıklar imparatorlukların vazgeçilmezi olmazsa olmazı bir insanları yönetme politikası...bana ucuz tanrı ve din ispatlama gayretlerinde bulunmayın.inanan inanır inanmayan inanmaz kişiseldir eleştiriye açıktır ama gülerim geçerim cevap dahi vermem bilesiniz.tanrı vardır ama ne bir kitapla nede bir insan aracılığıyla.tanrı hisseden insanın yüreğindedir.doğru ve yanlışı ayırt edebilmektir benim için tanrı.saygılar.
03 Yorumla- +1 yıl
lavman bulundurmak?lavman ilaçları var :)
- +1 yıl
ya herneyse yani benim için bu kadar basit :)
Günah olmasaydi da yapmazdim yahu akil var mantik var o organ s. çmak için yaratilmiş s. çmakk. O organin kaslari içe değil disa acilmaya programli. B. ok cikiyor lan oradan ötesi var mı? Bağırsaklara kadar penis giriyor bunun düşüncesi bile igrenccc. Ama insanoglu işte bitane delik yetmiyor anasini satim bulduğu her deliğe sokacak illa. Vajina neyinize yetmiyor? Ayricaa anal seks ten zevk aliyorum diyen kizlara da İnanmıyorum sirf erkek haz aliyor diye psikolojik olarak haz aliyorlar yalanci k. evaseler. Hadi gaylari bir nebze anliyorum kanalda prostat uyarildigi için zevk aliyorlar da siz ne s. kime oraniza s. okturuyorsunuz sonra yaslaninca altiniza s. cicaksiniz millet ugrasicak
73 Yorumla- +1 yıl
dokundur orana.. al tadını
- +1 yıl
o zaman şöyle yap,
herif sok bir kere, şunun tadına bakayım de, ha beğenmezsen ondan sonra bu eleştiriyi yap, :D
+1 yılVajinal seks değil, zina günahtır beyazım tebeşirim. Bunu anal, vajinal diye ayıramazsın.
Zina günah. Nokta.149 Yorumla- +1 yıl
bende biliyorum o yüzden soruyorum günah olmasaydı yapar mıydın? diyecem de zaten ne yaptığını biliyorum :))) birisi eksi vermiş + ladım :)
- +1 yıl
ne yapıyormus whitesocks merak ettik :)
- +1 yıl
@beyaztebeşir: Sorundaki mantık hatası var. Evli de olsan anal seks günahtır. Evli değilsen her türlü cinsel ilişki zinaya girer zaten.
Bu arada ben anal ilişkiye karşıyımdır. - +1 yıl
efferın uzat elını opecem :)
- +1 yıl
sorundaki mantık hatası var cümlende hem mantık hem yazım hatası var :))
- +1 yıl
Güncelleme de toparlayamamış. Bak anlatamıyorum galiba.
Zina günahtır. Bunun vajinali az günah, analı daha da günahını mı tartışacağız. Saçmalık yani. - +1 yıl
Yaw ne diye tartisiyonu. Birbirine helal olmayanlar in yaptigi her sey haramdir :) yok opustuk yok ellestik yok ordan yaptik burdan yaptik hepsi hepsi.
- +1 yıl
sana bu kadar beyinle günah yazmazlar merak etme,
ya kadın sana evliyken bekarken şuken buken demiyor, tamam evlisin farzet ve günah sayılmasaydı herife g*tünü tokmaklatırmıydın diyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Nikahsız ilişkinin her türküsü zaten günah anal helalinede günah günah olan her şey saglıgı bozdugu üçindir amac sexki sefayı engellemek degil seks günah olmasaydı ortalıkta bir sürü babasız cocuk olurdu cinayetler olurdu anal seks kadında catlaklar oluşur zamanla yara olur yaşlanınca tuvaletini tutamaz erkekte ise bir cok hastalık olur bildigin dışkı her türlü mikrop var din hep saglık içindir haramlar günahlar hep bizim iyligimiz içindir ama nerde bizde akıl erkekler dar diye yapıyor bunun sebebi ise mas yaparken cok sıkıyor penis o sıklıga alışıyor kadınlar da kızlık bozulmasın diye yapıyor aman boşver
00 Yorumlasevdiğin insanla seks yapman günah değil.yok öyle bir saçmalık.Islam yayılmaya başladığında kızlar 9-10 yaşında evlendirilirdi. Yorumlamak gerekirse; zina eşinden başka bir kişiyle ilişkiye giren kişiler için sözkonusuydu. Yani bu anlamda evlilik dışı cinsel ilişki oluyor.
