Cinsel Yaşam Anal seks günah! Peki ya olmasaydı? (Sayfa 2) beyaztebesir Takip Et Yoda Yaş: 37 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 010 Anal seks günah! Peki ya olmasaydı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 10 kişi beğendi
carizmakids Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl bence evlenmeden her 2snde yapmam 0 4 Yorumla beyaztebesir +1 yıl tebrik ederim. Yorumla carizmakids +1 yıl yani dinen hoş değil şahsn benim evleneceğim kişi temiz olmalı herkes böle hareket etmeli... Yorumla beyaztebesir +1 yıl sen temizsen karşındakininde temiz olmasını istemen en doğal hakkın Yorumla carizmakids +1 yıl evt yarın bir gün çocukları olduğu zaman bir annenin çocuklarına güzel bir ahlak verebilmesi için bu şart ve temiz olarak bakması lazım çocuklarına Yorumla
ama_sor_bi_neden Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 644 cevap paylaştı. Zina da zaten günah. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Kıçı başı tutmayan kızlar dolardı.
Günah olmasaydı yapmazdım
bence evlenmeden her 2snde yapmam
tebrik ederim.
yani dinen hoş değil şahsn benim evleneceğim kişi temiz olmalı herkes böle hareket etmeli...
sen temizsen karşındakininde temiz olmasını istemen en doğal hakkın
evt yarın bir gün çocukları olduğu zaman bir annenin çocuklarına güzel bir ahlak verebilmesi için bu şart ve temiz olarak bakması lazım çocuklarına
Hiç denemedim, bilmiyorum
Günah olmasaydı yapardım
ne kadar çok analcı varmış😂😂😂
günah olmasaydı yapardım
Zina da zaten günah.
Acıdan başka birşey değil yapmıyorum
yapardım
çok iyi olurdu zaten yapıorum
günah olmasaydı yapardım ama acı veriyormuş çok
Saten anal yapıyorum
Haklısın