anal partnerine acı verdiği sürece ister günah olsun ister olmasın yapmanın manası yok.
Bugün ise 30una gelmiş kişi bakire olabiliyor. tabi ruhsal ve fiziksel bütün arızaları da bünyede.
Cinsellik ihtiyaçtır. Bunu anlamayan toplumlarda ruh hastası da çok olur malesef.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakireliği gitmesin diye anal seks yapan kızlara, dünyada ki en büyük günahkarlar olarak bakıyorum. Yalancılık, dolandırıcılık..vs her türlü pis zihniyete sahip insanlar olarak görüyorum. Kusura bakmayın buna saygı duymuyorum.
Gelelim anal seksin günahına sevabına. Bizim kitabımızda anal seksin yasaklandığı ayetleri incelediğimiz zaman, genelde homoseksüel ilişkiler üstüne yasaklar konulmuştur. Bu sebepten dolayı da, bir cok topluluk yok edilmiştir. Dinimiz erkek-erkeğe seksi yasaklamıştır.
Diğer bir konu ise, kadına zulüm etmek de büyük ayıplardan ve günahlardan sayılmaktadır. Açıkcası benim yorumum da şu :
Kadın istemiş, erkek istemiş ve 2 tarafta bu işten haz duymuş, kime ne ?
2 gönlün istediği hic bir yasak, kültürüme göre günah olamaz.21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLütfen günah yada sevap demeden önce, sağlam okuyun. Her türlü konunun geçtiği kitabımızda mutlaka öğreneceğiniz çok şey olabilir. Okumadan haram yada helal demeyin. Bu benim naçizane düşüncem, gerisi sizde.
Cinsel Yaşam konusunda 361 cevap paylaştı. ben anal sexi yapıyorum kocamın tüm cinsel arzularını yerine getiriyorum
1-2 ayda bir çok istiyor kıramıyorum günahı boynuna.
evlenmeden önce anal sex gizli kalıyo günahına bakılmadan genede yapılırdı bence1413 Yorumla- +1 yıl
peki yapmadan önce anal temizligine özen gosteriyormusun
- +1 yıl
en iyisini yapıyorsun.. bol krem kullan sende tadını al
- +1 yıl
Senle konuşmak isterdim dostça
- +1 yıl
Senin gibi eşim olur umarım
Senin evli olmadığın yabancı bir erkekle yanaktan bile olsa öpüşmen,
Onla aynı odada yalnız bulunman,
Bira içmen,
El ele tutuşman,
Süslenip dışarı çıkman, saçını göstermen
Hepsi İslam dinine göre günah.
Bence günah - sevap sorgulaması yapmanın gereği yok. Herkes nasıl istiyor ve nasıl rahat ediyorsa öyle yaşasın.06 Yorumla- +1 yıl
pollyanna :)
- +1 yıl
keşke dediğin gibi olsa da ne toplum kabul eder böyle birşeyi ne de din böyle
- +1 yıl
Valla dini herkes kendi kafasına göre yaşıyor zaten. Şu an toplumun inandığı din "İslam" gibi gözükse de yaşanan din tam bir Türk işi tatlı su müslümanlığı. Dolayısıyla konuyu islam üzerinden irdelemeyi doğru bulmuyorum.
Yanaktan öpüşüyorsan bir erkekle, bu kadar dert etmiyorsan, anal sex'ini de vajinal sex'ini de ne istiyorsan rahat rahat yapabilmelisin. Ama vajinal sex dururken anala gerek var mı, bence yok. Bir defa sağlıklı değil.
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ama ikisi cok farki seyler .. anal sex evliykende günah hatta günah degil HARAM allah lanetlemis .. saglik acisindanda normal degil bu .. igrenc birsey orasi delik degil .. bunu yapanlarin ruhsagligi normal olmadigi kanitlanmistir biraz arastirin .. vajinal sex evlenmedende yapmak zina ama anal sex daha günah hem evliyken hem bekarken
54 Yorumla- +1 yıl
Aşırı mal üye!
- +1 yıl
g*tü skdirmenin günahı sevabı değil iki kişi arasındaki zevki önemlidir eşler zevk alıyorsa sıkıntı yok
- +1 yıl
@amaçsızbiriyim sen git bir de tamam güzel kardeşim
- +1 yıl
Günah falan yok devam
din kültürü hocama sormuştum bu konuyu :) ''ben onları insan yerıne koymuyorum, yumuşacık yer varken niye orayı tercih ederlerki. hem hak yolu varken bok yoluna girmeninde bir manası yok'' demişti. bende 1 gün önce yaptığmdan sormuştum soruyu. sonuna kadar size hak verıyorum hocam, zaten hak yolunun tadını vermıyo demştim :)
13 Yorumla- +1 yıl
bir din hocası vajinal ilişkiye hak yolu diyorsa ben o dine mensup değilim çok saçma.
- +1 yıl
hakaretlerle nereye varmaya çalışıyorsun?
+1 yılŞimdi şunu ayiralim
Anal seks evli olsanda olmasanda haram lanetlenmis asla yapilmamasi gereken bir iliski
Vajinal seks evlilik dışı yapilmasi gunah
Anal seks evlilik olsun olmasin yasak
Haram olmasaydi ben yapardim
Neden dersen dar delik ve kadin penisi anal nolgeyle uyara biliyor sıkabiliyor vs vs
Vajina vicik vicik oldumu sadece sicakligi ve sprmlerin depilandigi yer oluyor
Sexin tadi on sevisme zaten iliski son nokta olnali normal sartlarda00 Yorumla
+1 yılhayvanlasmaya özenenler anal yolu tercih ediyor...
azitmis nefisler... herseyin daha fazlasini istemek iste...
allah buyuruyorki, ( evli bekar ) kim ( erkege, hanimina ) arka tarafdan yaklasirsa ve bunu gözünüzle görüyorsaniz onu orda öldürün !
bu seyin affi asla ve asla yoktur...
diger türlü zinalar ise büyük günah kategorisine giriyor, onlarinda affi o kadar kolay degildir amma allah onlari yapanlara herzaman rahmet kapisini acik tutar... samimi bir tövbe eden kisinin her günahi ve günahina göz yasi döken kisinin her günahi dökülür...
ama arka tarafdan yanasanlar ise... yazik diyorum sadece..02 Yorumla- +1 yıl
hem her günahı dökülür diyorsun hem arka taraflan yapanlara yazık diyorsun?din mi çelişiyor yoksa senin dini bilgilerin mi?
- +1 yıl
büyük günahlari kast ederek demistim, büyük günahlar ise zina, icki, kumar v.s.
ama bu arkadan yapmak büyük günahi bile asiyor... onunda affi yoktur...
Anal seks yapanlar transit olarak cehenneme gidiyormus, ama vajinal sekste gunah indirimleri olabilirmis. Ama şu bi gercek ki eger anal seks bu kadar gunah olmamis olsaydi, kimsenin aklina bile gelmezdi, gunah olan caziptir ama daha cok gunah olan tabi ki daha cok caziptir.
Tanri bu yuzden bizi korusun.00 YorumlaEvlilik dışı ilişkilere karşıyım .
Anal seks günah olmanın ötesinde her iki taraf içinde sağlık problemlerine yol açabilme ihtimali yüksek bir birleşme yönetimidir .20 Yorumla
+1 yılBak bir yanlışı düzeltmekte fayda var
Erkek dışı vajinadan ilişki yaşaması uygun ama evli olmak şartıyla
Anal seks asla yapılması uygun değil evli veya bekar farketmez
Hayvanlar bile anal yapmaz
Vajinal Seksi evlilik öncesi yaparsan günah
Anal seks evli olsanda olmasanda günah
Evlenmeden vajinal seks yapmak
Anal yapmaktan çok çok daha günah10 Yorumla
Anal veya vajinal, evlenmeden yapılan her türlü cinsel ilişki günah.
Ama anal evliyken bile günah.
Evlilik dışı ilişkiye girip vajinal yapıpta, anala günah diyen mevzusuna hiç girmeyecem.
Aynı bokun laciverti sonuçta.
Ben yapmam, günah olmasaydı dahi yapmam. Temizlik, hijyen, sağlık açısından uygun olmayan birşey...00 YorumlaEvlenmeden yapılan sex günahtır zinaya girer.Anal günahtır evlenmeden yapılıyorsa hemde zinadır.
Bir bayan vajinadan değilde arkadan zevk alıyorsa sapkındır.Kadın içinde küçük düşürücü üreme organından değilde boşaltım orgaınından ilişkiye girmek tuhaf.
Hepimiz insanız artık günahkar olmayanımız kalmadı.Allah bağışlayandır.Pişman olup tövbe etmek yeterli.10 Yorumla
+1 yılsımdı ınsanları ıkı cesıde sınıflandırmak dogru degıl ya anal yapanlar yada her haltı yıyenler gıbı su gunahsa ee suda gunah hıc bısey yapmayıp sabrdenlerde var gunah olmasa bıle saglık acısından zararlı sırf bır kac dakıka zevk ıcın hayatına kara bır leke surenlerı anlayamam ınsan nefısne hakım olamayacaksa hayvandan beter bır hayatı olur
01 Yorumla- +1 yıl
sorum bu değil ama sağol
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal ilişki evli değilsen zina en büyük günahlardan cezası ölüm olduğundan 4 şahit olması gerekli yani, anal ilişki bu kapsama girmez fakat günahtır tövbe etmek ve günahta israrcı olmamak lazım. Eğer karşı tarafın rızası olmadan zorla anal ilişki yapılırsa hak durumuda işin içine girer.
00 YorumlaBirseyi açıklığa kavuşturmak lazım
Anal seks evlensede günah yasak lanetlenmiş
Bu kesinlikle yasak asla olmamasi gereken bir ilişki
Vajinal seks eşinle yasayabilirsin evlenmeden yasamak günah zina oluyor
Anal hem zina hem haram olani yapmak
Ve vajinal seks yapanlar anal yapıp bakireyim havasına girenlerden bin kat daha temizler00 Yorumla
+1 yıl•Anal kanal yırtılabilir, kanayabilir küçük çatlaklar olabilir.
•Erkek cinsel organı mikrop kapabilir.
•Bayan vajeni enfekte olabilir
.•Her iki tarafa ruhsal çöküntü yaşatabilir.
•Erkeğin bayana, bayanında erkeğe olan saygısını azaltabilir.
•Bayanın daha sonra gaitasını tutmasını engelleyebilir10 YorumlaBakın keyfinize nasıl olsa hepimiz cayır cayır yanıcaz...
NAsıl vanilya ve çikolata ayrı iki tatsa ... Vajinal ve analda iki ayrı zevk... 2sini bir arada denemek apayrı bir zevk ;)22 Yorumla
+1 yılGünah olmasaydi esimin istedigi birsey denemek isteyebilirdim
42 Yorumla- +1 yıl
yine de dene.. bol bol yağlasın, oksasın, oynasın.. çok seveceksin
- +1 yıl
Eşini fazla reddetme gider dışarda yapar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılseksin günah olduğuna beni kimse inandıramaz. cinsellik konusundaki tercihler tamamen kişiseldir ve varsa tanrı dahil hiç kimseyi ilgilendirmez ne yaptığın. tek muhattabın karşındakidir. o yüzden merak ediyosan yapmanı öneririm.
42 Yorumlaanalda günah evet.ve ters birşey ıyy iğrenç.evliykende kötü birşey bekarken herşey kötü ve zina
41 YorumlaAnal sex; zamanında kadınların erkeklerden uzak durduğu zamanlarda erkek erkeğe münasebetin artmasından dolayı yasaklanmıştır. Sağlık açısından da çok zararlı olduğu için.
Kadınlar bunu dediğiniz gibi bir siper olarak kullanıyorlar:)00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 585 cevap paylaştı.
+1 yılÇok doğrusun beyaz. Bende bir yorumumda yazmıştım aynı şeyleri. Eğer gerçek evlilik değilse zaten harami anal ise evliler açısından kendi tercihleri. sana+1
00 Yorumla ya senin uğraşicak başka işin mi yok git kendine farkli meşkale bul bütün cinsellik konulari senin altindan cıkıo ne sapikmişin sen ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben yapiyorum cunki evlenmeden isdemiyorum kizligimin bozulmasini
157 Yorumla- +1 yıl
zevklmi peki?
- +1 yıl
partnerin iyiyse ucuruyordur seni
- +1 yıl
evlensen daha iyi olurdu :D
- +1 yıl
Anal yapınca kızlık bozulmadimi saniyorsun gerizekali dul bakire
- +1 yıl
Bide ben yapayım anal gel🙂😁
+1 yılbekar insan ikisinden uzak durmalı evli insan vajinal seks yapmalı anal uzak durmalı herşeyn bir sınırı olmalı bide bu sperm yutanlar var o da çok iğrenç sonra nasıl öpüyorlar o kdadın dudaklarından seks insan gibi yapmalılar hayvanca değil
10 Yorumlahem hijyen için hem de kadının sağlığı açısından riskli. günah boyutunu düşünmüyorum. netice de dediğin gibi evlilik dışı herşey günah.
00 Yorumla
+1 yılSex oLsunDa Anal Vajiinal Oral Fark Yapmaz :D Zaten Evlenmeden HePsi Günah yani Anal Oral Vajinal herhangi bi farkı yok..
00 YorumlaGünah olmasaydı yapmazdım
hacet yeri varken poh yerini ne edeyim10 Yorumla
+1 yılNe g*tmüş arkadaş, ya arkadaş bırakın boş konuşmayı hoşuna giden zevk alan anal yapar istemeyen yapmaz, kimse kimsenin götünün deliğiyle uğraşmasın
00 Yorumla
+1 yılşu sorunun cevaplarını görünce anladım ki sitenin yarısı ya analcı ya da lafta analcı :D
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle size katılıyorum
biri günah diğeri değil bu biraz saçma değil mi?00 Yorumlaanal sexin bir gunah olmasi sebeblerinden biri. ileri ki yaslarda buyuk tuvaletinizi tutamazmissiniz. Buyuklerim oyle derdi.
00 Yorumlaniçin günah sayılmıştır? bunun içeriğine bakmak lazım...
sebeplerindeki olumsuzluklarla birlikte ortadan kalksaydı ve toplum tarafındanda normal kabul edilseydi, bizde konuya olumlu bakabilirdik...00 Yorumlasoru mantıklı kendın den ornek ver sen anal mı yaptın vajınal mı? yada ıkısde gunah degıl mı?
10 Yorumlaona bakarsan evli olmadığın kişiyle yattığın zamanda günah ben hepsini yapıyorum
00 Yorumlahayır zaten olay günah olmasından ziyade hijyen sağlık temizlik falan bana göre ve çewremdekilere göre
00 Yorumla
+1 yılnerede yazıyor bu kitaplarda böyle bir ifade var mı ? gerçi iğrenç desen anlarım da.
00 Yorumla
+1 yılgünah dinlemiyor... partnerin seviyorsa çok hoş oluyor.. birde vajinal gibi değil çok oynuyorsun okşuyorsun yağlıyorsun.. kadının hoşuna gidiyor
00 YorumlaBir hadis derki 'kadınlarına arkadan yaklaşan lanetlenir der ' artık ne anlıyorsanız inancınıza kalmış..
10 Yorumla
+1 yılgünah olmasaydı heralde her gün yapardım cunku cok istiyorum ama gunah engelıne takılıyorum
00 YorumlaBen kucukken kediye tecavuz etcektim kacmisti iyiki kacmis ama kucuktum yani 10 11
00 Yorumlahiç öyle bir deneyim yaşamadım fakat günahı geçtim gerçekten igrenç buldugum için istemem
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO değil de, ilişki öncesi domates yemeyin. Kabuğu yapışıyo..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılen iyisi evlenip herşeyi usulune uygun yaşamak
64 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle..
- +1 yıl
ne yapalım hak yolundan vermıyor hatun.
bende takıyorum perzervatıfı anal dan vuuruyorum... - +1 yıl
çok kötü bi tabir oldu kabul et
- +1 yıl
en güzeli evlenip yapmak ama ben delik ayrımına karşıyım
günah oldugu halde yapan o kadar kişi varki boşuna demiyoruz hak deligi var ken bok deliyle ugraşma diye en iisi yapmamak anal
02 Yorumla- +1 yıl
@engel penisin hangi delikte olduğunu bilmemek için iki sebep gerek ya erkeğin mal olması
ya da analin vajina kadar geniş olması
Gizli Üye(36-45)+1 yılHere türlü zinadır işte. Helalinle yaparsan vajinal neden günah olsun ki?
23 Yorumla- +1 yıl
evlendikten sonra ayrı. evlenmeden önce diyoruz tatlım
- +1 yıl
arkadaş evlenmeden *mını sktirirsen neyse evlenmeden g*tünü sktirmekte odur
evlendikten sonra *mını sktirmek neyse g*tünü sktirmekte odur,
evlenmeden birinin sadece skine dokunmak g*tünü *mını tokmaklatmanla aynı şeydir biri yanlışsa hepsi yanlıştır,
evlendikten sonra delik ayrımı yapmak şu deliğe sokturrum buna sokturmam demek yanlıştır, eşler karşılıklı zevk alıyorsa ne ala, gerisine koyver gitsin
: D :D :D - +1 yıl
Sende yaptinmi evlenmeden önce
mevcut tip ve bilim sayesinde çok sıkıntı olcağını sanmıyorum.
00 YorumlaGunahların belli bir potansiyeli vardır..Allahın kıldıgın en buyuk 2 günah vardır haramdır
1.Anal sex.
2.Hayvanlarla ılıskıye girme
Ve sana dıyorumkı vajinal sexi belli bir sevapla telafi edersın ama analın telafisi yoktur..
Kaynak:Harun Yahya03 Yorumla- +1 yıl
komik :)
anal sexten nefret ediyorum çünkü illaki burnuma b..k kokusu geliyor:)
00 Yorumlazaten yaptığım bişey ama kitaplarda anal oral vajinal günah diye ayrım yok zina günah der hepsi
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÖyle bir zevkliki gunah olmasaydi hic cikmazdim. Ama bence gunah olmasi daha cok cezbediyor. Tipki ademin elmayi yemesi gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet zına her türlü günah sonuçtaa analı vajınalı farketmez haklsınzıznın
00 Yorumlaarz talep meselesi
81 Yorumla- +1 yıl
tatlı bir yer
Hemde gece gündüz durmadan yapardım
00 Yorumla
+1 yılSeninle detayli bir sekilde konusmak isterim
10 Yorumlatemiz olmadığı için pek hoş değil itici
00 Yorumla
+1 yılGünah olduğu halde yaptığımıza göre...
00 Yorumla
+1 yılGünah ama çok zevkli ve fantazi dünyasını büyütür
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat